Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    22.02.11, 17:36
    mam mały problem zapewne z przegladarką Opery gdyz jak chce sie zalogowac w wl to nie wyskakuje mi nic tylko odswieza strone i nic sie nie dzieje . Z mozilla nie mam tego problemu i loguje mi sie normalnie . wiec mam takie pytanie co musze zrobic zebysie zalogowac na operze , bo nie czuje sie za dobrze na mozilli . Prosze o pomoc . POZDRAWIAM
    Obserwuj wątek
      • lukaszek1020 Re: problem 22.02.11, 17:45
        Ja tez uzywam Opery i nie mam zadnych problemow.Moze zainstaluj nowsza wersje
        • krzysialek1 Re: problem 23.02.11, 09:17
          Wszyscy co źle pisali na forum o WL dostali bana na grę i pewnie ty też kolego . trzeba trzymać język za zębami , a palce w d....e nie na klawiaturze.
          • villa190 Re: problem 23.02.11, 13:02
            po pierwsze to nie jestem twoim kolegą i nie dostałem bana . a z palcami to wydaje mi sie ze ty równiez je tam trzymasz . i czytaj wyrażnie ,,kolego "" skoro napisałem ze tak sie dzieje tylko na operze . i jak nie umiesz pomuc to nie pisz na klawiaturze tylko trzymaj rece tam gdzie napisałes
            • krzysialek1 Re: problem 23.02.11, 14:23
              OJ... pojechałeś mi ,aż strach .... , wiem ,że nie jesteś moim kolegom - bo nie mam takich .....
              , a jak się źle czujesz jak napisałeś to weź jakieś prochy pomoże i na operę i mozille.. zobaczysz .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka