hellbert 30.11.09, 21:02 Zimą będzie mróz i wiatr, na wiosnę deszcz a latem urlopy. A od jesieni znowu pada i grunt "mientki". JA stawiam że nie wyrobią się do 2012. Nie ma bata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszy Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 21:12 Ręce i nogi opadają. Szczyty niekompetencji. Czy tego nie dało się sprawdzić wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć 30.11.09, 21:39 No to już wiemy wszystko. Dziś się nie dało, bo było miękko. Jutro będzie za twardo, a pojutrze nawali śniegu po pachy. W czwartek ściśnie mróz, że wszyscy będą dzwonić jajami w sensie dosłownym. I tak dalej co dzień to nowe wytłumaczenie aż w końcu zbieracze złomu podpi-erdolą to całe żelastwo i będzie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak jebać hydrobudowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 21:49 A może w czwartek,lub w piątek.No nie ma Lech szczęścia do wykonawców.Każdy coś zjebał,a potem plajtował.Spie...ne jest wszystko:4 trybuna,cieknący dach,2 trybuna,narożniki i całość,jako dziwna bezkształtna bryła.Cdn...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Płocka hydrobudowa buduje hybrydę IP: *.plock.mm.pl 30.11.09, 22:43 zastanawiam się dlaczego projekt stadionu jest taki niespójny. Nawet jak jedna trybuna jest niższa to resztę można by bylo jakoś ujednolicić i zrobić normalne łuki obok II trybuny. Czy ktoś buduje takie luki, które nie schodzą się z bocznymi trybunami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 23:33 Radek - mam prośbę .... ośmieszmy tych nieudaczników z tej śmiesznej budowy, bo to już żenada na całego. Niech gazeta zbierze info na temat kolejnych etapów budowy, a my czytelnicy podamy naszym budowlańcom na co powinni z DUŻYM wyprzedzeniem zwrócić uwagę. Wpierw były jakieś łożyska o których nikt wcześniej sobie nie przypomniał a teraz co chwila wychodzą jakieś dziwne sytuacje. To już nie jest śmieszne ... to wstyd ... wielki wstyd. O planach wstawienia tej kratownicy wiedzą już od dawna (chyba) więc od kilku tygodni wiadomo było co to za podłoże i jak jest wytrzymałe .... Ku ...wa boję się że jak już kratownice będą zamontowane, prace wykończeniowe na trybunach dobiegną końca, zamontowane zostaną krzesełka to dopiero wtedy zaczną rozglądać się za producentem opończy na zadaszenie .. a to może być już 2012 rok ...;) grudzień 2012 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 00:08 Dodatkowo jak tak sobie patrzę na konstrukcję stalową kratownicy tzw. wschodniej i zachodniej i to w którym miejscu przypadnie .... to ostatnie rzędy trybuny 1 i 3 będą oglądały mecze przez te przęsła ... a to już kuźwa będzie jakaś demolka ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkrisss - Lech Pń Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: 188.33.200.* 01.12.09, 00:15 Byłem tam w ostatnią niedzielę i widziałem jak chłopaki zapieprzały. Wiedzą co robią i nie obijają się. Myślę, że na starcie projektu ktoś źle oszacował czas budowy i stąd domniemane opóźnienie. Do Euro 2012 spokojnie się wyrobią. Do czasu mistrzostw jeszcze Lech zdąży na tym stadionie kilka razy ograć Legię. W góre serca niech zwycięża Lech..niech zwycięża Lech...niech zwycięża Lech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: 193.169.148.* 01.12.09, 07:14 kriss jedź na lazienkowską tam legia gra co 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkrisss Re: Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 10:18 ale z Lechem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Hydrobajzel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 08:05 Ciechanowski prezes Hydrobudowy, aby dostać kontrakt, obiecał Grobelnemu nierealne terminy. Teraz mamy co mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 11:11 "marcowy termin oddania stadionu na potrzeby meczów Lecha jest realny"....Lech niech spokojnie czeka aż miasto wybuduje swój stadion.Jak Lech ma potrzeby to na Dębcu niech je załatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekam na Cud Stadion czeka, bo żurawie mogły ugrzęznąć IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.09, 13:20 Stadion w Poznaniu to jakaś paranoja tu trybuna krzywa, jakieś dziwne przeróbki trybuny wygląda to słabo a jeszcze te problemy z kupą żelastwa!!!! Ja bym tam zrównał to z ziemią i wybudował nowy piękny Stadion, a nie jakiś Kulas na raty co to nie wiadomo ile to wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś