05.02.14, 18:51
znalazłam w wyszukiwarce Twój wpis na temat plikostrady ,miałaś problem -jak sie sprawa skończyła ? tylko olałaś czy szukałas jakiejś porady?
nie,wiem kiedy co i jak kliknełam -ale dzis dostałam przedsądowe pisemko od wyłudzaczy uncertain
Obserwuj wątek
    • jk3377 Re: jk3377 05.02.14, 18:58
      hej
      tak mialam podobne maile i to wieeele. zastarszajaco-sądowo grożących. poradzono mi na forach,zeby sprawe olać, nie odpisywac nic i ucichlo. nic nie rób, nie odpisuj, nie martw sie. a myslalam,ze ich juz złapali...
      • mariolka55 Re: jk3377 06.02.14, 08:02
        tyle że ja się wczoraj zdziwiłam bo dostałam papierowe pisemko (meili nie sprawdzam na bieżąco) ale mi gały urosly
        zwykły list z blankietem do zapłaty
        moim zdaniem to ci od pobieraczka
        • mariolka55 Re: jk3377 06.02.14, 08:02
          no i oczywiście groźbami sądem i komornikiem
          • jk3377 Re: jk3377 06.02.14, 09:02
            hmm, no ja nigdy na adres dom nie dostalam, zawsze tylko maile, ktorych potem nawet nie otwieralam, od razu do kosza. nie wiem co to oznacza, skoro az tak sie wysilili... a to poleconym bylo i podpisalas czy tak w skrzynce znalazlas? jesli zwykły to bym olała. moglo nie dojscsmile
            • mariolka55 Re: jk3377 06.02.14, 12:11
              zwykły ,podobno taki list nie ma mocy żadnej
              ja nawet nie pamiętam bym sie tam rejestrowała, pewnie tak ale na bank nic nie ściągałam
              działają na tej samej zasadzie co pobieraczek (o ile to nie ci sami) 14 dni niby darmo i jak sie zarejestrujesz ,albo dziecko to potem straszą -bo niby trzeba wypowiedzieć i po 14 dniach jest juz płatne. wyłudzanie nic więcej.
    • mamalgosia Re: jk3377 06.02.14, 12:17
      ja też miałam z nimi do czynienia. Dzwoniłam do rzecznika praw konsumenckich i powiedział, żeby ignorować i nie odpowiadać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka