Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1

IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 19:06
    Sorry, ale jak czytam wypowiedzi Hamiltona, to mam wrażenie, że mówi: kto nie
    usunie mi się z drogi, tego wypchnę na pobocze, sędziowie i tak mi nic nie
    zrobią. A że w Monaco nie ma zbyt dużych poboczy to ma teraz Hamilton problem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ZZ F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 20:01
        Szacunek dla siebie to u Hamiltona pewnie oznacza że muszą go
        przepuszczać. Nie należy on do zbyt koleżeńskich kierowców.
        • pereiro Kulturalny kierowca WOT 14.05.10, 01:34
          Styl jazdy Hamiltona, jego koleżeńskość na torze oraz pełna kultura podczas
          jazdy dają mu moralne prawo do takich wypowiedzi :D
          • manhu Re: Kulturalny kierowca WOT 14.05.10, 13:38
            Nie piszcie głupot, od dawna się zastanawiam czy niektóre zespoły nie przekupują słabeuszy, żeby im pomagali.

Np. tutaj tych 6-ciu lamerów będzie się dublować ze 4 razy x 6 osób to da stratę 25-30 sekund, a jeśli będą bardzo uważać by kogoś przepuścić to straci z 5 sekund.

Trzeba by zrobić badania statystyczne, ile średnio ktoś tracił na dublowaniu kogoś, co jest trudne i czasochłonne.
      • Gość: Marco F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: 94.42.120.* 13.05.10, 20:13
        To jakaś kpina człowiek który ma za nic innych kierowców jeździ jak szaleniec
        mając gdzieś innych kierowców mówi takie słowa.
      • Gość: boy 54 Baranki przemówiły! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.10, 20:57
        Co za dzień! Najpierw prezesunio JK a teraz Hamilton. Obaj jakże
        zatroskani choć w różnych sprawach. Prawdziwi bliźniacy. Gotowi
        czynić dobro innym. Hipokryci!
      • Gość: F1 nie dla nigersa F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: *.gdynia.mm.pl 13.05.10, 21:11
        Jak coś Panu Bananojadowi się nie podoba, zawsze może zrezygnować ze startu.
      • Gość: semol F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: *.tilbu1.nb.home.nl 13.05.10, 22:01
        I kto to mówi,ten co szacunku nie ma do żadnego kierowcy,niezły
        pajac!
      • Gość: eta F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: *.enterpol.pl 13.05.10, 23:04
        I to mówi gość który sciga się w alei serwisowej,coś mi sie wydaje,że długo w Monakao nie pojeździ
      • Gość: KubicaProject Trzymamy kciuki za Roberta... IP: *.snb-bsr1.chi-snb.il.cable.rcn.com 14.05.10, 09:34
        ...i do zobaczenia w Montrealu! Zapraszamy na stronke, czekamy na
        wpsiy i opinie!

• czarny_shaun F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 14.05.10, 09:43
        Chciałem napisać swoją opinie na ten temat, ale jest zgodna z powyższymi.
        • Gość: slawek Re: F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 13:03
          no ja tez tak uwazam, tylko dziwie sie, ze propozycja padla z ust hamiltona. w jego interpretacji moze oznaczac to "wszyscy musza mi sie odsunac"
      • Gość: Alonso To apel do Schumacher który już pokazał w Monaco.. IP: 217.153.61.* 14.05.10, 10:30
        To apel do Schumacher który już pokazał w Monaco jak się współpracuje podczas kwalifikacji: www.youtube.com/watch?v=blbmZO8Oz7Y

Zatrzymał się na środku toru, żółta flaga spowolniła innych (a przede wszystkim Alonso). W świetle tego przypadku, słowa Schumacher mówiącego o trudnościach i blokowaniu w kwalifikacjach wyglądają co najmniej dwuznacznie.
      • Gość: Boss F1. Hamilton: Kierowcy muszą współpracować w Q1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 17:17
        Ten apel Hamiltona jest pozbawiony sensu,albo w kwalifikacjach jada
        wszyscy,albo nikt.Poza tym jego slowa wedlug mnie w skrocie
        znacza "W.. i dac mi wygrac wyscig",a co najsmieszniesze kto jak
        kto, ale Hamilton nie powinien mowic tych slow ,bo sam jezdzi jak
        wariat po torze i wszystkich ma w d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka