dreamer483 31.10.09, 18:25 Jest Halloween i dzieciaki latają po blokach. Nie wiem jak wy, ale ja czyham przed oknem co by dzieci chatki z dymem nie puściły. [A niech mi spróbują prosić o cukierki!] Piszcie jak u was z halloween Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
any13x Re: Halloween 31.10.09, 18:44 U mnie nikt nie łazi ani nic xD A ja sobie siedze w domku Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Halloween 31.10.09, 18:45 ja sie za pozno skapnelam a mialam jakąs iprezke zrobc czy cus no nic poczekamy za rok zobaczymy ( u mnie dzieciaki pod blokiem nie nie latają xD ) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamer483 Re: Halloween 31.10.09, 18:52 W sumie w zeszłym roku było więcej dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Halloween? 31.10.09, 19:07 ja obchodzę ieroween; ćpam muzyką my chemical romance cały dzień, wieczorem oglądam z przyjaciółkami horrory i wydłubujemy popcorn z zębów, upijamy się colą i strzelamy M&M'sami po pokoju, komentujemy filmy (i po co tam wchodzisz idiotko?! tak nikogo nie ma, zaraz cię zabije!) i krzyczymy. ;x i szczerze mówiąc mam gdzieś przebrane dzieci wyłudzające cukierki. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Halloween 31.10.09, 20:06 ja mieszkam w małym mieście, nie na blokach - domek mamy pierwszy raz w życiu usłyszałam słynne "cukierek albo psikus!" od małolatów . fajne uczucie, aczkolwiek ja się tylko przyczaiłam, a hasło skierowane było do babci. dzisiaj miałam beznadziejne hallowen , lol Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Halloween 31.10.09, 20:13 u mnie po osiedlu też latają ale tylko ze 3 grupy x dd ja też miałam ale brzuch boli. ; // a cukierki dałam tylko moim kumpelom z gima < 3 a reszta nie wypi.erdala x ddd ; D Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Halloween 31.10.09, 20:19 nie lubię halołin -.- miałam takie praktycznie prawdziwe, mhrooczne i wogole. pogrzeb. super, again. czwarty w tym roku. n i e c i e r p i ę halołin. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly3689 Re: Halloween 31.10.09, 20:20 u mnie po osiedlu tez latają ja też byłam ale miałyśmy z kumpelą tyle cukierków że wróciłyśmy do domu Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd ^ 31.10.09, 20:20 A ja sama latałam jak czub z kumpelkami po całej dzielnicy i zebrałam torebke słodyczy xd. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ^ 31.10.09, 20:26 u mnie w sql kilka dziewczyn przebrało się za czarownice i wampiry i latały tak po szkole żeby wszyscy je widzieli xD no cóż, udało im się zostać zauważonymi, trudno przejść obojętnie jak widzi się dziewczynę w jakiejś workowatej, czarnej, długiej sukience w kapeluszu a la Harry Potter i z mocnym ciemnym makijażem xD a nie było żadnego przedstawienia na Halloween (wiem, bo jestem w kole teatralnym u mnie w sql) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Halloween 31.10.09, 20:30 tak , tak . przedchwilą też żebrałam o cukierki . ale był ubaw ; -dd Odpowiedz Link Zgłoś
coffeina Re: Halloween 31.10.09, 21:01 ja zostałam sama w domu i zgasiłam światła x 33 nie chce mi sie nikomu otwierac, ale niedawno pod bramką stały takie słodkie przebrane za kotki dziewczynki ; D mrauu . ; dd nie mogłam odmówić co nie ... hah . a tak wgl to o 22 ide na impre do koleżanek . bosko . x d Odpowiedz Link Zgłoś