Gość: hans hebron nastula legendą w mma??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.09, 14:15 "Według niego nawet Nastula miałby poważne kłopoty, by wygrać z Pudzianowskim. - Jest gigantem judo, legendą także w mma" żarty się pana trzymają, panie najman Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Dwóch osiłków 18.12.09, 14:29 Dwóch osiłków zawładnęła tępą masą ludzką. Życzę im aby jednocześnie oddali sobie na ringu po śmiertelnym ciosie, wówczas Świat miałby o dwóch tępoli i prymitywów mniej. Szarpią kasę dzięki ciemniakom. Ja swoim zainteresowaniem ich zajęciem mogę zapewnić im jedynie niewyobrażalną biedę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dwóch osiłków IP: *.98.102.8.ip.abpl.pl 18.12.09, 15:09 Kazdy ma swoj sposob trzepania kasy i jesli jest legalny to ich sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Re: Dwóch osiłków 18.12.09, 15:19 Ętelegencie zwróć uwagę na swój nick. Nie czepiam się bo może zamierzony błąd ale wraz z komentarzem tworzą świetny kontrapunkt i podsumowanie. Amen Osobiście uważam, że Pudzianowski nie jest prymitywny ani tępy. Znalazł na siebie sposób i po prostu robi to co lubi i vice versa. No ale ty uważasz pewnie, że lepiej by ktoś inny władał tępą masą ludzką (i znowu ten nick z błędem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Dwóch osiłków IP: *.multimo.pl 18.12.09, 17:12 Ty za to wzbiłeś się na wyżyny intelektu pisząc takie głupoty. Pewnie jesteś zwykłym leszczem, którego gnębili całą szkołę i studia. Ale żyłeś nadzieją, że po studiach się odmieni. A tu taki h...- w pracy też ktoś ci chodzi po głowie. Zaro jaj leszczyku. Nie masz nawet odrobiny charakteru potrzebnego do regularnych ćwiczeń- jedyne co Ci zostało to podnoszeni swojej niskiej samooceny na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mavik sprytne IP: *.rtk.net.pl 18.12.09, 14:37 smiac mi sie chce jak slysze "tylko ja i Nastula" potwierdza to tylko fakt że Najman jesto niezły w robieniu szumu medialnego, wywiady, konferencje, itd jednak wkońcu trzeba wyjsc do ringu a wtedy.... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.tieto.com 18.12.09, 14:54 jak na 44 sekundy walki wyciąga ciekawe wnioski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: 213.17.128.* 18.12.09, 14:55 Na takiego zawodnika jak Najman wystarczy dziecko z podstawowki , bo po takich cwaniakach jak on nawet gimnazjalisci przechodza jak tornado . Z pudzianowskim to moze wygrac jedynie w picipolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Proszę was, opamiętajcie się ! 18.12.09, 15:27 Przyszłość wszechświata leży w waszych rękach! Nie można tak bezkarnie zaginać czasu! Jedna gołota = 53 sekundy, jeden najman = 44 sekundy. Do czego wy dążycie ? Materia w końcu tego nie ogarnie, zagnie się, zes*a i wybuchnie. Nastąpi kolejny wielki wybuch i wszyscy będą zastanawiali się co było przed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.09, 15:40 najman jest smieszny pudzian jego zabije;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHHAH MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 15:53 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 15:59 najman jebnij sie w łb posmiewisko na cala polske ci nie wystarczylo Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Najman kupił na stadionie pistolet 18.12.09, 16:19 jeszcze jednak nie wie, że to tylko zapalniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.chello.pl 18.12.09, 16:47 Najman po prostu chce zarobić kolejną sumkę. Jaki z niego kozak, to było widać. Marcin - obudź się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk51 MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 16:57 Uważam, że Pan Pudzianowski postąpił bardzo nie po sportowemu względem swego przeciwnika. Jakoś więcej sympatii czuję do pokonanego ! Do tej pory byłem fanem Pudzianowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
albatroskus Nie ma ani jednego pozytywnego postu dla Najmana 18.12.09, 16:59 Przejrzałem wszytkie posty wpisane w tym wątku do tej pory i stwierdzam, że ma ani jednego postu, w którym ktoś powiedziałby coś pozytywnego o Najmanie (stan na 16.58). Odnoszę wrażenie, że Najman nie jest jednak bożyszczem tłumów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Nikt nie kupi biletów na tak krótką walkę ;) IP: 80.72.45.* 18.12.09, 17:05 Nikt nie kupi biletów na tak krótką walkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryt MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.kielce.vectranet.pl 18.12.09, 17:20 Chyba Pudzian coś mu w głowie uszkodził,że wygaduje takie brednie.A tak w ogóle to takie walki to jedna wielka chała!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: araggorn Mamed Khalidov IP: 213.5.45.* 18.12.09, 17:55 ciekawe, czy najman kiedykolwiek o nim słyszał... i czy słyszał o innych polskich 'prawdziwych' zawodnikach MMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgh Khalidov sam powiedzial ze Pudzian by go zabil IP: *.chello.pl 18.12.09, 18:06 nie ta waga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gres MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.chello.pl 18.12.09, 17:56 żeby zrozumieć dlaczego o najmanie pisze się w takim a nie innym tonie trzeba było śledzić jego wypowiedzi od chwili gdy pojawił sie pomysł tej walki... pudzianowski był bardziej stonowany od kozaczącego najmana... mimo wszystko nie jestem do końca przekonany czy mma, ksw to dobre zajęcie dla pudziana... życze mu jak najlepiej ale ryzyko wpadki jest ogromne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotraleksander MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.09, 20:13 Najman ma chyba dalej wstrząs muzgu po walce z Pudzianem...majaczy...biedny człowiek chory jakiś,może psychiatra by pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELOS Oliwa vs pudzian? hit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 00:42 Więcej: www.hokej.net/pl/news,artykul,12,22954,pudzian-kontra-oliwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.tktelekom.pl 19.12.09, 15:16 daj spokój........................... Odpowiedz Link Zgłoś
andrjufree MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... 20.12.09, 22:32 ty parówo znowu chcesz wyłudzić kasę za friko tak jak robisz to w częstochowie od wystraszonych biznesmenów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufasa MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.09, 11:48 Zapomniał dodać że jest jeszcze Oliwa. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokon IP: *.aster.pl 27.12.09, 01:02 Twoja jedyna szansa to wyru... szympansa. Zapomniałeś już o bęckach jakie dostałeś ? Wstydu nie masz, pajacu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.derby24.pl 27.12.09, 14:29 najman zajmij sie ogrodkiem,koszeniem trawy itp,Gosciu jestes za CIENKI NA SPORTY WALKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michau MMA: Najman chce rewanżu. Mam szansę na pokonan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 16:27 ,,Nastula i ja '' ?? do Nastuli to no sie nawet niech nie porównuje a na pewno nie da rady wytrzymać dłużej niż te 44 sekundy . Po za tym Mariusz nie widzi na pewno powodu do kolejnego starcia a Najman robi znowu to w czym jest dobry , w gadaniu . Odpowiedz Link Zgłoś