wiarusik 13.07.06, 20:10 Kto chce może tu pisać wszystko co mu się z tym zdaniem kojarzy. Może też nic nie pisać,co będzie brzmiało dość wymownie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:24 -a może to równoważnik zdania jest? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:38 - a może poszli do lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:41 a może to wszystko to nicość? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:44 Myślałem,że nicość jest bardziej skomplikowana. Jeśli tak ona ma wyglądać to ja zapałki pod powieki do trumny włożę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrt Re: Pusto jak w niebie. IP: *.y.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 13.07.06, 20:37 a moze morze by pomogło,w Kołobrzegu zimne jest.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:39 Dzięki Kurt.Tu i morze nie pomoże;) Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:45 wiarusik napisał: > -a może słońce mi przypiekło? najpredzej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:48 Ogłaszam konkurs: Kto wie o co mi chodzi i dlaczego? Dla psychiatrów i speców od udarów to drobnostka. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 20:50 wiarusik napisał: > Ogłaszam konkurs: > Kto wie o co mi chodzi i dlaczego? > Dla psychiatrów i speców od udarów to drobnostka. masz pustke w glowie.. dlatego ze ... jestes niedobry i ze mna nie chcesz sie ozenic.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 21:03 Nie mogę się teraz ożenić,do innych celów jestem przeznaczony. Nikt naprawdę nie wie? Burza mózgów widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Pusto jak w niebie. IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.06, 21:16 taki upal..a on kaze nam myslec..;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo. Re: Pusto jak w niebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:28 Pocżatek urlopów. Forum zamyka dzialność. Jedni na leczeniu inni na wczasach. Pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brydzia Re: Pusto jak w niebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:46 Tęsknotę można przezyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 21:34 -Puk!Puk! .Kto tam? -Kostucha! .Wejdź! .Tu proszę ciasteczko,herbatkę zaraz zrobię. -Nie ma czasu,ruszam zaraz w drogę. -Zanim jednak-naostrzę kosę.Podaj no osełkę. .Proszę. -Powiedz mi pan,czy nie czujesz głazu w gardle? .Czuję... -To tęsknota,na to się umiera... Ciach! Dokonał żywota. Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Pusto jak w niebie. 13.07.06, 21:50 a tak nawiasem pytajac.. to gdzie jest niebo? tam na gorze ponad nami sa chmury i dalej hiba kosmos.. to nad czym tu sie zastanawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik UWAGA! Czytać najpierw to: 14.07.06, 13:26 UWAGA!BACZNOŚĆ! TEN TEMAT ZAWIERA TREŚCI NIEBEZPIECZNE. Prośby o jego SKASOWANIE nie dają rezultatów. Po przeczytaniu autor sam stwierdził,że brzmi trochę schizofrenicznie,może też przywoływać na myśl,chęci samobójcze podmiotu lirycznego. Nie było to moim celem. Proszę traktować cały temat z przymrużeniem oka. Przebywałem wczoraj długo na słońcu,więc jest to poligon doświadczalny bełkotów pisanych pod wpływem udaru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: Pusto jak w niebie. 14.07.06, 13:40 pusto..., ale chociaz ptaki z góry nie srają Odpowiedz Link Zgłoś