Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DEVIL BEDA "PANY"!!!!TAK MOWI POLOK

IP: *.65wack-echat.corecomm.net 12.05.01, 03:49
    devils,devils,devils!!!!!naprawde maja fenomenalny
    zespol.nedermayer,gomez,elias,brodour,doneyko maja wielkie doswiadczenie w play
    offs.nie widze zadnych przeszkod zeby wygrali puchar.bede bardzo zaskoczony jak
    tego nie zrobia.w serii z pingwinami daje im jedna przegrana.wygraja serie 4:1
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechita Re: DEVIL BEDA IP: *.icom.ca 12.05.01, 04:41
        Gość portalu: polok napisał(a):

> devils,devils,devils!!!!!naprawde maja fenomenalny
        > zespol.nedermayer,gomez,elias,brodour,doneyko maja wielkie doswiadczenie w play
        >
        > offs.nie widze zadnych przeszkod zeby wygrali puchar.bede bardzo zaskoczony jak
        >
        > tego nie zrobia.w serii z pingwinami daje im jedna przegrana.wygraja serie 4:1

HAHAH. Czlowieku, wszyscy ktorych wymieniles sa ok, ale Lemieux, Jagr, Straka,
        Lang, Kovalev to elita ligi. Wszyscy grali w All Stars game. Nawet w bramce
        Penguins maja przewage.

Penguins 4:2
      • Gość: Lechita Re: DEVIL BEDA IP: 209.47.242.* 12.05.01, 04:41

> devils,devils,devils!!!!!naprawde maja fenomenalny
        > zespol.nedermayer,gomez,elias,brodour,doneyko maja wielkie doswiadczenie w play
        >
        > offs.nie widze zadnych przeszkod zeby wygrali puchar.bede bardzo zaskoczony jak
        >
        > tego nie zrobia.w serii z pingwinami daje im jedna przegrana.wygraja serie 4:1

HAHAH. Czlowieku, wszyscy ktorych wymieniles sa ok, ale Lemieux, Jagr, Straka,
        Lang, Kovalev to elita ligi. Wszyscy grali w All Stars game. Nawet w bramce
        Penguins maja przewage.

Penguins 4:2
      • Gość: kobyla Re: DEVIL BEDA IP: *.dial.indiana.edu 12.05.01, 05:32
        Na Penguins nie ma mocnych. Teraz jak maja cztery linie i Jagr gra z Lang i
        Straka a Lemieux z Kovalev i Stevens nikt ich nie zatrzyma. 4:2 Penguins. A
        jesli chodzi o graczy ktorych wymieniles to Gomez gra dopiero drugi rok i nie
        ma takiego duzego doswiadczenia.
        • Gość: capulet Re: DEVIL BEDA IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 12.05.01, 12:53
          Devils bez Oliwy to już nie to samo...
          a tak na serio
          Penguins 4:3
          • Gość: polok DEVILs PANY ! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 12.05.01, 15:24
            oliwa suks.......w bramce maja przewage????ciekawe,porownaj statystyki mousa i
            martina brodoura(devils gora)........kiedy wygrali puchar stanleya pitsburh a
            kiedy jersey??/(new jersey gora)....ktore miejsce zajeli w tym roku i kto ma
            przewage tafli?(new jersey gora).......gomez,w tamtym roku byl rooke of the
            year i od razu gral w all stars game.......straka,lemiex i jagr ok zgadzam sie
            w stu procentach,ale atakiem nie wyrywa sie playb offs zobaczycie jak beda
            worzeni i rozcierani o bandy.moze ktos mi powie ze obrana dewils nie jest jedna
            z najlepszych.w kazdej grze zespolowej jak nie potrafisz grac defence to mozesz
            sobie snic o wystepie
            • Gość: Lechita Re: DEVILs PANY ! IP: *.icom.ca 12.05.01, 17:11

> oliwa suks.......w bramce maja przewage????ciekawe,porownaj statystyki mousa i
              > martina brodoura(devils gora)........

Nie wiem gosciu jakie statystyki bo w playofs moose (a nie mouse) ma zdecydowanie
              lepsze statystyki niz brodeur. Hedberg: 1.89 goals-against average i .924 save
              percentage. Brodeur ma: 1.97 GAA i .901 save percentage. A co najciekawsze,
              Brodeur ma .884 career save percentage vs. Pittsburgh w calej swoje karierze.

kiedy wygrali puchar stanleya pitsburh a
              > kiedy jersey??/(new jersey gora)

To nic nie znaczy.

....ktore miejsce zajeli w tym roku i kto ma
              > przewage tafli?(new jersey gora)

Tez nic nie znaczy. natomiast powiedz kto mial przewage w sezonie w bezposrednich
              spotkaniach. Penguins wygrali 3 mecze, jeden przegrali i raz byl remis.
              Penguins gora.

.......gomez,w tamtym roku byl rooke of the
              > year i od razu gral w all stars game

Mario Lemieux jest w Hall of Fame.

.......straka,lemiex i jagr ok zgadzam sie
              > w stu procentach,ale atakiem nie wyrywa sie playb offs zobaczycie jak beda
              > worzeni i rozcierani o bandy.moze ktos mi powie ze obrana dewils nie jest jedna
              >

Tez nic nie znaczy bo obrony graja podobnie skoro obydwa kluby wpusliy tyle samo
              bramek. Zapomniales jeszcze o Kovalievie: 45 bramek w sezonie i trzecie miejsce
              po Jaromirze i Sakicu.

> z najlepszych.w kazdej grze zespolowej jak nie potrafisz grac defence to mozesz
              >
              > sobie snic o wystepie

• Gość: polok Re: DEVILs PANY ! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 12.05.01, 20:10
                Nie wiem gosciu jakie statystyki bo w playofs moose (a nie mouse) ma
                zdecydowanie
                lepsze statystyki niz brodeur. Hedberg: 1.89 goals-against average i .924 save
                percentage. Brodeur ma: 1.97 GAA i .901 save percentage. A co najciekawsze,
                Brodeur ma .884 career save percentage vs. Pittsburgh w calej swoje
                karierze.WIESZ ILE KOSZTUJE MARTIN BRODEUR A ILE MOOSE(CZARNO ZOLTA MYSZKA MIKI
                Z PITSBURGA???////////////////////CZY TE STATYSTYKI BRAMKARZY ODNOSZA SIE DO
                PLAY OFFS BO Z TYM ETAPEM ROZGRYWEK MAMY DO CZYNIENIA.(MYSZKA)
                MOOSE.....AHAHAHAHAHAHZOBACZYSZ JUZ DZISIAJ WIECZOREM... ..CO DO TEGO ZE DEVILS
                GRAJA U SIEBIE I MAJA HOME COURT ADVENTAGE HOW,HOW,HOW TO ZNACZY CHCESZ MI
                POWIEDZIEC ZE LEPIEJ ZACZYNAC SERIE NA WYJEZDZIE???SKORO NIC TO NIE ZNACZY TO
                PO CO SIE BIC O PIERWSZE JAK MOZNA O OSME.......LEMIUUUUUUUUUUUU JEST HALL OF
                FAME(ALE NIE UDOWADNIAJ ZE GOMEZ JEST JESZCZE MLODY ZEBY PRZEBOJEM ISC DO
                PRZODU)CO DO LEMIUUUUUUUUUUUUU TO ZOBACZYSZ ZE NIE BEDZIE TAKIM BIG DEALEM DLA
                DEVILS.WSZYSCY WIEDZA ZE JAGR MU WSZYSTKO PODAJE WIEDZAC ZE SAM BEDZIE GRAL
                GDZIE INDZIEJ W NASTEPNYM SEZONIE.BEZ JAGRA NIE MIALBY TYLU BRAMEK.co do
                kovaliowa:jeszcze raz powiadam ci ze play off to koncentracja,nierobienie
                kar,DEFENZYWA,OBRONA,DEFENSE a nie atak.widac ze jestes za hokejem widowiskowym
                a mnie imponuja bardziej druzyny zorganizowane i karne.malo mnie te bramki
                interesuja lemiu kovaliowa ,straki czy jagra----obrona o konsekwencja
                wystarcza zeby po pitsburgu pojezdzic
                ............DO WIECZORA,MILYCH WRAZEN Z MECZU!polok
                • Gość: Lechita Re: DEVILs PANY ! IP: *.icom.ca 12.05.01, 23:44

> Nie wiem gosciu jakie statystyki bo w playofs moose (a nie mouse) ma
                  > zdecydowanie
                  > lepsze statystyki niz brodeur. Hedberg: 1.89 goals-against average i .924 save
                  > percentage. Brodeur ma: 1.97 GAA i .901 save percentage. A co najciekawsze,
                  > Brodeur ma .884 career save percentage vs. Pittsburgh w calej swoje
                  > karierze.

WIESZ ILE KOSZTUJE MARTIN BRODEUR A ILE MOOSE(CZARNO ZOLTA MYSZKA MIKI
                  >
                  > Z PITSBURGA???////////////////////CZY TE STATYSTYKI BRAMKARZY ODNOSZA SIE DO
                  > PLAY OFFS BO Z TYM ETAPEM ROZGRYWEK MAMY DO CZYNIENIA.(MYSZKA)

To sa statystyki na cale playoffs w tym roku misku, i widac ze Hedberg jest
                  lepszy. A ile kosztuje to mnie nic nie obchodzi, bo mario Lemieux zarabia ligowa
                  srednia a jest najlepszy na swiecie i tyle. Nie graja pieniadze czy nazwiska ale
                  zawodnicy.

> MOOSE.....AHAHAHAHAHAHZOBACZYSZ JUZ DZISIAJ WIECZOREM... ..CO DO TEGO ZE DEVILS
                  >
                  > GRAJA U SIEBIE I MAJA HOME COURT ADVENTAGE HOW,HOW,HOW TO ZNACZY CHCESZ MI
                  > POWIEDZIEC ZE LEPIEJ ZACZYNAC SERIE NA WYJEZDZIE???

Dla Pingwinow jest zdecydowanie lepiej zaczynac na wyjezdzie bo graja lepiej na
                  wyjezdzie.

SKORO NIC TO NIE ZNACZY TO
                  > PO CO SIE BIC O PIERWSZE JAK MOZNA O OSME.......LEMIUUUUUUUUUUUU JEST HALL OF
                  > FAME(ALE NIE UDOWADNIAJ ZE GOMEZ JEST JESZCZE MLODY ZEBY PRZEBOJEM ISC DO
                  > PRZODU)CO DO LEMIUUUUUUUUUUUUU TO ZOBACZYSZ ZE NIE BEDZIE TAKIM BIG DEALEM DLA
                  > DEVILS.

Bi dealem mario jest. Ma najwiecej punktow w playoffs i pogromi slabych devils.

WSZYSCY WIEDZA ZE JAGR MU WSZYSTKO PODAJE WIEDZAC ZE SAM BEDZIE GRAL
                  > GDZIE INDZIEJ W NASTEPNYM SEZONIE.

A co to znaczy? Bo to co napisales jest bez zadnego sensu. Jagr bycmoze nie
                  bedzie gral w Pittsbugu w nastepnym sezonie ale co ma piernik do wiatraka?
                  Myslisz ze Jagr nie chce miec jak najwiecej bramek zeby podbic swoja cene na
                  rynku?

BEZ JAGRA NIE MIALBY TYLU BRAMEK.

Jasne, bez Jara Mario nie bylby w Hall of Fame:) hehe

co do
                  > kovaliowa:jeszcze raz powiadam ci ze play off to koncentracja,nierobienie
                  > kar,DEFENZYWA,OBRONA,DEFENSE a nie atak.widac ze jestes za hokejem widowiskowym
                  >
                  > a mnie imponuja bardziej druzyny zorganizowane i karne.malo mnie te bramki
                  > interesuja lemiu kovaliowa ,straki czy jagra----obrona o konsekwencja
                  > wystarcza zeby po pitsburgu pojezdzic
                  > ............DO WIECZORA,MILYCH WRAZEN Z MECZU!polok

Jestes kompletnym idiota. Dobra, kto pozwala sobie strzelac mniej bramek w tych
                  playoffs? Penguins. Koniec dyskusji poloczku.
                  • Gość: kobyla Thumbs up for Lechita IP: *.dial.indiana.edu 13.05.01, 01:02
                    Polok nie ma pojecia o czym mowi i nawet nazwisk nie zna. W Pittsburgh gra
                    Kovalev a nie Kovaliew.
                    • Gość: polok Re: Thumbs up for Lechitasie masz kobyla IP: 216.214.140.* 13.05.01, 22:50
                      kobylka czy kobyla jakos tak???nie wazne,NO ALE POWIEDZ BRACIE JAK SIE MASZ PO
                      PIERWSZYM MECZU FACHOWCU>>>>JAK TAM TEN KOWALIEJOW POGROL COS MOZE HATTRICK
                      ZROBIL>???????AZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i love you man!!!!
                  • Gość: polok Re: DEVILs PANY !hahhahahahahaha lehita jest bez pudla!! IP: 216.214.140.* 13.05.01, 22:43
                    To sa statystyki na cale playoffs w tym roku misku, i widac ze Hedberg jest
                    lepszy. A ile kosztuje to mnie nic nie obchodzi, bo mario Lemieux zarabia
                    ligowa
                    srednia a jest najlepszy na swiecie i tyle. Nie graja pieniadze czy nazwiska
                    ale
                    zawodnicy...........WLASCICIELEM KLUBU JEST TWOJ LEMIUUUUUUUUU A TY TY
                    PIEPSZYSZ O KRAJOWYCH SREDNICH!@!!!!!WEZ,PRZSTAN..........A TAK NA MARGINESIE
                    TO TEN TWOJ "HOLE"OFF FAME INI JEDNEGO STRZALU NIE ODDAL W PIERWSZYM MECZY!!!
                    ANI JEDNEGO STRZALU!!!AAALLLLLLLLLLL!!!!LEMIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.........Dla
                    Pingwinow jest zdecydowanie lepiej zaczynac na wyjezdzie bo graja lepiej na
                    wyjezdzie. ...........JE,JE,JE WLASNIE WIDZIALEM WCZORAJ ZACZELI JUST PERFECT
                    KOWALIOW,JAGR ,LEMIUUUUUUUUUUU STRZALALI GOLE ZA GOLAMI!!!
                    HAHAHAHAHAH..................BEZ JAGRA NIE MIALBY TYLU BRAMEK.

Jasne, bez Jara Mario nie bylby w Hall of Fame:) hehe ......UMISZ CZYTAC?JA
                    PISZE ZE BRAMEK A NIE "HOLE"OF FAME,BRAMEK!!!!!JAGR WIE CO ROBI ,PAMIETAJ ZE
                    GRA W JEDNEJ PIATCE ZE SWOIM WLASCICIELEM!!!!!(A JAGR NIE JEST
                    GLUPI)..............Jestes kompletnym idiota. Dobra, kto pozwala sobie strzelac
                    mniej bramek w tych
                    playoffs? Penguins. Koniec dyskusji poloczku. ---A TEN KASEK ZOSTAWIAM SOBIE NA
                    DESER.POZDRAWIAM SERDECZNIE(POLOK A NIE POLOCZEK),BE NIZE ITS JUST BEGINING!
                    TRUST ME ON IT!.......................pozdrawiam cie gardlowym
                    eemiuuuuuuuuuuuuuuu dziadzio lemiu nie oddal ani jednego strzalu.jak mogl to
                    zrobic polskim kibicow i znawcom sportu??purr boy!!

• Gość: Lechita Re: DEVILs PANY !hahhahahahahaha lehita jest bez pudla!! IP: *.icom.ca 13.05.01, 23:16

Po pierwsze, wylacz capsy bo tego nie idzie czytac. Po drugie pisz po polsku a
                      nie oloijna gwara. Tzn uzywaj polskich wyrazow jak chcesz ze mna gadac.

WLASCICIELEM KLUBU JEST TWOJ LEMIUUUUUUUUU A TY TY
                      > PIEPSZYSZ O KRAJOWYCH SREDNICH!@!!!!!WEZ,PRZSTAN

Wiesz ile zarabia Hasek? 10 milionow dolcow na sezon. A Hedberg go ogral.

..........A TAK NA MARGINESIE
                      > TO TEN TWOJ "HOLE"OFF FAME INI JEDNEGO STRZALU NIE ODDAL W PIERWSZYM MECZY!!!
                      > ANI JEDNEGO STRZALU!!!AAALLLLLLLLLLL!!!!LEMIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Tak tak. Pierwszy mecz koles. ale wygrac trzeba 4 mecze.

.........Dla
                      > Pingwinow jest zdecydowanie lepiej zaczynac na wyjezdzie bo graja lepiej na
                      > wyjezdzie. ...........JE,JE,JE WLASNIE WIDZIALEM WCZORAJ ZACZELI JUST PERFECT
                      > KOWALIOW,JAGR ,LEMIUUUUUUUUUUU STRZALALI GOLE ZA GOLAMI!!!
                      > HAHAHAHAHAH..................BEZ JAGRA NIE MIALBY TYLU BRAMEK.

I co z tego? Bez Brodeura twoj pokichany klubik by nie wygral. Albo bez Holika
                      albo Sydora. I co tu chcesz udowodnic? Bez Mario i BEz Kovaleva i bez Straki
                      Pingwiny nie gralyby w playoffs. Pisz z sensem.
                      >
                      > Jasne, bez Jara Mario nie bylby w Hall of Fame:) hehe ......UMISZ CZYTAC?JA
                      > PISZE ZE BRAMEK A NIE "HOLE"OF FAME,BRAMEK!!!!!JAGR WIE CO ROBI ,PAMIETAJ ZE
                      > GRA W JEDNEJ PIATCE ZE SWOIM WLASCICIELEM!!!!!(A JAGR NIE JEST
                      > GLUPI)..............

Nie idze tu zadnej logiki. Wogole o czym ty pierdolisz?

Jestes kompletnym idiota. Dobra, kto pozwala sobie strzelac
                      >
                      > mniej bramek w tych
                      > playoffs? Penguins. Koniec dyskusji poloczku. ---A TEN KASEK ZOSTAWIAM SOBIE NA
                      >
                      > DESER.POZDRAWIAM SERDECZNIE(POLOK A NIE POLOCZEK),BE NIZE ITS JUST BEGINING!
                      > TRUST ME ON IT!.......................pozdrawiam cie gardlowym
                      > eemiuuuuuuuuuuuuuuu dziadzio lemiu nie oddal ani jednego strzalu.jak mogl to
                      > zrobic polskim kibicow i znawcom sportu??purr boy!!
                      >

Ucz sie gramatyki i ortografii prostaku.
                      >
                      >
                      >

• Gość: polok Re: DEVILs PANY !hahhahahahahaha lehita jest bez pudla!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 14.05.01, 20:10
                        zara,zara....panie kolego.to jest internrt i mozna pisac jak sie komu podoba.ja
                        pisze jak ja chce,ty rob jak ty chcesz.wolnosc slowa panie kolego!!!a co do
                        dyskusji merytorycznej to""""""""""co to ,a znaczyc?---Wiesz ile zarabia Hasek?
                        10 milionow dolcow na sezon. A Hedberg go ogral. --------czyzby (myszka)hedberg
                        strzelal bramki haaaashkowiii???prosim te ,przestan.............Wiesz dobrze ze
                        walnales klocka z ta srednia zarobkow lemiuuuuuuuuuu.ladna mi srednia byc
                        wlascicielem klubu,prosim te..........piszesz tak:Tak tak. Pierwszy mecz koles.
                        ale wygrac trzeba 4 mecze. -------czy w mysl tewej teorii devils powinni
                        przegrac pierwszy mecz zeby wygrac cztery pozostale???hellloo!!!!piszesz cos ze
                        niby twierdze ze bez jagra lemiuuuuuuuuuuuu nie bylby hole of fame.nie ,na
                        marginesie ja twierdze ze i tak jagr jest lepszy niz lemiuuuuuuuuuuu i dalej
                        zajedzie w statystykach niz lemiuuuuuuu.ja twierdze ze gdyby nie jagr to by
                        tylu bramek nie mial w tym sezonie.jagr wie co robi,pamiataj ze duzo zarabia i
                        ma zamiar tak samo byc oplacanym przez pare nastepnych lat.................a za
                        ten wpis po prostu cie"""""Ucz sie gramatyki i ortografii prostaku. """"""
                        (pamietasz reklame bud light?)I LOOOOVE YOUU MAN!!!!
                        • Gość: Lechita Re: DEVILs PANY !hahhahahahahaha lehita jest bez pudla!! IP: *.icom.ca 15.05.01, 04:33

> zara,zara....panie kolego.to jest internrt i mozna pisac jak sie komu podoba.ja
                          >
                          > pisze jak ja chce,ty rob jak ty chcesz.wolnosc slowa panie kolego!!!

Wiec pisz tak skoro chcesz wygladac jak najgorszy prostak. Mi to wisi.

a co do
                          > dyskusji merytorycznej to""""""""""co to ,a znaczyc?---Wiesz ile zarabia Hasek?
                          >
                          > 10 milionow dolcow na sezon. A Hedberg go ogral. --------czyzby (myszka)hedberg
                          >
                          > strzelal bramki haaaashkowiii???prosim te ,przestan

Hedberg zagral lepiej w bramce niz hasek kolkego mimo ze nie zarabia nawet 1/10
                          tego co Hasek.

.............Wiesz dobrze ze
                          >
                          > walnales klocka z ta srednia zarobkow lemiuuuuuuuuuu.ladna mi srednia byc
                          > wlascicielem klubu,prosim te..........piszesz tak:Tak tak. Pierwszy mecz koles.
                          >
                          > ale wygrac trzeba 4 mecze. -------czy w mysl tewej teorii devils powinni
                          > przegrac pierwszy mecz zeby wygrac cztery pozostale???hellloo!!!!

Czlowieku, prostaku, nie ciesz sie za wczesnie. Devils sobie odpoczywali 3 dni a
                          Penguins tylko jeden, i to bylo widac. Jutro zobaczymy jak to naprawde wyglada.

piszesz cos ze
                          >
                          > niby twierdze ze bez jagra lemiuuuuuuuuuuuu nie bylby hole of fame.nie ,na
                          > marginesie ja twierdze ze i tak jagr jest lepszy niz lemiuuuuuuuuuuu i dalej
                          > zajedzie w statystykach niz lemiuuuuuuu.

Taaaaaaa hehehe. Robisz z siebie idiote. Jagr NIGDY nie zaliczyl wiecej punktow i
                          bramek niza Mario a grali ze saba ladne 6 lat. Bez Mario Jagr w tym sezonie byl
                          do kitu. Gral slabo, byl na 20 pozycji w lidze w punktach. Byl niczym. To sie
                          zmienilo kiedy Mario, po 3 latach bez hokeja wrocil i totalnie zdeklasowal Jagra.
                          Mial wiecej bramek i punktow niz Jagr po powrcie. A Jagr przeciez jest teraz w
                          swoim "prime" a Mario ma przeciez 36 lat. 1 miesiac treningu po 3,5 latach
                          przerwy a 36 letni mario jest lepszy niz Jagr hehehe. Pomysl czlowieku co gadasz.

ja twierdze ze gdyby nie jagr to by
                          > tylu bramek nie mial w tym sezonie.

Wiesz ile by bramek mial Jagr bez Mario? polowe tego z czym skonczyl.

jagr wie co robi,pamiataj ze duzo zarabia i
                          > ma zamiar tak samo byc oplacanym przez pare nastepnych lat

Zarabia duzo i dlatego nie zagra juz w Pittsburghu. Wole Kovaleva, jest lepszy
                          niz Jagr.

.................a za
                          >
                          > ten wpis po prostu cie"""""Ucz sie gramatyki i ortografii prostaku. """"""
                          > (pamietasz reklame bud light?)I LOOOOVE YOUU MAN!!!!

• Gość: polok Re: DEVILs PANY !hahhahahahahaha lehita jest bez pudla!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 15.05.01, 05:37
                            Hedberg zagral lepiej w bramce niz hasek kolkego mimo ze nie zarabia nawet 1/10
                            tego co Hasek. ------------zagral lepiej a dostali w dupe od devils!!!!!HEDBERG
                            LEPSZYM BRAMKARZEM OD HASZKA!!!!aaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA(NA INNY KOMENTARZ
                            MNIE NIE STAC W TEJ CHWILI ,ALE KLOCEK)----------------Czlowieku, prostaku, nie
                            ciesz sie za wczesnie. Devils sobie odpoczywali 3 dni a
                            Penguins tylko jeden, i to bylo widac. Jutro zobaczymy jak to naprawde
                            wyglada..OKIEJ TO CZEMU NIE NAPISALES TEGO PRZED PIERWSZYM MECZEM?
                            HHHHEEEEEE.HELLOOOO???? ---------------JAGR WIE CO ROBI I WIE JAK GRAC ZEBY
                            WSZYSTKO BYLO OK.JEGO MENAGER JEST VERY SMART.JEZELI TWIERDZISZ ZE TWOJE
                            LEMIUUUUUUUU JEST TAKI COOL I THE BEST I JAGR NIE MA WIEKSZEGO ZNACZENIA NA
                            JEGO WYNIKI PO PRZYJSCIU BACK DO GRY TO JUZ TWOJ PROBLEM.JA TWIERDZE ZE GDYBY
                            NIE JAROMIR TO BY ROBIL DUZE PUPU A NIE STRZELAL BRAMKI.ZOBACZYSZ JESZCZE
                            STATYSTYKI TEGO CZECHA ZA PARE LAT ,UWIDISZ.A TO TWOJE BOSTWO???JAK TO MOZLIWE
                            ZE TAKI GOSC KTORY TYLE BRAMEK STRZELAL ANI RAZU W BRAMKE NIE POTRAFIL
                            STRZELIC???JAK TO MOZLIWE????TAKIE "HOLEOFFAME".PAMIETAJ ZE JEST TYM HOLE OF
                            FAME ALE NIE JEST TYM SAMYM MARIO LEMIUUUUUUUUU.TERAZ DOPIERO IM NERWY
                            POPUSZCZA,JAK JUZ KASPARAJTIS STRZELA BRAMKI TO JUZ JEST Z NIMI NIEDOBRZE
                            (ladnie ladowal za banda!!!aaaaa to bylo nice zobaczyc jego loty)nie przegap
                            transmisji,bedzie super zabawa!!!

• Gość: polok Re: DEVIL BEDA IP: 216.214.140.* 13.05.01, 23:03
          HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHANa Penguins nie ma mocnych. Teraz jak maja
          cztery linie i Jagr gra z Lang i
          Straka a Lemieux z Kovalev i Stevens nikt ich nie zatrzyma. 4:2 Penguins. A
          jesli chodzi o graczy ktorych wymieniles to Gomez gra dopiero drugi rok i nie
          ma takiego duzego doswiadczeniaHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA
          EEEEEEEEEEEEEHAHAHAHAHAHHAHAHAH I LOVE YOU MEEN!
          • Gość: kobyla Re: DEVIL BEDA IP: *.dial.indiana.edu 14.05.01, 01:23
            HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA
            > EEEEEEEEEEEEEHAHAHAHAHAHHAHAHAH I LOVE YOU MEEN!

Nie bardzo wiem co to znaczy MEEN (czy masz na mysli man?) Penguins mialy tylko
            jeden dzien odpoczynku i bylo to widac w ich grze. Poczekajmy do wtorku i wtedy
            pogadamy. A ty prostaku musisz sie uczyc i polskiego i angielskiego poniewaz
            zadnego na razie nie umiesz. Twoje listy jest trudno czytac a zdania nie maja
            sensu.

• Gość: polok Re: DEVIL BEDA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.65wack-echat.corecomm.net 14.05.01, 20:15
              man,,,man,,,,,,,,,,,,,no co nie umiesz czytac?????pewno ze man-co ty
              glupi???!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: piotrek prosba do kobyly IP: *.as0.chcg1.il.voyager.net 26.05.01, 18:36
          Gość portalu: kobyla napisał(a):

> Na Penguins nie ma mocnych. Teraz jak maja cztery linie i Jagr gra z Lang i
          > Straka a Lemieux z Kovalev i Stevens nikt ich nie zatrzyma. 4:2 Penguins. A
          > jesli chodzi o graczy ktorych wymieniles to Gomez gra dopiero drugi rok i nie
          > ma takiego duzego doswiadczenia..czolem nazywam sie piotrek i chcialbym cie
          prosic o jakis e-mail na jaki mozna do ciebie napisac.moj kolega ze stanow dal mi
          o tobie znac ze duzo piszesz o hokeju i mieszkasz niedaleko chicago. prosze o
          kontakt napoleon@core.com

• Gość: polok final devils i colorado!!!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 14.05.01, 20:25
        w dalszym ciagu bede zdziwiony jak pitsburg szarpnie new jersey dwa mecze to do
        serii w konferencji wschodniej.final pucharu bedzie bardzo trudny dla
        devils,colorado wie co to body checking ,gra przy bandach i kondycja sa druzyna
        very STRONG !!BEDZIE NA CO POPATRZEC.STEVENS Z DEVILS BEDZIE WILD!!!!
        DEFENCE ,ZBIOROWA SWIADOMOSC GRY I KONSEKWENCJA AGAIN WEZMIE GORE!!!!!ale
        bedzie bardzo ciezko,,,,uuuuuuuuuuuuuuuu.ps.ciekawe czy forsberg bedzie gral w
        tej serii??napewno bedzie ciezkim orzechem do zgryzienia
      • Gość: polok ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 15.05.01, 02:19
        ZAPRASZAMY NA JUTRZEJSZY MECZ BARDZO POPULARNYCH W SRODOWISKU POLSKIM
        (NADWISLANSKIM I ZAMORSKIM)PITSBURG PENGUINSSSSS Z MARIEM LEMIUUUUUUUUUUUU NA
        KOLEJNY POJEDYNEK NEW JERSEY DEVILS .TO JUZ JUTRO WE WTOREK DO ZOBACZENIA PRZED
        TELEWIZORAMI!!!!!
        • Gość: Kobyla Re: ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.dial.indiana.edu 15.05.01, 06:10
          Dziekuje za zaproszenie i oczywiscie bede ogladal. Niech wygra lepszy.
          Polok, czy ty jestes z NJ?
          • Gość: polok Re: ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 15.05.01, 19:58
            NIE JESTEM Z NEW JERSEY,ALE JEST COS CO MNIE PASJONUJE W TYM ZESPOLE.NIE SA
            DUZYM MIASTEM JAK PHILA CZY NY A MAJA DUZO KIBICOW,STALA DOBRZE ZORGANIZOWANA
            ORGANIZACJA DRUZYNY.OD WIELU LAT NIE MAJA SUPER HIPER GRACZY ALE JAK SIE
            PRZYJRZYSZ KAZDEMU Z NICH TO SIEJE GROZA.POTRAFIA MYSLEC O INNYCH,SA KARNI I
            ATMOSFERA W DRUZYNIE JEST BARDZO DOBRA.TO JEST SOLIDNA GROZNA DRUZYNA KTORA
            BLYSKAWICZNIE POTRAFI SIE PRZENIESC Z OBRONY I BLYSKAWICZNIE UPIER.......JAK
            WSCIEKLY WAZ-SSSSSSSSSSSSSSSS.MOJA DRUZYNA GRA W INNEJ KONFERENCJI(NIECH ICH
            JASNY SZLAG TRAFI!CZIPY CHODZACE!!!)NIESTETY JEST ZENUJACA A RACZEJ ICH
            MENAGMENT.NAJLEPSZE W TYCH NASZYCH DYSKUSJACH SA CH.... KTORE SIE SYPIA.I LOVE
            IT.ZNACZY TO ZE LUBIMY TEN SPORT.WALE W WAS DLA FANU I LUBIE JAK ROBICIE TO
            SAMO ZE MNA.WOLE TAK SIE PRZEKOMARZAC NIZ WALIC PO RYJU NA MECZACH.I TAK TY I
            INNI JESTESCIE KOZAKI ZE TYLE WIECIE O HOCKEYU,MACIE DUZA WIEDZE.MASZ W
            INDIANIE NA CO PAPATRZEC?IHL CZY COS TAKIEGO?, CZY TYLKO OGLADASZ "MILLER
            TIME"ALL THE TIME?DEVILSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
            • Gość: kobyla Re: ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.dial.indiana.edu 15.05.01, 21:49
              Ja gralem w hokeja w high school przez 3 lata jako najpierw right-wing a potem
              jak uroslem defensman. Lubie sport bo szybki i dla twardzieli. W Indianapolis
              jest jakis minor league club ale bylem tam chyba dwa razy. Ale czasem jezdze ma
              mecze Chicago Blackhawks. W tym sezonie bylem 3 razy. Na St. Louis, Detroit i
              Pittsburgh, nawet niezle zespoly a na Pittsburgh byl sellout. Milego ogladania
              dzisiaj. Mamy niezla ekipe do dyskusji o hokeju.
              • Gość: polok Re: ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 16.05.01, 04:54
                WHOW,ZA ILE KUPUJESZ BILETY NA HAWKS I W KTORYCH SEKTORACH SIEDZISZ??2 I POL
                GODZINY DROGI!!!GODNE POCHWALY-TO JEST KIBIC
                • Gość: kobyla Re: ZAPROSZENIE!!!!! IP: *.dial.indiana.edu 16.05.01, 06:40
                  Bilety kupuje przez internet. Raz siedzialem w sekcji 202, raz w 230 i raz w
                  301. Na sekcje 200 to $50 lub $60, ale na 300 to tylko zaplacilem $25. Bylo
                  wysoko ale krazek bardzo dobrze widzialem. Ja mieszkam w poludniowej Indianie
                  wiec trzeba jechac 5 godzin, ale mam rodzine w Chicago to tam zostaje na noc.
      • Gość: Lechita Polok ty prostaku IP: *.icom.ca 16.05.01, 04:11
        I co kmiocie? Gdzie te twoje devils? hehehe. Koncowy wynik 4:2, oczywiscie dla
        lepszej druzyny. Mario zaliczyl 2 asysty. Bramki: Corbet, Lang, Kovalev i
        Morozov. I co postaku? Co sie stalo z tym twaoim super bramkarzem Brodeurem?
        Byl SLABY. Kompletny cienias. Niech sie glupek uczy od Losia.
        • Gość: kobyla Do Lechity IP: *.dial.indiana.edu 16.05.01, 20:49
          Lechita czy ty jestes z miasta w ktorym jest druzyna NHL i czy czasem chodzisz
          na mecze?
          • Gość: Lechita Re: Do Lechity IP: *.icom.ca 16.05.01, 23:15

> Lechita czy ty jestes z miasta w ktorym jest druzyna NHL i czy czasem chodzisz
            > na mecze?

Jestem w Toronto. Bylem na meczach w Toronto i Buffalo.

• Gość: polok Re: Do Lechity IP: *.65wack-echat.corecomm.net 17.05.01, 19:53
              To juz teraz wiem dlaczego nie lubisz diabelkow.Toronto i tak sie bardzo
              dzielnie bronili,naprawde byli wielkim zaskoczeniem tych rozgrywek.Wiem co
              znaczy dla toronto maple leafs wiec nie chce sie dalej na tobie wyrzywac.Jezeli
              chodzi o hockey to chyba jest to to samo co green bay packers w wisconsin
              • Gość: Lechita Re: Do Lechity IP: *.icom.ca 17.05.01, 20:05

> To juz teraz wiem dlaczego nie lubisz diabelkow.Toronto i tak sie bardzo
                > dzielnie bronili,naprawde byli wielkim zaskoczeniem tych rozgrywek.Wiem co
                > znaczy dla toronto maple leafs wiec nie chce sie dalej na tobie wyrzywac.Jezeli
                >
                > chodzi o hockey to chyba jest to to samo co green bay packers w wisconsin

No widzisz, tylko ze ja jeszzce bardziej nie lubie leafsow. Jestem kibicem
                Pingwinow.

A wogole to co sie talo kolego? Nie chciales komentowac ostatniego meczu? Ciekawe
                dlaczego. A gdyby wygrali Devils to naewno bys wyslal conajmniej 5 postow.

