Dodaj do ulubionych

Szukamy ludzi do GOG.com

31.01.11, 14:34
Drodzy Polygamowicze, tu Łukasz vel. Cook z GOG'a (taki serwis cyfrowej dystrybucji starych gierek na PC smile). Poszukujemy ludzi do marketingu - na fancy stanowisko "Młodszego Specjalisty ds. Marketingu". Wymagana dobra znajomość języka angielskiego, bo jak na międzynarodowy projekt w tym języku najczęściej się porozumiewamy smile Pełną listę wymagań i korzyści znajdziecie tutaj. CV i listy motywacyjne w lengłydżu podsyłajcie na adres prhires@gog.com
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Szukamy ludzi do GOG.com 31.01.11, 14:51
      smile

Awesome!

cook_gog napisał(a):

> Drodzy Polygamowicze, tu Łukasz vel. Cook z GOG'a (taki serwis cyfrowej dystryb
      > ucji starych gierek na PC smile). Poszukujemy ludzi do marketingu - na fancy stano
      > wisko "Młodszego Specjalisty ds. Marketingu". Wymagana dobra znajomość języka a
      > ngielskiego, bo jak na międzynarodowy projekt w tym języku najczęściej się poro
      > zumiewamy smile Pełną listę wymagań i korzyści znajdziecie tutaj. CV i listy motywacyjne w lengłydżu podsyłajcie na adres pr
      > hires@gog.com
    • anamator Re: Szukamy ludzi do GOG.com 31.01.11, 18:08
      Marketingowiec ? Pfff
      Dajcie znać jak zwolni wam się posada VP of Add More Awesome.
      Tymczasem weźcie Radka Zaleskiego to może wkońcu przestanie tu spamować i weźmie się do normalnej roboty wink.
    • dobressie Re: Szukamy ludzi do GOG.com 31.01.11, 18:24
      A ile płacicie?
    • werty101 Re: Szukamy ludzi do GOG.com 31.01.11, 19:02
      Na Poly to raczej marketingowców nie znajdziecie.
      • radek.zaleski Re: Szukamy ludzi do GOG.com 31.01.11, 19:30
        skąd ta teza?smile

werty101 napisał(a):

> Na Poly to raczej marketingowców nie znajdziecie.
      • cook_gog Re: Szukamy ludzi do GOG.com 01.02.11, 09:39
        Przede wszystkim szukamy ludzi z pasją obiawiającą się uwielbieniem starych, dobrych gier, dlatego też szukamy wśród Was - graczy! smile

werty101 napisał(a):

> Na Poly to raczej marketingowców nie znajdziecie.
    • google kutaczi 31.01.11, 19:07
      no to ładnie język angielski to już polski nie wystarcza?
      • ver Re: kutaczi 31.01.11, 19:31
        Jak się prowadzi stronę, na której kupują głównie Amerykanie i która jest w języku angielskim, to nie.
      • eliot_ness Re: kutaczi 31.01.11, 19:34
        I tak zatrudnią wujka-ciocię-dziadka-babcie smile To jest Polska sciana
        • ver Re: kutaczi 31.01.11, 21:56
          "złej baletnicy...' itd. wink
          • paulinea Re: kutaczi 31.01.11, 23:11
            Tak to niestety jest z niektorymi, sami nie maja najmniejszych szans, tylko potrafia sie nasmiewac z innych :]
            • eliot_ness Re: kutaczi 01.02.11, 09:54
              Jestem inżynierem, a nie marketingowcem suspicious więc nie moja brożka. Uczcie się pilnie kiss
              • ver Re: kutaczi 01.02.11, 12:41
                Ja już pracę mam, ale paulinea niech się uczy. smile
      • cook_gog Re: kutaczi 01.02.11, 09:41
        Zważając na to, że szef GOG'a to Francuz, a szef marketingu to obywatel US and A - niestety nie wystarczy.

google napisał(a):

> no to ładnie język angielski to już polski nie wystarcza?
    • zwirz Re: Szukamy ludzi do GOG.com 01.02.11, 10:08
      O kude. Szkoda, żem porzucił studia ekonomiczne na rzecz pracy (która była prawie jak Auschwitz - zapowiadało się o wiele lepiej)... Ah i nie mam dodatkowych talentów jak HTML i CSS...

Quest nie jest dostępny dla mnie tongue_out
      • khad Re: Szukamy ludzi do GOG.com 01.02.11, 15:40
        HTML i CSS to jest banał, którego się jesteś w stanie nauczyć w 2 godzinki czytając podstawy w Internecie. Chodzi im pewnie o edycję jakichś newsów etc typu wstawienie linku, obrazka, zmiana koloru czcionki etc.
        • zwirz Re: Szukamy ludzi do GOG.com 01.02.11, 16:30
          khad napisał(a):

> HTML i CSS to jest banał, którego się jesteś w stanie nauczyć w 2 godzinki czyt
          > ając podstawy w Internecie. Chodzi im pewnie o edycję jakichś newsów etc typu w
          > stawienie linku, obrazka, zmiana koloru czcionki etc.

jeżeli takie buty to mogę się dla nich tego nauczyć nawet i w 1h wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka