Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:10 ech, zawsze znajdą się jakieś babole, widac tworcy nie mogli się powstrzymać dobrze , że nie będzie 5 metrowych mieczy ani mieczo-krzyży a tak w ogóle to.... sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ralph Darkest of Days - jak używać broni IP: *.xdsl.centertel.pl 29.07.09, 10:14 Ta gra może być niezła. Możliwe, że nawet kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
13allach Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 10:23 Hmm może być to gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JackUss Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:28 Jakby to powiedział DEAMON-PL: Ta gra GNIOTEM lub HITEM liczę HIT Odpowiedz Link Zgłoś
el_rybnik Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 10:32 to może być ciekawe ;P Jak sie przeniesiesz z fajnym nowoczesnym karabinem do przeszłości ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 11:00 naprawdę fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corvus Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.toya.net.pl 29.07.09, 11:12 Kretynski pomysl, chyba game designer napalił sie trawy kiedy wymyslal cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:09 cos czuje ze bedzie to gniot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:12 sex Odpowiedz Link Zgłoś
flawless.obi Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 12:31 A skąd porównanie do Hannibala? Nie dalej jak dwa tygodnie temu obejrzałem sobie Milczenie owiec, Hannibala i Czerwonego Smoka i z tego co pamiętam, to Lecteur nie zabijał za używanie broni przyszłości.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszek dodo Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:41 " A skąd porównanie do Hannibala? Nie dalej jak dwa tygodnie temu obejrzałem sobie Milczenie owiec, Hannibala i Czerwonego Smoka i z tego co pamiętam, to Lecteur nie zabijał za używanie broni przyszłości.. :p" :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EC Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: 87.204.83.* 29.07.09, 13:11 Ten post Flawlessa nie był na serio, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszy Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.inowroclaw.mm.pl 29.07.09, 13:23 hmmm czy aby jeden z najlepszych modów do BG1 nie nazywał sie The darkest day? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 13:29 @flawless.obi - zabiłeś mnie autentycznie, zabiłeś oto co popkultura robi z ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q800 Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.legendgroup.pl 29.07.09, 13:51 Spoko...tylko każda z tych epok to temat na osobną grę. Chciałbym takiego quasi-rpga: Pierwsza wojna, zaciągasz się, jesteś po prostu żolnierzem i musisz zwyczajnie przeżyć, bierzesz udział w atakach i obronie, patrole po ziemi niczyjej, masa randomów, ataki gazowe, łazisz za jedzeniem itp No ale to musieliby Irrehare wymyślić najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 14:39 w cda ocenili ze gra jest srednio ciekawa, wiec bardziej im wierze Odpowiedz Link Zgłoś
slowik00 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 14:41 Gra nie wygląda zbyt imponująco. @flawless - idź stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
preston81 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 14:56 hmm mogliby odwrocic sytuacje - wolalbym z mieczem poleciec na takiego kolesia z karabinem - oczywiscie tylko w grze Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 15:28 jezeli tylko tyle broni... to kiepsko to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.ingram.com.pl 29.07.09, 15:37 jakiego kannibala? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.chello.pl 29.07.09, 16:32 AI przeciwników jest bardzo słabe. Ci rzymscy legionisci idą prosto pod lufe i każdy wygląda i zachowuje się tak samo. Ale z chęcią zagram nią Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Darkest of Days - jak używać broni 29.07.09, 16:34 Rany, dzieciaki się historii coś słabo uczą ostatnio. Tylko horrory w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:39 Kurde, ja miałem kiedyś taki sen o grze, wielkie pole bitwy bez niczego, tylko szarobura lokacja i 2 wieżyczki naprzeciwko siebie oddalone o około 100m, a obok tych wieżyczek tysiące żołnierzy którzy czekają na sygnał do rozpoczęcia bitwy, a ty jesteś jednym z nich, TAKA GRA MI SIE KURDE MARZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yes Re: Darkest of Days - jak używać broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 02:59 Mi też się marzył Grunwald, stoję sobie na polance z minigunem a z zza pagórka wybiega 20 tysięci Niemców Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Darkest of Days - jak używać broni 30.07.09, 12:46 Kolejny znawca. Niemców... Odpowiedz Link Zgłoś