pawel_lubin 13.04.04, 13:18 Moze mi ktos powiedziec jaki jest adres tego slynnego czata o snookerze? Bo juz go od trzech dni szkukam :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 13:43 ano właśnie, siedziałam tam w czwartek, adres wzięłam z forum na eurosporcie. wydawało mi się, że adres jest tak oczywisty, że nie zapisałam do ulubionych. a teraz nie mogę tam trafić - wydawało mi się, że to jest po prostu www.chat.pl i potem trzeba iść do pokoju snooker. ale www.chat.pl nie chce się otworzyć i nie wiem, czy źle zapamiętałam, czy tamten serwer nawalił... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 13:51 Niech będzie ze jestem uprzejma www.polchat.pl i dalej pokój snooker, tylko prosze nadmiernie nie zdradzać tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
break_147 Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 13:50 www.polchat.pl/chat/?room=Snooker Matej Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 13:59 zapomniałam Ci na pisać gawronki na wykładzie są śliczne ( czy mogłabyś dodać na tym forum tam u góry ( cholernie precyzyjna jestem ) adres www.globalsnookercentre.co.uk ) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 14:20 dorota_snooker napisała: > zapomniałam Ci na pisać gawronki na wykładzie są śliczne ( czy mogłabyś dodać > na tym forum tam u góry ( cholernie precyzyjna jestem ) adres > www.globalsnookercentre.co.uk ) Już masz. Znikam teraz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jezu_147 Re: SNOOKER CZAT 13.04.04, 17:39 www.polchat.pl/chat/?room=Snooker zapraszam serdecznie !! Odpowiedz Link Zgłoś