Dodaj do ulubionych

Xbox.com + Firefox = problemy?

14.11.10, 19:41
Czy tylko ja mam problemy ze stronką xboxa, czy ktoś jeszcze miewa problemy?

U mnie od zmiany strony ciągle pojawia się coś nowego. Najpierw nie mogłem się zalogować (tj. po wpisaniu maila/hasła wyskakiwał error, ale jak od razu wszedłem na stronę to byłem już zalogowany), miewam problemy, żeby się wylogować. A przed chwilą w ogóle mi się strona nie chciała włączyć (rzekomo jakiś problem z liveid). Udało się dopiero po zalogowaniu do hotmaila. Może bym to wszystko zdzierżył z zaciśniętymi ustami gdyby nie fakt, że na IE wszystko działa cacy. Co jest?
Obserwuj wątek
    • paulinea Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 14.11.10, 19:52
      Ja po updacie na Firefoxa miałam problemy z Poly i nie mogłam czytać artykułów. Zmieniłam na Chroma i wszystko jest ok, polecam także się przenieść, jest o wiele lepsza i szybsza. Może twój problem jest także spowodowany przez ostatni update.
      • rivriet Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 14.11.10, 21:02
        A może to po prostu przez zainstalowane w FF wtyczki?
    • suchy_ Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 15.11.10, 21:26
      Ja też od dłuższego czasu nie mogę wejść na forum xbox.com przez Firefoxa. Jedynie poprzez IE działa bezproblemowo.
      • cichoociemny Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 16.11.10, 00:45
        U mnie zero problemów z liskiem.
    • dembsky Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 16.11.10, 13:29
      Odinstaluj, zainstaluj nowszą wersję w inne miejsce docelowe - powinno działać wink (swoją drogą to zauważyłem że pod safari też są jakieś dziwne problemy także spoko nie tylko FF ma czasami problem)
      • syc82pl Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 17.11.10, 08:47
        dembsky napisał(a):

> Odinstaluj, zainstaluj nowszą wersję w inne miejsce docelowe - powinno działać
        > wink (swoją drogą to zauważyłem że pod safari też są jakieś dziwne problemy także
        > spoko nie tylko FF ma czasami problem)

Dzięki tak pewno zrobię.
    • syc82pl Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 26.11.10, 18:40
      Hmm, teraz nie mogę, w firefoxie, wysyłać żadnych wiadomości do znajomych... Oczywiście w IE wszystko gra..
      • paulinea Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 26.11.10, 18:52
        Zmień na Chrome smile
    • leakingpointer Re: Xbox.com + Firefox = problemy? 26.11.10, 19:44
      U mnie były problemy po tym jak zmieniali interfejs na ten kinectowo podobny, teraz wszystko śmiga ok.. wciąż brakuje mi odsłuchiwania wiadomości głosowych na PC uncertain
      No i poprawili by w końcu ten codec dźwięku, mieli to niby zrobić w update'cie jesiennym chyba jeśli się nie mylę ? Jak na razie dupa ; o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka