tieu 30.12.10, 23:22 Zmieńcie forum na jakieś normalne np. takie jak 'Stare Forum'. Te jest strasznie nieczytelne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oceanic815 Problem z rejestracją 30.12.10, 23:38 ejejejej! A ja kiedyś się chciałem zarejestrowac na tym całym Starym Forum, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami i kazano mi poczekac na maila i co? Dupa! Maila nie ma do dziś! Czyżbyście pragnęli wykończyc stare forum na cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 00:20 Szkoda, że to nie jest takie proste Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_ Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 09:56 Co do Starego Forum to mail wam chyba nie przyjdzie. Też kiedyś czekałem i czekałem, aż w końcu postanowiłem się zalogować i podziałało. Najwyraźniej nie ma żadnej informacji o aktywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 10:33 Szybciej bedzie zarejestrowac sie na starym Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 10:47 Ja po tylu miesiącach w sumie przyzwyczaiłem się do obecnej formy forum. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 13:02 Ja też, chociaż ja nie jestem obiektywny Nie znaczy to, że mi się jakoś super podoba, ale się przyzwyczaiłem Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 13:08 Jest ok, ale jedną rzecz da się zrobić, o której już pisałem Domyślnie rozwinięte drzewka, błagam... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 13:15 Właśnie, to by się bardzo przydało. ,,Najnowsze wypowiedzi na forum'' na głównej stronie są wygodne jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Prośba o zmianę formy forum. 31.12.10, 14:56 Spróbujemy coś z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś