Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ...

13.01.11, 15:15
    1. Nie wiem czy rzeczywiście gol Borko Ristovskiwgo to "most bizarre goal" na MŚ w Chorwacji, bo przecież prawie identyczną bramkę rzucił Szmal w pierwszym meczu. z Dania.

2. Zamiast bramki Australijczyka lepiej trzeba było zamieścić gola Bieleckiego z meczu z Litwą:
    www.youtube.com/watch?v=PPa2uCup97c
    3. Bramka Duszejbajewa niesamowita, ale chyba nieprawidłowa. Jeśli był to rzut wolny po czasie, to zawodnik nie ma prawa odrywać się od ziemi, a w powtórce widać (szkoda, że film ma taką słabą jakość), że w momencie, gdy piłka opuszcza jego rękę obie nogi ma oderwane od podłoża i "wisi" poziomo do parkietu.
    Zdobycie gola po czasie zdarza się raz na kilka lat. Sam widziałem dwa takie przypadki: Duńczycy rzucili gola Rosjanom na IO w Pekinie, a Grecy... Polakom w jakimś meczu kwalifikacyjnym wiele lat temu. W tym drugim przypadku sędzia jednak pomógł Polakom i prawidłowego gola nie uznał, doprowadzając Greków do wściekłości...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lena Akcja z miejsca 1 - 2 norweskie zespoły IP: *.icpnet.pl 13.01.11, 15:28
        Akcja w meczu norweskiej ekstraklasy piłki ręcznej mężczyzn (nor. Eliteserien) pomiędzy zespołami Drammen i Urædd. NIestety, nie mogę się dosłuchać, który zespół dokładnie ją przeprowadził, ale wydaje mi się, że Drammen.
        • Gość: JA Re: Akcja z miejsca 1 - 2 norweskie zespoły IP: *.84-49-123.nextgentel.com 13.01.11, 15:34
          SLYCHAC BARDZO DOBRZE, to byla druzyna Drammen, i jak to komentujacy okreslil, pilkarze urædd nie wiedzieli gdzie jest pilka...
          • Gość: jayjay Re: Akcja z miejsca 1 - 2 norweskie zespoły IP: *.52.broadband6.iol.cz 13.01.11, 16:23
            Brakuje przede wszystkim bramki Poppescu dla Constanty Z Czechovskimi Niedźwiedziami sprzed roku czy dwóch

www.youtube.com/watch?v=uSP9w83YJ0g
      • omcrew Re: Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszyc 13.01.11, 15:29
        zgadzam sie z przedmowca, bramka karola jadacego na brzuchu - niesamowita
      • Gość: pat Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ... IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 15:40
        bramka nr 1 norweska druzyna Drammen HK o ile dobrze pamietam nazwe
      • Gość: Marcino Bramka nr 1/12 to akcja zespołu Drammen HK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:40
        Wielokrotnego mistrza Norwegii. Bramka jest bodajże z poprzedniego sezonu
        • Gość: kixx Re: Bramka nr 1/12 to akcja zespołu Drammen HK IP: *.acn.waw.pl 13.01.11, 15:45
          raczej nie z poprzedniego ,skoro zostala zamieszona na YT 3 lata temu
      • Gość: Max Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:43
        A dlaczego wśród tych akcji brakuje wspaniałego alley oopa Daniela Narcisse'a z półfinału IO w Pekinie. Poza tym dziwne, że brakuje w tym zestawie Luca Abalo, którego co drugi gol jest niesamowity
        • Gość: Max Re: Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:05
          Jakby co, to tu jest link do tej bramki Narcisse'a
          • Gość: Max bramka Narcisse'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:06
            www.youtube.com/watch?v=wZ1VSaeiJs4
      • mczaja Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ... 13.01.11, 16:56
        A gdzie Bielecki z meczu z Litwą? www.youtube.com/watch?v=PPa2uCup97c
      • Gość: m Drammen IP: *.home.aster.pl 13.01.11, 17:27
        Nie trzeba znać norweskiego, wystarczy się po prostu wsłuchać i rzucić okiem na wyniki po akcji nr 1, aby zauważyć, że przeprowadziła ją drużyna Drammen.

Ale czego oczekiwać od dziennikarza portalu gazeta.pl...
      • Gość: niuchniuch Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ... IP: *.mmpnet205.tnp.pl 13.01.11, 18:16
        za te dwie ostatnie strony powinniscie zostac wykastrowani... wgl co to za podzial? 12 razy dluzej sie to oglada. niedlugo wam serwery padna, od takiej ilosci nowych stron.
      • Gość: Aol Przed MŚ piłkarzy ręcznych. 10 najładniejszych ... IP: 80.54.207.* 13.01.11, 19:22
        Haa lol bramkarz i karate 9. Niksa Kaleb. Akrobata

2 miejsce to jakaś pomyłka
      • suchy_srom Piedrole, nie klikam, na mnie palanty nie zarobia. 18.01.11, 00:45
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka