Dodaj do ulubionych

Recenzje NecroVision - cudów nie ma

09.03.09, 12:11
błędy błędami... ale ważne jest, czy jak się gra to gra się fajnie czy raczej średnio... czy gra ma syndrom "jeszcze jeden level i idę spać"...
--------------------
miodność, czyli "jeszcze jeden level i idę spać"
fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92422584.html
Obserwuj wątek
    • Gość: predi Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.chello.pl 09.03.09, 12:14
      Nie grałem i nie mam zamiaru zagrać. PO trailerze i ssach grafika choć niby ładna to mnie odpycha. Motyw tej dziwnej ręki do mnie w ogóle nie przemawia, a jak zobaczyłem w trailerze jak przebiega rozgrywka (idziesz, wyskakuje 5 wrogów, do których strzelasz ganiając w kółko) to mi się jakoś tak słabo zrobiło.
    • han_solo_79 Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma 09.03.09, 12:19
      @predi "(idziesz, wyskakuje 5 wrogów, do których strzelasz ganiając w kółko)"

Nie musisz ich ganiać, możesz im zrobić OKOPOWĄ MASAKRĘ BAGNETEM, yeah!
    • razorhost1976 Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma 09.03.09, 12:34
      @han
      to fakt nie ma to jak masakra bagnetem tudzież saperką smile
    • Gość: Cermit69 Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.cenega.pl 09.03.09, 12:48
      Radek - tak FYI bardziej, ale czwartkowy Dziennik w dziale Techno również poświęcił stronę na Necrosmile
      A jeszcze biorąc pod uwagę recki prasy CDA (7/10), Click! (7,5/10), Play (8/10) naprawdę gra została dobrze przyjęta. A jeden cytowany wyjątek tylko potwierdza regułę, iż Necro to naprawdę kawałek dobrego softu!
      Pozdr,
      K.
    • mis_iu Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma 09.03.09, 12:51
      Z takimi grami zawsze jest problem... Z jednej strony to pozycje niewyszukane, proste w treści i formie, polegające na czystym naparzaniu, ale często (choć nie zawsze) dosyć wymagające pod względem umiejętności (vel. stopnia trudności). Co by nie mówić: to nie są tytuły dla wszystkich, z Necrovison jest pewnie podobnie. Nie jestem fanem takich gier, ale jestem je w stanie "zrozumieć" gdyż często prezentują dystans twórców i "nie udawanie niczego" + pewne wyzwanie stawiane graczowi. Taki np. Serious Sam w pewnym sensie jest fajny bo nie mami gracze nie-wiadomo-czym. Na pewno są fani i odbiorcy takich gier, więc niech F51 robi dalej swoje (ja nie muszę w nie grać i recenzenci także ;P). Inna sprawa jeżeli gra jest po prostu nieudana (również w obranej konwencji)... ;P
    • Gość: Marvel Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.teta.com.pl 09.03.09, 13:37
      Polacy robią raczej kiepskie gierki. Jest parę wyjątków, które ktoś gdzieś zobaczył (chociaż dla mnie to kompletne klapy) ale i tak większość gier przechodzi bez echa. Ale za to propagandę mamy niezłą tongue_out
    • Gość: Tremayne Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 14:18
      Ta gra to kalka z misji w The Darkness, kiedy przebijało się przez okopy pierwszej wojny światowej. Hej, nawet ma rękawice, która do niego mówi! A już wisienką był tekst rękawicy "Embrace the darkness", po którym się zsikałem ze śmiechu.
    • Gość: Spec Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:26
      Za to wymagania to jakaś pomyłka. Niby silnik Painkillera ale... Ten drugi chodził mi na pełnych detalach (prócz HDR i innego syfu) a NV na low. I haczył X(
      Sama gra prócz zabawy karabinami nie daje nic. Zero. Null. Sheet.
      A to że nasi dają swoim grą o 10% (i więcej) wyższe oceny to normalne. Może prócz gry W. :]
    • Gość: Simbelmine Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 18:24
      Gra jest fajna. Jestem starym graczem z bagażem pewnie ponad 1000 skończonych gier na karku..siwizną..ale gra mi się podoba...owszem jest "nieskomplikowana" jesli chodzi o mechanike ale zrobiona bardzo miło.Grafika tip top na moim 2 letnim kompie chodzi na full detalach (core2 duo GTS 8800 4 G RAM)...urozmaicone lokacje a od połowy zaswiaty to czysty odjazd ...ja daje 8/10.Gre skończyłem i nie zauważyłem bugów, ani razu sie nie "wysypała" nie było też zgrzytów wiekszych w grafice...ma parę minusów ale plusów dodatnich smile o wiele więcej...samo strzelanie jest na tyle soczyste że się nie nudzi...bronie bardzo dobrze zrobione..pomysłowe...trochę nie rozumiem tych kiepskich recenzji...jeśli ktoś myślał ze będzie to Fallout 10 czy Warhammer 15 czy GTA 6 albo Driver 11 tudzież szachy to moze być zawiedziony...ja liczyłem na mięsisty krwawy bewsztyk i go dostałem ....w swojej grupie (seriuos samopodobne gra plasuje sie wysoko...)...
    • Gość: Gmoche [...] IP: 213.17.128.* 09.03.09, 19:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Spec Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:24
      @Simbelmine: gdybyś był weteranem to chyba byś wiedział że Warhammer to świat (niektórzy mówią że system) nie gra (tu w wersji komputerowej):] ew. bitewniak.
      Dlaczego NecroVision jest słabe?
      Udziwnienia i jeszcze raz udziwnienia.
    • Gość: Gliwiczanin Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:17
      GLIWICE FTW!!!!
    • Gość: yoz Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.spray.net.pl 10.03.09, 07:04
      Mimo podzielonych opinii - kupiłem Necro, gram i jest naprawde git. Chcę rzowalić po stresującym dniu w robocie ze 100 wrogów i to dostałem. Rock n rollową młóckę! Yeeeeaaahh!
    • Gość: marita Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.chello.pl 13.01.10, 10:04
      Też Necro bardzo mi się podobało i czekam na dwójkę.
    • Gość: Sader Re: Recenzje NecroVision - cudów nie ma IP: *.chello.pl 29.01.10, 10:27
      Może Lost Company dostanie lepsze oceny. Mam nadzieję, bo Necro na nie zasługuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka