Dodaj do ulubionych

Darkest of Days - jak używać broni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:10
ech, zawsze znajdą się jakieś babole, widac tworcy nie mogli się powstrzymaćsmile dobrze , że nie będzie 5 metrowych mieczy ani mieczo-krzyży smile

a tak w ogóle to....

sex

big_grin
Obserwuj wątek
    • Gość: Ralph Darkest of Days - jak używać broni IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 10:14
      Ta gra może być niezła. Możliwe, że nawet kupię.
    • 13allach Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 10:23
      Hmm może być to gniot.
    • Gość: JackUss Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:28
      Jakby to powiedział DEAMON-PL: Ta gra GNIOTEM lub HITEM liczę HIT big_grin
    • el_rybnik Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 10:32
      to może być ciekawe ;P
      Jak sie przeniesiesz z fajnym nowoczesnym karabinem do przeszłości ;P
    • ratheal Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 11:00
      naprawdę fajny pomysł smile
    • Gość: corvus Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 11:12
      Kretynski pomysl, chyba game designer napalił sie trawy kiedy wymyslal cos takiego.
    • Gość: buka Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:09
      cos czuje ze bedzie to gniot
    • Gość: sex Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:12
      sex
    • flawless.obi Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 12:31
      A skąd porównanie do Hannibala?
      Nie dalej jak dwa tygodnie temu obejrzałem sobie Milczenie owiec, Hannibala i Czerwonego Smoka i z tego co pamiętam, to Lecteur nie zabijał za używanie broni przyszłości.. :p
    • Gość: ptaszek dodo Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:41
      "
      A skąd porównanie do Hannibala?
      Nie dalej jak dwa tygodnie temu obejrzałem sobie Milczenie owiec, Hannibala i Czerwonego Smoka i z tego co pamiętam, to Lecteur nie zabijał za używanie broni przyszłości.. :p"

:F
    • Gość: EC Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: 87.204.83.* 29.07.09, 13:11
      Ten post Flawlessa nie był na serio, prawda?
    • Gość: myszy Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.07.09, 13:23
      hmmm czy aby jeden z najlepszych modów do BG1 nie nazywał sie The darkest day?
    • slawomir.serafin Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 13:29
      @flawless.obi - zabiłeś mnie big_grin autentycznie, zabiłeś big_grin oto co popkultura robi z ludzi...
    • Gość: q800 Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.legendgroup.pl 29.07.09, 13:51
      Spoko...tylko każda z tych epok to temat na osobną grę. Chciałbym takiego quasi-rpga: Pierwsza wojna, zaciągasz się, jesteś po prostu żolnierzem i musisz zwyczajnie przeżyć, bierzesz udział w atakach i obronie, patrole po ziemi niczyjej, masa randomów, ataki gazowe, łazisz za jedzeniem itpwink No ale to musieliby Irrehare wymyślić najpierw.
    • Gość: asga Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 14:39
      w cda ocenili ze gra jest srednio ciekawa, wiec bardziej im wierze tongue_out
    • slowik00 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 14:41
      Gra nie wygląda zbyt imponująco.

@flawless - idź stąd... crying
    • preston81 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 14:56
      hmm mogliby odwrocic sytuacje - wolalbym z mieczem poleciec na takiego kolesia z karabinem big_grin - oczywiscie tylko w grze
    • ender140 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 15:28
      jezeli tylko tyle broni... to kiepsko to widze.
    • Gość: B1 Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.ingram.com.pl 29.07.09, 15:37
      jakiego kannibala? xD
    • Gość: V Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.chello.pl 29.07.09, 16:32
      AI przeciwników jest bardzo słabe. Ci rzymscy legionisci idą prosto pod lufe i każdy wygląda i zachowuje się tak samo. Ale z chęcią zagram nią big_grin
    • ciastoludek Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 16:34
      Rany, dzieciaki się historii coś słabo uczą ostatnio. Tylko horrory w głowie.
    • Gość: gfd Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:39
      Kurde, ja miałem kiedyś taki sen o grze, wielkie pole bitwy bez niczego, tylko szarobura lokacja i 2 wieżyczki naprzeciwko siebie oddalone o około 100m, a obok tych wieżyczek tysiące żołnierzy którzy czekają na sygnał do rozpoczęcia bitwy, a ty jesteś jednym z nich, TAKA GRA MI SIE KURDE MARZY.
    • Gość: Yes Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 02:59
      Mi też się marzył Grunwald, stoję sobie na polance z minigunem a z zza pagórka wybiega 20 tysięci Niemców smile
    • ciastoludek Re: Darkest of Days - jak używać broni 30.07.09, 12:46
      Kolejny znawca. Niemców...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka