Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trener Cieślak jeszcze nie wybrał?

IP: *.rev.masterkom.pl 04.12.10, 19:33
    Cóż!!! Pamiętam jak Ciesak już był po słowie z Włókniarzem i nagle okazało się że musi ratować tonący okręt, jak to on powiedział. Teraz iem że była to po prostu lepsza propozycja WTSu.
    Teraz należałoby Ratować inny tonący okręt zwany Włókniarzem. Niestety po przeczytaniu tego tekstu jestem przekonany że CKM jest dla Marka niczym inny jak marką którą można wykorzystać do podbicia swojej gaży w np. Zielonce. Bo czym innym pyły wcześniejsze pokazówki ( mecz z Wybrzeżem ) jak nie tym że: zobaczcie jak mam tu blisko, musicie dobrze zapłacić aby mi się chciało tak daleko jeździć ( Zielona ) Potem kilka prasowych wypowiedzi że to moje miasto ze, czas być bliżej swoich psów, a w domyśle tekst brzmiał: panie prezesie ZG nadal mało!!!!.
    Takie to Cieślakowe gierki. Oczywiście nie chcę pomniejszyć załóg pana morka w meczu z Gdańskiem jednak to nadal tylko gierki. I wcale mnie nie dziwi że chce zarobić jak najwięcej szkoda tylko że kosztem naszych kibicowskich złudzeń. :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: qwe Wara od Marka IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 22:21
        Wara od Marka! Czy bedzie trenerem czy nie to temat skladajacy sie z kilku niezaleznych od niego powiem tak puzzli i wydaje mi sie ze on sam bylby i opowiadalby sie za praca w Czestochowie. Teraz pozostaje nam skladac modly by te wszystkie puzzle poukladaly sie dla nas kibicow pozytywnie bo takiego czlowieka jak Marek nam poprostu w tej chwili potrzeba. Nikt inny nie pouklada tej druzyny, nikt inny nie wyprowadzi jej z dolka. On swa osoba w polaczeniu ze Slawkiem przyciagna ludzi na stadiony tak jak to mialo miejsce w latach 90. Oboje napedzali ten klub wraz z nami - kibicami. Oby bylo nam dane przezyc to raz jeszcze bo w przeciwnym razie - niestety ale nie widze wyjscia z sytuacji...

Skladu brak.. zawodnikow tez.. Pan Marek czyni cuda z nieznanych czy tez przecietnych zawodnikow tworzy druzyne i swym wsparciem, rada tworzy druzyne. Czestochowa bez niego przez te wszystkie lata wegetowala byly lepsze i gorsze chwile ale to nie byla ta sama druzyna co za czasow Pana Marka!

Marku wroc...
      • Gość: dziad_spieprzajacy Proponuję przeczytać jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 07:27
        Na razie nie wiadomo, czy Włókniarz dostanie licencję i czy będzie miał kasę choćby na Czaję czy Bubla. Pan Maślanka ogłosił, że spłacił długi, ale trzeba być baaaaardzo naiwnym, żeby temu panu wierzyć. Jak prezes jest w stanie dać gwarancję Markowi, że nie będzie robił w czynie społecznym, to sądzę, że nie powinno być problemu.
        Tylko jak widać nadal aktualny jest pomysł odsprzedania miejsca w ekstralidze, a to nie jest dobry argument na pozyskanie takiego trenera jak Cieślak.
        • Gość: tolek111 praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 08:29
          Pan Marek robi to co robi , markę sobie wyrobił więc się ceni . Wszelkie sentymenty trzeba odłożyć na bok , to jest forma zarabiania przez tego Pana pieniędzy ,więc trzeba to uszanować .Chyba zrozumiałe jest że lepiej pracodawce mieć bliżej ,ale wydaje mi się że nasz klub jest za biedny ,skromnymi pieniędzmi Pan Marek się nie zadowoli .Modlitwy ,puzle , to do kościoła zapraszam
          • Gość: qwe Re: praca IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 11:54
            Wiec na co czekasz 1.. 2.. modly skladac
          • Gość: wek Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 15:39
            Wiedzialem ze sie kiedys nawrocisz synu!!!
      • Gość: wek Trener Cieślak jeszcze nie wybrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 11:49
        Marek plus rosyjscy zawodnicy plus wzmocniony plot,innego wyjscia nie ma!!!
        • Gość: dd2 Re: Trener Cieślak jeszcze nie wybrał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 13:00
          Ja wiem jedno;jak prezes Władysław nie będzie miał Cieślaka?to znów jego miliony nie pomogą w opuszczeniu 6miejsca w tabeli..W zamian Czesiu do Cz-wy a Janko K do falusów jako swojak.
      • Gość: ewa Trener Cieślak jeszcze nie wybrał? IP: 156.17.154.* 05.12.10, 15:13
        A ja, wieczna optymistka wierzę, że kiedyś ten Pan wróci do siebie, a wraz z Nim częstochowscy kibice
        • Gość: p Re: Trener Cieślak jeszcze nie wybrał? IP: *.strefa.com 05.12.10, 23:06
          Na wrocławskim naszemiasto.pl,napisali cuś takiego:"Marek Cieślak?Odchodzi do Falubazu,o tym wiedzieliśmy od dawna".Smutne to,co nie?Marian milczysz od dawna i wątpię,żebyś zadowolił kibiców Włókniarza czymkolwiek.Pewnie walniesz"niespodziankami"typu Robert Miśkowiak,Mads Korneliussen i Scott Nicholls są z nami.Młodzi,ambitni i głodni sukcesów".Dramat.A jeszcze gorzej będzie jak Marian walnie"Zostaje z nami świetny,zasłużony,okraszony sukcesami trenerskimi,KAPITALNY STRATEG Jasiu Krzystyniak".To wtedy pozamiatamy całą lige.IDZIEMY NA MAJSTRA.
      • sceptyk2009 Trener Cieślak jeszcze nie wybrał? 13.12.10, 22:18
        ...i nie wybierze,za mała kasa jest do wzięcia w tym mieście!
      • pall.mall Mówi się... 14.12.10, 14:29
        Mówi się, że Cieślak ma podjąć decyzję 20 grudnia. Czas wracać do domu Panie Marku !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka