Gość: ja IP: 77.236.26.* 17.01.11, 17:32 gdzie te redaktory, jakaś relacja z przygotowań, nie lenić się do roboty bo wstyd przed kelnerami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Polska - Chile 17.01.11, 17:54 Jeeeeeeeeeeeeeeedziemy Panowie,golimy kelnerów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joshua Polska - Chile IP: *.static.hnet.pl 17.01.11, 18:19 ja mam za to inną piosenkę dla naszych Orłów: "zaraz Szweda obcykamy w Geteborgu padną bramy, niech redaktor nie pitoli, Karol wszystkim im wpie..., Boguś da tabliczką z liścia no i Polska ma już mistrza" ku pokrzepieniu serc przed meczem ze Szwedziną aejaooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Polska - Chile IP: *.mclink.it 17.01.11, 18:25 w prasei piszą , że dzis nasi grają z chlopcami do bica, jak patrze na ten mecz to narazie oni naszych leja:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Polska - Chile IP: 77.236.26.* 17.01.11, 18:30 już widać że będzie pogrom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-gk Polska - Chile IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 18:48 Jestem pesymistą, nasi nie potrafią atakować ani tak ani tak, są za wolni i w mojej ocenie mają 6 miejsce w ogólnym rozrachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badrel Re: Polska - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 18:53 Słabizna. Męczą się już trzeci mecz, mimo, że na razie mają drużyny przeciętne, albo słabe. Zero kombinacji w obronie. W ataku przeciwnicy załatwiają ich 3-3, a nasi "tego nie lubią", z lekka żałosne. Od lat nie są w stanie w obronie zagrać innym systemem, a w ataku nauczyć się grać przeciwko innej obronie niż 6-0. Co z tego, że są "waleczni" jak to taka trochę walka z wiatrakami jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borec Polska - Chile IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 18:52 mechanikiem albo pracownikiem restauracji jest chyba autor artykułu... Zawodnicy z Chile grają w europejskich klubach m. in. w austryjackiej ekstraklasie... Odpowiedz Link Zgłoś
zbycho52 Polska - Chile 17.01.11, 19:01 Potega jestesmy i basta-tylko pytanie w czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Polska - Chile IP: *.unknown.vectranet.pl 17.01.11, 19:36 W żużlu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Polska - Chile IP: *.116.235.244.lapy235.tnp.pl 17.01.11, 19:39 tez to chcialem napisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdg Re: Polska - Chile IP: 78.133.220.* 17.01.11, 22:37 Znaczy potęgą na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w niczym... Ale to nawet dobrze. Nigdy sie nie zawiedziemy... Mamy dobre narciarki na olimpiadach sie nie kompromitujemy, jak zwyciężamy to jhest święto i tak powinno być. Doceńmy to co mamy. Piłka ręczna siatkówka, ciągle skoki narciarskie biathlon oraz biegi. Lekkoatletyka jest na niezłym poziomie. Każde zwycięstwo lepiej smakuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Polska - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 19:02 Tak to każdy potrafi grać grać z kelnerami z mc donald to wstyd i ledwo co wygrywać Odpowiedz Link Zgłoś
osc2008 Re: Polska - Chile 17.01.11, 19:19 Spokojnie, Polacy już się rozkręcają. A wy przestańcie jęczeć i idźcie kibicować Polskim piłkarzom jak nie podoba się wam gra szczypiornistów. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Polacy po prostu chcieli byc mili. 17.01.11, 22:35 Polska grala w drugiej polowie naprawde dobrze. Bioroc pod uwage to ze wygrali przewaga 15 bramek, chyba po prostu chcieli byc mili dla Chilijczykow, zeby po powrocie do domu ich prasa nie zrownala ich z blotem. Inna sprawa, to to, ze Chilijczycy grali zaskakujaco dobrze jak na amatorow. Grali naprawde bardzo fajnie, mimo ze pregrali. W sporcie nie chodzi o wynik - chodzi o przyjemnosc z uprawiania i przyjemnosc z ogladania. No i wreszczie, nie grali tak jak pozniej Korenaczycy ze Szwedeami, bo to momentami wygladalo rugby. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Uuuups, errata. To nie tacy amatorzy 17.01.11, 22:43 Uuuups, errata. To nie tacy amatorzy. Czesc czlonkow Chilijskiego zespolu gra w druzynach europejskich, wiec amatroami nie sa. Durna GW pisze jakies bzdury o kelnerach z McDonalda i mechanikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-gk gwiazdy IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 19:24 Druga połowa to jest ich popis i jak tak będą grać dalej mają mistrzostwo, tylko czy z silniejszymi będą to potrafić, tego im życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Polska - Chile 17.01.11, 19:41 Miło było popatrzeć na nasz "taniec" w drugiej połowie. Nie mogłam oderwać oczu. Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Polska - Chile 17.01.11, 22:01 Faktycznie, te kontry wyglądały niezwykle efektownie, ale tylko dlatego że Chile opadło z sił i całkowicie oddało nam pole w końcówce. Póki mieli siły, stawiali zacięty opór grając w obronie wysuniętą strefą. To jakiś koszmar, że nie potrafimy sobie z tym poradzić. Jutro Koreańczycy będą bronić jeszcze agresywniej. Dziś ze Szwedami grali całą obroną przed 9 metrem! Dzielnie się bronili, ale zostali złamani w samej końcówce. Na 5 minut przed końcem Szwedzi wygrywali tylko 3 - 4 bramkami. Ostatecznie wygrali 30:24... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Polska - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 19:43 :D Piękna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Polska - Chile IP: 91.192.147.* 17.01.11, 19:44 Nareszcie pokazaliśmy klasę i niech tak będzie do końca Mistrzostw. Brawo Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Polska - Chile IP: *.compnet.pl 17.01.11, 19:53 Nasi chłopcy jeszcze sie czają, ale już jutro, z Koreą, pokażą co potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irrys Polska - Chile IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 20:29 mamy po 3 meczach 32 bramki stracone niż Korea. o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Polska - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:51 O tym, że nie potrafisz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Polska - Chile 17.01.11, 20:35 Swoją drogą to ciekawe, że nasi zawodnicy naprawdę za byle co od razu dostają kartki i "dwuminutówki"... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Polska - Chile 17.01.11, 20:55 Tak jak to przewidywałem, Chilijczykom też wydawało się, że mogą coś uszczknąć w meczu z nami, więc strasznie się postawili. Nie dali rady oczywiście, ale krwi napsuli nam w pierwszej połowie od groma. Zadziwiające, że ciągle w obronie grali strefą 3+3, lub 4+2. Czy będzie jakiś zespół, który przeciwko nam tak grał nie będzie? Można się teraz zastanawiać, czy druga połowa to wynik świetnej gry naszej drużyny, czy wymięknięcie z sił Chilijczyków. Pewnie bardziej to drugie. Jutro ze skośnookimi już tak łatwo nie będzie i znów zapowiada się horror. Oby tylko jakoś wygrać. Oglądając powtórki bramek w tv wyraźnie widać, że bardzo duża ilość rzutów jest podparta, tzn. noga zawodnika strzelającego dotyka pola bramkowego szybciej, niż piłka opuści jego ręce. Według przepisów jest to błąd, ale sędziowie puszczają to płazem, ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Polska - Chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 21:35 na Szwedow to co pokazali nie wystarczy moze moga wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Re: Polska - Chile IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.11, 21:53 Korea nas jutro rozjedzie na miazge;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Polska - Chile IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 22:11 chyba ciebie idioto Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Polska - Chile 17.01.11, 21:53 Nic nam one nie dadzą, ani te 15 bramek, które na nich zarobiliśmy. Te punkty i bramki w 2 fazie zostaną nam odjęte, gdyż Chile odpadnie z turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaa Polska - Chile IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 21:54 mecz ze Szwecja bedzie zupelnie inny, stosuja oni inne ustawienie w obronie, druzyny takie jak Chile,Korea,Argentyna itp kryja bardzo agresywnie co sprawia duzo klopotow zawodnikom, Szwedzi wygrali z Chile tylko 10 bramkami, mysle ze jak najbardziej jestesmy w stanie ich pokonac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahaa Re: Polska - Chile IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 21:55 Poprzez slowo agresywnie chcialem powiedziec (bardzo wysoko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachunki Re: Polska - Chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:48 no pewno! jak szwedzi z chili wygrali tyko 10, a my 15 to dowód, ze nasi ze szwycją tyż wygrajo i chyba 5-ciomo, a jutro a koryą będzie cieszko bo nasi nie wiedzo co robic z wysunieto obrono, a skryzdlowi rzucac ni potrafio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojekxd Re: Polska - Chile IP: *.toya.net.pl 18.01.11, 00:19 rzucać potrafią, za to ty pisać nie za bardzo jak byś był łaskaw spojrzeć na swój popis pisarski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freestyler Polska - Chile IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 23:06 Brawo chłopaki wreszcie mozna poglądać coś fajnego dzięki wam w TV ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Polska - Chile IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 23:49 Kibicuję naszym całym sercem i wiem, że potrafią bardzo dobrze grać i przede wszystkim walczyć. Martwią mnie dwie sprawy ..1) Nie potrafią odnaleźć się w sytuacji, gdy drużyna przeciwna ma ustawienie obrony takie jak 3+3 i 4+2. Nasze ustawienie ( 6+0 ) jest dobre tylko wtedy jak grają tak jak dzisiaj ( 2 połowa ), nie wpuszczając przeciwników do strefy 6m - 9m co uniemożliwia celnego rzutu, a w przypadku Chilie, nasi grając taką obroną często przechwytywali piłkę co kończyło się bramką.. 2) Śmieszy mnie fakt, że sędziowie karzą polaków za byle co. Nie jestem nie wiadomo jakim ekspertem, jeżeli chodzi o szczypiorniaka, ale mam trochę wiedzy na ten temat i to nawet ja widzę.. Choć to i tak nie tłumaczy faktu, iż nasi łapią za dużo kar, gdzie w konsekwencji przeciwnicy wykorzystują przewagę strzelając bramki. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z naszych chłopaków i życzę im powodzenia. Pozdrawiam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramki Polska - Chile IP: 77.236.25.* 17.01.11, 23:55 a czy wiecie, ze na tych Mistrzostwach polskie rowniez sa.......BRAMKI:) sport-transfer- jest polska firma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anio zginął kibic! IP: *.class96.petrotel.pl 18.01.11, 00:09 Zginął kibic! Zobacz więcej klikając tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
pa3dlo_z_warszawy cóż za geniuś redaguje tę stronę 18.01.11, 00:29 wyniki jakichś tam g..wnianych meczów są wyeksponowane, natomiast tych w grupie D (z naszą drużyną) pochowane Odpowiedz Link Zgłoś