Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sparingi Unii Tarnów.

IP: *.zetosa.com.pl 21.03.04, 22:10
    Przygotowująca się do startu w ekstralidze Unia Tarnów ma za sobą już trzy
    sparingi(w tym dwumecz z Atlasem Wrocław traktowany jako trening
    punktowy).Tarnowianie pokonali na wyjeżdzie imienniczkę z Leszna 46:44, w
    przerwanych sparingach prowadzili 23:19 z Atlasem (po siedmiu biegach) i
    remisowali 36:36(po dwunastu biegach). O ile w pierwszym meczu z Atlasem
    przerwa nastąpiła z powodu złego stanu toru, to w rewanzu wrocławianie
    odmówili dalszej jazdy z powodu kłopotów sprzętowych?! W dotychczasowych
    meczach na szczególne wyróżnienie z zawodników tarnowskich zasługuje
    J.Kołodziej, nie zawodzi w sparingach J.Gollob (choć też specjalnie nie
    błyszczy),a Tomasz Gollob jak na razie miał możliwość wystartowania
    pięciokrotniei i wszystkie te biegi wygrał (pokazał również skuteczną jazdę w
    parze z Kołodziejem).Jak na razie najsłabszym zawodnikiem z ekipy która
    wywalczyła awans wydaje się być R. Wardzała dla którego ekstraliga to chyba za
    wysoki poziom.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic a co mnie Tarnów interesuje........... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 01:26
        nie wiem jak innych, ale to mnie kompletnie nie interesuje........
        a już napewno Goluby! oni mnie (kibica Polonii) mają w dupie, a więc ja ich tym
        bardziej i głębiej.....!!!
        i dziwią mnie ciągłe notatki w Expresie o Unii Tarnów i o operacjach Tomka
        itp..... ch.. mnie obchodzi jakiś Tarnów i jakiś tam Golup....
        niech piszą o bydgoskim żużlu i o bydgoskich zawodnikach!!!
        • Gość: iks Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.04, 10:07
          Oj wspolczuje ci Kibicu, bo bedziesz chyba musial zrezygnowac z chodzenia na
          bydgoski stadion. Chyba, ze dzialacze jak najszybciej zmienia spikera, ktory
          mimo nieobecnosci Galopow na kryterium pierdolil o nich wiecej jak o
          uczestnikach turnieju razem wzietych. A ze spiker jest w BTZ prezesem - latwo
          wykopac sie nie da. Pamietacie jak dlugo pewien spiker z Grudziadza rozpieprzal
          tam zuzel. Mam nadzieje ze temu bydgoskiemu zabraknie na to czasu, choc prawie
          juz mu sie udalo...
          • Gość: kibic Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 10:33
            drogi iksie :)
            racja! mam już dosyć słuchania o Golopach, a spikerki Matuszaka powyżej uszu mam
            już od ok. 5 lat :)
            ale do tego już mam tak zdrowe podejście, że traktuję to jako plucie w sitko
            kompletnego bancwoła :) przynajmiej jest się z czego pośmiać!
            pamiętasz jak kilka lat temu Matuszak zaczął opowiadać kawały??? :))))
            ale zwała wtedy była :))))))

a Matuszak przypomina mi Leszka Killera: oboje nie dają zrzucić się ze stołka
            mimo kompletnej kompromitacji :)
            • Gość: Polonia Pila Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: 81.15.212.* 24.03.04, 14:19
              a co to forum bydgoskie? kibic z Tarnowa ma Pisac o Bydgoszczy?
              • Gość: kibic Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 15:49
                Piła... wiesz co.......
                przypominasz mi Benza! przyszedł pajac, zaczął robić zamieszanie, ale na
                szczęście wszyscy go wykurzyli i zbesztali bo nikt nie chciał słuchać głupiego
                pierdolenia!!!

a ty właśnie zaczynasz tworzyć to samo....

na tym forum 90% ludzi to kibice z Bydgoszczy i Torunia, i nikt nie zamierza
                słuchać twoich obelg w stosunku do Bydgoszczy.......
                • Gość: Polonia Pila Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: 81.15.212.* 24.03.04, 19:10
                  E tam ja nic nie mam do bydgoszczy ale jak koles zaklada temat sparingi UT a Ty
                  wpisujesz co mnie to obchodzi to cos masz zglowa.Omin temat i tyle.Niejestes
                  pepkiem swiata czleku.aha zostalo 10 %(oprocz Torunia i Bydgoszczy) wiec
                  uszanuj je.nara.amen
        • Gość: Magda z Krakowa Re: a co mnie Tarnów interesuje........... IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 24.03.04, 08:51
          Ignorancja ma skrzydła orła i wzrok sowy.
          Jedna miłość która nas nigdy nie zdradzi to miłość własna.
          To czy człowiek jest inteligentny poznaje się po odpowiedzach .To cz mądty po
          pytaniach.
          To odp. na twój post. Pozdrowienia z dalekiego Krakowa Magda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka