Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:06 słuchaj ja nie wiem bo jeszcze niedoszłam do tego > a wiesz może jak przejść EDDY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 10.11.08, 19:08 no wiem jakos go przeszedlem ale latwo nie bylo a z czym problem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:35 z tymi płomieniami niemoge zmieścić się w czasie chociasz szybko je gasze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 11.11.08, 12:15 ja robilem tak ze wypalalem tego chipa a pozniej zbieralem krew i gasillme ogien i robilem to pojedynczo najpierw jeden a pozniej drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 14:30 co zrobić żeby temu co puca mu się wycina jacka żebu mu ciśnienie tak szybko niesoadało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 21:18 hejka mam pytanko jak tej babce się wytnie muzg to podem są takie czarne jakby kamienie w głowie to co zrobić żeby je wyjąć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 12.11.08, 09:06 podgrzej je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.is.net.pl 15.04.09, 13:55 czy ktos to przeszedł całe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:55 Jak pryejsc Lumbara pliy powiedycie wsyzstko po koleji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:56 do czego służy 8 narzędzie bo nie wiem o co z nim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezradny Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:27 Hej. Plis pomóżcie co zrobić z Junkiem z 3 karty? przecinam te kabelki i nie wiem co zrobić dalej. Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.chello.pl 14.07.09, 13:40 mam problem z tym gościem co został pokuty przez kolce jeza moze ktos mi powiedziec jak go przejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 14:17 kto odpali stronke z gra abym mogl z nowu cala przejsc ? Odpowiedz Link Zgłoś