slonx 22.03.10, 20:57 "Murawa na stadionie Lecha Poznań przestanie przypominać pole buraków" - panie redaktorze, stadion przy Bułgarskiej zawsze będzie polem buraków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicker Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 21:14 Mam pytanie zakompleksiony internetowy napinaczu. Czy ty caly dzien spedzasz, czekajac na jakis nowy artykul tylko po to, aby w komentarzach dorzucic jakies swoje zalosne docinki skierowane w strone Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 22.03.10, 21:38 Nie, właściwie mi to wisi, ale jak nadarzy się okazja, by nazwać rzeczy po imieniu to korzystam. Zwłaszcza po ostatnich wpisach kibolu a pyrlandii, którzy konsekwentnie jadą po Wiśle, czy Legii, że sędziowie pomagają, a nie dostrzegają belki we własnym oku. Poza tym, Lech nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:28 Właściwie wszystkim to wisi czy Legii i Wiśle pomagają sędziowie, ale jak nadarzy się okazja, by nazwać rzeczy po imieniu to cała Polska korzysta. Zwłaszcza po ostatnim Twoim wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:41 Właściwie wszystkim to wisi że sędziowie pomagają Wiśle, czy Legii, ale jak nadarzy się okazja, by nazwać rzeczy po imieniu to cała Polska korzysta. Zwłaszcza po ostatnich Twoim wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 23:46 tzn nie sądzę by sędziowie sprzyjaali akurat tym drużyną. Chodzi tylko o sposób w jaki przeskoczyłeś z tematu murawy na inny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Az sie plakac chce... IP: *.asi01.cs-isp.net 23.03.10, 18:12 Az sie plakac chce na mysl, ze sie ludzie ciesza, ze stadion bedzie mial wreszcie zielona trawe... Boze, to pokazuje ze jestesmy 3cim swiatem jezeli chodzi o futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
liga_mistrzow_2010 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 22.03.10, 21:34 ech..te twoje kompleksy,slonx pamiętaj,z sezonu na sezon będą się pogłębiały; Wisła równym krokiem zmierza na dno a Kolejorz cały czas do góry:) odnośnie artykułu;dajcie już spokój z tą Wartą,miejsce Zielonych jest przy Drodze Dębińskiej-lepiej żeby miasto wybudowało stadionik na kilka tysięcy dla Warciarzy i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 02:54 zieeeew!! nie wiem czemu poznańscy napinacze ciągle pieprzą o jakiś kompleksach, jakie niby wobec nich mają kibice klubów z większymi sukcesami i wspanialszą tradycją. no i to nieustanne "idziemy na majstra" wypowiedziane na miliard sposobów. Jak się to kończy? Zawsze tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 06:15 Slonx, czy twoje umiłowanie tradycji Wisły sięga również jej gwardyjskich czasów, czy trzymasz w szafie mundur zomowca, pałkę i kask? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilda(u) slonx!zomolu,wylacz sie! IP: 77.252.233.* 23.03.10, 17:45 tu nie krakow,i nie swietlica ormo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy IP: *.icpnet.pl 23.03.10, 19:24 mają jakiś kompleks wobec Lecha. Tylko personalnie że TY JEDEN masz ww. kompleks. Jest to oczywiste dla każdego kto miał pecha przeczytać choć jeden twój post. Załóżmy na chwilę że jesteś normalny, by przeprowadzić dowód nie wprost. Czy dla osoby zdrowej na umyśle zwykła informacja o wymianie murawy byłaby powodem by napisać to co ty napisałeś? NIE. Quod erat demonstrandum. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 24.03.10, 00:33 Nie myl pojęć. Gdybym miał kompleks, to pisałbym nieprawdę na temat tego klubiku, byle tylko mu ubliżyć itp. Niestety, wszystko co piszę na temat Lecha to szczera prawda, a o poznaniakach mam jak najgorsze zdanie zwłaszcza po aferze z chórem słowików... szkoda przypominać. Poza tym, widać, że miasto roi się od sprzedajnych kurew (lech tego najlepszym dowodem) którzy za kasę potrafią oddać wszystko. Ponadto kupione sukcesy, przy zielonym stoliku, patronat sędziowski. W samym mieście nie ma nic, prócz międzynarodowych targów, na które i tak niewarto przyjechać. Poziom szkolnictwa wyższego żenująco słaby. Mam mieć kompleks wobec takiej dziury? Tak nisko nie upadłem. Jak ktoś się nie umie pogodzić ze smutną prawdą, a prawda jest taka, że Poznań to jeszcze większy rój buraków niż warszawa, to jest to jego problem i niech idzie do specjalisty, aby pomógł mu radzić sobie z rzeczywistością. Majstra znowu nawet nie powąchacie, chyba że dzięki sędziowskim przekrętom, w których się specjalizujecie. P.S. pomimo, że miałem te nieprzyjemność poznania pewnej ilości poznaniaków (buractwo zjawiskowe nawet na polskie warunki) to przytrafił się jeden, który był w porządku. Szybko się wyjaśniło dlaczego - kibic Warty, z dziada pradziada, jego dziadek był tam piłkarzem i cała rodzinka pamiętała dokładnie jak komuna wyniosła Lecha na piedestał olewając zupełnie Wartę, klub ze wspaniałymi tradycjami. Lech, przed komuną nikomu nieznana drużyna... na całe szczęście już nie istnieje. Szkoda tylko, że jest Amica i tysiące półdebili wciąż wierzy, że Lech istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 24.03.10, 08:38 slonx napisał: Niestety, wszystko co piszę na temat Lecha > to szczera prawda Tak, a Ziemia jest wielkim naleśnikiem. a o poznaniakach mam jak najgorsze zdanie zwłaszcza po aferz > e > z chórem słowików.. Krolopp został osądzony i skazany. Na tej zasadzie możesz mieć jak najgorsze zdanie np. o Austriakach po aferze Fritzla, a gdzie indziej pewnie też by się znalazło. Nawet w Krakowie. Poza tym, widać, że miasto roi się od sprzedajnych kurew (lech tego najlepszym > dowodem) którzy za kasę potrafią oddać wszystko Pamiętasz taki mecz Wisła-Legia 0:6? Kto w tym meczu był sprzedajną kurwą? A)Lech B)Amica Wronki C)Izolator Boguchwała D)Wisła Kraków Poziom szkolnictwa > wyższego żenująco słaby. Jeżeli kończyłeś wyższą szkołę w Krakowie... Ale nie, to niemożliwe Mam mieć kompleks wobec takiej dziury? Majstra znowu nawet nie powąchacie, chyba że dzięki sędziowskim przekrętom, w > których się specjalizujecie. Zobaczymy. Ty jesteś w stanie udowodnić nawet, że przez sędziowskie przekręty Wisła nigdy nie wygrała LM, więc "udowodnisz" także to. Seryjne kompleksy. Jesteś jednym wielkim kompleksem. Idź do specjalisty, chociaż chyba już za późno. P.S. pomimo, że miałem te nieprzyjemność poznania pewnej ilości poznaniaków > (buractwo zjawiskowe nawet na polskie warunki) to przytrafił się jeden, który > był w porządku Nie, to oni mieli nieprzyjemność.Ten z Warty też no i my na forum poznańskim niestety też. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 24.03.10, 08:41 Aha, jak tam PP wczoraj? My wam ligę wy nam puchar. Kurwa kurwie łba nie urwie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 24.03.10, 12:53 nawet jeśli byłoby jak mówisz, to i tak większy honor niż spuścić zgodę po dwóch golach ze spalonego. Co do twych wcześniejszych wypocin - już się zapomniało, jak tego pedofila wszyscy bronili? Lubicie jak wam dzieci molestują? Chyba tak. Tak jak każdy z was broni Reissa. Nic mu nie udowodniono, ale do czasu. mecz Wisły 0:6 Legią był w tym samym roku, kiedy dostaliście majstra przy zielonym stoliku. Więc może Wisła się sprzedała jednej drużynie, ale wy sprzedaliście się wtedy wszystkim, na czele z PZPNem, a to chyba największa hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 24.03.10, 13:50 slonx napisał: > nawet jeśli byłoby jak mówisz, to i tak większy honor niż spuścić zgodę po dwóc > h > golach ze spalonego. Jakoś grają ciągle w ekstraklasie. Lech zagrał z Cracovią normalnie, wy przehandlowaliście mecz,sprzedajne wiesz co. Co do twych wcześniejszych wypocin - już się zapomniało, jak tego pedofila > wszyscy bronili? Wszyscy? Facet już poniósł śmierć cywilną, młotku. mecz Wisły 0:6 Legią był w tym samym roku, kiedy dostaliście majstra przy > zielonym stoliku Zielony stolik był konsekwencją tego meczu, głąbie albo trollu. Gdyby nie wiślackie kurestwo, nie byłoby żadnej afery. Ty to masz talent do mówienia prawdy. Jak w tym starym kawale:Chruszczow ściga się z Kennedym na 100m. Wygrywa Kennedy. Następnego dnia "Prawda" (taka radziecko-slonxowa) pisze: "W wyścigu na 100 m towarzysz Chruszczow zajął zaszczytne drugie miejsce. Kennedy był przedostatni." Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 25.03.10, 10:10 Zielony stolik był konsekwencją tego meczu, głąbie albo trollu. Gdyby nie wiślackie kurestwo, nie byłoby żadnej afery. - Czyli ŁKS wtedy nic nie kręcił, panie zbyt często patrzący w lustro podczas pisania komentarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gress Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy IP: 195.205.192.* 24.03.10, 14:57 slonx cwelu jeden, wyp...j do tych kapusi, sprzedawczyków z wisełki, cała wasza historia jest oparta na konfidenctwie i przekrętach, współpracy z bezpieką, macie cinkciarza i złodzieja za właściciela umoczonego w szeregu szemranych interesach. Teraz macie trenerka- starego barana bez jakiegokolwiek honoru i godności, ale on idealnie pasuje do was, wraca kapuś kapka. Biała Gwiazda=Sierp i Młot. PS Rachu ciachu fujin w piachu :-))) Każdy to powie Cracovia rządzi w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: trollu, ale tu nikt nie pisze że krakowscy 25.03.10, 10:11 Już ci mówiłem, że każdy debil tak powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak kartoflisko to jest na geymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 22:19 zapomniałeś skisły psie,jak kilka lat temu wyglądało wasze psie pole? Parma wyszła,popatrzyła i...pojechała w chu..ty tępy sklerotyku nigdy nie zejdziemy na psy prez.m.Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marks Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.icpnet.pl 22.03.10, 23:03 kartoflisko? gnój nawozili hehehe zeby niby murawe podgrzać jest sie czym chwalic (odnośnie belki) a lekcje odrobione ?? co? Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 23.03.10, 02:51 oj wybacz, to było parę lat temu... och! nie! wydało się! Wy wciąż jesteście w tamtym okresie a inni ruszyli do przodu. Chyba, że wcale nie chciałeś przekazać jak bardzo jesteście zacofani, ale to tym gorzej świadczy o tobie. A Parma stała i patrzyła jak Wisła ją niszczy. Taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gress Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: 195.205.192.* 23.03.10, 09:30 Do slonx - pilnuj tej swojej śmiesznej wisełki, klubiku pielęgnującego chlubne tradycje swych patronów-F. Dzierżyńskiego i Cz. Kiszczaka, niedługo ubeckiej wtyczce, TW Cupiałowi znudzi się dopłacania do tej chałtury i zostaniecie z gigantycznym długiem-zresztą czego wam serdecznie życzę. Jesteście bandą frajerów, bez jakiegokolwiek honoru, najlepszym dowodem na to jest ten trenerzyna z Afryki, najpierw procesujący się w sądzie a później przepraszający cinkciarza-cały obraz wisełki. Lepiej mieć hiv-a niż kibicować tej prostytutce z Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 23.03.10, 10:14 wniosek prosty, złapałeś hiva podczas stosunku homosiów, więc nie masz prawa kibicować Wiśle. Pani na lekcji poprosiła dzieci, by powiedziały komu kibicują. Cała klasa konsekwentnie powiedziała, że Lechowi. Tylko Jasiu powiedział, że jest za Wisłą. Pani się pyta: - Jasiu, ale dlaczego? - Bo mój tatuś jest za Wisłą, moja mama też, mój brat, siostra... cała rodzina. - Ale przecież nie musisz robić tego, co rodzina. Pomyśl, jakby twój ojciec był alkoholikiem, matka chora psychicznie, siostra prostytutką a brat pedałem, to co wtedy? - Wtedy bym był za Lechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepos80 Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 10:44 Tak w roli przypomnienia żebyś wiedział jakie jest wasze pochodzenie podobnie jak i Legia wasza "tradycja" opiera się niestety na milicji i wojsku nasza czyli Lecha i Warty na kolejowej i robotniczej jak ciężko takim klubą dochodzić do sukcesów bez wsparcia organów władzy ciężko jest sobie wam wyobrazić bo wasza historia i honor opiera się na krzywdzie ludzkiej oraz krwi prawdziwych Polaków i robotników ,a mówienie na nas Amica czy sprzedawczyki przy waszych wybrykach z władzą i milicją jest typowym brakiem dobrego smaku z Twojej strony Panie slonx czy jak wolisz milicyjny psie Nasza historia nie opiera się na waszej milicyjnej czy wojskowej i komunistycznej tradycji My jesteśmy polakami wy natomiast sprzedawczykami i pupilkami komunistycznej władzy."Jestem Polakiem ,więc mam obowiązki polskie" a nie jak wy parszywe czerwone świnie Nazwy: TS Wisła → (6.02.1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia Kraków → (wrzesień 1955) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia-Wisła Kraków → (10.10.1957) TS Wisła → (196?) GTS Wisła → (1990) TS Wisła →(1997) TS Wisła Kraków – Piłka Nożna SSA →(1999) Wisła Kraków SSA →(2007) Wisła Kraków SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.icpnet.pl 23.03.10, 19:49 "Tak w roli przypomnienia" - w roli przypomniena ?! Buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 24.03.10, 00:23 w tym poznaniu to ładne debile mieszkają, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knox Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 09:49 debile to cię stworzyli pacanie, od Poznania wara szczylu i uważaj by ci więcej gołębie na łeb nie srały bo znów "zabłyśniesz" gównianymi wpisami Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 25.03.10, 10:11 kurcze, jak to miło, że dzielisz się ze mną swoimi doświadczeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepos80 Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 10:48 Tak w roli przypomnienia żebyś wiedział jakie jest wasze pochodzenie podobnie jak i Legia wasza "tradycja" opiera się niestety na milicji i wojsku nasza czyli Lecha i Warty na kolejowej i robotniczej jak ciężko takim klubą dochodzić do sukcesów bez wsparcia organów władzy ciężko jest sobie wam wyobrazić bo wasza historia i honor opiera się na krzywdzie ludzkiej oraz krwi prawdziwych Polaków i robotników ,a mówienie na nas Amica czy sprzedawczyki przy waszych wybrykach z władzą i milicją jest typowym brakiem dobrego smaku z Twojej strony Panie slonx czy jak wolisz milicyjny psie Nasza historia nie opiera się na waszej milicyjnej czy wojskowej i komunistycznej tradycji My jesteśmy polakami wy natomiast sprzedawczykami i pupilkami komunistycznej władzy."Jestem Polakiem ,więc mam obowiązki polskie" a nie jak wy parszywe czerwone świnie Nazwy: TS Wisła → (6.02.1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia Kraków → (wrzesień 1955) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia-Wisła Kraków → (10.10.1957) TS Wisła → (196?) GTS Wisła → (1990) TS Wisła →(1997) TS Wisła Kraków – Piłka Nożna SSA →(1999) Wisła Kraków SSA →(2007) Wisła Kraków SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gress Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: 195.205.192.* 23.03.10, 10:54 kibicować wiśle?? to robia tylko frajerzy, cwele, różnego rodzaju nieudacznicy życiowi, ludzie bez honoru itd. Obojetnie z kim gra wisła w pucharach to zawsze jestem za tą druga stroną, zwycięstwo Levadii nad tą waszą kpina piłkarska to był dzień radości. W Krakowie jak ktos ma matkę prostytuke to kibicuje z automatu gwardyjskiej wiśle, jak to kiedyś ładnie ujeto-jesteście wykarmieni spermą z zomowskiej pały. W Krakowie tylko Cracovia :-) Różnica między legia a wisłą jest taka, ze mimo ze się legii nienawidzi to mam dla nich jakiś szacunek, dla kibiców itd, dla wisły nic oprócz pogardy, parafrazując tego mośka co jest niby waszym "symbolikiem"-nie jesteście godni aby podawać wam rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepos80 Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 11:14 Jaka jest różnica pomiędzy kotem leżącym na drodze i kibicem wisły leżącym na drodze? - Przed kotem są ślady hamowania. Co robi sharks jak wisla wygrywa z Panathinaikosem 2:0 ? Wylacza sony play station i idzie spac. Co wołasz do fana z wisly, któremu dobrze idzie w teście na IQ? - Oszukuje! co łączy wisłę i sklep "Biedronka"? codziennie niskie ceny Czym sie rozni wislak od materaca? - Po materacu nie skacze sie w butach! Dlaczego Jasiu nie jest kibicem Wisły ? Bo nie umie szczekać Do Krakowa przyjechali kibice Śląska. Oczywiscie ich celem bylo zawarcie sztamy(zgody) z kibicami . Na poczatek najbardziej wyrosniety z Wrocławia zaczyna obiecywac im ze przy kazdym ich spotkani beda stawiac im tyle wodki ze nie beda jej mogli wypic,oddawac im swe kobiety,chronic przed policja itd. Na to jeden z Wisły: -Tu juz jedni byli! -Jak to ,kto taki? -Lech -A co oni wam takiego dali,jak oni nic nie maja!? -Mnie wtedy nie bylo,ale Ci co byli mowia ze bęcki. Fachowcy przewidują, że zespół Wisła Kraków pozostanie w Ekstraklasie przez trzy sezony. - Jesienny, zimowy i wiosenny. Jak nazwiesz 100 kibiców Lechii na dnie klifu? - Dobry początek! Jak nazywa się fan Wisły w garniturze? - Oskarżony. Na początek chciałbym dodać że Jasio c chodzi do szkoły na Ruczaju(dzielnica skisly) I bylo to tak...Jasio wraca do domu ze szkoły a matka do niego:"Jasiu ile razy z tatą mamy Ci zwracać uwagę że zawsze po szkole masz porządnie się umyć,bo łatwo zarazić się PSIĄ grypą!" Na łożu śmierci stary zagorzały kibic Lecha Poznań,zwołał całą rodzinę aby obwieścić ważną nowinę: - od dziś jestem kibicem wisły! - ale jak to? całe życie byłeś przecież sercem za Lechem... - tak, ale wolę żeby umarł kibic wisły Przychodzi kibic Śląska do księgarni i mówi: - Poproszę książkę "Śląsk Wrocław mistrzem Polski". Ekspedientka na to: - Fantastyka piętro wyżej... Przychodzą kibic Śląska i Wisły do McDonalda i mówią: - Dwa WieśMaci. A sprzedawca na to: - To to ja wiem, ale co podać?! stoi sobie pijany mężczyzna w autobusie w pewnej chwili stoący z drugiej strony autobusu kibic wisły mówi zniesmaczony: -ale pan jest pijany jak świnia -a ty jesteś kibicem wisły poczym dodaje z uśmichem: -a ja jutro będę trzeźwy Trener Wisły Engel zauważył kupkę odchodów ludzkich na boisku i pyta: - Co to za gówno na boisku? Na to Majdan(bramkarz): - To ja szefie, ale w powietrzu jestem niezły! Znalazłeś się w jednym zamkniętym pokoju razem z lwem, wężem Kobra i fanem Wisły. Masz przy sobie strzelbę, ale tylko z dwoma nabojami. Co powinieneś zrobić? - Strzelić dwukrotnie do kibica Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 24.03.10, 00:22 no ja pierdziele, jakie śmieszne. Przeróbki dowcipów o żydach, murzynach, dresach itp. w poznaniu wszyscy są tacy tępi? "Na początek chciałbym dodać że Jasio c chodzi do szkoły na Ruczaju(dzielnica skisly) " - Ruczaj to nie dzielnica, tylko osiedle, to raz. Po drugie, większość osób jest tam za Pasami. to dwa. po trzecie: gówno wiesz o Krakowie, gówno wiesz w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepos80 Re: kartoflisko to jest na geymonta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.10, 09:04 Jak tam po PP bardzo boli psie jebany wykarmiony pałką zomowca.Jesteś tak żałosny jak twój cały pseudo klubik z pedalską gwiazdą.Przestań wciskać mi tu kit o komunie bo to ja chodzę na Kolejorza od dziecka-mój ojciec też chodził i kibicuję do dzisiaj zarówno Lechowi jak i Warcie podobnie jak mój dziadek.Mój ojciec zakładał pojebie "Solidarność" i walczył przeciwko takim skurwielą jak ty i ludzią ,którzy byli i są w twoim milicyjnym klubie.Czy Twoja pseudo-inteligencja podpowiada ci może ,że ludzie walczący z komuną od zawsze i wszędzie mogliby kibicować klubą milicyjnym takim jak twoja krakowska Gwardia czy nasza poznańska Olimpia czy warszawska Gwardia ??? weź człowieku pierdolni sobie baranka o szafe i pomyśl zanim coś powiesz (cytat:Szybko się wyjaśniło dlaczego - kibic Warty, z dziada pradziada, jego dziadek był tam piłkarzem i cała rodzinka pamiętała dokładnie jak komuna wyniosła Lecha na piedestał olewając zupełnie Wartę, klub ze wspaniałymi tradycjami. Lech, przed komuną nikomu nieznana drużyna...) bo gówno wiesz o Poznaniu i poznaniakach, a wypowiadasz się jakbyś znał historię naszego klubu i ich kibiców.Dla mnie tj.proste kibicujesz wiśle jesteś zwykłym czerwonym milicyjnym ścierwem bo gdybyś był normalnym polakiem kibicował byś CRACOVII pamiętaj my nigdy nie zejdziemy na psy jebany czerwony psie.Historia uczy nas ,że my w czerwcu 56 roku daliśmy początek walki z takimi frajerami jak wy w Krakowie ,którzy nigdy nie przeciwstawili się nawet komunistycznej władzy ,bo tylko mocni w gębach jesteście ,a jak przyjdzie co do czego to ogon skulony i siedzicie cicho by władza wam ręki nie odrąbała.Banda pseudo Polaków.Jesteś tak żałosny jak twój marny klub od czasu zmiany nazwy na Gwardia Kraków i wejścia do tego klubu komunistów powinniście omijać ten klub szerokim łukiem jak macie jakiś honor ,a wy wszyscy ,którzy mu teraz kibicujecie pamiętajcie ,że macie krew na rękach prawdziwych Polaków.Nie będę ci już odpisywał bo sam to najlepiej napisałeś (hehehe beka!) "Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." Henryk Reyman Pamiętaj synku : "JESTEM POLAKIEM, WIĘC MAM OBOWIĄZKI POLSKIE" - Roman Dmowski -a pewnie nie wiesz kto to także sprawdź sobie i jeszcze jedno "NARODY,KTÓRE NIE ZNAJĄ SWOJEJ HISTORII GINĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 25.03.10, 10:14 Widać, że komentarz bez zastanowienia. Nie ma kibiców Cracovii, jest AntyWisła i tyle. Kibice Cracovii niestety już dawno nie żyją, albo są na wymarciu. Teraz większość ludzi łażących na mecze to banda dzieciaków, którym jakiś idiota wtłukł do głowy, że Wisła ma coś wspólnego z policją i dlatego nienawidzą Wisły, bo nienawidzą policji. Poza tym, powstała jakaś kretyńska moda na kibicowanie słabszym, żeby nikt nie wziął za kibica sukcesu i chorągiewkę na wietrze. Bo tak jest trendy. Więc bujaj się gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: kartoflisko to jest na geymonta 23.03.10, 11:13 To było Lazio (fan Wisły nie sprostował więc ja to zrobię). Pojechali w długą, przyjechali tydzień później i pogonili Wisełkę. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: kartoflisko to jest na geymonta 24.03.10, 00:20 heh, gość napisał o Parmie, to ja tez o Parmie, nie ma co prostować. Kartofliska są wszędzie w polskiej lidze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.icpnet.pl 22.03.10, 22:51 Czy można grzecznie zapytać kto odpowiada za partactwo z trawą. Czy następna będzie lepsza,czy ktoś daje na tą robotę gwarancję?? Trochę dużo pytań bez odpowiedzi przywódcy GROBELLANDU.Zapłacimy MY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.icpnet.pl 22.03.10, 23:22 znakomicie że Warta ma grac na stadionie nie Lecha ale miejskim,ja uważam że Warta 100-letni klub przy pomocy miasta zasługuje na własny obiekt przy Drodze Dębińskiej,obecnie Poznań to "wiocha" dlaczego wzorem jak w Warszawie,Łodzi czy Krakowie prawie każdy klub ma własny obiekt.Gdzie się podziały boiska które prawie w każdej dzielnicy do niedawna w Poznaniu istniały? pieniądze nie małe bezmyślnie wydaje się na kiczowate jednorazowe imprezy zamiast wybudowac coś trwałego właśnie w kompleksie już istniejących obiektów sportowych przy Drodze Dębińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.207.72-86.rev.gaoland.net 23.03.10, 01:41 do slonxa: poziomem komentarza dorownales murawie na Bulgarskiej, dla przypomnienia: blotnista, przegnita i malo zielona. Najwyrazniej potrzebujesz troche slonka by odzyc. Dobra nowina jest taka ze idzie wiosna, wiec nie przegap okazji na spacery, zamiast wypisywac glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba na majstra? 23.03.10, 04:32 slabo widze szanse 'na majstra', chociaz lech gra widowiskowo. jednak przy obecnym poziomie naszej 'ekstraklasy', to wisla po raz kolejny siegdnie po tytul. 4 pkt przewagi, nowy trener, limit porazek juz raczej wyczerpany - a w kieszeni i tak +4pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Re: na majstra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:06 4 punkty przewagi? Chyba inną ligę oglądamy, wydawało się ostatnio że jest +2. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: na majstra? 23.03.10, 21:13 Wisła plus 4 pkt, a do zdobycia 4x10 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 15:18 Różnica jest taka,że trawę położą nową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechfan Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 09:32 i nawet jeden burak przemówił, patrzcie patrzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepos80 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 09:43 Tak w roli przypomnienia żebyś wiedział jakie jest wasze pochodzenie podobnie jak i Legia wasza "tradycja" opiera się niestety na milicji i wojsku nasza czyli Lecha i Warty na kolejowej i robotniczej jak ciężko takim klubą dochodzić do sukcesów bez wsparcia organów władzy ciężko jest sobie wam wyobrazić bo wasza historia i honor opiera się na krzywdzie ludzkiej oraz krwi prawdziwych Polaków i robotników ,a mówienie na nas Amica czy sprzedawczyki przy waszych wybrykach z władzą i milicją jest typowym brakiem dobrego smaku z Twojej strony Panie slonx czy jak wolisz milicyjny psie Nasza historia nie opiera się na waszej milicyjnej czy wojskowej i komunistycznej tradycji My jesteśmy polakami wy natomiast sprzedawczykami i pupilkami komunistycznej władzy."Jestem Polakiem ,więc mam obowiązki polskie" a nie jak wy parszywe czerwone świnie Nazwy: TS Wisła → (6.02.1949) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia Kraków → (wrzesień 1955) ZS [Zrzeszenie Sportowe] Gwardia-Wisła Kraków → (10.10.1957) TS Wisła → (196?) GTS Wisła → (1990) TS Wisła →(1997) TS Wisła Kraków – Piłka Nożna SSA →(1999) Wisła Kraków SSA →(2007) Wisła Kraków SA Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 11:11 Ja tam nie twierdzę, że Wisła ma kompleks Lecha, ale slonx na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 21:44 "W roli przypomniena" ? W roli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorz Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.home1.cgocable.net 23.03.10, 13:25 Bedzie polem burakow,jak Ty tam bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dread Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: 89.100.60.* 23.03.10, 14:46 Ludzie czy wam nie szkoda czasu i energii na ta dziecinade???!!!Czy kibic Lecha ma nie kibicowac swojej druzynie bo kilka lat temu kupil ja Rutkowski?Tak bardzo nie nawidzicie komuny ale mentalnie wciaz w niej tkwicie!!!Z drugiej strony Czy ktos kto urodzil sie w Krakowie nie powinien kibicowac Wisle bo 100 lat temu byla w rekach milicji???!!! To jakies absurdy sa!!! To co bylo to bylo i nikt z nas obecnie zyjacych nie mial na to wplywu.Tu wychodzi nasza polska sloma z butow.Od kilku lat mieszkam w Irlandii i tutaj ludzie sa dla siebie mili. Patrzmy co przed nami cieszmy sie kazdym dniem a nie rozpamietujemy wciaz bolesna historie na ktora wogole nie mielismy wplywu.Ja urodzilem sie w Poznaniu i niezaleznie kto bedzie wlascicielem zawsze bede kibicowal Kolejorzowi. Oczywiscie z szacunkiem dla innych druzyn.Tak dla mnie wyglada NORMALNOSC. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 17:23 podobnie jak twoja rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba(L) Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. IP: 89.240.82.* 23.03.10, 18:33 like Odpowiedz Link Zgłoś
werato2 Re: Zielono na Bułgarskiej. Wreszcie. 23.03.10, 18:37 slonx napisał: > "Murawa na stadionie Lecha Poznań przestanie przypominać pole buraków" - panie > redaktorze, stadion przy Bułgarskiej zawsze będzie polem buraków. A ty zawsze będziesz zwykłym śmieciem który nigdy nie powinien wyjść ze swojego ulubionego ciepłownika . Odpowiedz Link Zgłoś