fix_poland 15.01.11, 10:38 Skoro dc_gt dostał bana . To może columbo w końcu dostanie wystarczy wejść na jego profil i poczytać tam jego "wypowiedzi" . Po prostu to jest żałosne i robi SPAM dodatkowo i myślę że każdego to już denerwuje .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psfan Re: Ban .. 15.01.11, 11:17 Zgadzam sie z kolegą. Komentarze w ostatnim wpisie nt. Killzona 3 powinny byc wyłączone przez wpisy Columbo. Każdy jego wpis był ukryty. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Ban .. 15.01.11, 11:28 to ja się dla odmiany nie zgodzę. dc_gt robił sobie jaja a columbo ma po prostu inne zdanie że co śmiał obrazic Killzone to co już należy mu się ban? Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Ban .. 15.01.11, 11:56 Ja jestem za Banem. Wszedzie spamuje (duzo wiecej odemnie) i do tego sie rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Ban .. 15.01.11, 12:03 @pawepek - akurat pod tematem k3 robi sobie jaja Ci%E Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Ban .. 15.01.11, 12:51 To że gra jest tak słaba to akurat nie są jaja i nie ma tu za bardzo z czego się śmiać. Colombo to rozsądny koleś i pisze do rzeczy, za co go banować? Za pisanie prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
doshin Re: Ban .. 15.01.11, 13:10 dokładnie, bana to powinni dostać ci co go wyzywają w tym temacie kz3 a dc_gt chyba nie dostał bana Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Ban .. 15.01.11, 13:56 Dla was każda gra na PS3 jest słaba . Columbo piszę w każdym temacie o PS3 że to gó... itp .. Odpowiedz Link Zgłoś
tieu [...] 15.01.11, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek [...] 15.01.11, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland [...] 15.01.11, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrehehe Re: Ban .. 15.01.11, 14:16 kazdemu ma prawo sie cos nie podobac, imo kz to rowniez syf, gdy pisalem o tym rowniez mialem minusy. jednak pod tematami majacymi cos wspolnego tylko z xboxem latwo znalezc wypowiedzi NA PLUSIE mowiace ze to cos jest gownem (np. halo). Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Ban .. 15.01.11, 14:18 @dobrehehe grałeś w ogóle w Killzona ? NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrehehe Re: Ban .. 15.01.11, 14:30 grałem w 2 około 1h, wiecej nie potrzebowalem (i tak bym nie dał rady), a ty grałes w halo? Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Ban .. 15.01.11, 15:32 ja gralem. Jakies 6 godzin. i nie dalem rady juz wiecej, gra mi kompletnie nei podeszla.. Odpowiedz Link Zgłoś
tieu @fixpoland 15.01.11, 16:28 Ja grałem w Halo 3 z 3h i mi w ogóle się nie spodobało i co? Grałem w KZ1 i TYLKO spodobał mi się splitscreen z botami. Czy mam być zbanowany za to, że killzone w moim odczuciu to BoringZone? Tobie się może Halo nie podobać, jemu KZ3. Co do jego pisania. Zobacz jak pisze pod innymi newsami, zobacz jak jeździł Halo Reach. Nie ośmieszaj się już, bo widzę, że strasznie Cię boli, gdy ktoś obraża Twoją "ulubioną grę". Odpowiedz Link Zgłoś
turbogadkotick Re: Ban .. 15.01.11, 14:18 Ale co? Nie może? Cenzura to jedno z najgorszych i najbardziej szkodliwych zjawisk, niektórzy myśliciele twierdzili wręcz, ze fizyczna niewola jest znacznie lepsza niż ograniczanie wolności słowa. Co z tego, że go minusują na potęgę? Mnie tez często minusuje się tak, że powinienem chyba pod ziemię się zapaść od ciężaru tych minusów. To, że się pisze coś niepopularnego/stymulującego do dyskusji jest argumentem za tym, żeby bana NIE było. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek [...] 15.01.11, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrehehe Re: Ban .. 15.01.11, 14:34 nie twoim zdaniem tylko to jest fakt ze halo jest popularniejsze. halo 3 - 11kk+ kz 2 - 2.5kk pierwszy killzone mial byc odpowiedza na halo:ce. jak wyszlo? a no tak: kz - metascore 70 halo:ce - 97. w sprzedazy tez duza roznica, w dodatku xboxow bylo 5x mniej niz ps2. ktora gra pokazala ze fpsy nadaja sie grac na konsoli nie musze mowic. w ogole halo:ce to arcydzielo pod kazdym wzgledem, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Ban .. 15.01.11, 14:47 Wszyscy się pobanujcie. Już zeszło na Killzone vs Halo. De gustibus non est disputandum, nikt nikogo nie przekona, idźcie se zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Re: Ban .. 15.01.11, 16:00 Jestem fanem PS, czasami nawet fanboyem, ale jestem przeciwko banowi. Lubię dyskutowac i często mnie drażni to, że minusuje się Columbo tylko z powodu odmienności zdania. Niektórych to po prostu boli. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman Re: Ban .. 15.01.11, 15:13 jeśli piszesz źle na temat Sony, PS3, PSP i w ogóle całego tego kółka wzajemnej adoracji musisz liczyć się z tym, że automatycznie rusza przeciwko tobie najświętsza inkwizycja spod znaku kwadrata, trójkąta, kólka i krzyżyka Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Ban .. 16.01.11, 11:22 Dzisiaj zauważyłem to samo, gdy przeglądałem newsa o reklamie LBP2. Nie wiem gdzie jest granica, ale gdy komuś się reklama nie podobała, lub widział lepszą reklamę, również od Sony, był minusowany do -20 Nie może się nie podobać reklama, której celem jest zmniejszenie oporu przed wydawaniem pieniędzy, tylko dlatego, że to reklama SONY, paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Ban .. 15.01.11, 16:56 @werty101 - jest różnica między słabą grą, a taką która tobie się nie podoba. Wiedziałeś o tym? Zanotuj Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Ban .. 15.01.11, 17:03 @sora no iro Nie ma czegoś takiego. Jeśli gra mi się nie podoba to znaczy, że jest słaba. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Re: Ban .. 16.01.11, 13:38 No, fakt. To my kreujemy prawdę. Tyle, że jeśli 90% społeczeństwa potrafi docenic starania GG to chyba, patrząc obiektywnie nie może byc to gra słaba? Odpowiedz Link Zgłoś
legileg Re: Ban .. 15.01.11, 15:21 Jak czytam te wszystkie wypociny to się cieszę, że mam 2 konsole. Was wszystkich powinno się zbanować. Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Ban .. 15.01.11, 15:31 zgadzam sie calkowicie, chociaz osobiscie drugiej konsoli po prostu nei potrzebuje. A kazda dyskusja jest dobra, o ile jest poparta faktami, a nie jest tylko czysta demagogia - a to wlasnie uprawia i columbo, i dcgt. btw jego komentarze juz znikly spod tematu z kz3. Odpowiedz Link Zgłoś
annholy Re: Ban .. 15.01.11, 16:40 Nie lubię fanbojskich postów, ale bogata działalność "Brawissimo" dc_gt oraz oparta "tylko na faktach i napędzana proszkami" twórczość Columbo umila mi czas przy porannej kawie Ofc domaganie się bana dla columbo uważam za idiotyczny pomysł. Naprawdę dc_gt jest zbanowany?! Nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
tesquare Re: Ban .. 15.01.11, 18:34 no i cenzura wkroczyła do akcji. Cały misterny plan wpi*** ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: Ban .. 16.01.11, 11:55 Zgadzam się. Mam tą samą sytuacje i naprawdę nie ma dla mnie gier słabych bo jest na X360 albo jest słaba bo miała być odpowiedzią na "proste-jak-budowa-cepa-i-nie-poważne-dziecinne-głupie-idotyczne" Halo. Dla mnie są gry słabe, bo są crapami I są gry dobre bo są crapami technologicznymi... ale moga mieć spoko fabułe (np. Fallaout New Vegas) Wkurza mnie jak psycho-fanboje i fanboje wypowiadają się na temat gier w które nie grali albo "grali na YouTubie". Panowie nie ta liga. Chcecie sie pienić to zamknijcie się w enklawach i tak się możecie nawet pozabijać w "Imie swojej świętej-najlepszej-na-świecie-konsoli". Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. [...] 15.01.11, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 [...] 15.01.11, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. [...] 15.01.11, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 [...] 16.01.11, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś