Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa...

IP: *.Red-83-35-127.dynamicIP.rima-tde.net 27.03.11, 00:26
    Niektórzy kibice prezentowali transparent z hasłem: ADAM NA PREZYDENTA!
    Ale sobie Bronek zagrabił, ledwie bez bUlu zaprosił Adama na obiaT, a nawet i kolacYję,
    w nadzieJi, że ten POdpisze deklarację na członka PO, a tu masz babo placek z zakalcem.
    Kibice chcą wyrolować Bronka i koronować Adama.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jabol Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... IP: *.aster.pl 27.03.11, 08:19
        Niech Komorowski weżmie się za swoje obowiązki a nie on wyrabia sobie reklame ze sportowcami.A kolacje to niech zjada z bezrobotnymi i słabo opłacanymi rencistami.
        • Gość: K Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.tu.kielce.pl 27.03.11, 10:44
          Obowiązki prezydenta są czysto reprezentacyjne, więc właśnie w takich akcjach jak ta spełnia je idealnie.
          A transparenty "Adam na prezydenta" były już podczas jego pierwszego mistrzowskiego sezonu, gdy rządził Kwaśniewski. I nawet Kwaśniewski mówił wtedy, że Adam mógłby zostać jego następcą.

A w ogóle to ciągłe najeżdżanie na PO i Komorowskiego na różnych forach internetowych tylko coraz bardziej powoduje, że chcę na nich głosować i nie chcę u władzy PiS. Podobnie niektórzy moi znajomi, więc "Keep up the good work!". Jeszcze trochę takich waszych akcji a PO będzie mogła sama rządzić z większością w Sejmie :)
          • Gość: prawda ekranu Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:12
            ja gdy czytam opinie na forach to odczuwam bul, ale pozostaję przy nadzieji, ze to się zmieni.
            Oczywiscie można zarzucać prezydętowi Komorofskiemu, że nie zna dobrych manier, geografii i ortografii, ale co się naje to przecież jego - któż by nie chciał do pełnego stołu się dopchać i jeść?
            • gen_wieniawa Po co te trzy kropki?? 27.03.11, 18:30
              Gazecie Wyborczej bardzo nie pasuje że mądrzy i zasłużeni ludzie dobrze się dogadują z prezydentem i z premierem. Szuka więc jakiś ukrytych podtekstów wstawiając w tytuł trzy kropki. Tytuł powinien brzmieć: "Małysz dostał od prezydenta komplet sztućców". Koniec i kropka! Nie ma tu żadnych podtekstów i nie potrzeba żadnego trzy-kropka. Ciekawe, że nie jest też rozwijany wątek stosunku Małysza do smoleńska. Gdyby zaś było odwrotnie i Małysz powiedział coś negatywnego na PO, czytalibyśmy o tym przez miesiąc.
        • grundol1 to była kolacja dla Małysza, a nie dla prezydenta 27.03.11, 15:13
          > Niech Komorowski weżmie się za swoje obowiązki

To przecież było w czystej postaci wypełnianie obowiązków prezydenta. Wbrew temu co niektórzy na siłę chcą dopisywać, to wedle polskiej konstytucji prezydent to żyrandol. I obowiązkiem żyrandola był zjedzenie kolacji z Małyszem, bo to była kolacja dla Małysza, a nie dla prezydenta.

• Gość: oio kolację też jadł w czapce ? IP: *.belchatow.msk.pl 27.03.11, 10:12
        Adam dał nam dużo momentów wzruszeń, ale epatowanie tymi reklamami - to oczy aż bolą. Zwłaszcza ta czapka w restauracji przy kolacji :)

• jadwisia9 Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... 27.03.11, 10:51
        Małysz jest przykładem,ze nie wszyscy Polacy w naszym kraju są żli, msciwi, cieszący się czymś niepowodzeniem.
        Rzadko spotyka się tak poczciwych, skromnych ludzi jak Adam.
        Zyczmy sobie aby takich jak Malysz było nas więcej.
        Zyczę Adamowi i całej Rodzinie normalnego, spokojnego życia.
        Zasłużyli na to.
      • Gość: dada Re: dwoch chlopkow uscisnelo sobie rece IP: *.hsi8.kabel-badenwuerttemberg.de 27.03.11, 11:04
        no ba! gdziez im do doktora, profesora, tytana intelektu, szlachetnego, niemsciwego, doskonalego wrecz i drugiego po Bogu, Jaroslawa!
        to miales na mysli? :D
        • Gość: Bubu Re: dwoch chlopkow uscisnelo sobie rece IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 11:08
          Sądzę, że nie miał na myśli Jarosława. Sądzę, że miał na myśli dokładnie to, co napisał. A miał na myśli to, że gajowy półanalfabeta to miernota i fakt, że jest prezydentem, powinien być dla wszystkich Polaków powodem do wstydu.
          • Gość: abc Re: dwoch chlopkow uscisnelo sobie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:46
            >> powinien być dla wszystkich Polaków powodem do wstydu
            Powodem do wstydu to jest świadomość, że - na szczęście nieduża - część naszego społeczeństwa to zaplute z nienawiści gnomy, które z imieniem Boga, honoru i ojczyzny na ustach są gotowi zabić każdego, kto inaczej myśli i kogo innego popiera. To jest powód do wstydu.
            A Adamowi i panu Komorowskiemu nigdy nie dorównasz - choćbyś pękł z nienawiści panie niejaki Bubu.
      • Gość: Bubu Adam uważaj, z kim przestajesz takim się stajesz.. IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 11:05
      • Gość: badziewiak66 Co łączy Grzegorza Latę i Adama Małysza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:09
        Obaj wybitni sportowcy staną się wiodącymi postaciami polityki, nauki i kultury.
      • Gość: prawda ekranu Re: Czy hrabia bronek tradycyjnie beknął, pierdną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:13
        Nie wiem jak Małysz, ale Bul-Komorowski podobno nawet talerze zżerał, myślał, ze to wafły.
        • Gość: etykieta dworska nie kulturnie pozwolił pierdnąć hrabinie pierwszej IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 11:52
          90
      • Gość: aRa Wejściówka na kolację: dokopać Kaczyńskiemu IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 11:14
        Lubiłem go, szanowałem, Czekałem na komentarz o ustawie medialnej, nie doczekałem się. Czekałem na słowo o OFE-e, też na późno, no to może parę zdań o kompleksie ustaw zdrowotnych, cisza.
      • Gość: inżynier Re: dwoch chlopkow uscisnelo sobie rece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 11:21
        drodzy współobywatele, sympatycy PiS!.. aż tak Was boli to, że Adam nie poparł Waszych marszów z pochodniami comiesięcznych? .. czy zasada "kto nie z nami to przeciw nam" jest aż tak bliska Waszym katolickim (w wiekszości) sercom? ...
        dla mnie jest obojętne kogo popiera Adam Małysz jako obywatel RP, to Jego prywatna sprawa.. szanuję Go jako sportowca RP bo w tej roli reprezentuje nasz wszystkich.. i się doskonale sprawdzał.. Czy mam opluwać Adamka ponieważ poparł Jarosława Kaczyńskiego? .. to wyłacznie Jego sprawa..

podobnie jak moją wyłączną jest to że na PiS głosował nigdy nie będę.. nie zrywam jednak z tego powodu kontaktów, przyjaźni z ludzmi o ktorych wiem że na PiS głosowali i głosować będą..
      • andello Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... 27.03.11, 11:35
        po programie z tuskiem i wypowiedziach komorowskiego nie wstydzę się ich, wręcz przeciwnie, są to politycy i ludzie OK. na swoich miejscach, w przeciwieństwie do przygłupów katolickich i pisowskich.
        • 12345janka Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z 27.03.11, 16:22
          andello - zgadzam się całkowicie z twoją opinią. Pozdrawiam
          • felinecaline Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z 27.03.11, 16:26
            Ja tez.
      • Gość: slaweczek Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.ip.mgk.pl 27.03.11, 11:51
        ty buraku...
      • nadsledczy Re: Czy hrabia bronek tradycyjnie beknął, pierdną 27.03.11, 12:00
        Ujawniles sie kmiocie? Nie mogles powstrzymac swojego chamstwa kmiocie? Takich prostakow powinno sie chlostac publicznie, to moze byloby mniej chamstwa na ulicach, w tramwajach i autobusach...
        • cannabinolpl Re: Czy hrabia bronek tradycyjnie beknął, pierdną 27.03.11, 14:42
          ooouuuu. jakież oburzenie.
          ciekawe czy takie samo oburzenie było przez ciebie generowane, gdy jechano po poprzednim Prezydencie jak po szmacie...
          • ulisse z premedytacja wypowiedziane przez "Idola" 27.03.11, 18:26
            "spieprzaj dziadu" ; "małpa w czerwonym" i "melduje wykonania zadania" powinny wystarczyć żeby drogi forumowicz jak i 25% grupa polskiego oszołomstwa siedziała cicho. 75 % społeczeństwa nie zasłużyła na rydzykowo-katolicko-dresiarską swawole.
      • Gość: skijumper Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 12:09
        aś ty glupiiiii ....
      • Gość: LOL Bul - komorowski chciał sie podlansować IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 12:12
        LOL
      • Gość: bronisław Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... IP: *.ghnet.pl 27.03.11, 12:16
        50 kibiców stały pod wejściem do knajpy otaczając borowców, a po 1,5 godzinach oczekiwania Małysz w otoczeniu ochroniarzy wszedł tylnym wejściem.
        hahahahha
      • pyffello114 Małysz poznał sie bezbłędnie na Kaczyńskim 27.03.11, 12:20
        Adam Małysz - to nie tylko wielki sportowiec, ale także bardzo inteligentny człowiek. Poznał się BEZBŁĘDNIE na Kaczyńskim i jego "Prawych i Sprawiedliwych"!
      • pelo_nas_kocha Bardzo mnie buli... 27.03.11, 12:21
        Buli mnie bardzo, gdy ktoś ośmiesza najwyższy urząd w państwie, urząd prezydenta RP. Apeluje do głupiego bronka by zaprzestał robić z siebie debila - przynajmniej nauczył się podstawowych zasad kultury, zachowania się przy stole, ortografii - bo reszty już się nie zmieni.
        • jan-ru Re: Bardzo mnie buli... 27.03.11, 12:35
          Menda zawsze pozostanie mendą ,bo co twoje bazgranie ma wspólnego z pożegnaniem Małysza.
        • amg53 kmiotku buraczany pelo nas kocha czy jak 27.03.11, 13:32
          ci tam na chrzcie dali.Obrażasz Prezydenta mojego kraju w prostacki,prymitywny,typowy dla pisowskich głąbów sposób.Jak masz problemy w życiu,nie idzie ci w pracy albo masz problemy z erekcją to nie wylewaj swojej kaczej żółci na forum narciarskim.Zapewne w okolicy masz jakiegoś psychiatrę albo radyjo przewielebnego z Torunia. Tam wylewaj swoją nienawiść i żółć, tam przyjmą cię z otwartymi ramionami i otwarta sakwą na datki...Na tym forum nie potrzebujemy intelektualnych impotentów!
          • pelo_nas_kocha ... oj niespełniony małolatek sie odezwał 27.03.11, 14:14
            Ha, ha... mistrzu ciętej riposty, to żeś błysnął. Oszczędzę cię dupku, bo widzę, żeś króciutki i czasu zwyczajnie szkoda.

Sam oczywiście uważam, że nie wolno obrażać i ośmieszać urzędu prezydenta RP. Dlatego głupi Bronek powinien jak najszybciej skończyć robić z siebie debila. Co chlapnie dziobem, to kompromitacja.
            • amg53 dzieki za uznanie,troche musisz pocwiczyć 27.03.11, 15:09
              co to nie macie korepetycji w wydziale propagandy KC PIS? a za nazywanie prezydenta debilem dałbym ci w twój głupi ryj gdybyś tylko był pod reką,kmiotku!
          • cannabinolpl Re: kmiotku buraczany pelo nas kocha czy jak 27.03.11, 14:46
            amg53 napisał:

> ci tam na chrzcie dali.Obrażasz Prezydenta mojego kraju w prostacki,prymitywny,
            > typowy dla pisowskich głąbów sposób.

oooo. sugerujesz że po Kaczyńskim (od którego przecież zaczęło się obrażanie urzędu Prezydenta) jechały jak po ścierwie "pisowskie głąby"? ciekawa teza. no, chyba że "kurdupel", "kartofel" i wszystkie codzienne inwektywy nie były prostackie ani prymitywne...

> Na tym forum nie potrzebujemy intelektualnych
            > impotentów!

to co tu jeszcze robisz?
        • Gość: wigorek42 Re: Bardzo mnie buli... IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 16:32
          pelo_nas_kocha napisał swój tekst z kompromitującymi błędami i wyzwiskami. naucza podstawowych zasad kultury.
          Szanowny jegomości - posłużę się Twoimi słowami: Apeluję do głupiego "pelo_nas_kocha" by zaprzestał robić z siebie debila - przynajmniej nauczył się podstawowych zasad kultury.
          Przyganiał kocioł garnkowi.. a sam z osmolonym nosem.
      • Gość: wiera Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... IP: *.acn.waw.pl 27.03.11, 12:47
        Szkoda, ze Małysz nie dostał cynowych talerzy.
      • Gość: PIOTR Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.static.dsl.dodo.com.au 27.03.11, 13:16
        On nie ma pojecia jak nimi sie poslugiwac,w tym problem.
        Malo tego byly uzywane.
      • Gość: mapi7 Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... IP: *.toya.net.pl 27.03.11, 13:24
        Adama Małysza kocham za wielkość sportowca i wielkość bycia człowiekiem życzliwym bliźniemu.
        Prezydent Polski i jego Żona , to mili , sympatyczni ludzie. Bardzo lubię prezydenturę pana Komorowskiego. Prezent -sztućce bardzo fajny pomysł.
        Szkoda, że internet umożliwia anonimowe publiczne wypowiadanie się CHAMOM i PROSTAKOM. (patrz niektóre wpisy wcześniejsze).
      • Gość: (po)ruta Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.11, 13:24
        To co jadłeś mały(sz) kundlu pełowski - pewnie bigos tego "Ret Bula brunka" :D Chyba już zaplułeś się całkowicie od krytykowania i plucia na Kaczyńskich (po)d dyktando swojego pana analfabety Ret Bula brunka, (jeden wart drugiego) :D Teraz to już z pewnością będziesz ministrem !
        • gupek-wioskowy Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z 27.03.11, 14:52
          piana z pyska ci leci, weź zimny prysznic, bo wylewu dostaniesz.

Ot gnida nienawistna.... jaki pan taki kram....
      • Gość: kwh eh redaktory, redaktory IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.11, 13:24
        "Skoczek wspomniał, że ostatnio przestał przestrzegać swojej diety 1500 kalorii i ku swojemu zdziwieniu przytył jedynie 700 gram. "

1500 kilokalorii i 700 gramów
        • gupek-wioskowy Re: eh redaktory, redaktory 27.03.11, 14:46
          Oberlehrer się znalazł. Każdy wie, że jak się mówi o kaloryczności jedzenia to mówi się kalorie a myśli kilokalorie. A jak Pan Małysz mówi, że przytył 700 gram, to wie co mówi. Ty przytyjesz 700 gramów i tam mu do piet nie dorośniesz. Sama wiedza nie wystarcza do życia, trzeba mieć też inteligencję socjalną.
        • papa_s To może pan językoznawca wyjaśni dlaczego 27.03.11, 15:12
          ludzie używają formy fleksyjnej "gram" dla dopełniacza liczby mnogiej. Tylko niech nie pisze, że jest ona zła bo jest zła. Ludzie z jakiegoś powodu jej używają i jest to zjawisko w języku naturalnym.
      • pelo_nas_kocha Uważaj Małyszu... 27.03.11, 13:30
        ... by Peło się tobą nie wysłużyło, jak innymi "celebrytkami", które teraz nagle czują się jak tanie dziwki, czują się oszukane.
        Byłeś dobrym, szanowanym sportowcem, ale jesteś prostym, skromnym chłopkiem ze wsi. I niech tak pozostanie. Nie daj sobie wmawiać, że znasz się na czymkolwiek innym, bo się nie znasz. Nie daj się angażować w rozgrywki polityczne i inne, bo dużo stracisz.
        Jedzenie z głupim bronkiem? Proszę bardzo. Ale na inne (niż skoki narciarskie) tematy się nie wypowiadaj. To dobra rada.
        • amg53 pelo nas kocha, ćwoku pisowski 27.03.11, 13:37
          kto ci dał prawo pouczania Małysza i obrażania Prezydenta? Czego dokonałeś w życiu że stawiasz się ponad tymi ludźmi ? Zapewne siedzisz przed kompem z wizerunkiem niejakiego jarosława w tle albo i antoniego i wylewasz te swoje żalośne pomyje. Idź zrób kupę,wysikaj się i przejdź się na spacer i przestań onanizować sie przed portretem swpjego mentora,bo ci ręka odpadnie..., o mózgu nie wspomnę bo tam juz nic nie ma...
          • Gość: inżynier Re: pelo nas kocha, ćwoku pisowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 13:55
            on uważa, że gdyby Adam poszedł na kolację z Jaroslawem Kaczyńskim stałby się nie tylko wybitnym sportowcem ale mądrym i inteligentnym patiriotą, pochylonym nad prawdziwymi troskami Narodu :) ... ot, taka logika myślacych inaczej ;)

bo białe jest raz czarne a raz biale ... w zalezności z kim kolację zje :)
        • gupek-wioskowy Re: Uważaj Małyszu... 27.03.11, 14:56
          odp... się od Pana Małysza. Trzy kroki w tył i szkolna.
          Poganiaj sobie za swoim ogonem kundlu PiSowski
        • felinecaline Re: Uważaj Małyszu... 27.03.11, 15:28
          Jezeli ktos sie kiedys kimswysluzyl, to raczej pan JK dwoma damami, ktorym snila sie rola "celebrytek" u jego boku i usilowaly go wykreowac na prawie Boga (albo moze "zamiastboga".
          Tak skutecznie wykorzystal, ze dopiero niedawno zdaly sobie zsprawe z ogromu kleski swoich usilowan.
          G...o wyniesione na piedestal pozostanie bowiem tym, czym zawsze bylo, usilujac nim manipulowac mozna sie tylko ubrudzic i osmrodzic.
          • Gość: cienias Re: Uważaj Małyszu... IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 17:54
            To prawda i widać na załączonym obrazku.Może jakby Kaczyński wygrał to nie byłoby takiego obciachu.
      • Gość: elguth Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z pa... IP: *.pools.arcor-ip.net 27.03.11, 14:23
        do inzyniera,
        "drodzy współobywatele, sympatycy PiS!.. aż tak Was boli to, że Adam nie poparł Waszych marszów z pochodniami comiesięcznych? .. czy zasada "kto nie z nami to przeciw nam" jest aż tak bliska Waszym katolickim (w wiekszości) sercom? ...
        dla mnie jest obojętne kogo popiera Adam Małysz jako obywatel RP, to Jego prywatna sprawa.. szanuję Go jako sportowca RP bo w tej roli reprezentuje nasz wszystkich.. i się doskonale sprawdzał.. Czy mam opluwać Adamka ponieważ poparł Jarosława Kaczyńskiego? .. to wyłacznie Jego sprawa..

podobnie jak moją wyłączną jest to że na PiS głosował nigdy nie będę.. nie zrywam jednak z tego powodu kontaktów, przyjaźni z ludzmi o ktorych wiem że na PiS głosowali i głosować będą.. "

i widzita ludziska to jest typowy przyklad zascianowego polaka. na motto sam nie zerzre ale innemu nie da. co mi tam przyszlosc moch dzieci co mi tam ze moze mnie lepiej isc w przyszlosc nie ja jestem nieugiety i jak to bylo w kiedys prl i sekretarze glosili wtedy tylko ta jedna jedyna prawde "jeszcze wczoraj stalismy nad przepascia, ale przez niebywaly wysilek i zaangazowanie wszystkich sil zatrzymalismy sie na krawedzi, dzisiaj z perspektywy mozemy powiedziec ze zrobilismy duzy krok do przodu. mozna powiedziec POpelnilismy blad

• Gość: inżynier Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 14:33
          a to jest przykład Polaka potwierdzającego to co napisałem... "tylko moja prawda jest najprawdziwsza, jedna jedyna..."

w dodatku podobieństwo do PRL jest uderzające własnie w tej jednej jedynej prawdzie ...
          bo tylko PiS (jak kiedyś PZPR) doprowadzi nas do świetlanej przyszłości, zapewni szczęście naszym dzieciom... teraz już wiem skąd takie ciepłe słowa Waszego przywódcy wobec Edwarda Gierka :)

i dlatego jeszcze raz potwierdzam ... na Was nie zagłosuję bo "wolę w wolności kąsek lada jaki niźli w niewoli przysmaki" (co i tak nie grozi bo komuna nigdy przysmaków nie zagwarantowała, a wolność wyboru tylko między dżumą a cholerą)
          • gupek-wioskowy Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z 27.03.11, 15:03
            nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.... ;)
          • Gość: andrzej Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 18:08
            Póki co to PeŁo nas usiłuje prowadzić drogą PeZetPełeRu a i jakieś te długi są podobne do Gierkowych,chociaż nawet większe,ale Gierek jeszcze coś budował a ci jedynie wszystko to wyprzedają.
            O wolności piszesz? A wiesz co to znaczy? Zdaje się,że dla was wolność jest tożsama z eliminacją PiS-u i ewentualnie innych partii,które trochę się odbudują i utrzymaniu status quo jak za PRL-u kiedy był jedynie słuszny PZPR podobnie jak dzisiaj PO i jakieś satelity typu SD,ZSL. Już doprowadziliście do sytuacji takiej,że PSL jest w waszej orbicie ale inne partie są złe bo mają inny punkt widzenia polityki i nie chcą być POtaranionymi satelitami jedynie słusznej.
            • Gość: inżynier Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 19:59
              wiem co znaczy wolność, przeżyłem dobrze ponad 50 wiosen, a i "budowanie" za Gierka pamietam dobrze... o reszcie nie będę dyskutował bo niby jak mam udowodnić że nie jestem garbaty.. jeśli za znak eliminacji odbierasz chęć PO zlikwidowania finasowania partii politycznych z naszych (i Twoich) podatków to jestem jak najbardziej za...

i jeszcze raz powtarzam, chociaż na PiS głosował nie będę (mam do tego prawo czy nie?) to nie obraziłem się (jak większość z sympatyków PiS-u na tym forum) na Adamka za to że poparł Jarosława Kaczyńskiego.. nie odmawiam Mu prawa do głoszenia tego (jak odbiera to prawo Wasz prezes naswoim blogu)

nie uważam się za lepszego od Was a jedynie współczuję tym z Was ktorzy są zaczadzeni nienawiścią do wszystkich wokoło (tak samo zresztą współczuję fanatykom innych opcji politycznych w tym PO).. tyle jest ciekawych rzeczy wokół, tyle wyzwań, że poswięcanie głównie czasu i energii na jałowe spory to wybacz .. głupota..
        • gupek-wioskowy Re: Benefis Małysza. Adam Małysz zjadł kolację z 27.03.11, 15:00
          ty za to jesteś przykładem erudyty. A la baca z Radia Maryja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka