baba_krk Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 12:33 wstyd, nie wstyd, ale to już stało się faktem :> Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 12:40 A kto, a kto, a kto jest w ciąży ? :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 12:40 o raaaaju, oczywiście ja najpierw zobaczyłam biseksualizm, a dopiero teraz spudnicę Odpowiedz Link
konto.online Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 12:42 fakt, w życiu bym tak nie wsiadł na rower Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 12:57 A, przeczytałam wątek Liiski o kaszance :) i widzę, że tu więcej domniemanych ciąży. To ja może poczekam. A moje ciekawskie wsiórskie sąsiadki to już od pół roku (tzn. odkąd zamieszkałam razem z chłopakiem nie po bożemu, bez ślubu pod jednym dachem) przyglądają się mojemu bżóhó jak tylko wyjdę z domu i nadziwić się nie mogą, jak to możliwe, że jeszcze w ciążę nie zaszłam. Te najbardziej wsiórskie to pewnie rozważają, czy my rzeczywiście czekamy do ślubu, czy mnie X nie chce, czy co tydzień usuwam, bo pojęcie antykoncepcji jeszcze nie dotarło do nich pod strzechy :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 13:10 spudnicę się nosi na dópie, nie na bżóhó :P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 13:24 Ztryngy to się nosi nieomalże W dópie! :F Odpowiedz Link
konto.online Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 13:59 to było w zakładce "ludzie piszą" czyli dopuścili się cenzury teraz Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ale wstyd :F 15.08.09, 14:09 Nie-e. Bo autorka wątku napisała poprawnie, "spódnicy", a oni na głównej przekręcili. Odpowiedz Link