Dodaj do ulubionych

trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O

11.05.07, 19:34
nie no nieźle tongue_out mam Kasie zupełnie białą i Daniela zupełie czarnego. Urodził mi się trojaczki - dziewczynka,chłopiec i chłopiec ale ten drugi chłopiec to KOSMITA!! z czarnymi oczami! jak to sięstało? nie wpisywałam żadnego kodu bo to się tylko przyjemność traci...
Obserwuj wątek
    • negali Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 14.05.07, 12:24
      aziunia2 - masz rację z kodami, ja też ich nie używam.
      Co do tej rodzinki, to cóż... Mnie się nic takiego nie zdarzyło, ale gratuluję smile
      Przekaż pozdrowienia szczęśliwym rodzicom kosmitka!
      • aziunia2 Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 14.05.07, 20:43
        hehe big_grin pozdrowie napewno tongue_out big_grin dziwne to zdarzenie było tongue_out
    • jehanette Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 16.05.07, 12:10
      zazdroszczę... mi się nigdy nie zrobiły trojaczki, a i bliźniaki ostatnio
      nieczęsto. chyba, że karmię ciężarną sernikiemwink
    • krina507 Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 16.05.07, 17:54
      Też bym tak chciała. A tak w ogóle to ja nawet nie wiedziałam, że mogą urodzić
      się trojaczki.
      • stworek_dziwak Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 08.06.07, 19:14
        super! nie wiem jak to sie stalo! ja tez tak chce!
        • karolina_sims Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 11.06.07, 16:43
          A mi tylko pojedyncze się rodziły. No trojaczki i kosmita - nieźle smile
    • donatina Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 09.07.07, 11:56
      Może kiedyś twojego sima porwali obcy mi czasami się zdaża że większości
      kosmitów to faceci a bardzo lubię kierowa simkami ze względu na ubraniasmilei jak
      mnie kiedyś porwali to potem zagrała muzyczka że się jest w ciaży a simka miała
      męża i też mieli dzieci białą dziewczynkę i ufoludka chłopca! POZDRAWIAM!!!
    • marta5571 Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 11.07.07, 22:38
      to tak robiłas bara bara z czarnym mezem potem z białym kochankiem i on miał kosmite w rodzinie a ty sie z mezem staralas a wogule kłamiesz z trojaczkami bo nie mozna miec trojaczkow w the sims 2 moze tylko za pomoca kodu
    • eliza-eliza Re: trojaczki-czarny,czarny i KOSMITA :O 13.07.07, 17:39
      wow! mi sie nawet ie chcą bliźnięta za pomocą kodu urodzić, a co dopiero
      trojaczki!!! nic tylko gratulacje.!! powiedz lepiej jak sie to robi tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka