Dodaj do ulubionych

Pytanie o sprawy techniczne

19.01.24, 16:57
Panowie, Panie
Jak często spotykacie się z kochanką? My pracujemy w tym samym miejscu, ale w osobnych działach. Moje kochanie wpada prawie codziennie na kawę na godzinę, dwie a nawet trzy. Rozmowy nasze są okrojone, ponieważ często do biura wchodzą inni pracownicy (jestem kierownikiem działu).
Chciałbym się częściej spotykać z nią poza pracą, ale trochę ciężko niż raz na tydzień wygospodarować czas. Moja praca nie wymaga wyjazdów służbowych, delegacji. Żona czasem wyjeżdża na szkolenie ale to rzadko.
Będę wdzięczny na wszelkie wskazówki.
Ps mieszkamy w tym samym miejsce ok 10 km od siebie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • eagle.eagle Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.01.24, 20:40
      Ja mam wyjątkową sytuację. Spotykam się z Kochankiem 3-4 razy w tyg w hotelu plus jeden weekend w miesiącu wyjazdowy. Tylko że nas łączy głównie seks i cielesność. Czasami spotykamy się tylko na kawę czy obiad, ale mało kiedy i jak już to najchętniej u mnie (ja nie mam męża) bo możemy się wtedy przytulać i całować.
      • tomas72 Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.01.24, 21:27
        Rozumiem,
        Nas łączy seks i znajomość z pracy. Najpierw byliśmy znajomymi z pracy, imponowała mi jej wiedza i jak miałem jakiś problem to ona prawie zawsze znała odpowiedz na tematy zawodowe. Spotkania 3/4 razy w tygodniu odpadają bo poza praca remontuje dom po rodzicach i czasem jakaś fuchę zrobię po godzinach pracy. Ona nie ma męża ale ma w domu syna nastoletniego i też jak coś to hotel albo jakiś plener jak jest ciepło
        • eagle.eagle Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.01.24, 21:52
          Każdy układ jest inny, są inne możliwości, priorytety. Dopóki wam tyle wystarcza to dobrze.
          • tomas72 Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.01.24, 22:20
            No właśnie nie wystarcza
            • eagle.eagle Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.01.24, 22:22
              No ale jak będziecie się częściej spotykać to pewnie wasz romans wyjdzie szybciej jak później. Więc może cieszyć się tym co jest.
              • tomas72 Re: Pytanie o sprawy techniczne 20.01.24, 09:20
                Dzięki za radę, w sumie masz rację. Jednak czasem lepiej podpytać o zdanie osoby z boku
            • obrotowy tia... 19.01.24, 23:02
              tomas72 napisał(a):
              > No właśnie nie wystarcza

jezeli nie chcesz zostawic zony - to trza sie z tym pogodzic.

romans sie wyda - jezeli chcialbys sie spotkac czesciej.

raz na tydzien - to da sie kontakty ukryc - czestsze na dluzsza mete - nie.

wiem to niestety z doswiadczenia...

• stasi1 Re: tia... 20.01.24, 07:56
                Przecież ty nie wpadłeś nigdy
              • tomas72 Re: tia... 20.01.24, 09:18
                Dzięki za cenne uwagi. Jak myślisz może lepiej stopniowo wprowadzać sytuacje, dzięki którym będzie się można wyrwać z domu, typu siłownia, basen itp.
              • tomas72 Re: tia... 20.01.24, 09:21
                Czy poza ,, wyjazdami służbowymi " Udawało ci się zostać u swoich kobiet na noc? Jeśli tak to co mówiłeś żonie?
                • naiwna11 Re: tia... 20.01.24, 10:41
                  To zależy czy masz sporo swobody czy chodzisz na krótkiej smyczy. Jeśli to drugie i jak zaczniesz coś zmieniać to żona zacznie coś podejrzewać. Jak nie jesteś kontrolowany i nie musisz się za bardzo tłumaczyć to będziesz wiedział na co możesz sobie pozwolić. A może jakiś dobry kolega da ci alibi,
    • l.george.l Re: Pytanie o sprawy techniczne 18.02.24, 23:45
      Są wolne etaty u Ciebie w robocie? Marzę o pracy, w której mógłbym spędzać trzy godziny przy kawie. Może jakąś niedopieszczoną kierowniczkę macie? Mogę zabawić rozmową.
      • tomas72 Re: Pytanie o sprawy techniczne 19.02.24, 09:51
        Mała podpowiedź proszę aplikować do państwówki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka