Gość: BAVARIAN Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.pool.mediaWays.net 27.04.11, 23:45 To naprawde powod do dumy dla kraju i srodowiska sportowego ten maly kryminalista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Nieźle karmią w puszce, jak przytył do 125 kg IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Psychik IP: *.dclient.hispeed.ch 28.04.11, 00:03 niebezoieczny dla otoczenia. Z powrotem do pierdla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.04.11, 00:07 szpilka u suck! Odpowiedz Link Zgłoś
jego_eminencja Szpilka uczyl ich boksu a oni jego robienia laski 28.04.11, 00:19 w nocy narzucali mu koc na glowe we tróje i dusili i bili, az sie zgodzil im robic laseczke Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... 28.04.11, 00:50 "Nadzieja polskiego boksu wychodzi z więzienia." Z chwilą ogłoszenia wyroku nadzieja powinna być przestać nadzieją, aż do zatarcia skazania. Co to za popularyzacja sportu, walki fair play wśród młodych, skoro jedyną nadzieją jest skazaniec, który współwięźniów naucza boksu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłe IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.04.11, 01:01 On nie ma refleksu i do boksu sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.11, 01:28 "ARTUR SZPILKA !! MÓJ TY BOHATERZE !! BOŻE JAK DOBRZE, ŻE ĆWICZYŁEŚ !!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguarex Re: Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłe IP: 165.228.5.* 28.04.11, 05:20 Typowa Polska 21 wieku - kryminocelebryci. Zamiast ich ignorowac, media wynosza ich na szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Najpierw do pierdla, potem będziesz kimś!!! 28.04.11, 05:49 Taki model edukacji w sam raz do życia w tym chorym kraju, trzeba jakoś radzić sobie tam, gdzie "prawo" chroni sqrwysynów, sędziowie wsadzają emerytów przechodzących na czerwonym świetle a z łobuzami chlają wódę. To jest prestiż zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Ja bym go powiesił, łobuz z oczu patrzy. IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 28.04.11, 05:52 To zwyczajnycw..., wredne oczka tylko czekają by kogoś zabić a tu wywiady, prasa, TV, co za kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiM Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 07:19 125 KG, gruby kawał sadła. Z oczu mu patrzy, iż niedługo wróci ponownie do zbiorowej celi. Wiejski wirażka. A dupę trzeba hodować - przyda się. Brać więzienna ją doceni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeee bydle IP: *.man.poznan.pl 28.04.11, 07:42 i to się nazywa sprawiedliwość - wielki kloc urodził się taki, więc wygrywa z takimi jak ja, ważącymi 72 kilo chuderlakami. no ale co robić. no i więzienie, bo bez lutowania innych nie może chłopak wytrzymać.... bieda, bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski [...] IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 13:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aerobat Celebryta z pierdla 28.04.11, 07:51 Nowy etap koszernej inżynierii dusz. Bandyta kreowany na idola. Społecznik. Koleżków uczył. Wyjdą, będą skuteczniej rozrabiać. Po to była kara śmierci, żeby skutecznie przerwać wpływ takiego bęcwała na społeczeństwo. Nie oznaczało to wyłącznie bandziorki. Jest nadzieja, że szybko dojdzie do rozróby i trafi na lepszego i skutecznego. Celebryta z pierdla - trudno o lepszą wiadomość - lemingom gwałtownie wysychają źródła kadr. Szukają w anclu wśród twardego elektoratu po...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski A dlaczego to tobie przeszkadza?... IP: 220.253.145.* 28.04.11, 13:58 Taki grabarz jak ty , kazdego by zywcem zakopal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.11, 08:00 No, to sportowiec klasa! Bedzie walka, więzienie, walka, więzienie. Tylko brac przykład. Drżyjcie wiejskie dyskoteki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Miastowy to zawsze ma... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 14:14 zboczone wyobrazenie o wsi, ale ryj do zarcia codziennie podstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Wyjdzie, pójdzie na dyskę i z powrotem do pierdla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 08:14 Taki scenariusz obstawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Skad to wiesz?... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 14:17 Twoj zyciowy przypadek nie musi sie powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasny 5 walk wygrał i wielki talent he he ... IP: 194.165.54.* 28.04.11, 08:20 oleju do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Jasny w egipskich ciemnosciach... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 13:39 dal glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyson Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.up.lublin.pl 28.04.11, 08:22 Jakoś nadwyraz podobny do większości portretów pomięciowych tworzonych przez policję...Co za niefartowny wygląg...bo chłopaczyna pewnie jest potulnym barankiem do przytulania... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Kul. Dajcie jeszcze jakiś pean 28.04.11, 08:31 o napakowanym przestępcy, będącym nadzieją Polski. ;> (w normalnychn krajach byłby skazany za napaść z użyciem niezbezpiecznego narzędzia, a u nas, kraju dumnym z bijącego poza ringiem, stosującymn ciosy poniżej pasa i uciekającym z ringu przed uczciwą walką Gołoty, ten przestępca ma być wzorem? nie po sr ało was tam w redakcji trochę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Kul. Dajcie jeszcze jakiś pean IP: *.acn.waw.pl 28.04.11, 08:57 125 kg w wieku 22 lat ??? Niezła dieta. W wieku 40 lat dwie stówy pękną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavik222 Szpilka, życzę Ci Sukcesów i mądrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 09:02 Nie przejmuj się tymi paszkwilantami, co Ciebie tu opluwaja. Kundle szczekają, karawana jedzie dalej... Boks to moja ulubiona dyscyplina.. Mam nadzieję, że dasz nam wiele radosci swoimi pokazami boksu. Życzę Tobie powodzenia na ringu i sukcesów w życiu osobistym... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Szpilka, życzę Ci Sukcesów i mądrości 28.04.11, 09:10 A ja mam nadzieje, że spotkasz kiedyś Szpilkę pod dyskoteką i nie spodoba mu się twoje pełne zachwytu spojrzenie. Ty wylądujesz w szpitalu (jak będziesz miał szczęście) a społeczeństwo pozbędzie się Szpilki na kolejne kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski [...] IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 13:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycuś Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: 91.209.141.* 28.04.11, 10:41 Ten koleś ma wypisane na twarzy, że kiedyś wróci za kratę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Cycek, skad to wiesz?... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 14:34 Cykliczny rodzinny przypadek, czy podpatrujesz 'cycki' podobne do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
competent Grypserka to kalectwo na cale zycie 28.04.11, 10:53 A jego wyglad mowi wiecej niz wszystko.Jeszcze w tym roku wroci do celi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo.53 Re: Artur Szpilka o odbycie w więzieniu: IP: 193.138.241.* 28.04.11, 11:17 Mięśniak to takie coś, co w głowie ma wodę zamiast mózgu. Woda przydatna jest tylko do jej dźwigania w woreczkach, bo jest jej tyle, że wycieka nawet przez odbyt, więc został mu zatkany ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Ricardo.53... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 14:23 NABRALES OGLADY NA TYM ZMYWAKU! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Ricardo.53... IP: 62.233.246.* 28.04.11, 15:14 a ty zamiast bronic swojego idola szykuj sie do sprzatania kibli. a tak na powaznie to placa ci za odpisywanie na kazdego posta? Rzeczywiscie chlopaczyna wyglada na niezlego Asa a i zaklad o zaostrzonym rygorze to miejsce dla wybranych.Nie wroze ani zycze mu zle tylko przeraza mnie ogolna moda i propagowanie kryminalu i patologii w Polsce.Widac ze tracimy kulture i tradycje a wzorce pobieramy z silnych srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bantum Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 11:40 To może niech Ci którym przeszkadza, że chłopak po wyroku ma się bić w ringu sami wyjdą pokazać co potrafią. Aaaa sorry, zapomniałem że ważycie z 65 kg i macie zanik mięśni. Sami sobie odpowiedzcie kto ma wyjść na ring. Wy czy On. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Jaki narod - taki sport , jaki sport - takie 28.04.11, 12:10 nadzieje. Co tu wiecej pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Ile tu zazdrosnych gnid... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 13:21 i palantow sie zebralo !Polskie spoleczenstwo rynsztokiem i sraczem zaciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Ile tu zazdrosnych gnid... IP: 62.233.246.* 28.04.11, 15:17 W samo sedno.Vide powyzszy artykul i Foto.Rozumiem ze w twoim mniemaniu mamy byc spoleczenstwem silnych blond aryjczykow bokserow i wojownikow.Co za idiota.Boze chron nas przed takimi medrcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłe IP: 62.233.246.* 28.04.11, 15:18 zanik miesni to choroba.ty sie lepiej ucz do matury a nie na forum siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłe IP: *.187.239.53.ip.abpl.pl 28.04.11, 19:55 Z takim poziomem agresji,to do lekarza a nie do ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant wróci cwaniaczek za kratki ... 28.04.11, 13:53 widać od razu, że lanie po mordach sprawia mu przyjemność i pewnie jeszcze pod niejednym monopolem natrzaska jakiemuś naprutemu piętnastolatkowi... nie lubie ludzi, dla których rozmowa ogranicza się do słów biceps, triceps, klatka, pompki, drążek i tym podobne ... może i umie wywijać rękoma ale mózg ma wielkości piłeczki do ping ponga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Przestan , prosze... IP: *.VIC.netspace.net.au 28.04.11, 14:07 twojej glupoty zbadac nie mozna, mozg wielkosci polowki orzecha. Lata to w tym pustym lebku i stuka, i puka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Przestan , prosze... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.11, 22:48 nie wiem co znaczy "hr" przed nazwiskiem, ale wypisujesz tu jakieś głupawe urywane wypowiedzi Pan Szpilka ma niestety (bez nawiasów) bardziej rozwinięte mięśnie niż zwoje mózgowe i niestety z braku innych argumentów używa przedwcześnie jedynego argumentu jaki ma, więc swoich pięści. Może taki jest, a może skrzywdzili Go rodzice, skrzywiło środowisko w jakim wyrósł. Mi się też wydaje, aczkolwiek wolałbym się mylić, że danej mu szansy nie wykorzysta i w ciągu najbliższych miesięcy usłyszymy o Panu Szpilce, że znów komuś niewąsko przywalił tylko dlatego, że mu się czyjaś morda nie spodobała, albo ktoś się może głupio odezwał. No ale przecież duma osobista nie pozwala zignorować głupiej zaczepki, tylko od razu w ruch idą rączki, nóżki, głowa... A że pojęcie o boksie ma, jakąś sprawność pewnie też, masę, to jak nie będzie bardzo nasączony wódą, to mało kto mu podskoczy w starciu fizycznym. Wymiany zdań nie zakładam, bo Panu Szpilce by się móżdżek przegrzał jakby miał sklecić poprawnie zdanie złożone lub co gorsza przeprowadzić logiczną wymianę zdań, która miałaby doprowadzić do jakiegoś celu - tu konkretnie do wygaszenia sprzeczki. No ale po co gadać, jak można palanta zdzielić, a jak się przewróci jeszcze kopnąć a po wszystkim otworzyć se kolejnego Harnasia i z kompanami w ogólnym, tępym rechocie opuścić miejsce zajścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebrzec esteta Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.ip.netia.com.pl 28.04.11, 14:59 Upraszam wszystkich; proszę nie nastawać i napastować słownie Pana Szpilki.. widać że to typ romantycznego poety, emocjonalnego wrażliwca i przyszłego wieszcza, wzór manier dworskich bije mu z oczu... Czuję się głęboko zażenowany, że tak zacna persona jest niedoceniana w kraju o tradycjach humanistycznych....Pomnik mu piżmowy postawmy awansem! wiadomo, że on, delikatny mężczyzna w więzieniu (dostał się tam przypadkiem) musiał znosić nieprzyjemności uwłaczające losowi ludzkiemu.... Będę obserwował z zapartym tchem dalsze dzieje kariery myślowej owego młodzieńca...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recedens Artur Szpilka o pobycie w więzieniu: Ćwiczyłem ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.12, 01:19 Takich " silnych " pseudo sportowców kilku miałem na oddziale. Niektórzy wyciągnęli pozytywne wnioski z pobytu, i wyszli na ludzi. Ale to kilka procent, innym zaimponowało społeczeństwo więzienne. Poczytajcie blog Moja kariera klawisza, tam jest ten temat rozwinięty. Odpowiedz Link Zgłoś