ezio16 03.05.11, 17:20 Czy mógłby ktoś napisać mi krok po kroku jak to dlc zainstalować bo nie moge sobie dać rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezio16 Re: Instalacja dlc arrival 03.05.11, 17:32 Pytanie nie wazne bo udało mi sie jakos zrobić tylko mam problem bo dodatek jest po angielsku czy da się jakoś zrobić by był po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Instalacja dlc arrival 03.05.11, 17:40 Facepalm. Po pierwsze, to DLC nie wyszło po polsku. Po drugie, to, że masz 16 lat, nie zwalnia Cię z obowiązku myślenia jako takiego. Jak mamy Ci coś poradzisz, skoro nawet nie napisałeś na jakiej platformie grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ezio16 Re: Instalacja dlc arrival 03.05.11, 18:09 Po pierwsze dlc już zainstalowałem i może nie wiedziałem ze jest po polsku.A po drugie gdybym napisał ezio1911 uwierzyłbyś ze mam 100 lat? I gram na pc temat zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: Instalacja dlc arrival 04.05.11, 10:24 ezio16 napisał(a): > Po pierwsze dlc już zainstalowałem i może nie wiedziałem ze jest po polsku.A po > drugie gdybym napisał ezio1911 uwierzyłbyś ze mam 100 lat? > I gram na pc temat zamknięty Znaczy się miałeś pirata? Jeżeli tak to takie pytania zadawaj sobie na pirackim forum. Odpowiedz Link Zgłoś