Dodaj do ulubionych

sloggi, pomoz mi znalezc zone!!!

01.07.04, 09:07
Sloggi, wiesz, ze szukam rozpaczliwie kobiety, ktora zdecydowalaby sie na biale malzenstwo. Moze zaapelujesz do spolecznosci skupionej wokol twego forum o zainteresowanie sie moja oferta? Warianty sa dwa: 1. Slub z kobieta pochodzenia zydowskiego -bezinteresowny 2. Slub z kobieta ze Wschodu, Ameryki Pld. lub w ogole szeroko rozumianego "swiata rozwijajacego sie" - intersowny. Prosze o kontakt, zawierajmy papierowe malzenstwa !!!

Forum Fikcyjne Malzenstwo:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20836
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 09:09
      Mężą to może i mógłbym Ci pomóc znależć, ale z żoną to nie jest takie proste.
      Może pomoże nam ktoś jeszcze?
      • kris01 Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 09:41
        Ładne rzeczy. Biuro matrymonialne otwieracie? I to jakieś lipne wink
      • jingele Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 09:46
        No wlasnie! Moja przyjaciolka bez problemu znalazla poludniowca chetnego do zawarcia fikcyjnego zwiazku. Z kobietami jest problem, bo imigrantek jest mniej, z reguly to facet wyjezdza na Zachod do pracy, podczas gdy jego zona gnije w zacofanej ojczyznie.
        Wszakze ponawiam slowa zachety do kobiet z pochodzeniem zydowskim. Moze, Droga Czytelniczko tego posta, nawet nie wiesz, ze takowe masz? Nazwiska zydowskie przypominaja niemieckie, ale czesto da sie wyodrebnic czastki: man (np.Feldman), feld (np. Sommerfeld), baum,stein (np. Wildstein, Stein)berg,stern (sternberg) gross (Grossman); charakterystyczne sa nazwy mineralow: Goldman, Silberman, Rubinstein, kolorow Rottenbaum, tradycyjne zwiazane z Zydami: Kaganowicz, Rabinowicz, Abramowicz, Abramski, nawiazujace bezposrednio do nazw miast: Krakowski, Poznanski, Berlinski, Warszawski, geografii: Krajewski itd.itp.
        • sloggi Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 09:58
          A dlaczego akurat szukasz Żydówki?
          Czemu potrzebujesz zawrzeć taki związek (coś chcesz ukryć, czy też jest to cel
          lukratywny)?
        • zzrobert Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 10:09
          To niektórzy są wielokrotnymi Żydami? i Feld i man i gross... na raz.
          A tak patrząc to wszyscy jesteśmy Żydami albo jawnymi albo ukrytymi.
    • edzioszka Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 10:28
      spróbuj tutaj -
      przy tak dużej ilości piszących na zalinkowanym forum pań, może się znajdzie
      zainteresowana wink
      • edzioszka Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 10:31
        na randkach też się możesz zarejestrować albo poszukaj
        netowego biura matrimoniale.. na forum znależć niełatwo..
        • jingele Re: sloggi, pomoz mi znalezc zone!!! 01.07.04, 20:17
          Bardzo dziekuje Edziszka za linki !!!!
          Sloggi, chetnie ozenilbym sie z Zydoweczka, bo otworzyloby mi to droge do obywatelstwa izraelskiego, ktore baaaaardzo chcialbym nabyc z przyczyny mej milosci do Izraela! Niestety, zaluje niezmiernie, nie mam sam korzeni zydowskich i nie moge skorzystac z izraelskiego prawa do powrotu. Po zawarciu zwiazku z osoba o udokumentowanym pochodzeniu zydowskim, prawo takie by mi przyslugiwalo.
    • narysuj.mi.baranka Motywy 01.07.04, 12:07
      Interesuja mnie motywy prowadzace do checi zawarcia "bialego malzenstwa". O co
      tu chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka