Gość: mn IP: *.xdsl.centertel.pl 20.11.09, 11:20 Raikkonen showmanem?! buhahahahhaha ale sie uśmiałem, chyba autor go nigdy nie widział:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xaliemorph Red Bull chce Kimi Raikkonena... ale w WRC 20.11.09, 12:39 > - Nie rozmawiałem z Brawnem. Wydaje mi się, że teraz, kiedy zespół > został przejęty przez Mercedesa, postawią tylko na Niemców - ogłosił > w czwartek Raikkonen" Mają prawo do tego. Ale to potwierdza teorię że gdy mogli to woleli pomóc rodakowi Heidfeldowi aniżeli dopchnąć Kubicę na 3, podiumowe miejsce w poprzednim sezonie. Nieważne że BMW czy Mercedes. Styl niemieckiego zarządzania ten sam. Abstrahuję od tego że Kubica nie jest genialnym kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Red Bull chce Kimi Raikkonena... ale w WRC IP: *.ghnet.pl 20.11.09, 12:58 swojego własnego zespołu? hehe dobrze by było. za 17 mln to jakby zaliczył sobie z połowę startów w sezonie to już by było super. oczywiście mówimy o zespole jednoosobowym. Odpowiedz Link Zgłoś