ala100 koniec kariery "zajebiście"? 18.07.03, 13:58 Jakoś nie słyszę tego ostatnio. Wydaje mi się czy nie? Ala Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: koniec kariery 'zajebiście'? 18.07.03, 14:10 Masz na mysli TV lub radio? Byc moze, otatnio nie ogladam i nie slucham. natomiast w plenerze, niestety, bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Re: koniec kariery 'zajebiście'? 18.07.03, 16:26 arana napisała: > natomiast w plenerze, niestety, bez zmian. Chodziło mi o plener. Widocznie sie osluchałam i nie zauważam. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: koniec kariery 'zajebiście'? 18.07.03, 17:06 A zauwazylas moze cos zastepczego? Przeciez jakos musza wyrazic swoj stosunek do czegos tam. Czyzby Twoje otoczenie wrócilo do klasyki? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_ Re: koniec kariery 'zajebiście'? 21.07.03, 16:28 arana napisała: > A zauwazylas moze cos zastepczego? Przeciez jakos musza wyrazic swoj stosunek > do czegos tam. Czyzby Twoje otoczenie wrócilo do klasyki? Wypasione??? Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: koniec kariery 'zajebiście'? 21.07.03, 19:54 Dziś byłem na dworcu. Poprawiam się, tam napisane stoi: "Zajebisty wybór butów" Przepraszam za dezinformację. To dlatego, że ten plakat jest tak: zaczepisty wyczesany na maksa wypasiony i w ogóle nie ma to tamto! Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: koniec kariery 'zajebiście'? 22.07.03, 09:07 Czy 'zaczepisty' to nie jest przypadkiem 'zadżebisty', z wymową charakterystyczną dla Anglików z Kozich Trąbek? Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: koniec kariery 'zajebiście'? 22.07.03, 09:37 ja22ek napisał: > Czy 'zaczepisty' to nie jest przypadkiem 'zadżebisty', z wymową > charakterystyczną dla Anglików z Kozich Trąbek? Potwierdzam, uzupełniając tylko, że wewnątrzwyrazowe ubezdźwięcznienie jest skutkiem częstej u tamtejszych Anglików choroby zatok i chronicznego kataru. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Czyżby... 18.07.03, 19:39 Kraków, okolice rozkopanego i modernizowanego Dworca Głównego, naprzeciw wyjścia z przejścia pozdziemnego - niemal każdy przyjeżdżający pociągiem musi stanąć przed potężnym plakatem reklamowym (tzw. mamut board) sklepu Coolsport. Prócz głównego motywu - młodzieży na deskorolkach - napis: ZAJEBIŚCIE FAJNE CIUCHY. Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Re: Czyżby... 21.07.03, 12:38 mapmuh napisał: > Kraków, okolice rozkopanego i modernizowanego Dworca Głównego, naprzeciw wyjści > a z przejścia pozdziemnego - niemal każdy przyjeżdżający pociągiem musi stanąć > przed potężnym plakatem reklamowym (tzw. mamut board) sklepu Coolsport. > Prócz głównego motywu - młodzieży na deskorolkach - napis: > ZAJEBIŚCIE FAJNE CIUCHY. Najnowsze trendy, ogłoszone w GW mówią, że "cool" już nie jest cool. I wszystko się zgadza. Trafiło na szyldy, więc stało się już "obciachowe", czy jak to tam się teraz mówi. Może zgodnie z tą teorią "zajebiście" również staje się "obciachowe"? Ponieważ trafio na szyldy, tudzież do literatury pięknej. Ala Odpowiedz Link Zgłoś
ala100 Re: Czyżby... 21.07.03, 12:47 ala100 napisała: > Trafiło na szyldy, więc stało się już "obciachowe", czy jak to tam > się teraz mówi. Lamerskie? Odpowiedz Link Zgłoś