Dodaj do ulubionych

Sen zimowy

31.01.11, 19:32
panowie i panie (pewnie w mniejszości) właśnie się obudziłem po dość długim śnie, w którym miałem przerwę od komputera/gier. Teraz wróciłem i się nudzę. Szukam jakiejś może nie mocno wciągającej gierki, tylko czegoś po czym będę miał miłe wspomnienia. Może coś bardziej ambitniejszego od pustej nawalanki w CoDzie/CSie (co nie oznacza, że daję coś w rodzaju "ZAKAZ STRZELANIA"). Nie wymagam też, aby gra była nowa. Po prostu, szukam czegoś, przy czym można się zrelaksować, ale jednocześnie ruszyć mózgiem, pogadać (O ile coś takiego istnieje). proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • qubeqq Re: Sen zimowy 31.01.11, 19:39
      Tzn chcesz coś do singla czy coś do multi?
      • dziadek.parowka Re: Sen zimowy 31.01.11, 19:40
        Głodny chwyta się każdej kromki chleba.
        • qubeqq Re: Sen zimowy 31.01.11, 19:49
          Możesz spróbować League of Legends. Darmowa MOBA (Massive Online Battle Arena).
          Ogólnie jeśli kojarzysz tryb z Warcrafta 3 w DotA to powinieneś wiedzieć o co chodzi. 5vs5 graczy na jednej mapie, lub 3vs3.
          Tutaj masz takie wprowadzenie jakby www.youtube.com/watch?v=IUtEz_X_ack
    • nacho66 Re: Sen zimowy 01.02.11, 14:43
      Stary, liste to by mozna na kilkadziesiat stron A4 napisac, i to drobnym maczkiem. Nie wiemy jaka dluga przerwa, co jest w stanie twoj komp pociagnac, w co juz grales i przede wszystkim co lubisz, co Cie relaksuje i ktore z tych juz zagrancyh gier milo wspominasz

Ruszac glowa mozna przy grach logicznych i przy strategiach, strzelac mozna na dziesiatki roznych sposobow (jak w CoDzie, jak w New Vegas, strzalami, czarami) a relaksowac to sie juz wogole mozna przy wszystkim smile

Relaks, dialogi, fabula i troche ruszanie mozgiem ... hmm... przygodowka Dreamfall: The Longest Journey moze? Na mnie ta gra zrobila ogromne wrazenie, jest w czubie moich najlepszych gier wszechczasow. Nie wiem czy jaraja Cie takie klimaty jest ale to tytul, ktorey moglbym polecic w ciemno kazdemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka