Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim

15.03.04, 17:47
    Czemu Saganowi nie uznano asystye. To byla wyjatkowa sytuacja ... Wypracowal
    sobie rzut ... Mial juz za asyste. Potem strzeli wiec miał pkt za gola ... I
    druga sprawa z Dawidowskim o ktorym juz jest kilka watkow ...

Redkocjo czekamy na wyjasniena ...
    Obserwuj wątek
      • michalfront Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 18:07
        właśnie - dlaczego sagan nie dostał asysty?
        • andchud Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 18:28
          Co do Dawidowskiego to faktycznie dziwnie jakos, ale odnosnie Sagana to jest
          prawidlowo bo NIE MA ASYSTY PRZY WYPRACOWANIU RZUTU KARNEGO, JESLI ZAWODNIK SAM
          TEN RZUT KARNY WYKONUJE !!!
          • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 18:34
            andchud - pewnie masz Dawidowskiego w skladzie a sagan nie nie wkurzaj mni !!
            • andchud Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 19:17
              Jak nie znasz regulaminu to nie moja wina. A w kestii tego kogo mam, to ci
              powiem ze mam I SAGANA I DAWIDA
      • redakcja Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 18:59
        Andchud ma rację - nie ma asysty przy rzucie karnym po faulu na zawodniku
        wykonującym karnego.
        Dawidowski nie miał bramki, miał 3 asysty - 2 przy bramkach Dębińskiego i 1
        przy samobójczym golu Łukasiewicza.
        Według regulaminu statystyki i punktacja są oparte na danych zebranych przez
        dziennikarzy Gazety Wyborczej i są ostateczne. Mamy swych dziennikarzy na
        każdym meczu i oni skrupulatnie zbierają statystyki.
        • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 20:17
          Polonia Warszawa - Amica Wronki 1:5 (0:1)

Bramki: dla Polonii - Rafał Szwed (84); dla Amiki - Arkadiusz Bąk dwie (24-
          wolny, 88), Jacek Dembiński dwie (69, 79), Tomasz Dawidowski (61). Żółte
          kartki: Rafał Szwed (Polonia), Mateusz Bartczak (Amica). Sędziował Jarosław
          Żyro (Bydgoszcz). Widzów 4 000.

Link ktory podany jest w wiadomosciach Pilkarzyki. Hmmm CZY MOZNA TO
          WYTLUMACZYC jakos Dawidowski jednak strzelil gola. Panowie ... Cenie Was za to
          co robicie i wogle nie chciałbym Wam sie nrazac ale zalezy mi na
          psrawiedliwosci a tutaj Wasza gazeta i inne pisza jednoznacznie :D
          • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 20:27
            Polonia Warszawa - Amica Wronki 1:5 (0:1)

Bramki: dla Polonii - Rafał Szwed (84); dla Amiki - Arkadiusz Bąk dwie (24-
            wolny, 88), Jacek Dembiński dwie (69, 79), Tomasz Dawidowski (61). Żółte
            kartki: Rafał Szwed (Polonia), Mateusz Bartczak (Amica). Sędziował Jarosław
            Żyro (Bydgoszcz). Widzów 4 000.

Link ktory podany jest w wiadomosciach Pilkarzyki. Hmmm CZY MOZNA TO
            WYTLUMACZYC jakos Dawidowski jednak strzelil gola. Panowie ... Cenie Was za to
            co robicie i wogle nie chciałbym Wam sie nrazac ale zalezy mi na
            psrawiedliwosci a tutaj Wasza gazeta i inne pisza jednoznacznie :D

Co do Saganowskiego to przyjalem do wiadomosci jednak z Dawidem nie moge sie
            zgodzic to jest ewdientne ... PANOWIE ptrosze o wyrozumialosc nawet Wasi
            redaktorzy tak pisza
            • lukasz22w-wa Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:39
              Panie Michale i co z tą naszą rywalizacją? Wciąż aktualne?
              Ja mam 87 miejsce, czyli na razie nie mam powodów do narzekań...
              • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:42
                Wez mnie nie dnerwuj :D heh

Narazie prowadzisz ale ja jestem na 5000 alt to moj blad bo Zurawai nie dalem
                na takla jednak bo dzisiejszych moich 2 tranferach zobaczymy 4 pkt do tylu ale
                do przodu moge byc o wiele wiecej :D
                • lukasz22w-wa Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:51
                  Ja nie mam zamiaru Cię denerwować, traktuję to jako zabawę...Sam jestem wqrzony
                  tym, że Dawidowskiemu nie zaliczyli bramki, bo przez to wypadłem poza pierwszą
                  50 w generalce...
              • siedla Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 16.03.04, 08:46
                taaaa... nawet na stronach PZPNu stoi jak byk, ze Dawidowski strzelil bramke!
                cytat:
                "POLONIA WARSZAWA - AMICA WRONKI 1:5 (0:1)
                Bramki: Szwed (85) - Bąk (22, 89), Dawidowski (60), Dembiński (68, 80).
                0:2 - Uderzenie Tomasza Dawidowskiego z 9 metrów, piłka odbiła się jeszcze od
                Antoniego Łukasiewicza i zmyliła Artura Sarnata."

Pilka moze sie odbic od obroncy, ale to nie znaczy, ze trzeba od razu
                przyznawac samoboja! Czyzby redakcja chciala byc lepsza i madrzejsza od samego
                organizatora rozgrywek ligowych? Panowie z redakcji! Troche poszanowania dla
                PZPNu i przede wszystki dla NAS!!

I na koniec, zeby nie bylo niejasnosci - ja Dawida nie mialem i nie mam w
                skladzie!
            • m.a.v.e.r.i.c.k Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:49
              mylic sie jest rzecza ludzka. a dawidowski nie strzelil gola bo nie strzelal w
              kierunku bramki :-).
              i nie mecz redakcji, niech ona lepiej pousuwa te glupie watki o ligach prywatnych.
              pozdro
              • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:54
                lukasz ma calkowita racje ... no coz to moja II edycja i po raz pierwsz
                zdarzyla sie taka wpadka oczywiscie nie wszscy beda to popierac bo nie maj
                dwadia w skladzie sgana miałem ale tamto zrozumialem ale tego nie

lukasz powiedzialem to ironicznie ... bede Ciebie gonil zobaczymy :D
                • lukasz22w-wa Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 21:57
                  Wiesz co???Sagana też mam. Przez takie zagrywki jeszcze mi skuter odjedzie :D
                  • lukasz22w-wa Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 22:02
                    A tak na poważnie...Zastanawia mnie to czemu Saganowi nie zalicza się asysty
                    przy własnej bramce. Ten punkt regulaminu jest moim zdanie zupełnie
                    bezsensowny, gdyż wywalczenie rzutu karnego powinno być punktowane jako orębna
                    kategoria, a w ten sposób za Sagana straciłem 2 punty. O Dawidowskim też
                    pisałem i wynika z tego, że 2 punkty też wspaniałomyślnie jakiś polski janosik
                    mi odebrał i wspaniałomyślnie przekazał P.Kryszałowiczowi, który najzwyczajniej
                    w świecie żadnej asysty nie zaliczył. Jakie będą kolejne potknięcia
                    organizatorów? Moze tym razem mi przysponsorują kilka punktów?
                    • michal.parulski Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 22:19
                      Nie mozmey znowu na nich tak narzekac ... Ale blad jest bledem i to ewdientnym
                    • paczekmar Re: SKANADAL z Dawidowskim i Saganowskim 15.03.04, 23:58
                      Panowie. Kryszałowicz zaliczył asyste przy pierwszej bramce - był faulowany.
                      dawidowskiemu zaliczyli asyste zamiast bramki i z tym sie stanowczo nie zgadzam
      • siedla Re: SKANDAL z Dawidowskim i Saganowskim 16.03.04, 08:47
        taaaa... nawet na stronach PZPNu stoi jak byk, ze Dawidowski strzelil bramke!
        cytat:
        "POLONIA WARSZAWA - AMICA WRONKI 1:5 (0:1)
        Bramki: Szwed (85) - Bąk (22, 89), Dawidowski (60), Dembiński (68, 80).
        0:2 - Uderzenie Tomasza Dawidowskiego z 9 metrów, piłka odbiła się jeszcze od
        Antoniego Łukasiewicza i zmyliła Artura Sarnata."

Pilka moze sie odbic od obroncy, ale to nie znaczy, ze trzeba od razu
        przyznawac samoboja! Czyzby redakcja chciala byc lepsza i madrzejsza od samego
        organizatora rozgrywek ligowych? Panowie z redakcji! Troche poszanowania dla
        PZPNu i przede wszystki dla NAS!!

I na koniec, zeby nie bylo niejasnosci - ja Dawida nie mialem i nie mam w
        skladzie!
        • m.a.v.e.r.i.c.k Re: SKANDAL z Dawidowskim i Saganowskim 16.03.04, 16:06
          to przykre ze nawet pzpn sie niezna :-). mam nadzieje, ze ktos im napisze ze sie
          rabneli i poprawia.
          a co do odpowiedzi gazety, to mysle ze dobrze ze podjela sluszna decyzje a nie
          taka jak wszyscy. canal plus tez uznal bramke samobojcza. no i najwazniejsze: ja
          tez bym tak zrobil :-).
          pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka