sheep2 14.03.13, 23:48 czytam to forum i nie wierzę... smutne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red.inc Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 15.03.13, 09:52 1. Bo łatwo jest kozakować chowając się za monitorem. 2. Bo to taki wentyl bezpieczeństwa na własne frustracje i własną bezradność życiową. 3. Bo obrzucając kogoś błotem można polepszyć własne samopoczucie do końca dnia albo i dłużej. 4. Bo ma się własne jakies urazy. 5. Bo ma się za dużo czasu a mamusia pozwala bezkarnie korzystać z laptopa i netu. To nie tyle smutne ile komediowo- żałosne.. Odpowiedz Link
asdaa Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 15.03.13, 20:09 6. bo chce się dowartościować 7. bo można dowalić innym, ot tak, z głupoty 8. bo nie ma się nic innego do powiedzenia Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 09:11 sheep2 napisała: > czytam to forum i nie wierzę... > smutne To nie czytaj, tylko napisz swoją historię o romansie z żonatym chłopem i od razu zrobi się weselej. My chętnie poczytamy, odpiszemy i już nie będzie smutno. red.inc napisała: > To nie tyle smutne ile komediowo- żałosne.. Zgadza się, jestescie komediowo - żałosne przyznając się na publicznym form do zdrad, łajdactwa i uporczywego narzucania się żonatym i dzieciatym facetom, którzy traktują was jak wstydliwą przygodę, o której na drugi dzień najchętniej by zapomnieli. Odpowiedz Link
facettt nie pamietam, bym jakiejs kochanki sie wstydzil... 16.03.13, 21:09 hahahaha-hahahaha napisał(a): którzy traktują was jak wstydliwą przygodę, o której na drugi dzień najchętniej by zapomnieli. co za bzdury . zadnej sie nie wstydzilem, a niektore wspominam z rozrzewnieniem. niestety, nie mozna sie ozenic z kazda, z ktora czlek chcialby pojsc do lozka. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: nie pamietam, bym jakiejs kochanki sie wstydz 20.03.13, 08:55 facettt napisał: > niestety, nie mozna sie ozenic z kazda, z ktora czlek chcialby pojsc do lozka. Problem w tym, że z tobą nie chce się ożenić żaden, bo każdy poszedł z toba w krzaki anie do łózka. Odpowiedz Link
facettt nie placz, piczuniu :) 20.03.13, 14:21 pizdziuniu, tylko majtki na tatarak i zaczynamy www.youtube.com/watch?v=75E-tSml3RQ Odpowiedz Link
rtq1 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 15.03.13, 12:43 Obstawiam zawiść i leczenie własnych kompleksów. Dyskusje powinny być konstruktywne, przykładowo, jeżeli komuś nie podoba się postępowanie bliźniego, to powinien użyć takich argumentów, które dotrą, zmuszą do refleksji itp. Obrzucanie błotem w wirtualu i w realu jest działaniem siłowym, adresat takiego przekazu najczęściej wycofuje się z dyskusji, chowa, ale przekonań nie zmieni. Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 09:36 asdaa napisała: > 6. bo chce się dowartościować > 7. bo można dowalić innym, ot tak, z głupoty > 8. bo nie ma się nic innego do powiedzenia Tumanie, na ogólnodostępnym forum internetowym każdy wyraża własne zdanie na dany temat. Ja nie zmienię zdania tylko dlatego, bo dla ciebie rżnięcie się po kątach z żonatymi facetami to szczyt możliwości, jakie potrafisz osiągnąć w swym nędznym życiu. rtq1 napisał: > Obstawiam zawiść i leczenie własnych kompleksów. A czego zazdrościć nic nie wartym lafiryndom, których nikt nie szanuje? One nawet same siebie nie szanują robiąc z siebie pośmiewisko. > Dyskusje powinny być konstruktywne, przykładowo, jeżeli komuś nie podoba się po > stępowanie bliźniego, to powinien użyć takich argumentów, które dotrą, zmuszą d > o refleksji itp. To używaj argumentów, docieraj i zmuszaj do refleksji nic nie warte zapchaj dziury, a najlepiej pilnuj je na każdym kroku, albo zapnij na łańcuchy ich gacie na tyłkach, żeby nie ściągały ich na widok każdego penisa. I jeszcze, żeby nie jęczały na forum, wychwalając swe zdolności seksualne i jednocześnie pomawiały, oczerniały obce, nieznane im zamężne i dzieciate kobiety, które to ponoć nie wiedzą co to seks. Pewnie wszystkie żony sobie in vitro strzeliły i w ten sposób się zaciążyły. Dlatego dzieci urodzone w legalnych związkach małżeńskich to ohydne i upośledzone bachory. Najlepsze są te z wpadki, gdzie matka - łajdaczka dobrze nie wie kto jest ojcem jej dziecka Odpowiedz Link
red.inc Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 20:13 > Obstawiam zawiść i leczenie własnych kompleksów. No ale az tak? Można się wk...wiać na coś, zezłościć , ale to co się tutaj chwilami czyta zakrawa wręcz na jakieś odchylenia psychiczne. Odpowiedz Link
b-atman Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 20:20 > No ale az tak? Można się wk...wiać na coś, zezłościć , ale to co się tutaj chwi > lami czyta zakrawa wręcz na jakieś odchylenia psychiczne. kazdy, kto sie nie zgadza ze wszeteczenstwem i nie pochwala KOBIET UPADLYCH, ma odchylenia psychiczne Odpowiedz Link
facettt z bezsilnosci :) 16.03.13, 21:12 b-atman napisał(a): kazdy, kto sie nie zgadza ze wszeteczenstwem i nie pochwala KOBIET UPADLYCH, ma > odchylenia psychiczne: i owszem. bo to jest forum o kochankach i dla kochanek. kazdy , kto kochanek nie lubi - powinien to foro omijac - a nie trzepac sie tu z bezsilnosci Odpowiedz Link
b-atman Re: z bezsilnosci :) 16.03.13, 22:47 > kazdy , kto kochanek nie lubi - powinien to foro omijac - a nie trzepac sie tu > z bezsilnosci tak odnosnie trzepania, to ty sobie trzepiesz tego swojego kapucyna, czytajac FORO zadna cie nie chce a upuscic sobie musisz! Odpowiedz Link
facettt Re: z bezsilnosci :) 16.03.13, 23:45 belkot nie na temat, duchowy synu Ojca Rydzyka. nie podobaja ci sie kochanki, to nie mecz sie na tym forum. to forum dla kochanek i kochanki lubiacych. Odpowiedz Link
b-atman Re: z bezsilnosci :) 17.03.13, 11:21 mnie sie tu podoba i mam zamiar tutaj siedziec. roznica miedzy nami polega na tym, ze ja mam beke z tego forum a ty NIESZCZESNY DESPERACIE szukasz tutaj baby do rzniecia Odpowiedz Link
facettt nie podoba ci sie tu - synu Ojca rydzyka. 17.03.13, 20:09 b-atman napisał(a): > mnie sie tu podoba i mam zamiar tutaj siedziec. nie podoba ci sie tu, synu Ojca Rydzyka. roznica polega na tym, ze ja miewam kochanki a ty tylko o tym marzysz, hloopcze. Odpowiedz Link
b-atman Re: nie podoba ci sie tu - synu Ojca rydzyka. 18.03.13, 06:55 bo fantazja jest od tego, zeby bawic sie na calego Odpowiedz Link
rtq1 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 22:28 sam fakt, że czytam to forum, jest dowodem na to, że jestem odchylony To chyba nadmiar wolnego czasu, niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kochanka_wybitna Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 13:29 red.inc napisała: Można się wk...wiać na coś, zezłościć , ale to co się tutaj chwi > lami czyta zakrawa wręcz na jakieś odchylenia psychiczne. Odchylenia psychiczne powiadasz? To tylko u przygłupich kochanek. Żony na tym forum reagują jak najbardziej prawidłowo i normalnie. Gdyby wszystkie żony w realu reagowały w taki sam sposób, zdrad by nie było, bo napalone lafiryndy ze strachu trzymały by się z daleka od żonatych facetów. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 20.03.13, 08:57 red.inc napisała: > No ale az tak? Aż tak. Coś nie pasi głupia qrwo? Odpowiedz Link
inka_blondynka1 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 15.03.13, 22:57 hmmm....myślę,ze to nie tylko na forum. a jak jest na ulicy , w urzędach i innych miejscach publicznych?. nawet na wczasach , w hotelu w którym było 80% Polaków , po powitaniu "dzień dobry" można było usłyszeć...ciszę i głupie spojrzenia. bo ludzie uśmiechnięci i mili to jakiś niespotykany wyjątek. fakt ,ze czasy i sytuację finansową mamy jaką mamy ,to też nastraja odpowiednio . to czego nie zrozumiem nigdy to brak wrażliwości na drugiego człowieka...w jakich czasach my żyjemy? to forum powinno być takie ,gdzie sa ludzie nastawieni optymistycznie , gdzie mozna się pośmiac, wymienić doswiadczeniami i pogladami. tu jest grupa ludzi naprawde sympatycznych i gdy czyta się ich posty ,to od razu wiadomo z kim ma się do czynienia . i są ludzie niesamowicie wrażliwi co widac po pięknych zdjęciach. więc cieszę się ,że ludzi zakręconych optymistycznie jest trochę. pozdrawiam wszystkich i tak trzymajcie! ja uwielbiam sie śmiac i zawsze (przeważnie) próbuję być uśmiechnięta czego wszystkim życzę. Odpowiedz Link
b-atman Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 16.03.13, 20:08 sheep2 napisała: > czytam to forum i nie wierzę... > smutne jestes pewna, ze to zlosc i frustracja? moze tak na poczatek zacznij czytac ze zrozumieniem a przekonasz sie, ze kazdy , kto wchodzi na to forum i czyta wypociny kochanek, ma taka beke, ze jak juz tu wsiaknie, to na dobre juz sobie wyobrazam, jakie bzdety wypisuje sie na koleczku wzajemnej adoracji zwanym forum TYLKO DLA KOCHANEK. Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 01:22 tu taka pierwotna walka o samca się odbywa. która lepsza, która zdobędzie pana - czy żona czy kochanka.. straszne to jest.. Odpowiedz Link
facettt strasznie bym chcial 17.03.13, 05:42 by ktos o mnie powalczyl. a tu nic. gdy dowiaduja sie , ze mam zone - to mnie kaza walczyc. chamstwo i lenistwo. Odpowiedz Link
gochaula Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 09:44 sheep2 napisała: > tu taka pierwotna walka o samca się odbywa. która lepsza, która zdobędzie pana > - czy żona czy kochanka.. straszne to jest.. Nie, to kochanki walcza jak wsciekle lwice z zonami. Nawet jak maz nie zdradza, to i tak znajdzie sie taka, co bedzie walczyc o niego, bo facet jej sie spodobal. To juz jest chora psychika, ktora obowazkowo nalezy leczyc. Kazda kochanka powinna pod przymusem zostac skierowana do szpitala dla umyslowo chorych i tam pod okiem specjalisty odbyc terapie. W przeciwnym razie stanie sie oblakana i zacznie popelaniac glupoty - moze nawet wejsc w konflikt z prawem i stac sie kryminalistka. Zony na tym forum na razie sie z Was smieja, z reszta podobnie jest na inntych forach. Kochanka zawsze bedzie posmiewiskiem ogolnym. Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 10:40 "Zony na tym forum na razie sie z Was smieja," jakie Was? a czy ja coś pisałam o sobie, że zakładasz że jestem TA w opozycji do WY? Odpowiedz Link
kochanka_wybitna Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 13:54 sheep2 napisała: > "Zony na tym forum na razie sie z Was smieja," > > jakie Was? > > a czy ja coś pisałam o sobie, że zakładasz że jestem TA w opozycji do WY? > Skoro takie głupoty wypisujesz, że zona walczy z kochanka o pana, to smiało mozna podejrzewać, że jesteś kochanką. O jakiego pana ma walczyć żona? Żona o żadnego pana walczyć nie musi, bo ma męża. Rozumiesz czy dalej nic ci nie świta? Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 17:04 ojojojoj widzę że walka o samca już Cię tak zaślepiła że czytać się nie potrafi już heheh. Nie wiem kim jesteś - kochanką czy żoną, ale z Twojej wypowiedzi płynie jedno: bez Pana jesteś nikim on celem Twojego życia i do kropli ostatniej będziesz walczyć by nie być bezpańską hehehe współczuję szczerze, życie Cię omija Odpowiedz Link
b-atman Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 17:17 bez Pana jesteś nikim on celem Twojego życia i do kropli ostatniej > będziesz walczyć by nie być bezpańską hehehe > jestes pewna, ze zony walcza z kochankami o niewiernych mezow? nie odwrotnie? kochanka jako istota wybrakowana bedzie rzucala sie na byle kogo i walczyla jak lwica o byle kogo. jesli nie zdobedzie akurat TEGO FELERNEGO GOSCIA, kto ja zechce? > współczuję szczerze, życie Cię omija jakie ty mozesz miec to zycie? Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 17:33 ej no napiszcie jeszcze coś fajnego! dawno nie taplałam się w takim jedzie, chcę więcej. Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 17:35 moje życie jest zajebiste - bez walki o Pana hehehe Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 08:54 Odpowiadasz na: sheep2 napisała: > moje życie jest zajebiste - bez walki o Pana hehehe Czy ty niewolnicą jakąś jesteś, że tak z tym Panem wyjeżdżasz? Odpowiedz Link
kochanka_wybitna Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 18:29 sheep2 napisała: bez Pana jesteś nikim on celem Twojego życia i do kropli ostatniej > będziesz walczyć by nie być bezpańską hehehe Bezpańska to może być np. suka - taka jak ty, nadstawiająca tylka pod płotem, wszystki psom jak leci po kolei. > współczuję szczerze, życie Cię omija Ciebie za to doświadcza. Szkoda tylko, że rozum maciupki jak u głupiej suki i nie potrafisz prawidłowych wniosków wyciągnąc, dlatego też kręcisz się wokół własnej osi z wiecznie wystawionym tylkiem, pod tym płotem i nic innego nie robisz tylko czekasz na kolejnego, napalonego samca. Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 18:38 ahahahaha dawaj jeszcze! lubię to! Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 08:51 sheep2 napisała: > ojojojoj widzę że walka o samca już Cię tak zaślepiła że czytać się nie potrafi > już heheh. Nie wiem kim jesteś - kochanką czy żoną Ona jest Obcym ósmym pasażerem ze statku Nostromo. z Twojej wypowiedzi pł > ynie jedno: bez Pana jesteś nikim on celem Twojego życia i do kropli ostatniej > będziesz walczyć by nie być bezpańską hehehe Nikim to ty jesteś, nawet z tuzinem na raz. > współczuję szczerze, życie Cię omija Też byś tak chciała, tylko chętnego brak. Odpowiedz Link
b-atman Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 17.03.13, 11:17 > Nie, to kochanki walcza jak wsciekle lwice z zonami. Nawet jak maz nie zdradza, > to i tak znajdzie sie taka, co bedzie walczyc o niego, bo facet jej sie spodob > al. To juz jest chora psychika, ktora obowazkowo nalezy leczyc. Kazda kochanka > powinna pod przymusem zostac skierowana do szpitala dla umyslowo chorych i tam > pod okiem specjalisty odbyc terapie. W przeciwnym razie stanie sie oblakana i z > acznie popelaniac glupoty - moze nawet wejsc w konflikt z prawem i stac sie kry > minalistka. > Zony na tym forum na razie sie z Was smieja, z reszta podobnie jest na inntych > forach. Kochanka zawsze bedzie posmiewiskiem ogolnym. gochula, brawo!!! nic dodac, nic ujac Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 09:01 sheep2 napisała: > tu taka pierwotna walka o samca się odbywa. która lepsza, która zdobędzie pana > - czy żona czy kochanka.. straszne to jest.. Walkę o samca, czy pana (jak to nazywasz) toczy każda zapchaj dziura, gdy facet potajemnie dopychający ją nie chce odejść od żony i w rzeczywistości walczy sama ze sobą, robiąc automatycznie z siebie śmiecia. Wiesz co to ślub, małżeństwo, rodzina? Zapewne nie, bo skąd może wiedzieć taka, którą każdy może mieć, kiedy tylko mu się zachce i najczęściej jednorazowo. Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 10:56 oj ubodło, ubodło Ciebie hehehehe podziel się jeszcze jakimiś głębokimi przemyśleniami rozkręcasz się widzę hehehehehe Odpowiedz Link
sheep2 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 11:11 hahahaha-hahahaha napisał(a): > Wiesz co to ślub, małżeństwo, rodzina? > Zapewne nie, bo skąd może wiedzieć taka, którą każdy może mieć, kiedy tylko mu > się zachce i najczęściej jednorazowo. już wiem, jesteś ze stowarzyszenia rodzin oazowych czy czegoś takiego retoryka Twoich wypowiedzi potwierdza hahahahha Odpowiedz Link
facettt nie boj zaby... 18.03.13, 19:24 sheep2 napisała: > już wiem, jesteś ze stowarzyszenia rodzin oazowych czy czegoś takiego > retoryka Twoich wypowiedzi potwierdza nie boj zaby. mnie tez pokocha. Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 19.03.13, 17:28 sheep2 napisała: > już wiem, jesteś ze stowarzyszenia rodzin oazowych czy czegoś takiego > retoryka Twoich wypowiedzi potwierdza > > hahahahha Pięknie pokazałaś jak jesteś ograniczona umysłowo, dlatego wiecznie sama. Który facet chciałby żyć z taką zidiociałą łajdaczką? hahahahahahahahahaha Pa pa wściekła kretynko. Idę się bzykać z mężem, a ty uruchom mózgownicę i pokombinuj kim ja jeszcze tu jestem? Odpowiedz Link
facettt nie zapomnij sie wyspowiadac. 19.03.13, 17:36 hahahaha-hahahaha napisac chciala: Pa pa, kochanie. > Idę się bzykać z mężem, nie zapomnij sie wyspowiadac potem. w koncu monsz to obcy facet, a nie zadna tam rodzina. co innego, gdybys sie poszla bzykac z wujkiem. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: nie zapomnij sie wyspowiadac. 20.03.13, 08:30 facettt napisał: > nie zapomnij sie wyspowiadac potem. > w koncu monsz to obcy facet, a nie zadna tam rodzina. > co innego, gdybys sie poszla bzykac z wujkiem. Zgadza się, dla takiej qrwy i analfabetki jak ty cudzy mąż to obcy facet i PAN. Dlatego powinnas się spowiadać za każdym razem, gdy tylko wyleziesz z krzaków i bez znaczenia czy rżnęłaś się z obcym chłopem, czy z własnym przygłupim i wiecznie zakompleksionym bratem, dla którego rodzina to mamu, tatu i siostra zawodowa dzi...ka. Odpowiedz Link
facettt jestem protestantem, dziewcze 20.03.13, 12:29 u nas nie chodzi sie do spowiedzi. ale powiedz , ile nagrzeszylas corko? zdejmiesz majtki i udziele ci rozgrzeszenia. Odpowiedz Link
vfib Facettt 20.03.13, 21:36 Po co Ty karmisz tego hahowego ssssuper trolla? OK, ja wiem Twoje święte prawo; publiczne forum i te sprawy, ale sam widzisz, że to zdarta, prostacka płyta i lico myślą nieskalane. Jeśli już to pryszczami. I można miec duże watpliwości, czy to jest dziewczę Odpowiedz Link
facettt dziewcze... 20.03.13, 22:16 bo sprawia mi to przyjemnosc... a sexualnym hedonista jezdem Odpowiedz Link
sheep2 Re: dziewcze... 20.03.13, 22:38 szczerze mówiąc to ja też lubię wk..ć tę idiotkę. Sprawia mi to dziką przyjemność się tak uroczo rzuca, syczy i krzyczy Odpowiedz Link
vfib Re: dziewcze... 21.03.13, 20:23 Hedonizm XXI wieku; hulanki i swawole na forum internetowym Jesteś przekonany, że toto, ten troll to dziewczę jest? Odpowiedz Link
facettt plec... 22.03.13, 21:36 vfib napisała: > Jesteś przekonany, że toto, ten troll to dziewczę jest? plec impotenta/impotentki/impociatka - jest mi szczerze obojetna. Odpowiedz Link
1-smutna-1 Re: skąd w was tyle złości i frustracji? 18.03.13, 21:35 Takim burakom jak tu bywaja brakuje odwagi by swoje prawdziwe oblicze pokazac przed prawdziwymi ludzmi wiec tu sie udzielaja lejac po wszystkim jadem, wspolczuje, jaka to musi w nich frustracja siedziec skoro marnuja czas na te "wszetecznice",zyciaswojego - cudnego jedynego wlasciwego, nie maja czy jak? zwlaszcza ssssuper czy teraz jako haha Odpowiedz Link
vfib Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 18.03.13, 21:42 Są tacy, którzy jak na każdym forum zwyczajnie chcą pogadać, bez wylewania z siebie rynsztokowego świństwa na innych. Ale zwykle prędzej czy później pojawia się dyżurny hejter, który sprowadza każdą dyskusję do poziomu nienawistnego chamstwa. Ja mam swoją teorię na ten temat. Teoria nazywa się "każde forum ma swojego aarona" . To sie wzięło z forum dotyczącego pewnej grupy zawodowej, na którym pojawił się rzeczony aaron ziejąc wśiekłością, chamstwem i czym tam chcesz. Zawodnik był o tyle ciekawy, że był jak zdarta płyta. Czegokolwiek watki nie dotyczyły on jechał stale w tym samym stylu. Jak z podręcznika hejtera. I forum zdechło, ludzie przeniesli się na prywatne bo ile można? Tu jest to samo. Jeden prostacki chamuś pod róznymi nickami sprawia wrażenie, że wszyscy sobie do gardeł skaczą. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 20.03.13, 08:18 sheep2 napisała: > tu taka pierwotna walka o samca się odbywa. która lepsza, która zdobędzie pana > - czy żona czy kochanka.. straszne to jest.. Debilko, żona o nic walczyć nie musi, bo sama została zdobyta przez faceta, za ktorego wyszła za mąż. Od momentu zawarcia związku małżeńskiego tworzą rodzinę. On jest jej mężem i pranie przynależy do żony. No przecież nie do qrwy z którą go nic nie łączy poza rżnięciem po kątach. 1-smutna-1 napisał(a): > Takim burakom jak tu bywaja brakuje odwagi by swoje prawdziwe oblicze pokazac p > rzed prawdziwymi ludzmi wiec tu sie udzielaja lejac po wszystkim jadem, wspolcz > uje, jaka to musi w nich frustracja siedziec skoro marnuja czas na te "wszetecz > nice",zyciaswojego - cudnego jedynego wlasciwego, nie maja czy jak? > zwlaszcza ssssuper czy teraz jako haha Pokaż prawdziwym ludziom swoje oblicze buraku zarejestrowany pod kilkunastoma nickami. Idź i powiedz prosto w oczy obcej kobiecie, że rżniesz się po kątach z jej mężem. Odwagi ci brakuje, że tylko na forum jęczysz? vfib napisała: "każde forum ma swoj > ego aarona" . To sie wzięło z forum dotyczącego pewnej grupy zawodowej, na k > tórym pojawił się rzeczony aaron ziejąc wśiekłością, chamstwem i czym tam chces > z. Zawodnik był o tyle ciekawy, że był jak zdarta płyta. Czegokolwiek watki nie > dotyczyły on jechał stale w tym samym stylu. Jak z podręcznika hejtera. Niczym qrwa udająca na tym forum raz faceta ( maly jasio i facett), a raz kochankę i zarejestrowana pod wieloma nickami. Jed > en prostacki chamuś pod róznymi nickami sprawia wrażenie, że wszyscy sobie do g > ardeł skaczą. Zwlaszcza jak wstawia na okrągło jedno zdjęcie ze zużytymi prezerwatywami, wiszącymi na sznurku, dodając prostacki bełkot jak z typowej meliny. Odpowiedz Link
sheep2 Re: Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 20.03.13, 21:14 "bo sama została zdobyta przez faceta" ło matko, to już powrót do epoki kamienia łupanego hahahahaha uważaj bo Ci żyła pęknie z tej złości Odpowiedz Link
hahahaha-hahahaha Re: Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 23.03.13, 08:51 sheep2 napisała: > "bo sama została zdobyta przez faceta" > > ło matko, to już powrót do epoki kamienia łupanego > > hahahahaha W twojej łajdackiej epoce to napalona baba poluje, walczy i szarpie każdego chłopa za rozporek. > uważaj bo Ci żyła pęknie z tej złości Tobie już dawno pękła - ta pierdząca i smród wywiał ci rozum doszczętnie. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 25.03.13, 11:14 sheep2 napisała: > "bo sama została zdobyta przez faceta" > > ło matko, to już powrót do epoki kamienia łupanego Wolę żyć w epoce kamienia łupanego niż pod latarnią XXI wieku. > uważaj bo Ci żyła pęknie z tej złości Ja w przeciwieństwie do ciebie nie mama powodu do złości, bo mam dom, rodzinę i przystojnego, kochającego męża, który olewa komisyjnie nic nie warte lafiryndy, skaczące wokół niego jak pajacyki. Odpowiedz Link
sabbbinka Re: Nie wszyscy są sfrustrowani i źli... 25.03.13, 12:31 Och .. toż to ANIOŁ nie chłop Wody Allena: „W miłości jak w brydżu, trzeba mieć szczęście lub dobra rękę”. Odpowiedz Link
dolor_a_l Re: Ja nie mogę!!! 31.03.13, 00:08 Wiecie co, rzygać mi się chce jak czytam, jak się baby o facetów kłócą! Jedna na drugą napada i szarpią się między sobą, jakby było o co. JAkby faceci to byli tacy święci, zwłaszcza mężowie, że to wina tych rozpustnych kochanek wszystko. HAhahahahaha. TAkich niewinnych baranków na pokuszenie wodzą. A ja powiem, że baranów i osłów, co szukają szczęścia i mąca w głowach zonie, kochance i całej reszcie i Wam tez - jak widać. Ogarnijcie się baby, bo faceci się z Was śmieją! Odpowiedz Link
mijo81 Re: Ja nie mogę!!! 12.05.13, 00:31 Bo kobiety są bardziej uczuciowe, ciężko im jest misia wykopać z zycia mimo że ten używa sobie na boku ... no i złość trzeba skierować gdzie indziej, a misio dalej robi swoje. Odpowiedz Link
facettt dawaj mi je. 25.03.13, 19:03 ssssuper_kochanka napisał(a): bo mam dom, rodzinę i przystojnego, kochającego męża, który olewa komisyjnie nic nie warte lafiryndy skaczące wokół niego jak pajacyki. dawaj mi je. przecie pisalem, ze bende latem w Polcku - to je chetnie zagospodaruje. Odpowiedz Link