Dodaj do ulubionych

Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator

• Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:06
      słuchaj ja nie wiem bo jeszcze niedoszłam do tego > a wiesz może jak przejść EDDY??????
    • Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 10.11.08, 19:08
      no wiem jakos go przeszedlem ale latwo nie bylo a z czym problem ??
    • Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:35
      z tymi płomieniami niemoge zmieścić się w czasie chociasz szybko je gasze
    • Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 11.11.08, 12:15
      ja robilem tak ze wypalalem tego chipa a pozniej zbieralem krew i gasillme ogien i robilem to pojedynczo najpierw jeden a pozniej drugi
    • Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 14:30
      co zrobić żeby temu co puca mu się wycina jacka żebu mu ciśnienie tak szybko niesoadało
    • Gość: marta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 21:18
      hejka mam pytanko
      jak tej babce się wytnie muzg to podem są takie czarne jakby kamienie w głowie to co zrobić żeby je wyjąć????
    • Gość: elo Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.gprs.plus.pl 12.11.08, 09:06
      podgrzej je
    • Gość: rasta Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.is.net.pl 15.04.09, 13:55
      czy ktos to przeszedł całe??
    • Gość: Gosc Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:55
      Jak pryejsc Lumbara pliy powiedycie wsyzstko po koleji
    • Gość: pytajnik Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 19:56
      do czego służy 8 narzędzie bo nie wiem o co z nim chodzi
      • Gość: Bezradny Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:27
        Hej. Plis pomóżcie co zrobić z Junkiem z 3 karty? przecinam te kabelki i nie
        wiem co zrobić dalej. Z góry dzięki za pomoc.
    • Gość: gość Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.chello.pl 14.07.09, 13:40
      mam problem z tym gościem co został pokuty przez kolce jeza moze ktos mi powiedziec jak go przejsc?
    • Gość: ? Re: Biurowy zjadacz czasu: Chirurg-amator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 14:17
      kto odpali stronke z gra abym mogl z nowu cala przejsc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka