Gość: sarkun Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.n97.ibaraki.ac.jp 29.08.08, 06:29 oj w starego hulka sie gralo, sie gralo... a ten nowy jest calkiem calkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorelas Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.adsl.highway.telekom.at 30.08.08, 22:09 Szacunek dla redaktor i ze uswiadomil mi o powstaniu tego najdoskonalszego klona gry planszowej. Planszowka nie tylko w opinii redaktora ale i w mojej niezmiennie od 14 lat jest najlepsza gra jaka powstala na ziemi, ktora czeka na sobie rowna (i sie nie doczeka), Zapomnijcie o FANTASYFLIGHT Doom itp. To wszystko namiastka Space hulka, gplanszowki ktorej mechanika gry czyni z niej gre niesmiertelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanGruszka Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.aster.pl 31.08.08, 14:31 Ja Pan Gruszka (ale nie japońska gruszka) rzucam na ciebie Mike klątwę wiecznego niespełnienia i bycia trollem forumowym do końca twych smutnych dni... a tak na poważne żal się robi jak się czyta taki komentarz, naprawdę smutni ludzie muszą je pisać.. a artykuł super wyjątkowo dobry jak na GameCorner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Alternatywy 6: Space Hulk IP: 195.94.195.* 02.09.08, 16:45 Swietna gra, od dluzszego czasu czegos takiego szukalem. Mam nadzieje, ze tworca uda sie osiagnac porozumienie z Games Workshop i THQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti@wp.onet.pl Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:00 huj wam w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.acn.waw.pl 23.11.08, 00:51 Dobry news, nie wszędzie musi być mainstream! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Alternatywy 6: Space Hulk IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.12.08, 13:07 www.strategyinformer.com/pc/spacehulk/full-game/21575.html Odpowiedz Link Zgłoś
ebeneben Alternatywy 6: Space Hulk 07.10.09, 19:21 A ja sławię Sławka S. jestem moim osobistym Cthulhu a jego wideorecenzje nie mają sobie równych! a ta gierka (space hulk = alien assault)po prostu wymiata wolę ją od wszystkich tegorocznych premier. Budowanie klimatu rządzi, wyobraźcie sobie ze kończący się czas jaki dano wam na podjęcie decyzji oznajmiany jest coraz szybszym odgłosem bijącego serca w tle. Muzyczka miodzio prawie jak w 2 warcrafcie, dźwięki miodzio np deptanie flaków genokradów. Chwalcie szwedów a Sławka na Imperatora Świętej Ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek150 Alternatywy 6: Space Hulk 21.12.09, 09:03 Już tu ktoś wspomniał o Space Hulk pod DOS - świetna gra mam oryginał z 1993 roku z pudełeczkiem To co jest opisane powyżej to nic innego jak właśnie zjechana gra z 93' - szkoda, że autor jest tak profesjonalnym dziennikarzem, że nawet tego nie sprawdził.... kompromitacja dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś