11.03.09, 10:50
papierzak i dino Ci chorują...
Moje tez zachorowały...
Obserwuj wątek
    • mariolka55 Re: mariolka 11.03.09, 11:04
      dzieki!
      • edycja_kopiuj_wklej Re: mariolka 11.03.09, 17:56
        Ograniczajcie sobie w hydrze ilosc wejsc do 300 na swojego linka. Wtedy mozecie
        sobie skumulowac ilosc wejsc na inna okazje je wykorzystaclub wspomoc
        osoby,ktorenie korzystaja z hydry
        • loola_kr Re: mariolka 11.03.09, 17:59
          ja sie wpisałam do Dragon Cave Funsite. Myślisz, że Hydra lepsza?
          • edycja_kopiuj_wklej Re: loola_kr 11.03.09, 18:15
            A nie wiem, bo ja korzystam wlasnie z hydry. Tam masz iles pol, mozesz sobie
            zapisac linki do kilku kont i ustawic albo bez limitu, albo limit na ilosc wejsc.
            Jak widze, ze mi jajka zaczynaja chorowac, to ograniczam ilosc wejsc do 50 lub
            100. No i ja mam jeszcze pod piecza konta doroty na czas jej wyjazdu, wiec tez
            musze jej z 200 odklikac dziennie, zeby jej jajka nie umieraly.
            • mariolka55 Re: loola_kr 11.03.09, 18:22
              ja w hydrze korzystam z recznej wymiany linków,wiec 200 nie przekraczamwink
              moja wyszukiwarka blokuje automat,nie wiem czemu,
              nie chce mi sie w to zagłebiac.
              • edycja_kopiuj_wklej Re: loola_kr 11.03.09, 20:22
                oj, to jakas masochistka jestes... A jaka masz przegladarke, bo ja ani w IE ani
                Mozilli nie mialam problemu. Jesli w IE to tam na gorze(taki zolty pasek) musisz
                wybrac, zeby nie blokowac wysykakujacych okienek z tej witryny i tyle
            • mama_kotula Re: loola_kr 12.03.09, 09:03
              Tak się zastanawiam, bo na tych wszystkich serwisach klikających trzeba pilnować, ustawiać ilość, odklikiwać pańszczyznę, takie tam.

A ja sobie spokojnie wrzucam jaja do sygnaturki i piszę 1-2 posty na forum typu ematka/małe dziecko. Już się nauczyłam, że najlepiej w jakimś "nie gorącym" wątku (no, problem tylko w tym, że 90% wątków po wkroczeniu Kotuli robi się jednak gorąca big_grinbig_grin).

I w ciągu 1,5-2 dni mam wymaganą ilość klików/views, potem zasłonić do momentu, aż będzie 3,5 dnia do końca, i praktycznie gdy odsłaniam, to momentalnie hatchling się wykluwa/dorasta.

I nie muszę się bujać po jakichś obcych serwisach. Przyjemne z pożytecznym big_grin
              • mariolka55 Re: loola_kr 12.03.09, 09:07
                tez tak robiłam,zaczelam na Cip i na ematce pisacbig_grin
                ale stwierdzilam ze hydra jednak lepsza.
                • mama_kotula Re: loola_kr 12.03.09, 09:22
                  mariolka55 napisała:

> tez tak robiłam,zaczelam na Cip i na ematce pisacbig_grin
                  > ale stwierdzilam ze hydra jednak lepsza.

Iii tam.
                  Ja i tak musze bywać w tylu miejscach w necie, że konieczność pilnowania każdego dodatkowego przyprawia mnie o ciężką chorobę głowy.
                  Tak, że wrzucam tam, gdzie i tak jestem. Oczywiście o ile się da, bo na większości forów na których bywam sygnaturki są zabronione (i bardzo dobrze, jakbym miała się przebijać przez setki sygnaturek, kiedy potrzebuję rozwiązania w trybie natychmiastowym, to bym sobie wolała odgryźć głowę i ją zjeść).

Aaa, i na uczelni na forum czasem w sygnę wrzucam.
              • loola_kr Kotula :) 12.03.09, 09:32
                ty jesteś królową do tego bardzo aktywną to Ci klikają big_grin
                ja jeszcze wsadziłam linka w moja stronę, a co tam.

P.S. królowa jest tylko jedna big_grinbig_grinbig_grin
                • mama_kotula Re: Kotula :) 12.03.09, 09:37
                  Hyhyhhyhy.
                  Przejebane jest bycie królową tongue_out
                  Zawsze się do mnie jakieś wynalazki ludzkie przyczepiają, typu np. pewna taka z kropką, jest też niejaka Joasia, która ma duży problem z traumą opuszczeniową z dzieciństwa i jeszcze parę osób.

A w ogóle to tak mi się marzy zupełna rezygnacja z forumu, tylko się cholera nie da. Myślałam, że jak zacznę więcej pracować, to forum odpuszczę, ale k.na w pracoholizm wpadłam, a nałóg forumowy jak był, tak został.
                  Ech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka