Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na początek Nermark

IP: *.2.142.108.tvksmp.pl 10.12.10, 20:38
    Panie Prezesie z kim sie tu identyfikowac? Czy kiedys doczekam sie druzyny z prawdziwego zdarzenia gdzie przynajmniej beda zawodnicy przez 3- 4 lata jedzic u nas. nie chodzi mi od razu o gwiazdy. denerwuje mnie to ze co roku armia zaciezna. moze najwyzszy czas zaczac szkolic swoich, oni nawet jak odejda to zawsze jest nadzieja ze wracaja. Mam nadzieje ze chociaz na otarcie łez wroci gapa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pegie Na początek Nermark IP: *.net.stream.pl 10.12.10, 21:08
        Ta opcja nazywa się Kacper Gomólski.
        • Gość: ADIp Re: Na początek Nermark IP: *.zana.trustnet.pl 10.12.10, 22:52
          Oszalałeś chyba. Ta opcja to Marcel Kajzer. Z nim będzie KSM równy 34.
      • Gość: jankiel Na początek Nermark IP: 212.87.244.* 11.12.10, 01:35
        A mnie to się podoba - wolę dwóch walniętych braci Słowian, którzy rozwalą wszystko co im będzie zasłaniać drogę na torze niż człowieka z fiordów, który choć ma kilka chałup w Częstochowie powie, że w Toruniu będzie do końca kariery albo życia...
      • 4dagome1 Na początek Nermark 11.12.10, 08:23
        a Drabol .Nie ma go nie ma mnie na stadionie .
        • Gość: kibic Re: Na początek Nermark IP: 195.88.28.* 11.12.10, 08:59
          a gdzie będzie Sławek, przecież to już końcówka jego kariery (niestety) i zakończy ją "na wygnaniu" ?, szkoda. Z tym chłopakiem przynajmniej identyfikujemy częstochowski żużel, a tak to armia zaciężna.....
        • Gość: jan Re: Na początek Nermark IP: *.net.stream.pl 12.12.10, 17:50
          to juz sie mozesz szykowac, ze na mecze nie przyjdziesz, bo Drabika nie bedzie na 100%
        • pall.mall Re: Na początek Nermark 14.12.10, 14:31
          W kontekście przepisów o KSM nie ma możliwości zbudowania składu z seniorem, który ma tak niski KSM jak Drabik. Gdyby nie to to zapewne by został.
      • Gość: tomi Na początek Nermark IP: *.146.72.53.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.12.10, 09:23
        Panowie ja uważam, że Prezes bardzo dobrze buduje skłąd (bez gwiazd, ale na bardzo walecznych zawodnikach). Niestety dzisiaj żużel do ogromne pieniądze a nas poprostu nie stać na gigantów. Nie chcę nikomu źle życzyć ale to co spotkało Włókniarz w niedługim czasie z pewnością spotka inne kluby. Z tą różnicą, że p. Maślanka mówi o tym wprost a inni ściemniają. Aktualnie praktycznie wszyscy mają większe lub mniejsze problemy finansowe. Ja od 12 lat chodzę na żużel i będę to robił nadal. Dzisiaj przynależność zawodnika mierzy się ilością mamony - dlatego nie ma Holty (dziękuje mu za duży wkład w utrzymanie - ale mam do nie żal - zawsze odchodzi w "szemranych i niejasnych okolicznościach). Mam duzy żal do do Davidssona w 2009 roku był najgorszym obcokrajowcem dzisiaj ma super kontarkat z Myszami. Chyba należą się słowa podziękowania dla klubu??!!! W zeszłym roku Bardzo chciałem aby był Lwem. Panowie poptarzcie na AZS bez gwiazd ale 2 drugie miejsce jest. My również sporo namieszamy. Niejedna drużyna będzie pękać przed przyjazdem. A My zobaczymy fantastyczny speedway!!!!

Do zabaczenia na stadionie
        • Gość: carlos ckm Re: Na początek Nermark IP: *.star.net.pl 11.12.10, 10:29
          Drabik jest sam sobie winien bo cały rok jechał słabo i tyle, przeciez on tylko odejdzie na rok podbije sobie KSM w pierwszej lidze i za rok jest u nas zeby zakończyć kariere w klubie w którym zaczynał także nie piszcie głupot "nie ma Drabika nie ma mnie na stadionie" czyli rozumiem Drabol kończy kariere przestaje chodzić na żużel większej głupoty nie słyszałem kocham ten klub chodze na mecze ponad 20 lat a od 4 lat dojezdzam do Czewy ponad 200km tylko po to żebym mógł ogladać moja ukochaną druzyne pozdro dla prawdziwych kibiców i widzimy sie na pierwszym meczu w sezonie 2011
          • Gość: politykapolityka Re: Na początek Nermark IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.10, 11:33
            Drabik poparł Matyjaszczyka - teraz będzie jeździł w miejskiej drużynie żużlowej "czerwoni":)
            Poglądy prezesa są przecież znane:P
            Angażowanie się w politykę ciągnie za sobą konsekwencję. SD musiał to wiedzieć
      • Gość: gtc Na początek kompromitacja :) IP: *.2.11.46.tvksmp.pl 11.12.10, 20:23
        z takim składem; do ego bez Sławka nie ma żużla w Cz-wie
        • Gość: p Cz-wa biało-zielona!!! IP: *.strefa.com 11.12.10, 22:55
          Sławka nie było w Cz-wie-żużel był[ok,uboższy],Golloba braklo w Bydgoszczy-żużel istnieje.Żużel w tych miastach zawsze będzie,choć będzie identyfikował się ze swoimi wychowankami.I tyle.
      • kmicic.full Na początek Nermark 12.12.10, 10:07
        Gdzie częstochowianie w drużynie ???
        Proponuję zmienić nazwę na Włókniarz Legia Cudzoziemska :-( .
        Mnie nie będzie na stadionie !
        • pall.mall Re: Na początek Nermark 14.12.10, 14:33
          Poza Ułamkiem kogo byś widział w tej drużynie ? Miturskiego ? Ciurę ? Piekarskiego ? Nie ma wychowanków to i musimy ściągać zawodników. Wierzę, że zmieni się to po powrocie Cieślaka, jeszcze zdąży nam wychować kilku porządnych jeźdźców.
      • 1972bogdan4 Na początek Nermark 12.12.10, 19:35
        Marek wracaj do nas ///będzie lepi ////

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka