Dodaj do ulubionych

GTA IV na PC?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 16:55
akurat penie nasi znowu schrzanią tongue_out
Obserwuj wątek
    • wtfkawai Re: GTA IV na PC? 27.01.08, 17:05
      To było pewne
    • Gość: Kuba Re: GTA IV na PC? IP: *.swn.vectranet.pl 27.01.08, 19:18
      Na pewno wyjdzie Mafia 2 na PC która zmiażdzy każde GTA. Dlatego chłopaki główkują, aby też 4-kę wypuścić na pieca.
    • Gość: Elven Re: GTA IV na PC? IP: *.tvgawex.pl 27.01.08, 20:22
      Skoro główną platformą na którą tworzone było GTA4 jest x360, to problemów z szybką "konwersją" być nie powinno smile
    • Gość: dr Re: GTA IV na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 20:50
      "Wersja komputerowa GTA IV już w październiku?"

Bo wersja "niekomputerowa" to działa na abakusie.
    • Gość: aaa Re: GTA IV na PC? IP: *.chello.pl 28.01.08, 11:52
      dr: Nie, wersja niekomputerowa działać będzie na PlayStatation 3 i Xboksie 360, więc...?
    • Gość: DaV Re: GTA IV na PC? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 13:42
      Wiadomo że najnowsze dzieło zostanie wypuszczone na konsole bo mało który piec pociągnoł by to w tych detalach z płynną animacjąsmile
      ja już zacieram rączki na ten tytuł..
      Z pc już zrezygnowałem jako maszynki do grania bo to chłam..Konsole górą!
    • Gość: Mati Re: GTA IV na PC? IP: 195.205.203.* 11.04.08, 11:37
      DaV - zgadzam się z Tobą. PC to nie sprzęt do grania. Teraz jedyny PieCyk w moim domu to ten w kotłowni. Przesiadłem się na Paviliona. A co do gier to... PS3 RULES xD pozdr.
    • Gość: Gość Re: GTA IV na PC? IP: *.chello.pl 25.04.08, 09:02
      OK ok tylko że nikt mi nie powie że najprzyjemniejsze celowanie nie jest myszką? Ja jestem wielkim entuzjasta konsoli nawet mam soniaczka ;] ale cholera celowanie nijak nie jest takie jak przy pomocy myszki.
    • Gość: Dziarkiewicz Re: GTA IV na PC? IP: *.metronet.pl 26.04.08, 11:24
      No tak... tylko że konsole są dla tych bardziej "kasiastych", a przeciętny, szary zjadacz chleba musi zadowolić się średniej jakości PieCem. Nie zaprzeczę, że konsole, jeżeli chodzi o swoje przeznaczenie, to biją Kompy na głowę, jednak jest pewno ale... PieCe bardzo szybko ewoluują i już niedługo mogą osiągnąć możliwości Xboxa czy nawet PS3... oczywiście będzie to kosztować 3x tyle co sama konsola, ale będzie to dowód na to, że PieCe mogą być równie dobre jak konsole.
    • Gość: PeCetowiec Re: GTA IV na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 00:28
      A to dobre, producenci już otwarcie mówią, że PC mają większe możliwości od konsol. Mass Effect na PC będzie miał dużo ulepszeń, bo XBOX to słaba maszyna. Ja na PC gram w 1920x1200 a konsole co 1280x720 i to często przy 30 fps. Nie mówiąc, że takiego Crysis'a, nawet na konsole skonwertować nie ma jak, bo za dużo detali straci.
      Nie mówiąc, już o wygodach takich jak sterowanie klawiatura + mysz (oraz pad Logitecha do bardziej zręcznościowych tytułów), czy posiadanie własnego (dużego) monitora, przez co nie okupuje się TV. Ilu z was ma 2 TV HD???
      Konsole to sprzęt dla mas. Ludzie, którzy mają wyższe wymagania nigdy nie zrezygnują z PC...
    • jim777 Re: GTA IV na PC? 28.04.08, 21:48
      OK stary ja mam nowiutkiego peceta Nvida 8800 Intel podwojny 3,0 ghz ale nie wiem co fajnego na tym grac...old date jestem a mam nowy sprzet
    • Gość: Listfa Re: GTA IV na PC? IP: 89.231.199.* 15.05.08, 12:40
      zgadzam sie z Pecetowcemsmile
      reszta pisze same brednie
      aż mi sie rzygać chce, na pc grafika zazwyczaj okazuje sie być lepsza niż na konsoli i nic tego nie zmienibig_grin
      PC Ruleztongue_out
    • Gość: art GTA IV na PC? IP: *.chello.pl 15.05.08, 18:05
      Nudzi mnie już ta walka między PC-towcami i zwolennikami konsol. Jak
      ktoś ma średnie wymagania odnośnie gier i chce też zrobić parę
      przydatnych w życiu rzeczy, to dobry PC w zupełności wystarczy, ale
      jak jest fanatykiem gier powinien mieć konsolę. Szkoda tylko, że z
      konsoli nie można się niczego nauczyć poza waleniem w pad-a. To tak
      jakby w szkole chodzić tylko na zajęcia z wf-u.
    • Gość: hmm Re: GTA IV na PC? IP: *.chello.pl 22.05.08, 23:10
      GTA IV NIE wyjdzie na PC poszukajcie a znajdziecie w necie
    • Gość: Grace Re: GTA IV na PC? IP: *.crowley.pl 25.05.08, 11:07
      Wydając IV na kompa zarobią dwa razy tyle co na wersjach ps3 i 360 razem wziętych. Nie ma mowy, żeby nie było wersji pc. Pytanie tylko, czy mój komp wytrzyma takie wymagania tongue_out
    • Gość: Gość Re: GTA IV na PC? IP: *.ozd.airbites.pl 25.05.08, 13:22
      hehe ... konsole sa do tego zeby grac wiec nie wiem czego gosc art chce wiecej tongue_out ... ja mam przecietnego kompa niestety a na konsole mnie nie stac tongue_out a przyrznalbym w gta IV xD
    • Gość: Gość Re: GTA IV na PC? IP: *.ozd.airbites.pl 25.05.08, 13:22
      hehe ... konsole sa do tego zeby grac wiec nie wiem czego gosc art chce wiecej tongue_out ... ja mam przecietnego kompa niestety a na konsole mnie nie stac tongue_out a przyrznalbym w gta IV xD
    • Gość: balas1 Re: GTA IV na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:00
      bedzie gta 4 na pc bo zobaczcie ze SA tez bylo na ps2 i potem wyszlo na kompa ! oni duzo kasy na tym zbijaja!!!
    • Gość: Gość Re: GTA IV na PC? IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.06.08, 14:38
      siema wiecie rocstar games zbije fortune na gta IV na pc wiekszasc ludzi ma pecety i to jest to RC nie zrezygnuje na szansie zbicia majatku na tej grze LOGIKA
    • Gość: NeXuS Re: GTA IV na PC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 19:56
      Ech... co do Piec kontra Konsola to oczywiste ze najpierw gierki wychadzą na konsole pozniej "poprawione" na PC'tki wiec niemowcie ze pod wzgledem graficznym konsole sa lepsze (moze i sa w momecie ich pojawienia sie na rynku, a miesiac pozniej wychodza nowe czesci do PC'tka i po konsolach) ale grywalnosci nic niezastapi niestety... I tez jestem zdania ze Rockstar Games nieodpusci sobie zarobienia kilku banieczek extra wink Pewnie będzie tak jak w przypadku GTAsmirkA premiera swiat a polska to czas rzedu 3m... żałosne... kazdy ma juz wtedy w polsce pirata i juz skonczy gierke... i ostatnia rzecz porownujac cenowo PC i PS to policzcie sobie TV HD 32cale (bo musi miec HD a nie HD ready czy inną ścieme...) ok 3 tys taki pożadny a nie byle co a konsola? ok. 1,5 tys wiec ? 4,5 tys za co kupisz juz b.dobrego kompa czy to sie kalkuluje?!
    • Gość: GOŚĆ Re: GTA IV na PC? IP: *.121.225.195.static.bait.pl 12.06.08, 19:12
      Wydaję mi się, że nie zrobią GTA IV na PC z jednej prostej przyczyny. PIRACTWA, ale to jest moje zdanie i ja mogę się mylić :p a osobiście jestem za PC xD
    • Gość: omfg Re: GTA IV na PC? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 13:15
      Tak samo było z San Andreas niby, że żaden Piec nie uciągnie tej gry a co? chodzi prawie na każdym.. Pier*olenie o Szopenie
    • Gość: Centek Re: GTA IV na PC? IP: *.stk.vectranet.pl 19.06.08, 14:59
      Ja tam powiem tak: mam X360 ale w GTA IV na nim nie chce szpilać bo nie umiem grac na padzie.. gdyby była w konsoli MYSZKA i KLAWIATURA to bym grał.. ale jednak czekam aż wyjdzie na PC bo kompa mam takiego że na pewno na full bez anty-aliasingu i rozdzielczości 1152x864 se szpilne z 80fps jak nie więcej... w końcu nie po to wydałem 6tys i złożyłem se kompa, żeby GTA IV mi nie działało tongue_out
    • Gość: HB Re: GTA IV na PC? IP: *.ghnet.pl 25.06.08, 02:03
      Centek - sądząc po twojej wypowiedzi, gta iv nie powinieneś włączać bo wnioskuję, że masz 14 lat i nie "wydałem 6tyś" tylko tato wydał!
      poco ci Xbox 360 jak nie umiesz grać na padzie??
      Ja nie umiem grać na padzie więc nie kupiłem ps3 ani xboxa bo radziłbym sobie jedynie z fifą i samochodówkami - za stary jestem już chyba tongue_out
      Co do sporu konsola vs PC to powiem jedno - ten spór jest bez sensu! Gram regularnie praktycznie tylko w WoWa ( World of Warcraft) i wyobraźcie sobie komunikację z graczami w tym świecie bez klawiatury? Z kolei wyobrażam sobie GTA IV na moim celeronie 2.8 ghz (jeszcze socket 478). Spór jest bez sensu! jeżeli chcecie porównywać konsole do PC to bądźcie sprawiedliwi i porównójcie też ps2 i psx do PCtów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka