Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

11. kolejka WL - wątpliwości

10.05.11, 13:02
    Tu zamieszczamy uwagi dotyczące strzelców bramek, asysty, żółtych kartek i wszelakich wątpliwości dotyczących punktacji piłkarzy w 11. kolejce WL. Proszę o nie zaśmiecanie tego wątku, czytanie wcześniejszych postów i nie powtarzanie tych samych informacji.
    Obserwuj wątek
      • siemion8 Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 10.05.11, 18:32
        Suart ma asyste przy bramce nitbazonkizy?? bedzie zaliczona??
        • moraw20 Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 10.05.11, 20:34
          Czy przy bramce Bruno jest asysta Smolarka?Bo chyba w przypadku uderzenia piłki w poprzeczkę odbiciu się i dobitce przez innego zawodnika asyste ma ten który uderzał w poprzeczkę/słupek?
          • milek0202 Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 10.05.11, 20:37
            nie, nie ma
            • aga-032 Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 10.05.11, 22:40
              A jak bedzie potraktowany Mila przy bramce Celebana?
            • gientarka Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 10.05.11, 23:38
              Jeśli po drodze bramkarz dotknął piłki i skierował ją na poprzeczkę to na pewno jest asysta. W oczekiwaniu na kolejną eurekę Kowalla.
      • lijko Banaś 10.05.11, 23:11
        powinien mieć 1 pkt., ze względu na żółtą kartkę.
        • t-clapek Re: Banaś 13.05.11, 15:15
          i jest ta kartka? Bo chyba powinna byc, ale nie moge sprawdzic czy jest uwzgledniona, bo pisze z tel. A jest to wazne. Teraz kazdy punkt zaczyna miec znaczenie.
          • t-clapek Re: Banaś 16.05.11, 22:35
            No i kartka jest w oficjalnym komunikacie ekstraklasy. Była też wcześniej na relacji meczowej na ekstraklasa.org, była też na 90minut, relacji Górnika, a dodatkowo zostało to poddane jako wątpliwość w tym wątku. Czemu więc nie została uwzględniona? Sam nie dublowałem tej wątpliwości, bo uznałem że skoro temat został poruszony to zostanie też rozwiązany (choćby w ten sam sposób co bramka Banaś/Gasparik). Przecież wchodzącego Banasia miał lider! Nawet nie chcę o tym myśleć, co będzie gdy wyprzedzi on kogoś o 1 punkt.
            Wiem, że to sprawa bez precedensu, ale domagam się przeliczenia klasyfikacji, które uwzględniłoby tę kartkę!
            • marwi75 Re: Banaś 17.05.11, 09:04
              Clapek !!! przecież kartka jest uwzględniona !!! Banaś w 26 kolejce ma 1 pkt.
              dopisałem ją w momencie jak pojawił się post na forum czyli jeszcze we wtorek.
              • t-clapek Re: Banaś 17.05.11, 09:47
                W takim razie dział Wiadomości z punktami piłkarzy mnie oszukał. Gdy swego czasu go sprawdzałem (bodaj w środę wieczorem), Banaś miał 2 punkty. Od tego czasu działu nie sprawdzałem, a obserwowałem względną zmianę punktacji. Taka nie nastąpiła, więc potraktowałem to jako nieuwzględnienie kartki.
                A więc problemu nie ma. I dobrze :)
                • marwi75 Re: Banaś 17.05.11, 09:58
                  t-clapek napisał:

> W takim razie dział Wiadomości z punktami piłkarzy mnie oszukał. Gdy swego czas
                  > u go sprawdzałem (bodaj w środę wieczorem), Banaś miał 2 punkty. Od tego czasu
                  > działu nie sprawdzałem, a obserwowałem względną zmianę punktacji. Taka nie nast
                  > ąpiła, więc potraktowałem to jako nieuwzględnienie kartki.
                  > A więc problemu nie ma. I dobrze :)

w wiadomościach rzeczywiście nie było to zmienione - co więcej nie było tam punktacji ze środowych spotkań - dopiero dzisiaj to zmieniłem.
      • kajto13 Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 13.05.11, 08:32
        Można rozmawiać o wątpliwościach tylko wtedy gdy zna się punktację. Ta jednak jest niewiadomą.
        Weźmy na przykład Lisowskiego(Korona). W „Punktach piłkarzy” go niema. Poratujmy się „Statystykami” 26kol. Tu jest i ma 0. I wszystko byłoby OK. gdyby nie to, że do jego dorobku PROGRAM dopisuje nie 0 tylko 3. Dorobek, który na podstawie „Statystyki” kol 16 -25 wynosił 9 po kol 26 wynosi 12 wg. „Kody SMS piłk”. Mamy więc dla niego 0 ogłoszone i 3 (jakby miał asystę) wpisane dla PROGRAMU „Kody SMS piłk”. - program sam nie zwariował. Mamy więc mówić o asyście Lisowskiego czy nie?
        Podobnie: Stano -5 ogłoszone, z -2 działa PROGRAM(kolejna asysta?). Co dodano jednym, odjęto innym: Deleu 5 ogłoszone, do dorobku PROGRAM dodał 1- kartka i cofnięta asysta?; Traore i Pietrowski 3 ogłoszone a do dorobku Program dodaje 2 – kartki wirtualne?
        Ile więc naprawdę ci piłkarze zdobyli punktów i za co? Co innego ogłoszono a co innego wpisano do PROGRAMU „Kody SMS piłk” zliczającego dorobek. Które z tych punktów bierze program liczący punkty drużyn
        • kowall Re: 11. kolejka WL - wątpliwości 17.05.11, 10:53
          Proponuję zajrzeć tutaj:
          www.wygrajlige.sport.pl/stats.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka