Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Opinia z BILDA dot. Małysza

14.02.02, 09:12
    Bild" : Co za tragedia!

"Hannawald odchodzi z dużej skoczni z pustymi rękoma. Tylko czwarte miejsce. Co
    za tragedia! Trener Hess łapie się za głowę! Jak to się mogło stać? Wyprzedzili
    go nawet Adam Małysz i Matti Hautamaeki".

Nawet Małysz i Hautamaeki !!!!!! I kto mówi, że Niemcy potrafią przegrywać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Andrzej Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.27.162.* 14.02.02, 11:32
        maal napisał(a):

> Bild" : Co za tragedia!
        >
        > "Hannawald odchodzi z dużej skoczni z pustymi rękoma. Tylko czwarte miejsce. Co
        >
        > za tragedia! Trener Hess łapie się za głowę! Jak to się mogło stać? Wyprzedzili
        >
        > go nawet Adam Małysz i Matti Hautamaeki".
        >
        > Nawet Małysz i Hautamaeki !!!!!! I kto mówi, że Niemcy potrafią przegrywać.

Na internetowej stronie bild.de nie znalazlem tekstu o tej tresci. Ten brukowiec
        jest czytany dziennie przez okolo 10 milionow Niemcow a to jest mozliwe tylko pod
        warunkiem, ze pisze sie to co szara masa chce czytac.
      • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 11:39
        "nawet" ma chyba znaczyc ze spadl z pierwszego na czwarte miejsce.
        Nie poniecaj sie tak bo sie spuscisz!
        • maal Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:03
          Ale się wypowiedziałeś Spermenie.
        • Gość: bernie Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: *.pp.com.pl 15.02.02, 14:30
          To ty się nie podniecaj polityczną poprawnością. Polityczna poprawność tak samo ogranicza rozum, jak każda
          inna obsesja.
      • nabialowiec Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:23
        Andrzej i Superman maja oczywiście "wielką smutę" po wyjebce Svenka, to nie
        dziw się, że mało ich interesuje co Kugle z Bilda wypisują o Małyszu.
        • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 14:30
          oczywiscie ze mam smutke, bo ten maly wiesniak zaja 2 miejsce!
          i smuci mnie to ze jestes taki pojebany biedaczek, co sie musi
          cieszyc obcymi sukcesami.
          Jutro wszystko wroci do normy. Pojdziesz po zasilek i bedziesz
          suchy chleb w 1-pokojowym mieszkanku wpirdalal!
          Milego dnia!
          • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:47
            no i juz wiecie czemu supermeni emigruja...nie da sie utrzymac formy zyjac o
            chlebie i wodzie....a sa miejsca gdzie przynajmniej za wchodzenie w d...nowym
            panom placa...
            • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 14:49
              a co ty wolisz?
              Wegetowac w Polsce czy zyc godnie i inny do dupy wchodzic?
              • robbeb Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:51
                Gość portalu: Superman napisał(a):

> czy zyc godnie i inny do dupy wchodzic?

To jest na pewno bardzo godne życie.
                • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:55
                  dzieki bogu dupomenie zyje sobie w polsce na znosnym poziomie a w dupe moge
                  wejsc jakiejs pani jak bede mial fantazje....a jak bede mial ochote wyjechac to
                  nie po to zeby za twoim przykladem miec krosty na jezyku
                • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 14:55
                  a w Polsce do dupy nikomu wchodzic nie musisz?
                  Taki wolny jestes?
                  Ale to mnie cieszy, ze nalezysz do takich godnych patriotow, ktorzy
                  nigdy z powodow materialnych Polski nie opuszcza!
                  Trzym tak dalej!!
                  • robbeb Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 14:57

> a w Polsce do dupy nikomu wchodzic nie musisz?
                    > Taki wolny jestes?
                    No wyobraź sobie że nie musze. Ale widze że tam gdzie żyjesz jest to niepojęte.
                    • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:00
                      jesli wyjade z polski to wlasnie dlatego ze mnie patrioci wk.... ale nie znaczy
                      to ze mam szukac latwych usprawiedliwien i wskakiwac w dupe za pare euro
                      • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:06
                        zapomnialem powiedziec, ze tutaj caly czas, od rano do wieczora musze
                        inny do dupy wchodzic i sie podlizywac! 24h na okraglo!
                        Tak tu wszyscy robia!
                        jak tu przyjedziesz to musisz niemcom swoja dume i godnosc oddac,
                        bo inaczej nie masz szans.
                        To jest wlasciwie prostytucja, ale coz tak to juz jest w zasranych
                        Niemczech.
                        Widocznie jestem kurwa ktora sie za 2 Euro sprzedaje...
                        Jest mi tak smutno!
                    • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:00
                      ach!
                      albo lapowe albo do dupy!
                      Pomimo tego gratulacje! Jestem dumny z ciebie.
                      A na roboty do niemiec sie juz zapisales?
                      • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:04
                        na roboty do niemiec??jest wiele piekniejszych miejsc na swiecie...nie wszyscy
                        lubia byc traktowani jak szmata....nie patrz na swiat jedynie ze swojej
                        perspektywy dupowlazomenie
                        • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:09
                          a jak jesz twoja perspektywa?
                          • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:15
                            a moja perspektywa jest taka ze jak sie ma troche szczescia i nie ma 2 lewych
                            rak to zawsze sie cos znajdzie do pracy tutaj...a jak sie ma jeszcze wiecej
                            szczescia to mozna startowac z prawem pobytu w pewnym cudownym socjalistycznym
                            kraju socjalistycznej uniii.....i wtedy jak juz wspominalem w dupe wchodzi sie
                            tylko dla fantazji...ale to nie twoj styl wiec nie bede cie wtajemniczal
                            • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:25
                              tak,tak,tak, pan kombinatorek...
                              Gdzie jest unia krajow socjalistycznych?
                              Masz racje, tu jest naprawde strasznie (jak wyzej juz napisalem),
                              ale nie chce na szczescie liczyc zeby zyc, wole to w swoje rece wziasc.
                              A duzo bezrobotnego ci placa?
                              • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:31
                                a wiesz ze nie mam pojecia bo nigdy nie bylem na bezxrobociu...a jak ty byles
                                to ile dawali?....dodamy inflacje i mniej wiecej wyjdzie...a unia krajow
                                socjalistycznych to unia europejska dla jasnosci
                                • Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:39
                                  od kiedy z to sie unia socjalistyczna nazywa?
                                  Edukacje na podstawowce skonczyles?
                                  Sorry ale musze juz konczyc ciebie obrazac, bo ide do domu.
                                  Jestem juz taki zmeczony tym wlazeniem do dupy, ze wracam do domku!
                                  Buziak dla ciebie!
                                  • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:45
                                    widze ze sluzysz ministerstwu prawdy i nikt nie moze miec innych pogladow poza
                                    ogolnie przyjetymi.a co do obrazania to jakos jeszcze nie zauwazylem...a co do
                                    buzki to wole jednak kobiety...przykro mi stary....ale walczcie o swoje
                                    prawa ...jestem z wami
                      • robbeb Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:07

> A na roboty do niemiec sie juz zapisales?

A po co? Czyżby zostały po tobie jakieś kible do sprzątania?
                  • Gość: Rado Re: Opinia z BILDA dot. MałyszaDo Spermena IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 22:41
                    Chłopcze właśnie się zeżygałem mógł bys posprzątać dam ci 6 dm albo nie masz
                    podwyżkę 6 euro ! Palancie faszystowski
                    pozdrawiam cie zieg heil !
              • nabialowiec Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:01
                Superman!
                Nie zmieścisz się w dupie Svenka, jest na to za koścista, ale może spróbuj
                szczęścia u jakiegoś DDR-owskiego otłuszczonego harleyowca z dywanem na
                szwabskim łbie i klipsem w małżowinie...
                • Gość: andzia Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: *.abo.wanadoo.fr 14.02.02, 15:21
                  chlopaki zmiencie Forum1. Na Onecie
                  jest miesce na takie prymitywy jak wy,
                  jak widac hamstwo nie ma granic
                  • Gość: andzia Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: *.abo.wanadoo.fr 14.02.02, 15:25
                    Gość portalu: andzia napisał(a):

> chlopaki zmiencie Forum1. Na Onecie
                    > jest miesce na takie prymitywy jak wy,
                    > jak widac hamstwo nie ma granic

To ze zdenerwowania -Chamstwo.
                    Przepraszam za blad.

• Gość: Superman Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: 195.127.215.* 14.02.02, 15:32
                      dobrze juz koniec!
                    • konstruktor1 Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:32
                      widzisz takie prymitywy a ci tego nie wypomnieli....skad to poczucie wyzszosci
                      nad onetem?
                    • maal Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 15:35
                      Nie wkurzaj się Andzia. Nie my zaczęliśmy, ale Spermen. Widać chłopak ma
                      kompleksy. Mały fiutek na niemieckich usługach.
                      Wątek dotyczył braku szacunku dla Małysza i Hautamakiego.
              • Gość: qwerty Re: Opinia z BILDA dot. Małysza IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 20:48

> a co ty wolisz?
                > Wegetowac w Polsce czy zyc godnie i inny do dupy wchodzic?

widać gościu że ty niemcom tylko wtedy z dupy wyłazisz kiedy maja biegunke
                ale żeby zaraz chwytac za klawiature
                Swoja droga wolę w Polsce wegetowac niz godnie siedziec w dupie u jakiegoś
                niemiaszka za 5 M/g no może przesadziłem ty jesteś pewnie wolontariusz
      • ellivia Re: Opinia z BILDA dot. Małysza 14.02.02, 18:55
        Trzeba wziąć pod uwage , co to za czasopismo. Bo to chyba jakis brukowiec
      • Gość: Andrzej Re: Do nabialowca IP: 195.27.162.* 15.02.02, 13:31
        nabialowiec napisał(a):

> Andrzej i Superman maja oczywiście "wielką smutę" po wyjebce Svenka, to nie
        > dziw się, że mało ich interesuje co Kugle z Bilda wypisują o Małyszu.

Nabialowiec .. od razu widac - jestes gosciu z klasa. Skromny, rzeczowy. uzywasz
        wyszukanego jezyka i wcale sie nie wymadrzasz. Twoje zmagania jezykowe z
        Supermanem sa tylko potwierdzeniem mojej tezy. Ciekawe jaki kompleksik Ci
        doskwiera.

Wracajac do Malysza to jestem jego wielkim wielbicielem. W przeciwienstwie do
        Ciebie moja radosc z jego sukcesow nie jest uwarunkowana tym czy Hannawald upada
        czy nie.

PS. W jednym sie z Toba zgadzam – nie interesuja mnie brukowce pokroju Bild-
        Zeitung.
      • Gość: Troy Bild czyta najgorszy Prol! IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.02, 14:41
        wiec traktowanie tresci artykulu w ww gazecie
        na serio jest niepotrzebnym szarpaniem sobie nerwow.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka