gawronka 19.03.04, 14:38 Poniedziałek g. 15.00 - finał z Malty Irish Masters: Środa LIVE g. 15,00, g. 00.45 Czwartek g. 11.00, g. 17.00 Piątek g. 17.oo, 22.30 - 1/4 finału ....... Poza protokołem: Trzym się, Ronnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Snooker - ramówka Eurosportu 19.03.04, 15:13 i we wtorek, i we wtorek! o 11:00, 17:00 i 01:00 (to raczej środa już). Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker - ramówka Eurosportu 19.03.04, 15:14 ale i tak godziny transmisji bardziej dla tych, co nie pracują nad wzrostem PKB... :( Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Snooker - ramówka Eurosportu 19.03.04, 16:48 Bez zawodzenia mi tu! Zawsze można sobie nagrać! (Nawiasem mówiąc, zastanawiam się, jak by się słuchało transmisji snookerowych przez radio...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Snooker - ramówka Eurosportu 19.03.04, 17:01 "Szkoda, że państwo tego nie widzą!" :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Snooker - ramówka Eurosportu 19.03.04, 17:04 "Ten stukot, który państwo przed chwilą słyszeli, to nie bila, to tylko Jimmy White upuścił kredę!" :)) A pro po! White'a aresztowali za rzekome posiadanie narkotyków, ładne rzeczy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Snooker - ramówka Eurosportu 20.03.04, 19:40 gawronka napisała: > A pro po! White'a aresztowali za rzekome posiadanie narkotyków, ładne rzeczy > :(((( nawet mu kij rozkręcili w poszukiwaniu dragów, co było widać podczas finału turnieju na Malcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Snooker - ramówka Eurosportu 20.03.04, 19:46 A pro po znowu! przed chwilą obejrzałam na Eurosporcie ten nieszczęsny finał i coś mi się wydaje, że White'owi już nie chce się grać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Snooker - ramówka Eurosportu 20.03.04, 20:09 gawronka napisała: > coś mi się wydaje, że White'owi już nie chce się grać... :( jakby Ci kija rozkręcili, to też nie chciałoby Ci się grać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Snooker - ramówka Eurosportu 20.03.04, 22:14 rigel napisał: > gawronka napisała: > > > coś mi się wydaje, że White'owi już nie chce się grać... :( > > jakby Ci kija rozkręcili, to też nie chciałoby Ci się grać... ;) On (White) chyba coś kręci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Snooker - ramówka Eurosportu 28.03.04, 11:58 gawronka napisała: > "Ten stukot, który państwo przed chwilą słyszeli, to nie bila, to tylko Jimmy > White upuścił kredę!" :)) Haaa, haaa, haaa. Żadnego szacunku dla weteranów młodzież nie ma, ja nie wiem co się porobiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Snooker - ramówka Eurosportu 28.03.04, 12:02 lilipiec napisał: > gawronka napisała: > > > "Ten stukot, który państwo przed chwilą słyszeli, to nie bila, to tylko Ji > mmy > > White upuścił kredę!" :)) > > Haaa, haaa, haaa. Żadnego szacunku dla weteranów młodzież nie ma, ja nie wiem c > o > się porobiło;) Och no dobra, Ronnie upuścił. Czepiasz się, jakby bylo o co ;P Odpowiedz Link Zgłoś