• Gość: Kobyla Do Poloka IP: *.dial.indiana.edu 17.05.01, 21:30
                  Polok chyba juz czas wyjawic twoja tajemnice. Z
                  jakiego miasta jestes?
                • Gość: polok Re: Do Lechity co do drugiej game w new jersey!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 18.05.01, 20:08
                  Czolem lechita.Jak nie jestes za leafs to sie w takim razie zabawimy.Nie
                  pisalem po tym meczu bo bylem zajety(zreszta,i tak sie dobrze stalo bo miales
                  fan o jeden dzien wiecej).A coz takiego sie stalo w tej game nr 2 w new jersey?
                  Wszystko bylo cacy do polowy drugiej tercji.Nagle zapomnieli o
                  OBRONIE,poluznili myslac ze tak sie skonczy ten mecz jeszcze dodatkowo fakt ze
                  graja u siebie spotegowal to uczucie.Zapomnieli o obronie(JEST TO ICH
                  NAJWAZNIEJSZA I GLOWNA BRON I BEZ NIEJ SA NA POZIOMIE IHL)a gracze pitsburga
                  zaczeli jezdzic smielej i strelac.Devils zapomnili w polowie drugiej tercji i
                  na poczatku trzeciej o grze obronnrj,wystarczylo zeby macz przegrac.I dobrze
                  sie stalo,bardzo dobrze bo to juz sie ta sytuacja nie wroci w nastepnych
                  meczach w tej serii.Niezapominajmy ze bramki poza kovaliowem strzelili raczej
                  mniej znani snajperzy.Jagr(myslami jest w innej druzynie i bardzo zachowawczo i
                  nietypowo gra ostatnich dniach ,widziales chyba jak go odbijali od bandy jak
                  manekina a umowmy sie ze lumiuuuuuuuuuuuuuuu malo gra(devil mu nie daja pograc)
                  mial jedna asyste dlatego ze gdy strzelal na bramke to po sparowaniu przez
                  broudora dobil inny.BYL TO BARDZO KIEPSKI STRZAL W WYKONANIU
                  LEMIUUUUUUUUU.Atmosfera w druzynie jest zla i system gry jest za czesto
                  zmieniany,panuje u nich chaos(beznadziejnie robia zmiany formacjii).Pamietaj ze
                  owner lemiuuuuuuuuu miesza swoja osoba.Wielu graczy nie traktuje go jak swojego
                  partnera i ich w moim pojeciu paralizuje.Juz jak z buffulo w overtime bramke
                  zdobyl kasparajtis to bylo widac ze cos tam jest nie tak.Game 3,DEVIL
                  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS pojechali do pitsburga i szybciutko
                  ostudzili poziom adrenaliny w kibicach zoltoczarnych.BRODOUR SHUTOFF!!!!!
                  KOLEJNY !!!NA WYJEZDZIE!!!!ATAK PENGUINS NIE ISTNIAL!!!!!Pisze TOBIE HOCHEYOWY
                  KOLEGO jeszcze raz_____zadnych szans ta druzyna nie miala i nie bedzie miala w
                  tym sezonie z devilSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.ZADNYCH-----THE GAME IS ALLREADY
                  OVER.POWTARZAM CI CO MOWILEM DAWNO TEMU,BEDE BARDZO ZDZIWIONY(PENGUINS BEDA
                  VERY LUCKY JAK "WYGRAJA" JESZCZE RAZ).DEVILS SA FENOMENALNI!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: polok DEVILS SZKODA CZASU NA ZABAWY,COLORADO JUZ CZEKA!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 19.05.01, 06:04
                    Im wczesniej skonczycie ta zabawe a tym Pitsburgiem tym lepiej.Penguins to
                    zespol dobry ale na training camp w lecie przed sezonem.Wyglada na to ze
                    Colorado i tak skonczy przed wami,wstydzilibyscie sie!!!
      • Gość: polok Drogi Lechito przyjacielu hockeya! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 20.05.01, 00:40
        Pisze ten list LECHITO do Ciebie specjalnie.Widzisz,Mam do Ciebie wielki
        szacunek za to ze sie interesujesz ta gra i sledzisz uwaznie lige nhl.Ja nagle
        pojawilem sie w twoich dyskusjach o hocheyu i tak jak nagle sie pojawilem tak
        szybko zrozumiales ze nie cala wiedze o tej grze pojales i bardzo duze masz
        braki.Dzisiaj zrozumiales jak bardzo sie myliles i jak malo wiesz moze nie o
        samej grze ale o jej wygrywaniu.W zalozeniu pomysl stawiania na Pitsburg byl
        szalonym!!!!!! i pozbawionym jakichkolwiek racjonalnych argumentow!(ZEBY NIE
        UJAC TEGO DOSADNIEJ)!!Jak moglo normalnemu fanowi hocheya przejsc wogule przez
        glowe taka mysl ze pens moga cos tam zdzialac?Are you crazy or what??????na
        stacji abc powiedzieli tak o sytuacji w tej druzynie"something fishi going on
        there"(co to znaczy?ano to znaczy ze twoj lemiuu ma problemmmmmmm bo gracze tej
        druzyny maja z nim problem)(ja to mowilem pare dni wczesniej).jagr i
        lemiuuuuuuuuuuuuu(big guns-hahahahahah) nie strzelili od pieciu szesciu meczy
        ani jednej bramki.Dzisiaj po czwartym meczu normalny coach posadzil by
        lemiuuuuu na lawie,bylby "zbenchowany"po pietnastu minutach gry.jagr(tez ci to
        mowilem)jest myslami gdzie indziej i dlatego gra jak gra(po za tym devils na
        wiele mu nie pozwala)lemiuuuu rozsadza ta druzyne i paralizuje ja na kazdym
        kroku.Odnosze wrazenie ze dzisiaj gracze pens dali mu do zrozumienia ze
        powinien raczej siedziec na trybunach.lemiuuUUUUUUUUU suks BIG TIME!!!! ILE
        PUNKTOW JAKO big guns ZDOBYLI W 10 OSTATNICH GRACH????!!!!!!KASPARAJTIS SIE
        SLIZGA A NIE JEZDZI.STEVENS NIEWIDOCZNY,STRAKI NIE MA NIGDZIE.KOVALIOV,COS TAM
        JEZDZIL PO TYM LODOWISKU.WARTOSCIOWO TA DRUZYNA JEST NICZYM ,JEST CHODZACYM
        ZEREM!!!!(o)!BURDEL NA ZOLTO CZARNYCH KOLKACH!!!!ZREWIDUJ SWOJA ZNAJOMOSC TEJ
        DYSCYPLINY BO TO TROCHE WSTYD ZEBY GOSC Z TORONTO ,Z CANADY OJCZYZNY HOCKEYA
        TAKIE AMATORSZCZYZNY ODWALAL i takie banialuki sadzil.JEZELI NAPRAWDE KOCHASZ
        TEN SPORT TO PASJONUJ SIE DRUZYNAMI KTORE TA DYSCYPLINE PROMUJA A NIE
        UWSTECZNIAJA.MOZESZ NIENAWIDZIC TYCH DEVILS,MOZE SZLAG CIE TRAFIAC JAK STEVENS
        (4)ROBI Z GOSCI STICKERY NA SZYBIE"HAPPY FACES":),MOZESZ SZALEC ,PLUC NA EKRAN
        JAK WIDZISZ MOJE WPISY I TAK TO NIE ZMIENI FAKTU ZE TA DRUZYNA I JEJ GRA
        PRZEJDZIE DO HISTORII HOCKEYA.devils sa chodzaca historia juz dzisiaj.JEST TO
        DRUZYNA TAK NIESAMOWITA ZE TRZEBA DOJRZEC ZEBY TO ZROZUMIEC.ZYCZE CI TEGO,I
        PAMIETAJ ZE JAK NASTEPNE BRAMKI SIE BEDA SYPAC DLA DEVILS TO NIE MYSL O MNIE I
        CO MI ODPOWIESZ NA TYM EKRANIE ALE POMYSL O GRZE KTORA SIE POSJONUJESZ I KTORA
        KOCHASZ.PATRZAC NA NICH POMYSL CO DAJE TA DRUZYNA PRAWDZIWYM KIBICOM TEJ GRY
        JAK JA I TY I KOBYLA Z INDIANY.ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
      • Gość: polok Re: DEVIL BEDA IP: *.as2.chcg1.il.voyager.net 22.05.01, 11:17
        sssssssssssssssssssssssssssssssss
        • Gość: kobyla You have to give credit when credit is due IP: *.dial.indiana.edu 23.05.01, 19:35
          New Jersey bylo wyraznie lepsza druzyna i w pelni zasluguja na gre w Stanley
          Cup finals. Maja najlepszy atak, bardzo dobra obrone, bramkarza i trenera.
          Ale trzeba przyznac ze powrot Mario pomogl hokejowi w tym roku.
          • Gość: polok Re: You have to give credit when credit is due IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 24.05.01, 04:07

> New Jersey bylo wyraznie lepsza druzyna i w pelni zasluguja na gre w Stanley
            > Cup finals. Maja najlepszy atak, bardzo dobra obrone, bramkarza i trenera.
            > Ale trzeba przyznac ze powrot Mario pomogl hokejowi w tym roku.
            ................KLASA WPIS KOBYLA.Im dluzej im sie przygladam tym mnie bardziej
            zachwycaja. twierdze ze obrone maja nie z tej planety,to jest niesamowite jak
            latwo u siebie wyluskuja krazek i blyskawicznie tna z glowa do przodu.jezeli
            colorado mysli ze namiesza duzo na lodzie przy stevensie to niech lepiej pomysla
            jeszcze raz.dalem im przed seria z pitsburgiem 4:1,ide za ciosem 4:2 dla devils
            aczkolwiek rozum mi mowi 4:3 dla new jersey(nie widze mozliwosci zeby colorado
            wygralo)arnott(25)jest niesamowity,stevens(szkoda gadac bo strach bierze),sykora
            jest very hot.bedzie niesamowita zazarta seria.bramkarz ROY ma lepszy record i
            jest VERY HOT.ale czy sakic i hayduk wystarcza???juz niedlugo zobaczymy(jak wroci
            forsberg to dodatkowo bardzo wzmocni zespol.NEW JERSEY WIEDZA ZE BEDZIE RABANKA
            NA CALEGO BO COLORADO UMIE GRAC SILOWO TEZ ALE JESZCZE RAZ TA ICH OBRONA.NAWET
            JAK SIE ICH NIE LUBI TO PO PROSTU SIE SIADA JAK SIE ICH WIDZI,JA PRZYNAJMNIEJ TAK
            ROBIE.TA DRUZYNA POTRAFILA W SERII ZDUSIC JAGRA I LEMIUUUUU(JEDNA ASYSTA,UMOWMY
            SIE PRZYPADKOWA)DO ZEROWEGO DOROBKU PUNKTOWEGO I DALA IM WYGRAC TYLKO JEDNA
            TERCJE KTORA ICH KOSZTOWALA MECZ.TA DRUZYNA UMIE BYC KARNA,ODPORNA NA WACHNIECIA
            EMOCJI,UWIELBIA GRAC NA WYJEZDZIE,KOCHA PRESJE PUBLICZNOSCI I GRA Z PASJA.JEST TO
            DOBRZE ZORGANIZOWANA BEZ SUPER HIPER NAZWISK DRUZYNA KTORA GRA RAZEM(((NAPRAWDE
            RAZEM)TA ORGANIZACJA I SZYK BARDZO MI U NICH ODPOWIADA I IMPONUJE(POWOLI ROZUMIEM
            DLACZEGO OLIWA SIE TAM NIE NADAWAL)Pozdrawiam i ogladaj ,bedzie niezle.zadyma na
            calego!!!!LLLLLLsssssssssssssss
          • Gość: polok Re: You have to give credit when credit is due IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 24.05.01, 04:10

> New Jersey bylo wyraznie lepsza druzyna i w pelni zasluguja na gre w Stanley
            > Cup finals. Maja najlepszy atak, bardzo dobra obrone, bramkarza i trenera.
            > Ale trzeba przyznac ze powrot Mario pomogl hokejowi w tym roku.
            jeszcze jedno co do mario lemiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.w pelni sie zgadzam ze mario
            pomogl hocheyowi na swiecie ale napewno pogorszyl sytuacje w druzynie pens.ma o
            czym myslec.zapomnial troche co to jest play off,ma cale lato zeby sie dalej
            zastanowic
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka