Dodaj do ulubionych

Piątek 13 i Planscape:Torment2

13.05.11, 12:53
Takie ciekawochy można znaleźć w sieci Obsidian miałby chrapkę na P:T2. Oczywiście mówienie, że ktoś tam (choć w tym przypadku całkiem znaczna osoba) chciałby zrobić grę takątoataką nie jest wiążące. Niemniej dreszcz przeszedł mi po plecach. tylko nie wiem, czy to dreszcz radości, czy przerażeniasuspicious.
Obserwuj wątek
    • vaulter Re: Piątek 13 i Planscape:Torment2 13.05.11, 20:29
      Następca Black Isle, chcący zrobić nowego Tormenta? To brzmi zbyt pięknie żeby mogło się udać. Poza tym Torment to nie jest coś co dało by się uwspółcześnić jak Fallouta. 3D do niego nie pasuje. Torment powinien być albo w 2D, albo już od razu w jakimś15D.
      • wypisany Re: Piątek 13 i Planscape:Torment2 14.05.11, 13:00
        Nie no, Torment 3D byłby rewelacyjny, tylko trudny do zrobienia. Ta gra nie mogłaby być zbyt unowocześniona, bo to by jej zaszkodziło. Przede wszystkim - żadnego nagrywania dialogów, to zabiłoby tę grę.
        • bosman_plama Re: Piątek 13 i Planscape:Torment2 16.05.11, 14:08
          Nie wiem, czy nagrywanie dialogów byłoby w ogóle możliwe, gdyby zachować podejście do tekstu. Przy takiej ilości znaków aktorzy musieliby nagrywać a nagrywać.
          Czy 3D zabiłoby grę nie wiem. Na pewno twórcy musieliby napracować się przy projektach Sigil, by nie zagubić jego ducha w uproszczeniach. Nowoczesne zrobienie takiej gry wymagałoby wielkich talentów i ciężkiej pracy.
          A potem jeszcze trzeba by grę sprzedać.
          • netprinter Re: Piątek 13 i Planscape:Torment2 16.05.11, 23:39
            ludzie spokojnie, to tylko kwestia czasu, będziecie mieli Planescape: Torment 2. Jak jest popyt to wyjdzie, a to, że będzie się miało wrażenie, że się gra w Dragon Age 2 z modem Planscape to już inna sprawa wink
            • bosman_plama Re: Piątek 13 i Planscape:Torment2 18.05.11, 12:15
              Weź mnie nie dobijajsuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka