rybka64 04.11.13, 08:31 Wpadam tutaj od czasu do czasu, i można stwierdzić, że forum wegetuje. Brak nowych wątków świadczy o tym, że każdy temat już został poruszony, i nie ma o czym dyskutować A może powód inny? Nuda.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ia76 Re: forum wyczerpane.... 04.11.13, 09:12 forum tetni jesli wpadnie kilku oszołomów i obraza resztę,lecą wyzwiska i inne takie kiedy jest regularnie sprzatane cichnie Odpowiedz Link
facettt to znaczy, ze seks jest spokojny i uporzadkowany 04.11.13, 14:41 rybka64 napisała: > Wpadam tutaj od czasu do czasu, i można stwierdzić, że forum wegetuje. to znaczy, ze seks jest spokojny i uporzadkowany i taki w sumie powinien byc. od szalenstwa to sa motolotnie... a tkzw. "seks na zyrandolu" - to tylko litentia poetica... Odpowiedz Link
rybka64 Re: to znaczy, ze seks jest spokojny i uporzadkow 04.11.13, 14:45 a co ty taki stonowany, nie podobne to do ciebie? Odpowiedz Link
facettt a scond :) 04.11.13, 15:36 rybka64 napisała: > a co ty taki stonowany, nie podobne to do ciebie? zawsze cenilem spokojny i uporzadkowany seks (malzenski, czy konkubinacki) a ten romansowy, czy przygodowy - to przeciez tylko dodatek do zycia - a nie jego tresc Odpowiedz Link
rybka64 Re: a scond :) 04.11.13, 17:18 To może w tym problem, gdyby seks małżeński nie był stonowany i uporządkowany, nie szukałoby się treści poza nim. Odpowiedz Link
facettt Kobieciarz ceni sobie i jedno drugie. 05.11.13, 12:58 Spokojny seks malzenski i przygody oraz romanse - od czasu do czasu. zapisz sobie to (jesli nie potrafisz zapamietac), bo pisalem tu o tym jusz 100 razy. Odpowiedz Link
rybka64 Re: Kobieciarz ceni sobie i jedno drugie. 05.11.13, 13:29 hihihi, wybacz ale nie czytam, każdego twojego tekstu. Po co mi to? Glowy nie zamierzam sobie zaśmiecać. Seks spokojny? Ja tam wolę bardziej niespokojny... Odpowiedz Link
facettt czytaj, czytaj, a nie filozofuj. 05.11.13, 13:58 rybka64 napisała: wybacz ale nie czytam, każdego twojego tekstu. Po co mi to? - dla rownowagi egzystencjalnej. Glowy nie zamierzam sobie zaśmiecać. Seks spokojny? Ja tam wolę bardziej niespokojny... - dla seksownego mezczyzny potrzebny jest i jeden i drugi - ten malzenski (spokojny) i ten romansowy (niespokojny) pa palam. Odpowiedz Link
rybka64 Re: czytaj, czytaj, a nie filozofuj. 05.11.13, 15:11 Fajna konwersacja...... Natomiast nie tylko facet, potrzebuje spokojnego i niespokojnego seksu, kobiety również, nawet z mężem. Trzeba się tylko zgrać. A kobieta im bardziej otwarta, tym bardziej przyciąga i rajcuje faceta. Lepiej powiedzieć co się chce w łóżku robić....a nie tłumić tego. Bezsens. Odpowiedz Link
voxave Re: czytaj, czytaj, a nie filozofuj. 06.11.13, 03:45 Z seksu najlepsze jest pływanie...... Odpowiedz Link