maura4 18.09.09, 14:09 I ja sie cieszę, bo Marcin Gortat jako prezes - nawet ładny obrazek, ale prezes za Marcina pod koszem - wyobraźnia szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit84 skromny Gortat IP: *.icpnet.pl 18.09.09, 14:33 Gortat jest bardzo pracowity i to można w nim cenić, ale powinien popracować trochę nad mentalnością. Kiepski z niego będzie lider z takim podejściem, powinien znaleźć sobie jakiegoś nowego mentora, bo Howard albo źle go uczy (sam Gortat nazywał go mentorem), albo Gortat zupełnie nic nie rozumie, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Jesteśmy przecież wszyscy Polakami i chcemy jak.. IP: 213.185.212.* 18.09.09, 14:38 Jesteśmy przecież wszyscy Polakami i chcemy jak najlepiej dla naszego kraju - powiedział Gortat. Gortrat za dlugo juz chyba siedzi w USA i nie rozumie ze Polacy z reguly chca jak najgorzej dla swojego kraju. Szczegolnie prasa. Szczegolnie niektorzy redaktorzy GWna (p. Michnik, do ktorego mam ogromny szacunek, powinien zrobic w swojej gazecie porzadek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk To koniec tej drużyny IP: *.chello.pl 19.09.09, 01:20 Jeśli nie dostaniemu dzikiej karty na przyszłoroczne mistrzostwa świata to będzi koniec tej drużyny.Nie ma się co łudzić,że na przyszłoroczne eliminacje do ME przyjedzie Lampe, Gortad,Szewczyk itp.Oni nie przyjechali nawet na finały ME w Hiszpani dwa lata temu.Notabene dwa lata temu w bardzo słabym krajowym składzie nasi toczyli wyrównane mecze z Włochami i Francją i tylko ze Słowenią przegrali wyraźniej.Średnia straconych punktów (71) była prawie o 10 niższa jak w tym roku. Tego wszystkiego dokonał Urlep, którego ten beznadziejny Ludwiczuk zwolnił z niewiadomych powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie jes... IP: 151.193.120.* 18.09.09, 14:44 Gdyby Gortat gral tak dobrze jak duzo mowi to medal bylby pewny. Juz mam dosyc tego Pana. Chyba jego populartnosc przegonila jego umiejetnosci, a to dobrze nie wrozy. Tak czy inaczej zycze mu powodzenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:51 a konkretnie do czego sie przyp.rdalasz ? co z tego co powiedzial jest bez sensu ? spojrz na siebie, powiedz co osiagnales i na czym sie znasz na tyle, zeby moc mowic, ze masz dosyc gortata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgdfgd Re: EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie j IP: *.raciborz.vectranet.pl 18.09.09, 20:29 gościu jest naturalny i wierzy we własne umiejętności, dlatego trzeba po nim jechać, masz być skromny jak ch... żebyśmy mogli się czuć lepsi od ciebie a jeśli juz podnosisz głowę wyżej to masz wygrywać bo inaczej jestes dziad. Gortat sam nie grał, nawet Lebron sam nie wygra PO. Nie, nie twierdze że Gortat jest równy Lebronowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie jes... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 14:50 Czy jak ja się ładnie uśmiechnę, też dostanę zegarek? Nasuwa się wniosek, że skoro zawodnicy nie potrafią sobie poradzić z presją, jaką wywołały media, należałoby zastanowić się nad zatrudnieniem psychologów, którzy pracowaliby z kadrą, podczas przygotowań do wielkich imprez. Mówię zupełnie poważnie, to może być recepta na poprawę wyników, bo skoro zawodnicy ciężko trenują, omawiają technikę (nawet jeśli tylko z grubsza, ale zawsze), chcą grać i chwalą doping kibiców, jako nieocenioną pomoc w grze, no to ewidentnie zawodzi psychika. Panie Ludwiczuk, niech się pan zastanowi nad psychologicznym wsparciem dla reprezentacji. Pozdrawiam szczególnie Michała Ignerskiego, którego uwielbiam, zarówno jako koszykarza, jak i człowieka, myślę, że spisał się świetnie i mam nadzieję, że będzie Mu się wiodło w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 19:07 Gortat nie jest liderem zespołu. Media go wykreowały to stara się nie zawieść. A co do formy Polaków? Prawda jak zwykle leży pośrodku. Zabrakło doświadczonych graczy, zabrakło umiejętności, gry pod presją. Zabrakło różnorodności taktycznej, odwagi, wiary. Na początku wszystko szło jak należy, z Serbią mecz byłwyrównany, naprawdę mało brakowałoby i daliby radę (wiem bo byłem). Potem już zabrakło wiary itd. Myślę, że jest jakiś fundament pod tą drużynę, ale potrzeba więcej takich graczy jak Gortat. Ale generalnie Gortat nie jest gwiazdą gry ofensywnej - to bardzo solidny obrońca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrow EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie jes... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.09, 00:29 Cieszę się , że mamy takiego lidera drużyny narodowej, Gortat jeszcze może nie jest wstanie grać kilku meczy po 40min jako obronca nie do przejscia, ale zobaczcie jaką krzywdę robił w 2 pierwszych meczach kiedy był w miarę wypoczęty (skacząc do 90% rzutów rywala- Bułgarzy i Litwini po prostu się bali czapy i grali na kiepskiej skutecznosci spod kosza) Na pewno jest tytanem pracy i dobrze że pokazuje innym do czego można dojść wierząc w siebie. Jest pewien siebie i bardzo dobrze, to się może przenosić na drużynę , a media na cóż dostosowują się do tego czego oczekują odbiorcy i jak to nasz kochany naród lubi ściągają za koszulkę w dół kiedy ktoś za wysoko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe EuroBasket 2009. Gortat: Cieszę się, że nie jes... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.09, 00:43 czy to jets ta reklama z Turkoglu www.youtube.com/watch?v=4QorakraFm4 ?? Odpowiedz Link Zgłoś