Gość: adamek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:01 Na początku sezonu jeszcze doping nie działa? Może trzeba wcześniej zacząć brać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.o.n.s.a.n.t.o_fun Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to c... 19.11.10, 13:04 Justyna wierzymy w Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd ...to media czy ona? IP: *.asidua.com / 192.168.42.* 19.11.10, 15:47 Nie wiem czy to media sie na nia uwziely czy ona naprawde jest wiecznie niezadowolona. Kazdy wywiad z nia to atak na inne zawodniczki, nasmiewanie sie z innych i gloryfikowanie swojej osoby... ona naprawde taka jest czy to GWno sie na nia uwzielo i cytuje tylko te zle watki? Ktos tam poniezej wspomnial ze on to prawdziwa Polka... owszem, jest prawdziwa Polka - szczegolnie w narzekaniu i nieprzyjemnym sposobie bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: ...to media czy ona? IP: *.76.classcom.pl 19.11.10, 18:21 wyglada na to ze nawet nie przeczytales tego wywiadu tylko snujesz teorie na podstawie tytulu.. przeciez ona nie wysmiewa konkurentek w tym wywiadzie; przeczytaj sobie same zadawane pytania zreszta ta szczera dziewczyna zawsze sie wypowiada w sposob prosty i konkretny i zawsze jest usmiechnieta. a ze czasem cos palnie :> coz ona jest najlepsza w tej chwili. mozna jej zarzucic dlaczego medale nie sa wszystkie zlote. wszedzie w cywilizowanych krajach w mediach jest traktowana z zasluzonymi hnorami, a w polsce ? ps. przypuszczam ze to przez nieatrakcyjnosc biegow dla amatora i braku jej osoby w tansu na lodzie, ciezko sie wiekszosci utozsamic z jej sukcesem [poza rzecz jasna momentami kiedy stoi na podium].. na szczescie ona wie co robi w przeciwienstwie do wiekszosci na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
kszibi Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to c... 19.11.10, 13:04 Justyna pamietasz tego typa co ci pomugl narty wyniesc z pociogu w Finlandi a nie potrafil otworzyc dzwi w to bylem ja to byl moj pierwszy pobyt w tym kraju nie wiedzialem ze tam jest duzo zeczy na odwrut zycze udanych wynikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15.10 do Yumy Justyna go,go,go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decyL Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.nsystem.pl 19.11.10, 13:40 ortografia też jakaś spaczona Odpowiedz Link Zgłoś
kszibi Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 13:51 jesli nie zrozumiales postu to moze BARANKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:29 baaaaczność!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 20:46 kszibi napisał: > Justyna pamietasz tego typa co ci pomugl narty wyniesc z pociogu w Finlandi a n > ie potrafil otworzyc dzwi w to bylem ja > to byl moj pierwszy pobyt w tym kraju nie wiedzialem ze tam jest duzo zeczy na > odwrut > zycze udanych wynikow No, nie tylko z dżwiami masz na odwrut Dobże, rze wynosiłeś tyko narty a nie np rofer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: 195.117.118.* 19.11.10, 13:10 Gość portalu: adamek napisał(a): > Na początku sezonu jeszcze doping nie działa? Może trzeba wcześniej zacząć brać > ? Tia, a coś poza insynuacjami masz do powiedzenia chłopczyku, czy tak przyszedłeś popluć na kogoś, kto w przeciwieństwie do Ciebie coś osiągnął?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szorstki Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.chello.pl 19.11.10, 13:32 A skąd wiesz, że to chłopczyk, synku? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 14:35 ta co Ci mówiła, że to Twój syn... kłamała. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:18 Czytam i porównuję podejście do sportu dwóch wybitnych i bardzo utalentowanych sportsmenek : J Kowalczyk i O Jędrzejczak. Pani Justyna stwierdza, że odpuszczenie treningu na jakiś czas kończy sportową karierę. Pani Otylia przerwała ( w kwiecie wieku) i mimo wielu prób już poziomu nie osiąga. A więc rację ma Pani Justyna. Mimo wszystko życzę Pani Otylii by pod okiem amerykańskich trenerów odzyskała formę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtuk Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.chello.pl 19.11.10, 13:24 Nie cierpię tej zawodniczki. Jest taka pyszna, a tak pusta w środku... nie bede jej kibicować, bo ciągle jedzie po jakiejś zawodniczce, od której dostała w tyłek, a najbardziej po mojej ulubionej, lepszej od niej Marit Bjorgen, której życzę wielu lat świetności. Jest Super narciarką, wygadana, inteligentna, wykształcona...ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 13:37 z astma :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martm1 Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.euro-net.pl 19.11.10, 13:38 "Jest Super narciarką, wygadana, inteligentna, wykształcona...ładna..." i bierze dopalacze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.chello.pl 19.11.10, 14:51 Gość portalu: martm1 napisał(a): > "Jest Super narciarką, wygadana, inteligentna, wykształcona...ładna..." > i bierze dopalacze :D biorą wszystkie, ale tą która już na braniu wpadła jest nie kto inny jak nasza najświętsza dziewica, niepokalanie poczęta - Justyna Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtei1963 Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.bb.online.no 19.11.10, 13:41 Hej, - gtuk - ale ty glupi jestes..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: 193.46.186.* 19.11.10, 13:50 on jest głupszy niż głupi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagobert smieszysz to mnie ty... IP: *.50.broadband5.iol.cz 19.11.10, 13:59 glupia wiesniara z glodomerii, ktore pare lat temu nauczyla sie jezdzic na nartach. w kazdym swoim medialnym wejsciu musi dowalic ktorejs z konkurentek. Na punkcie Merit to ma juz chyba jakies kuku. zebys w tym pucharze zajela ostatnie miejsce, gloria victis! Odpowiedz Link Zgłoś
spanishchan Re: smieszysz to mnie ty... 19.11.10, 15:07 zgadzam się w 100%, w każdej wypowiedzi wychodzi ignoracja i zadufanie jednak nie ma to jak małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savage Re: smieszysz to mnie ty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 18:26 Małysz ??? Jest mdły, nudny i gra pod publiczkę. Justyna to charakter, a ze Jej wypowiedzi sa niepopularne...chwała Jej za to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.tbcn.telia.com 19.11.10, 13:49 P. Kowalczyk jest niezaprzeczalnie b dobra narciarka. Powinna jednak nauczyc sie kultury wypowiedzi. Czytam na codzien szwedzkie gazety, ogladam transmisje w szwedzkiej i norweskiej telewizji. Chce powiedziec tylko jedno: wypowiedzi polskiej narciarki sa po prostu stekiem bzdur i klamstw. Analizy reporterow skandynawskich sa rzeczowe i obiektywne. Tego typu "napasci" personalne nie maja miejsca w mediach, tak wyglada tutejsza rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 14:27 a jakie to bzdury i kłamstwa mówiła Kowalczyk może nas oświecisz, bo póki co to twoja wypowiedz jest niczym nie poparty stek oszczerstw personalnych, które nie powinny tutaj mieć miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kovala Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 14:34 a jakie to bzdury i kłamstwa mówiła Kowalczyk może nas oświecisz, bo póki co to twoja wypowiedz jest niczym nie poparty stek oszczerstw personalnych, które nie powinny tutaj mieć miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 14:38 Kolego jak wygląda ta Wasza rzeczywistość częściowo pokazła wczorajsza decyzja sądu o odrzuceniu ekstradycji do Polski pewnego pana M... A. Odpowiedz Link Zgłoś
oxeven Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 19.11.10, 15:35 Justyna Kowalczyk, wbrew temu co czytam na tym forum, ma bardzo wysoką kulturę wypowiedzi, dużą wyższą niż wy kulturę czytania ze zrozumieniem. Justyna mówi prawdę i o wielu rzeczach (jak trasy na ostatniej Olimpiadzie) mówi wprost, mówi to, czego inne biegaczki boją się powiedzieć. Różnica medialna miedzy nią a Bjoergen jest mniej wiecej taka, jak pomiędzy prawdą a wyćwiczonym PR. Zawsze dobrze przygotowany PR będzie wyglądał lepiej i kupa naiwnych się na to złapie. Justyna w okresie przygotowawczym starowała w maratonie (40-50 km) na Syberii a Bjoergen ginie z oczu na pół roku. Jak nigdzie nie startuje i nikt nie wie gdzie jest, to i nikt próbek pobrać nie może. A teraz, to już jest czysta jak łza. I co w tym złego, jak ktoś ma odwagę mówić o czymś, o czym wszyscy wiedzą (z wyjątkiem naiwnych)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.10, 14:04 ale ona jest brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morro Kowalczyk IP: *.faith.pl / 192.168.102.* 19.11.10, 14:12 Chwała jej za to, co robi dla polskiego narciarstwa biegowego, ale denerwuje mnie to, że z każdym kolejnym wywiadem stara się skrytykować inne zawodniczki bądź usprawiedliwić się, jeśli coś jej nie wychodzi... niech dalej wygrywa, ale ja nie potrafię żywić do niej jakiejś szczególnej sympatii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozk Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: 80.51.219.* 19.11.10, 14:44 Ponoć śmieszy Panią Marit Bjorgen? - co za głupie pytanie,a Pani Justyna daje się wciągać w tak sugestywną, denną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky A ja nie lubię tej Pani IP: *.oswiecim.vectranet.pl 19.11.10, 14:56 Mało jest tak napuszonych , zarozumiałych i niemiłych sportowców jak ta Pani. Jeśli będę kibicował to nie jej i nie ma tu nawet znaczenia to ,że jest polką.Polki mają klasę ... jej tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stix Kowalczyk to prawdziwa Polka. 19.11.10, 14:59 Ma silny charakter i pokaże skandynawskim dzikusom gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalczyk Re: Kowalczyk to prawdziwa Polka. IP: *.tvgawex.pl 19.11.10, 15:24 to szczęściara. Jest wredna, nieprzyjemna, chamska a ludzie i tak ją lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: wyjaśniam 19.11.10, 15:48 jest autentyczna. Dla wielu, karmionych pr-chłamem, to szok. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista slusznie stix, to prawdziwa POLKA i powinna ... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 19:14 ..... biegac z ..... KRZYZEM (na plecach) i ....... (ukradziona Bjoergen w Kanadzie) KORONA cierniowa (na glowie). Poczytaj ciut historii, chlopie (wiem, iz moze byc to trudne....) moze sie np. okazac, iz 'skandynawskie dzikusy' umialy sie np. komunikowac i nawigowac lepiej i wczesniej niz ich 'polscy madrale' kilkaset lat temu. Nic - teraz tez o wiele lepiej jest sie porozumiec z 'dzikusem' niz z Polakiem. Wiem bo pracowalem kilka lat w Norwegii (akurat nie zbieralem tam borowek/truskawek, stix, one tam rosna/dojrzewaja tylko sezonowo) i w nawet najwiekszej gluszy spotkany Norweg mowil lepiej ode mnie po angielsku a wielu mych kumpli z Anglii (gdzie tez akurat nie pracuje 'przy zmywaku', stix) ciagle narzeka iz moze sie porozumiec w Polsce tylko w wiekszych miastach! Kto tu dzikusem, kto tu prymitywem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: slusznie stix, to prawdziwa POLKA i powinna . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:02 Wow szok. A wiesz Ty cieniasie że dla Norwega angielski jest tak "trudny" jak dla nas czeski? Norweski i angielski to0 języki germańskie a z Ciebie tumaniątko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista jakbys sie heja znal ciut lepiej na ... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 20.11.10, 10:09 ....wspolczesnych jezykach a nie 'historycznych korzeniach' (racja, polnocno-germanskich) to bys wiedzial, iz wspolczesny norweski (bokmol czy nynorsk bo sa dwa) jest podobny do szwedzkiego/dunskiego/islandzkiego. Tak jak jezyki slowianskie. Nauka angielskiego dla Norwega jest moze ciut latwiejsza niz dla Polaka, ale 100% mlodego pokolenia (<40 lat) mowi/czyta/pisze perfekcyjnie w tym jezyku. O tym wiem. Mysle natomiast, iz w Polsce mowi/czyta/pisze perfekcyjnie po np. rosyjsku niewiele ponad 5% ludzi ponizej czterdziestki. A przeszlo 70% za skarby nie potrafi sie nauczyc angielskiego. Nawet mieszkanie na Jackowie (to taka polska dzielniaca Chicago, heja) nie pomaga - znalem tam ludzi, ktorzy zyli w USA po 40 lat i po angielsku ani me ani be. To wszystko pisze w kontekscie nazywanie Norwegow 'dzikusami' przez niektorych polskich forumowiczow. Polski szowinizm mnie czesto smieszy - skad to przekonanie o wyzszosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.187.237.208.ip.abpl.pl 19.11.10, 15:20 Nie wzbudza mojej sympatii. Rzeczywiście na polu sportowym ma osiągnięcia. Ale jej wypowiedzi są bardzo napuszone i niekulturalne. W stylu komentarza: "i pokaże skandynawskim dzikusom gdzie ich miejsce". Szkoda komentować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.10, 15:44 skandynawowie to sa straszni szowinisci - jak im jeszcze ktos bedzie wygrywal ich sport narodowy - to ich trafi szlag przeciez oni sa pewni ze nikt nie wygra u nich nawet jednego wyscigu - ba w trojce typuja swoich od dawna poza Kowalczykowa nikt ich tak nie wkurza a chamy sa straszne - to widac jak zachowuja sie wobec siebie samych a co dopiero w stosunku do Polek, Rosjan i Czechow - dlatego moga wkurzyc Justyne - i o to chodzi - wtedy pokaze im przesliczny zreszta tyl ktory mnie ogromnie inspiruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudelek a mnie śmieszy Kowalczyk IP: *.ekspres.net.pl 19.11.10, 15:44 pod względem sportowym bardzo ją cenię, ale ludzkim nie - z każdym rokiem robi się coraz bardziej gwiazdorska, chamska i dalej w tym typie. Jakoś np. w Libercu jej nic nie przeszkadzało u rywalek, ani nie śmieszyło - a teraz nagle "walka ze skandynawską zmową". Ja wiem - z pewnością to kolejny spisek przeciwko zawodniczce z katolickiego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: a mnie śmieszy Kowalczyk 19.11.10, 16:33 a najbardziej uprzedzony do katolickich krajów jesteś - ty, sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista smieszy mnie to co opowiada Kowalczyk ... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 19:00 .. w polskich mediach bo zagraniczne nie traktuja tej zarozumialej i ciut prymitywnej dziewczyny powaznie. Od kanadyjskiej Olimpiady sie to zaczelo (wg. mnie), kiedy to Kowalczyk nie potrafila przegrac z honorem i za wszelka cene starala sie zdyskredytowac wyniki 'krolowej Olimpiady' jaka zostala (w przekonaniu calego swiata; wyjatkiem byla oczywiscie Kowalczyk + mnostwo polskich szowinistycznych kiboli) Norwezka! Kowalczyk wiernie sekunduje jej trener, rownie prosty czlowiek, ktory powinien sie natychmiast zapisac do ....... PiSu. Nauczyl sie swietnie od Kaczynskiego, iz wszedzie sa mafie, gangi, uklady majace na celu zniszczenie prawdziwej Polki/mistrzyni. Weszy spiski, zmowy, kanty; biedny czlowiek walczacy sam z cala koalicja skandynawska..... Oooops, nie sam - Kowalczyk nie jest az do konca glupia jak byla w Kanadzie, nie chce sie kompletnie izolowac wiec szuka 'koalicjantow' w ..... braciach (a raczej ... siostrach) Slowianach....... Tak, tak, tak wazelina dla Rosjanek, Czeszek, nawet Majdic stara sie w to 'ubrac'. Czekam z utesknieniem jak Kowalczyk zacznie dostawac w d..e od jakies Czeszki czy Ukrainki. Wtedy zacznie sie 'szukanie haka' i kretynskie oskarzenia/wywiady/kompleksy. Justyna - BIEGAJ SZYBKO KOBIETO I SIE NIE ODZYWAJ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Oto Prawdziwy Polak dał głos.... 19.11.10, 19:20 Gość portalu: realista napisał(a): > Czekam z utesknieniem jak Kowalczyk zacznie dostawac w d..e od jakies Czeszki c > zy Ukrainki. Nic tak nie cieszy Prawdziwego Polaka jak porażka kogoś bardziej od niego utalentowanego. Powiedz, nie jest ci choć trochę wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista nie wyrywaj, doktorze, zdan z kontekstu (mam .... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 19:38 .... nadzieje, iz slowo 'kontekst' jest ci znane? Ja musialem je poznac przed .... matura)! Aha, przy okazji - zdefiniuj 'PRAWDZIWEGO POLAKA', prosze.... Kowalczyk do piet nie dorastam w bieganiu, ona mi w mysleniu (mysle iz nie jest .... sama, ma tez trenera i forumowiczow-doktorow). Wstyd? Niby za co? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jakby ci tu delikatnie wytłumaczyć.... 19.11.10, 23:10 Gość portalu: realista napisał(a): > Kowalczyk do piet nie dorastam w bieganiu, ona mi w mysleniu (mysle iz nie jest > .... sama, ma tez trenera i forumowiczow-doktorow). Jednak ciołek z ciebie. Od kiedy to dr. oznacza skrót od "doktor"? Podobno masz maturę - ale chyba nie z języka polskiego... :))))) > > Wstyd? Niby za co? Za życzenie jednej z niewielu naszych prawdziwych gwiazd sportowych porażki. To jest ponure chamstwo - dziewczyna wywalczyła te medale katorżniczą pracą. I trzeba byc kompletnym chamem, żeby tego nie uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.centertel.pl 19.11.10, 16:39 Justyna tylko do przodu,a resztą towarzystwa się nie interesuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagobert nos jak klamka od zakrystii IP: *.215.broadband3.iol.cz 19.11.10, 18:23 Pewnie do przodu i po trupach typowa mentalnosc polskiego wiesniaka. Jasne Skandynawowie sa glupi i chamscy. Najbardziej rozwiniete spoleczenstwa na swiecie, troszczace sie o wszystkich sa wedlug polskich wiesniakow chamskie. Jeszcze nie potrafia biegac na nartach:-). Kraje w ktorych kazde dziecko uprawia ten sport, w ktorych przeznacza sie olbrzymie srodki na wychowanie fizyczne mlodziezy sa cienkie. Szok! Polska megalomanie osiagnela szczyt. Justyna uwazaj na zjazdach bo Ci sie nozki trzesa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A mnie śmieszą niektóre posty na tym forum.... 19.11.10, 19:18 Niektórzy woleliby, aby Kowalczyk może i przegrywała, ale była cichutką myszką, skromną i bąkająca coś cicho pod nosem. Każdy, kto uprawiał jakiś sport (oprócz kilkania po klawiaturze) wie, że trzeba do tego mieć rogaty i hardy charakter. A Justyna taki ma - i dlatego właśnie, ciołki głupie, wygrywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista niby dr.krisk ale skad ten doktorat? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 19:32 .... pierwsze zdanie bez zadnego sensu, logiki (jesli wolalbym by przegrywala to z pewnoscia byloby dla mnie obojetne co gada bo i tak nikt by jej nie .... sluchal i wywiadow nie przeprowadzal)..... Ja akurat 'sport uprawialem' i widywalem tak 'rogate/twarde charaktery', jak 'spokojne charaktery'. Dlaczego, doktorze, implikujesz (poszukaj w encyklopedii co to znaczy bo na twoje uczelni z pewnoscia tego nie przerabiali), iz kazdy sportowie musi miec .... rogaty charakter? A Justyna, mimo 'rogatego charakteru', wlasnie przegrala na Olimpiadzie w Kanadzie z Norwezka, ciolku (uzywam twej, doktorze, nomenklatury; oooops znowu nowe slowo, sorry chlopie, ponownie popatrz do slownika wyrazow obcych.....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noxi Re: niby dr.krisk ale skad ten doktorat? IP: *.1and1.pl 19.11.10, 19:40 A Justyna, mimo 'rogatego charakteru', wlasnie przegrala na Olimpiadzie w Kanadzie z Norwezka, ciolku (uzywam twej, doktorze, nomenklatury; oooops znowu nowe slowo, sorry chlopie, ponownie popatrz do slownika wyrazow obcych.....). --przegrała bo tamta z norwegi była naćpana lekami poprawiającymi wydolność organizmu ( rzekomo leki ja astme) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista nastepny neofita - noxi, czlowieku.... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 20:00 ... przeciez Twoja Ukochana Kowalczyk byla za doping kiedys oficjalnie zdyskwalifikowana a Bjoergen zazywa tylko co jej ..... wolno (zgodnie z istniejacymi przepisami)!!!! Twoja glupota (jak i mnostwa innych polskich szowinistycznych/zaslepionych kiboli) naprawde jest porazajaca. Meczy mnie to troche wiec poczytaj sobie forum n/t wystepow Kowalczyk w Kanadzie (skad sie to zaczelo - bo nagle wielka mistrzyni dostala w ..... d..e!!!! nie mogla tego przebolec tak ona jak i wierni kibole) i moje w nim posty. Bylem, jak zwykle, zdominowany przez 'PRAWDZIWYCH POLAKOW' jak ty czy jakis tam 'doktor', ktory juz 'dal glos' na tym forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noxi Re: nastepny neofita - noxi, czlowieku.... IP: *.1and1.pl 19.11.10, 20:22 przeciez Twoja Ukochana Kowalczyk byla za doping kiedys oficjalnie zdyskwalifikowana a Bjoergen zazywa tylko co jej ..... wolno (zgodnie z istniejacymi przepisami)!!!! Twoja glupota (jak i mnostwa innych polskich szowinistycznych/zaslepionych kiboli) naprawde jest porazajaca. Meczy mnie to troche wiec poczytaj sobie forum n/t wystepow Kowalczyk w Kanadzie (skad sie to zaczelo - bo nagle wielka mistrzyni dostala w ..... d..e!!!! nie mogla tego przebolec tak ona jak i wierni kibole) i moje w nim posty. Bylem, jak zwykle, zdominowany przez 'PRAWDZIWYCH POLAKOW' jak ty czy jakis tam 'doktor', ktory juz 'dal glos' na tym forum..... __ kobitki ścigające sie na nartach... nie sądze że by miały jakies szczególne grono kiboli w polsce. ale ja i tak bardziej wierze kowalczyk niz tej norweskiej suczce, bo w koncu to moja rodaczka i nie jakaś przyćpana lekami na astme fałszywa norweska ździra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista ok, noxi, na tym poziomie nie moge .... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 20:38 .... z toba prowadzic dyskusji bo szkoda mi czasu/energii (aha, wiara czyni ponoc cuda - ty przeciez 'wierzysz kowalczyk a nie suczce/zdzirze/przycpanej norwezce' - ale jak i tak nie .... uwierze bys ty, chlopie, zaczal kiedykolwiek myslec; problem w tym, iz masz za malo oleju...... w glowie, chlopie, w glowie.... nawet cuda nie pomoga....). Twoje wiec posty pozostana bez mej odpowiedzi - smiem zreszta watpic by ktokolwiek z forumowiczow osmielil sie wadzic z potega twych, hmmmmm, argumentow...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.lukman.pl 19.11.10, 19:31 No jasne eksperci, a pewnie sami to nawet przysiadu nie zrobią.Co do koksu, to wszystkie powinny mieć równe szanse.Jeżeli koks nie szkodzi to czego jest zabroniony?Myślę ,że Justyna siedzi w tym od środka i wie o czym mówi.Dla zasady powinna milczeć , ale ktoś wreszcie ma odwagę o tym mówić i nam kibicom otworzyć oczy, bo to co się czasem wyprawia dla kasy przekracza wszelkie granice .I najważniejsze nie przyznaje sobie medali przed startem.Zresztą ona zapowiedziała ,że nie odpuści tematu koksu i norwegowie będą musieli do tego się ustosunkować, a to im na pewno nie na rękę. A co do urody, to nie jest potrzebna do wygrywania.Pozatym warunki o których dziś mówił trener nie sa z księżyca i ważne są fakty, poprostu fakty.Nie dorabiana ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidosz Śliczna, mądra, wspaniała dziewczyna! IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.11.10, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista gwidosz, na Boga, nie bluznij..... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 19.11.10, 20:02 ..... chyba, iz jestes tak .... madry jak ta biegaczka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inter77 Re: gwidosz, na Boga, nie bluznij..... IP: *.multi-play.net.pl 19.11.10, 21:56 Ty, realista, przestań sam z siebie robić mędrca. Każdego, kto ma inne zdanie od Ciebie uważasz za głupka...A ja Ciebie, z każdą kolejną Twoja wypowiedzią, postrzegam jako człowieka wymagającego specjalnej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styx99 Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.iwacom.net.pl 19.11.10, 21:23 za 2 miesiace urodzi sie coreczka .na imie bedzie miala Justyna.pozdrawiam nasza mistrzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor-scyzor Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to, ... IP: *.range213-122.btcentralplus.com 20.11.10, 20:08 DO DEBILI! Jesli nie chcecie ogladac i sluchac J. Kowalczyk to nie robcie tego ,a pozniej nie wypisujcie glupot na forum. Ja mam w dupie czy ona jest ze wsi ,czy jest brzydka ,czy ladna liczy sie to ,ze jest Nasza Polska. Kraje calego swiata chcialyby miec taka sportsmenke i kibice nosili by Ja na rekach.Ale w Polsce jest zawsze inaczej - tu trzeba komus przyjebac za to ,ze wlasna ciezka praca do czegos doszedl. Dziewczyna mowi prawde o tych sukach "astmatyczkach" i wielki szacun dla Niej. Nie dala sie stlamsic tym zimnym skandynawskim "pasztetom" ,ale dla niektorych polaczkow to nic, bo oni tylko umia obrzucac innych epitetami i wyzwiskami. Spedzilem za granica wiele lat i obecnie mieszkam od pieciu lat w Anglii i wiem cos o niecheci do Polakow .Myslicie ze Justyne kochaja Skandynawowie?, a niby za co mieli by ja kochac za to ze "dymie" ich paskudne norw. szwed. i finki w ich narodowych dyscyplinach jakimi sa biegi narciarskie! Dobra wystarczy mojego gadulca. Pozdrawiam ludzi ktorzy znaja sie na sporcie i wiedza ,ze gwiazda mozna wiecej powiedziec i gwiezdzie mozna wiecej wybaczyc. A Justyna jest gwiazda, czy sie to komus podoba ,czy nie. Tym innym zycze, zeby sie "Dymali" lub byli "Dymani" tylko pamietajcie o antykoncepcji, bo TAKICH jak wy pomioty w Polsce jest NADMIAR. NIE KASOWAC TEGO WPISU JEBANE FRUSTRATY !Ze sportowym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
5sinn Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 20.11.10, 23:19 > Spedzilem za granica wiele lat i obecnie mieszkam od pieci > u lat w Anglii Czyli, conajmniej trzy klasy "podstawowki" masz zaliczone.. hmm.. dziwne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk: Śmieszy mnie to 21.11.10, 16:00 i obecnie mieszkam od pieciu lat w Anglii i wiem cos o niechęci do Polakow Jeśli Anglicy sposród Polaków znają tylko Ciebie nooo, to odczuwanie niechęci jest najprawdziwszym miłosierdziem katolickim... Odpowiedz Link Zgłoś