Gość: Red_Devil IP: *.chelmnet.pl 12.06.10, 19:24 USA to nie są chłopaki do bicia, potrafią grać ładną piłkę. Stawiam jednak na Anglików, skoro faworyci dzisiaj wygrywają;) Ładny, szybki mecz, dużo okazji, dużo goli, a więc 3:2 dla "Synów Albionu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Typer 2-1 lub 3-1 dla USA IP: *.ists.pl 12.06.10, 19:50 Kondycja zadecyduje. USA grają szybszą i siłową piłkę. Anglia jest bez szans, chyba, ze spróbują zremisować grając po włosku. Ale wówczas USA też wygra co najmniej 1-0. 1000 pln na USA u buka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU Re: 2-1 lub 3-1 dla USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:39 Już 1:0 dla Anglii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pregierz do domu IP: 81.15.191.* 12.06.10, 20:00 mam nadzije ze usa pojedzie do domu bardzo szybko, niech sobie grają w palanta i te ich jajowate pseudorugby. Od mistrzostw w stanach światowa kopana została popsuta. Teraz w dodatku jest zabuczana idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: do domu IP: *.hsd1.ga.comcast.net 12.06.10, 23:01 Polska w domu to moze sobie jedynie z San Marino pokopac na swoim poziomie - USA juz za moment bedzie w top 10, wiec nie wiem po co sie plujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom U.K. 12.06.10, 20:27 Tu w Anglii gorączka w pubach i na ulicach. Ostro chlają i są głośni. Oby tak uwalili 3:0. Haha, ale bym się cieszył ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciumorales Re: Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom 12.06.10, 22:14 Zawsze wiedzialem, ze jestes frustratem. Nie ma to jak tylko sie cieszyc, z porazki innych. Oto wyborca PO. Frustrat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojto51 Re: Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom 12.06.10, 22:31 Muszę cie rozczarować. Głównie wyborcy PiS to frustraci. Statystyki nie kłamią..... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom 13.06.10, 10:33 Typowy wyborca lub działacz PiS to drobny urzędasek, dyrdający do pracy na rowerku z plecaczkiem na garnitur, przypalający papierosy szefowi (z SLD) i plujący mu do kawy za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qibic Re: Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 01:09 Człowieku, pręciutko biegnij do psychiatryka to jak nerwica natręctw na punkcie PO Odpowiedz Link Zgłoś
nadsledczy Re: Anglia - USA Kibicuję USA, na pohybel bufonom 13.06.10, 11:40 Bardzo sposobal mi sie Twoj post Macieju! Tez nie cierpie tych angielskich bufonow. Ciagle jeszcze, choc rzeczywistosc temu przeczy, maja sie za jakis specjalny gatunek nadczlowieka.I dlatego wlasnie, podobnie, jak Tobie, sprawia mi ogromna frajde, jak ich ktos dobrze zleje, w szerokim tego slowa rozumieniu.Jankesow lubie, bo przebywalem tam prawie 15 lat i doznalem wielu dowodow serdecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:48 no a wiec anglia jest zdecydowanym faworytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:50 ładna bramka gerrarda choć jego liverpool grał słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:52 według mnie będzie 2-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:54 aaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnngggggggggllllllllllliiiiiiiiiiaaaaa!! !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Anglia - USA IP: *.hsd1.ga.comcast.net 12.06.10, 23:05 glos rozpaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
azyata Kiedyś 12.06.10, 21:18 Głównym polem rywalizacji sportowej USA i UK był Americas Cup. Anglicy nigdy go nie zdobyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:24 Z Fabiana to umieli się śmiać... A sami nie mają bramkarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu. Anglia - USA IP: 109.243.223.* 12.06.10, 21:35 Dramatyczna przerwa: Błagam niech wygra Anglia bo nie mam zamiaru słyszeć hymnu tych amerykańskich futbolistów ["WE ARE THE CHAMPIONS" śpiewanego nie przez nich tylko Crazy Frog (bo oni nie umieją)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioooo Anglia - USA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.10, 22:13 k....wa na zadnym kanale nie ma meczu!!!!! afrykanczycy slabo sie przygotowali aby zabiezpeczyc sygnal!!!! katastrofa a nie mistrzostwa , nic tylko ide do laski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anancja Re: Anglia - USA IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 22:29 człowieku to przez burze u mnie padła cyfra i musiałam włączyć kretyna z czuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anencja Anglia - USA IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 22:14 ten kto to komentuje z czuba to ma takie poczucie humoru, że rzygać się chce, zamiast komentować to pieprzy jakieś głupoty bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: Anglia - USA IP: *.hvc.res.rr.com 12.06.10, 22:56 A Ty, jak wygladasz? Opisz siebie, szczegolnie wymiar cyckow jest dla mnie wazny. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaiiii zycze USA wygranej IP: *.bmly.cable.ntl.com 12.06.10, 22:14 cieszyloby mnie to bardzo, gdyby zarozumiali i aroganccy anglicy musieli choc na chwile spuscic glowy. z drugiej strony USA to bardzo ciekawy kraj spolecznie i geograficznie - mam nadzieje, ze wygraja ten mecz bo sie im nalezy. pozdrowienia z londynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariiooo Anglia - USA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.10, 22:15 na gazeta.pl padl serwer ale obaciach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anencja Anglia - USA IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 22:21 debilu z czuba co to wuwuzele? ale kretyn no normalnie czytać tego nie można nie dość że przez burze nie mam w cyfrze obrazu to takich pierdoły muszę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 22:25 MAREK GREEN ALE ALE!!!!!! DZIEKI ZA WYGRANIE KUPE KASY ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcp Anglia - USA - abonament IP: *.centertel.pl 12.06.10, 22:33 nie płacimy abonamentu więc nie dali nam końcówki obejrzeć, podobno na następnych meczach będą dłuższe przerwy w transmisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Anglia - USA IP: *.clubnet.pl 12.06.10, 22:41 Ogromny błąd bramkarza do zobaczenia tu: euro2008.blox.pl/2010/06/Ogromny-blad-angielskiego-bramkarza-wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilon5 Anglia - USA IP: *.chello.pl 12.06.10, 22:46 i tak wszystko zdominowały wuwuzele. Nie słychać, czy kibice cieszą się z akcji,czy nie, nie słychać śpiewów,często nie słychać komentatorów. Wuwuzele rozwaliły całe mistrzostwa. Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: Anglia - USA IP: *.hsd1.ga.comcast.net 12.06.10, 22:59 W USA komentatorzy sa w odleglym biurze albo mowia zza szkla na stadionie - nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Dobry wynik! IP: *.hsd1.ga.comcast.net 12.06.10, 22:57 Szkoda, ze jednak nie USA, ale remis tez dobry. Po raz pierwszy relacje w TV i komentarze sa na swietnym poziomie - rowniez zero reklam w ciagu gry dzieki Bogu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislanka_beskid Anglia - USA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.10, 23:00 jestescie daremni!!! strona dziala wolno i jest malo przejrzysta juz wole przegldac na onecie!!!wasz live to jest re-live sierotki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Anglia - USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 23:03 hej kolego mam uraz akustyczny od kilku lat i wuwuzele mi nie przeszkadzaja oczywiscie je slysze ale zagluszaja mi piski ;p tak pozatym to normalnie slyszalem jak kibice sie cieszyli slyszalem rowniez jak spiewali hymny czasami tez bylo slychac JU ES EJ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilon5 Re: Anglia - USA IP: *.chello.pl 12.06.10, 23:48 słuchać tylko buczenie i żaden Twój argument czy tłumaczenie Twoje tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilon5 Anglia - USA IP: *.chello.pl 12.06.10, 23:50 wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela wuwuzela Odpowiedz Link Zgłoś