Gość: luck191 IP: *.srv.dobranet.pl 27.05.10, 11:10 Brawo dla Canal +, no nareszcie ktos pomyslał o kibicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:15 dlatego wlasnie kupie cyfre + w przyszłosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddffew Niewiem po co ci ciemni ludzie IP: 89.107.158.* 27.05.10, 11:15 płacą abonament ja w ogole z tv. nie korzystam pokazuja w nim jedno wielki nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewewe Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: 62.233.129.* 27.05.10, 11:22 To teraz biegniemy kupić dekoder? Nie, dziękuję. Walka może potrwać 90 sekund a potem płac abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoteM Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:21 Mam cyfrę (wcześniej sam canal) od samego początku. z małymi przerwami zw. z meldunkiem. Obecnie płącę 64 zeta za komfortowy i pakiet canal+. to w zasadzie wszystkie kanały, zaproponowali i to wcale nie jest dużo za tą jakość - niezmienną od wielu wielu lat! nie jestem pracownikiem cyfry, natomiast świadomym użytkownikiem, który nie trawi telewizji poniżej pewnego poziomu typu polsat, albo mierną ofertę n. TYLKO CYFRA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Świetna cyfra? Offtopic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 15:06 Nigdy więcej Cyfry. Jakość usług niezła, ale rozwiązanie umowy to była gehenna. Z powodu czasowej wyprowadzki chciałem rozwiązać umowę z Cyfrą. Przez siedem lat byłem klientem regularnie opłacającym niemałe rachunki (korzystałem z droższych pakietów). Umowę rozwiązać można jedynie wysyłając list polecony (!!!), potem jeszcze trzy miesiące okresu wypowiedzenia - oczywiście w tym czasie płacisz rachunki. A potem - jak się okazało - 300 zł kary umownej za niezwrócenie dekodera w ciągu 14 dni! I od razu straszenie firmą windykacyjną! Oczywiście z siedmioletni dekoder i tak już im się do niczego nie przyda. Ja wiem, że ta klauzula o 300 zł kary była w umowie. Ale po pierwsze umowę podpisywałem kilka lat wcześniej i nie zdołałem jej odnaleźć. Po drugie - złodziejska to firma, która w umowie umieszcza takie klauzule. Tak czy owak, początkowo zamierzałem po przerwie podpisać nową umowę z Cyfrą i być jej abonentem pewnie przez długie jeszcze lata. Firma zarobiłaby na mnie tysiące złotych. Ale oni woleli 300 złotych na podstawie podstępnej, cwaniackiej klauzuli. Woleli domagać się zwrotu dekodera, który jest przestarzały i od razu wyrzucą go na śmietnik. Bo co istotne - 300 zł było karą za nieterminowy zwrot, gdybym w ogóle nie oddał sprzętu, kazaliby płacić jeszcze więcej. Już nigdy nie zainstaluję Cyfry. Jeśli uważasz, abonencie Cyfry, że ta firma dobrze Cię traktuje (ja miałem pewne zastrzeżenia do obsługi klienta także w trakcie trwania umowy, ale nie bardzo istotne), licz się z tym, że po rozwiązaniu umowy potraktuje Cię jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: Świetna cyfra? Offtopic 27.05.10, 17:09 Bardzo wygodnie jest udawać, że się nie ma umowy po kilku latach. A jeśli nawet to prawda, to czyja to wina ? Dorosły człowiek powinien wiedzieć, że umowy się czyta przed podpisaniem i się przechowuje, można zeskanować jak to jest wygodniejsze. Kara umowna za dekoder - a dlaczego C+ miałby Ci robić jakieś prezenty ? Może dla Ciebie nie jest on nic wart, dla nich może jest. Nie jestem ich prawnikiem, ale od kilku lat korzystam z oferty. Jestem bardzo zadowolony, za cenę kilku piw miesięcznie oglądam te sporty, które sam amatorsko uprawiam, do tego niezłe filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Świetna cyfra? Offtopic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 03:09 Dobra, udawałem. I moja wina. Dzięki za rady, jak się powinien zachować dorosły człowiek. Kara umowna za dekoder - jakie prezenty? Chyba nie przeczytałeś mojego posta. Zwrot dekodera i tak był wymagany pod karą 500 zł. Kara 300 zł była karą dodatkową za niezwrócenie dekodera w ciągu 14 dni od daty, o której trudno pamiętać, gdy nie korzysta się z usług od 3 miesięcy. No ale to też moja wina. Tak czy owak, nowi abonenci dostają na własność dekoder free albo za niewielką opłatą. Ja przez 7 lat płaciłem po 10 zł miesięcznie za najem dekodera i nigdy nie stał on się moją własnością. Policz, ile za to wzięli, nie jest to trudny rachunek. Plus jeszcze trzy stówy, a dekoder i tak dostali z powrotem. I wiem, że lepsze traktowanie nowych klientów niż wiernych nie jest przypadłością tylko C+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahoo Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 11:24 JEssst. widaomo,że sport pokazywany przez C+ jest na b. wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.topor Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko 27.05.10, 11:27 Jaka ulga, przecież każdy ma canal+. Dla większości ludzi i tak to niewiele zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.ztpnet.pl 27.05.10, 12:15 a wie ktoś może czy walka będzie puszczana na jakiejś stronie internetowej?? proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko 27.05.10, 16:27 Widziałem reklamę w komercyjnej stacji niemieckiej RTL. Tam na pewno nie będzie kodowana... Odpowiedz Link Zgłoś
martica za niecale 30 pln macie pelen pakiet canal plus 27.05.10, 12:15 majatek znowu taki wielki? Nie placzcie tak; mam pelen pakiet wlacznie z kanalami hd za 28PLN/miesiac. Mozna sobie zamowic, a jako abonent tej stacji ciesze sie ze bedzie co ogladac bo ligi sie pokonczyly i w sporcie cieniutko i nudniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezaro Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: 217.12.186.* 27.05.10, 12:22 Święta prawda. Lepiej by było gdyby jakiś portal wykupił tez prawa i wyemitował to w sieci.. Większy pożytek z tego by był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.chello.pl 27.05.10, 13:07 Zawsze mozna pojsc do pubu i polaczyc przyjemne z przyjemnym. No ale latwiej narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobooolt Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.cable.smsnet.pl 27.05.10, 13:11 TV to jest biznes. Jak chcesz ogladac takie eventy, za które płaci sie 100K euro to tez musisz wyłozyc pieniązki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko IP: *.gorzow.mm.pl 27.05.10, 11:28 Bez przesady C+ nie różni się ceną od kablówek i innych platform. 57 zł miesięcznie płacę, z dwoma dekoderami i pakietem HD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binio01 Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: *.pil.com.pl 27.05.10, 11:34 Niemiecki RTL pokaże walkę po 22-ej w otwartym kanale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 11:36 Ależ mi łaska: przecież bez przeszkód - i za darmo - można oglądać tę walkę w programie RTL, która to stacja jest w wielu sieciach kablowych i dostępna dla tych, którzy mają anteny satelitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski 27.05.10, 11:45 w podstawowym pakiecie Aster i UPC nie ma RTL,a te kablówki mają chyba z 90% rynku (o ile się nie mylę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski IP: *.ztpnet.pl 27.05.10, 12:49 jak niema w aster RTL jak jest mam aster i od początku RTL lepiej poszukaj a nie pierniczysz głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Hurra! IP: *.mlociny.waw.pl 27.05.10, 11:45 przynajmniej bedzie mozna obejrzec z polskim komentarzem na Sopcaście :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytvn Odetchlem na szczescie IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.10, 11:48 canal plus rzadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Odetchlem na szczescie IP: 193.201.137.* 27.05.10, 12:18 A ja kupilem pare dni temu choc przymierzalem sie przez lata :) Jedyna platforma cyfrowa dla prawdziwego fana sportu !!!! Szkoda tylko ze sie takie n i polsat wpierniczaja, tylko Liga Mistrzów i Liga Portugalska jak dla mnie by sie przydaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek25 Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! i bardzo IP: 193.169.148.* 27.05.10, 11:51 nie mam Canal+ ale ciesze sie ze ktos go pokaze i to stacja kodowana,niech sie wstydzi publiczna i nie dziwi ze nie placi nikt abonamentu 100tys euro chyba by sie zwrocilo w reklamach ale to nie moja sprawa. a jak ktos pisze "spoko przeciez kazdy ma canal+":) nie kazdy musi to ogladac to nie mecz reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydek Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: *.chello.pl 27.05.10, 12:23 polecam program sopcast :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Reklama IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.10, 12:29 Jestem ciekaw czy w tym krotkim czasie beda tak reklamowac jak Niemcy, w ktorym "der Drache" Sosnowski wychodzi z takimi komputerowo dorobionymi skrzydlami i mowi fajnie lamanym niemieckim. Poza tym walka jest zapowiadana podczas kazdej imprezy sportowej i maja nadzieje, ze nie jest tak mocny jak Kubica w GP Monaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: *.gemini.net.pl 27.05.10, 12:41 Super, tylko ciekawe czy sukcesy naszych w sportach walki, przełożą się na jakikolwiek wzrost popularności tych dyscyplin w naszym kraju. Piłka nożna, popularna jak cholera, a na zrzucanie kilogramów wśród fanów raczej słabo się przekłada. Było by dobrze i zdrowo, gdyby Sosnowski, Adamek, a nawet Pudzian ruszyli tych tłuściejących chłopaków sprzed tv... xrl.us/SpodekKatowicki Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin fajny ten Sosnowski!wygląda jak chłopaki z AK 27.05.10, 12:46 Tyle ze on ma szanse na uczciwa rywalizację a nie strzał z pistoletu. Obawiam się że nie wygra ale trzymam kciuki. ... no normalnie jak cichociemny z AK wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek71 canal+...sport do potegi IP: *.chello.pl 27.05.10, 12:54 duze brawa dla c+, za kolejne duze wydarzenie na ich antenie. ktos powie , ze trzeba placic duzo za cyfre-otoz nie, za 59 w pakiecie komfortowym mam wystarczajaco duzo swietnych programow,inni tez maja? owszem ale...cala premiership, liga hiszpanska, wloska, francuska i polska, NBA, zawody zuzlowe grand prix, pozostale dyscypliny na tvp sport, ktore tez jest w tym pakiecie a F1 moge ogladac na rtl, zadna inna telewizja nie pokazuje tyle sportu i w takiej jakosci, w tym roku po raz pierwszy mecz polskiej ligi w technologii 3D ciesze, ze i tym razem bede sie cieszyl z C+ wielkim wydarzeniem sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Re: canal+...sport do potegi 27.05.10, 13:02 tak tak... Ty placisz tyle, a nowy abonent zaplaci skromne 69,80zl abonamentu za komfortowy z c+ ;) oczywiscie bez dekodera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: 194.153.115.* 27.05.10, 13:16 Oj sie canal+ spiąl i sypnal komentarzami na forum. hehe Panie i panowie, to naprawde widać ze tych postwo nie pisze "zwykly uzytkownik", tylko wytresowany PRowiec. Nawet slabe proby uczlowieczenia tych postow sa żalosne. Nie mam nic przeciwko canalowi, ale na tanie manipulacje jestem uczulony. ALBERT FTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cyfra+ ?super IP: 178.56.2.* 27.05.10, 13:17 jesli myslą ze kupie dekoder na jedna walke to sie przeliczą Odpowiedz Link Zgłoś
gieo Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! 27.05.10, 13:56 wiadomość z ostatniej chwili. Pewne. Sprawdzone. Walkę pokarze na żywo z oryginalnym komentarzem - ojca dyrektora, stacja TV Trwam. Jedyne utrudnienie w czasie oglądania będzie się wiązało z wyświetlanym komunikatem w dole ekranu o dobrowolnych składkach na fundację ojca dyrektora. serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajter Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: *.chello.pl 27.05.10, 14:20 Sosnowski! za wysokie progi na twoje krzywe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senpen Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski IP: *.chello.pl 27.05.10, 14:24 Kliczko, wybije ci boks z głowy na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carol elektorat chce oglądać walenie po mordzie to i IP: *.cable.net-inotel.pl 27.05.10, 15:40 igrzyska trza kupić. Rozumieją to nawet bywalcy teatru, nie wyłaczając misiowych węglarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Boks. Canal+ pokaże walkę Sosnowski - Kliczko 27.05.10, 16:29 Niech sobie Casnal+ wsadzi tę walkę w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem ilu sadystów będzie oglądać 27.05.10, 16:35 egzekucję Sosnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hades Boks. Canal+ pokaże walkę Kliczko - Sosnowski! IP: 109.243.65.* 27.05.10, 18:07 ja nie mam canal + i nie zamierzam mieć Odpowiedz Link Zgłoś