Gość: Adamkowy_Fan IP: *.152.135.213.dsl.dynamic.eranet.pl 25.04.10, 08:01 Super walka. Dzięki Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 25.04.10, 08:06 Areola to spoko koles, maje wajne wywiady po walkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddfas Polsat... IP: *.warszawa.mm.pl 25.04.10, 08:16 nie pokazali wejścia do ringu i tego co się działo po ogłoszeniu werdyktu, raptem z 30s, ale za to tym razem nie było reklam między rundami... total sh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eqw 114:114, 115:113 ... IP: *.icpnet.pl 25.04.10, 09:16 właśnie widzę jak był lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja gowniana puktacja IP: *.chello.pl 25.04.10, 14:46 Jakbyś oglądał walkę to być wiedział że remis to przekręt, a tak tylko możesz się powymadrzać na forum frustracie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: 114:114, 115:113 ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 14:56 Wszyscy komentatorzy (amerykańscy też, nie tylko polscy) uważąją, że te 114:114 to skutek raczej problemów wzrokowych sędziego (znanego zresztą z "kontrowersyjnych" ocen), niż wyrównanej walki. Poczytaj sobie zagraniczne portale, które raczej nie mają jakiejś szczególnej potrzeby naginania rzeczywistości na korzyść Adamka (a wszystkie są jednoznacznie zgodne, że Adamek zdecydowanie był lepszy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu_gościu Gratulacje Tomasz, wierzyłem że dasz sobie radę IP: 89.107.158.* 25.04.10, 08:11 doskonała taktyka, konsekwentnie realizowana przez całą walkę, szybkość i spryt, brawo brawo brawo, byłeś lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Bog lubi Adamka ;-) IP: 74.198.8.* 25.04.10, 08:15 Wyglada na to ze Bog lubi boks i bardzo lubi Adamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 233 Re: Bog lubi Adamka ;-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.10, 10:07 Boga nie ma, idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszczebrzeszyn Re: Bog lubi Adamka ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:16 Adamek twierdzi inaczej. Idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Bog lubi Adamka ;-) 25.04.10, 10:26 Gość portalu: 233 napisał(a): > Boga nie ma, idioto -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxer Re: Bog lubi Adamka ;-) ! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.04.10, 15:55 "Wyglada na to ze Bog lubi boks i bardzo lubi Adamka" Od dawna juz wiadomo, ze Bog uwielbia bol, cierpienie i krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.10, 08:15 balem sie o wynik tej walki, bo Adamek dawal sie momentami zdominowac i przyjal kilka mocnych ciosow. szczegolnie goraco bylo, gdy Arreola napieral i chcial swoja masa zepchnac Adamka do lin. na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo:) chociaz nie wiem gdzie sedzia widzial remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.icpnet.pl 25.04.10, 11:20 tam gdzie ten ostatni widział 117:111, co jest równie dużym bezsensem jak ten remis. Arreola trafił Adamka w ciągu walki może kilka razy - czysto oczywiście. Niestety dla niego przepychanie się i walenie grubymi rękoma nie są specjalnie wysoko cenione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałujew Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:22 Dawaj Gieroj! Spróbuj się ze mną!!!! WAŁUJEW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisek Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: 77.79.230.* 25.04.10, 08:35 Najpierw popykaj troche z Sosnowskim, jak juz tamten rozjedzie Kliczke. Jak przezyjesz - to zadzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamek Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:43 Jesteś taki wolny że na deskach będziesz w pierwszej rundzie jak gołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobolo Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:28 Spokojny byłem o Adamka w tej walce ale trochę mniej o wynik i sędziowanie. Jak można było dać remis ??? Z drugiej strony 111:117 też chyba lekko przesadzone, jak dla nie powinno być UD 116:112 No to teraz czekamy na Haye vs Adamek. To będzie dopiero cięzka walka dla Adamka bo przeciwnik tego samego typu: mały-cięzki, szybki, długie ręce a do tego potrafiący walczyć z dystansu i kontry. Na plus Adamka będzie przemawiała lepsza praca nóg i słaba szczęka Hayea. Gratulacje "Góralu" Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli 26.04.10, 09:10 Prawda, chyba jednak zapomniałeś dodać największy atut Haye'a - potężny nokautujący cios, którym mógł położyć Wałujewa, gdyby tylko go trochę docisnął, zamiast słuchać swojego sekundanta - debila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: champ Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.pools.arcor-ip.net 25.04.10, 08:41 Gatulacje! Oby tak dalej..Oby do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.chello.pl 25.04.10, 08:49 "Z kolei Adamek wytrzymał pojedynek fantastycznie kondycyjnie" Redaktorku! Fantastycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pospech85 teraz zaczna sie schody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:19 poza technikom i przyjeciem paru ciosow tomek nie pokazal nic specjalnego . To mnie martwi . Kolejni rywale beda o wiele lepsi od meksykanina . Na kolejne walki tomek jesli marzy o pasie mistrza swiata musi przygotowac cos specjalnego .. niniejszym gratuluje kolejnego zwyciestwa . trzymam kciuki za kolejna walke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mityczny Re: teraz zaczna sie schody IP: *.adsl.alicedsl.de 25.04.10, 10:08 no skoro po za ta technika nie pokazal nic lepszego to lepiej sie przezuc na filmy karate tam zasze jest cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santino Re: teraz zaczna sie schody IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 11:54 "technikom'...a Ty przygotuj się do testów do gimnazjum karateko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygrał 1 punktem Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: 91.211.84.* 25.04.10, 09:19 a co to była za walka skoro wygrał jednym punktem i wygrał na punkty a nie powalił na deski!I jeszce robia z nego wielkie chalo!!Widac ze to raczej jest mocno naciagane bo w boksie musi byc widoczna wyrazna przewaga a nie jednym punktem.To jest raczej porazka adamka byłby remis gdyby nie to ze sedziowie specjalnie robia wszystko pod publike. Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli 25.04.10, 09:30 Gość portalu: wygrał 1 punktem napisał(a): > a co to była za walka skoro wygrał jednym punktem i wygrał na punkty > a nie powalił na deski!I jeszce robia z nego wielkie chalo!!Widac ze > to raczej jest mocno naciagane bo w boksie musi byc widoczna wyrazna > przewaga a nie jednym punktem.To jest raczej porazka adamka byłby > remis gdyby nie to ze sedziowie specjalnie robia wszystko pod > publike. Gość, ale z Ciebie miernota. Należysz do Tych Znawców sprzed kilku miesięcy, którzy opluwali Adamka za Przejście do wagi ciężkiej i głosili jego rychły upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam12 Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.infocoig.pl 25.04.10, 11:14 > Gość, ale z Ciebie miernota. Należysz do Tych Znawców sprzed kilku > miesięcy, którzy opluwali Adamka za Przejście do wagi ciężkiej i > głosili jego rychły upadek. Naucz się baranie pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mex Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.2-0.pl 25.04.10, 09:55 > To jest raczej porazka adamka byłby > remis gdyby nie to ze sedziowie specjalnie robia wszystko pod > publike. Zwłaszcza pod tą meksykańską, która była w hali:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowca trolli Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.adsl.alicedsl.de 25.04.10, 10:11 jacy my jestesmy zdziwieni troll wypelz ze swej dziury i bedzie teraz blyszczal inteligencja,elokwencja i oglada Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli 25.04.10, 10:45 Po wcześniejszej jego walce "znawcy" twierdzili, że śedziowie odpowiednio go wypunktowali, bo walczył w Europie. Teraz w Europie nie walczył i też śedziowie go premiowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac-pajac kolejny zawistny "polaczek" IP: *.chello.pl 25.04.10, 16:45 >Gość portalu: wygrał 1 punktem napisał(a): [...] Idź debilu do kibla i poonanizuj sie własnym odbiciem w lustrze. Kolejny polaczek-nieudacznik co żal doopę sciska że inni mogą\potafią a on tylko całe życie pustaki w fabryce przesuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
han_pasado Wielkie gratulacje. Przyznaję, że nie wierzyłem w 25.04.10, 09:26 to zwycięstwo przed walką. Nawet gdyby przgrał, to i tak byłby Adamek wspaniałym facetem z wielkim charakterem, którego całej rządzącej Polską hołocie brakuje ....!! Odpowiedz Link Zgłoś
palaczzaba moim zdaniem góra remis 25.04.10, 09:27 Nie wiem ale liczyłem sobie na kartce, dawając zdecydowanie lepsze rundy na korzyść, któregoś tylko i wyłącznie, a jeżeli były wyrównane to remisowo oraz tego, który wydawał się lepszy. I w najbardziej optymistycznej wersji wyszło mi 115-113 dla Adamka, więc gdzie ten sędzia widział dodatkowo jeszcze te dwie rundy nie mam pojęcia. Z analizy normalnej wyszło również 115-113 ale do Arreoli, a gdy bardziej optymistycznie patrzałem na niego to nawet 116-112. Trochę byłem zdziwiony werdyktem powiem szczerze. Dla mnie jednak minimalnie lepszy był Meksykanin, remis byłby pewnie też sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: moim zdaniem góra remis 25.04.10, 10:28 Remis z boksie był by sprawiedliwy? Jakie witaminy Ty bierzesz? Idź liczyć dalej i zapisywać na kartce ile brałeś bo na boksie to raczej się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys Re: moim zdaniem góra remis 25.04.10, 11:07 może powinni przewalczyć jeszcze jedną rundę dodatkową żeby wyłonić zwycięzce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegun Re: moim zdaniem góra remis IP: *.146.192.8.ip.abpl.pl 25.04.10, 11:01 w tv. to tak wyglada a zeczywistosci liczy sie skutecznosc ktora bylo widac po zmasakrowanej twarzy Arreoli Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: moim zdaniem góra remis 25.04.10, 11:22 Twoj ojciec tez przeliczal na kartce wytrzymalosc gumy i niestety sie przeliczyl bo ty sie urodziles lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madox91 Re: moim zdaniem góra remis IP: 62.69.217.* 25.04.10, 11:35 CHyba ślepy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EVO95 Re: moim zdaniem góra remis IP: *.cdma.centertel.pl 25.04.10, 13:04 Widać, że nie znasz się na boksie kompletnie! Liczyłem na kartce?! A co Ty sędzia jesteś? Adamek zniszczył Arreolę, był lepszy pod każdym względem. Nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia. moim zdaniem - nie znasz sie IP: *.chello.pl 25.04.10, 16:53 palaczzaba napisała: > Nie wiem ale liczyłem sobie na kartce, dawając zdecydowanie lepsze rundy na kor > zyść, któregoś tylko i wyłącznie, a jeżeli były wyrównane to remisowo oraz tego > , który wydawał się lepszy. I w najbardziej optymistycznej wersji wyszło mi 115 > -113 dla Adamka, więc gdzie ten sędzia widział dodatkowo jeszcze te dwie rundy > nie mam pojęcia. Z analizy normalnej wyszło również 115-113 ale do Arreoli, a g > dy bardziej optymistycznie patrzałem na niego to nawet 116-112. > Trochę byłem zdziwiony werdyktem powiem szczerze. Dla mnie jednak minimalnie le > pszy był Meksykanin, remis byłby pewnie też sprawiedliwy. Przed liczeniem punktów w boksie nauczy sie odróżniać cepy od sierpów i walenie w rękawice od czystych trafień, pchanie sadłem od ataku itp. Jeśli w/g ciebie wygrał Arreola to ciekawe że nawet ona sam przyznał że dostał łomot i wgląda jak Shrek. No tak ale tylko wiesz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikzabki Re: moim zdaniem góra remis 26.04.10, 19:57 twarz Arreoli i jego wypowiedź po walce gdzie uznał że dostał lanie świadczy o tym że jednak punktowanie nie idzie Ci najlepiej...;)))) owszem przeprowadził ze 3-4 ładne widowiskowe agresywne ataki z najmocniejszymi ciosami w całej walce ale są one liczone normalnie bo nie doprowadziły do knockdownów ale nawet w tych rundach nie zdał więcej ciosów -w innych zadawał o wiele mniej a ostatnie dwie rundy oddał... policzono że Adamek zadał o 70 ciosów więcej i to dlatego zrobił Chrisowi zapuchniętego dżemojada truskawkowego z twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.clubnet.pl 25.04.10, 09:28 Ostatnią rundę walki Adamka zobaczycie tu: euro2008.blox.pl/2010/04/Adamek-vs-Arreola-ostatnia-runda-wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli 25.04.10, 09:49 A po cholerę? Trzy minuty z 0,5 godzinnej walki i to wcale nienajlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sallly Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.chello.pl 25.04.10, 09:50 Brawoooo Tomek! Jesteś WIELKI. Tak trzymaj a na pewno będziesz (już jesteś) MISTRZEM Świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIX Super Adamek. IP: 83.243.107.* 25.04.10, 09:51 Super, gratulacje. Tomek rozjeżdża kolejnych rywali, czym wprawia w osłupienie frustratów, którzy życzą mu jak najgorzej. Niestety wielu takich także w kraju. Wytrzymać z Arreolą to już naprawdę coś. Ciekawe co teraz powiedzą ci wielcy znawcy, którzy wieszczą klęskę Polaka i jego nieprzygotowanie do walki z najlepszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
fackir co by nie mówić - brawo 25.04.10, 09:57 tyle, że dalej to naprawdę wielkoludy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszczebrzeszyn Adamek to mistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:15 Brawa dla Górala, pokazał, że nadaje się na wagę ciężką. Z Hayem na pewno sobie by poradził, z braćmi Kliczko mogłoby być różnie, ale jestem pewien, że łatwo by nie został znokautowany czy nawet znockdownowany. Ma serce do walki ("fighting spirit") i niesamowitą wytrzymałość na ciosy (a coby nie mówić to ważniejsze niż dynamitowe uderzenie), Arreola nokautował olbrzymów z super-ciężkiej, ale Adamkowi nie dał rady. Jak ktoś pisze, że Adamek się nie nadaje do ciężkiej to jest idiotą, w takim razie nadają się tylko Kliczkowie i Wałujew, reszta to cieniasy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
podlesiok Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli 25.04.10, 10:14 Z Witkiem i tak nie wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:15 czy ktoś wie o której będzie (o ile w ogóle będzie...) powtórka na Polsacie tej walki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk gratuluję, jestes prawdziwym sportowcem. IP: *.chello.pl 25.04.10, 10:16 nie podoba mi sie tylko to Twoje odwoływanie sie do boga, bo wszystko co osagnales to dzieki Twojej ciezkiej pracy, ale jesli ta wiara ma Ci pomagać to niech i tak będzie. Jesteś wielki - pomimo tego ze wielu ludzi w Ciebie nie wierzyło! powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzeku Bring on Haye ! IP: 78.146.252.* 25.04.10, 10:32 BRAWO TOMASZ ! USA to troche za daleko, bylam na Twojej walce w Lodzi i jesli bedziesz w Europie to na pewno pojade by ci kibicowac. Przydaloby sie z 5cm wzrostu i 10kilo miesni ale nadrabiasz to sercem ! FANTASTIC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryft Gdzie są te głąby ?! IP: *.acn.waw.pl 25.04.10, 10:54 Co wrozyli wielka przegrana Adamka? Tu na forum GW, 90% wpisow bylo takich patafianow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Adamek walnie Kliczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 10:56 Gorzej z Hayem. Trzeba pamiętać o tym że Kliczko nie ma żelaznej szczęki i trafienie go technicznemu bokserowi nie sprawi kłopotów. Hay to co innego. Gość wyszedł z tej samej wagi i ma podobną szybkość co Adamek , ale siłę ciosu dobrą na wagę heavy. Ostatecznie losy walki i tak przesądzą ludzie z CIA i FSB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Boks. Adamek dał szkołę boksu Arreoli IP: 188.33.189.* 25.04.10, 10:59 Gratulacje Tomek,wierzymy w ciebie,tak trzymaj,brawo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś