Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n...

IP: *.ip.media3.com.pl 26.05.11, 12:36
    również autor artykułu skompromitował się ostatecznie w moim mniemaniu
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.centertel.pl 26.05.11, 12:51
        Widząc jak wycieka z tego artykułu stronniczość, uważam tak samo. Nie chcę czytać o sympatii dziennikarzyny, lecz bezstronne wiadomości sportowe.
        • Gość: ww2 Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: 109.232.26.* 26.05.11, 14:40
          Tola ma Donalda, Donald ma Tole
          • Gość: konchi Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: *.pruszkow.mm.pl 26.05.11, 15:47
            Ha ha ha! Właśnie widać:) Normalni ludzie pokazali debilom, o co chodzi w sporcie i na czym polega doping:) Fajnie było się wypinać na własny zespół? Cracovia pokazała, czy było warto:) Miłego kibolowania w II lidze, pajace:)
            • Gość: Whatever kibice za-gorzali? IP: *.home.aster.pl 26.05.11, 18:30
              najbardziej "zagorzali" to chyba od "gorzały" w tym wypadku - mózg wypalony do imentu przez gorzałę. Ok. mogę się z tym zgodzić.
            • Gość: Bogdan Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: *.host.witnet.pl 26.05.11, 18:31
              Ha,ha, ha jesteś taki jak twoja szmatława gazetka. Polskie stadiony opanowała "kibolska" akcja protestacyjna wymierzona przeciwko nagonce na tzw. "kiboli" przez rząd i media z GW-nem na czele. Normalni kibice Arki zaniechali dopingu i dobrze zrobili ale ty i tak tego nie zrozumiesz, pluj z tą swoją zasrana gazeta dalej
              • Gość: cdr Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: *.jzo.com.pl 26.05.11, 18:53
                Można było to opisać normalnie, jednak redaktorek postanowił iść z wytycznymi z Czerskiej i rządu. Musiał się mocno spocić, pisząc takiego paszkwila. Przykro się to czyta, ale w Gejowskiej od paru lat to norma. Ciekawe kogo na celownik tak za pół roku weźmie Wybiórcza
              • Gość: las Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 22:00
                I niech ten durny kibolski protest trwa aż do B klasy. Powodzenia.
          • Gość: kibic Arki Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: 78.149.193.* 26.05.11, 16:52
            Gość portalu: ww2 napisał(a):

> Tola ma Donalda, Donald ma Tole

Naprawde myslisz skonczony debily, ze Tuskowi bardziej zalezy na tym, zeby takie debile, jak ty wydzieraly mordy na stadionach, klely i demolowaly stadiony, niz zeby byl porzadek i kulturalny doping normalnych kibicow, ktorzy sa znaczna wiekszoscia od was debile i ktorzy popieraja dzialania Tuska?
            • nikos82 Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! 26.05.11, 18:44
              Gość portalu: kibic Arki napisał(a):

> Gość portalu: ww2 napisał(a):
              >
              > > Tola ma Donalda, Donald ma Tole
              >
              > Naprawde myslisz skonczony debily, ze Tuskowi bardziej zalezy na tym, zeby taki
              > e debile, jak ty wydzieraly mordy na stadionach, klely i demolowaly stadiony, n
              > iz zeby byl porzadek i kulturalny doping normalnych kibicow, ktorzy sa znaczna
              > wiekszoscia od was debile i ktorzy popieraja dzialania Tuska?

A za przeproszeniem kogo tusk karał zamykając stadiony Legii czy Lecha ? Normalnych kibiców w zdecydowanej większości. Jeżeli jest odpowiedzialność zborowa to za wszelkie afery od Starachowickiej, przez Rywina po Blidową powinni pozamykać wszystkich polityków, czy może pseudo-polityków. W tym bzdurnym artykule normalnego kibica, który często przez 90 minut wydziera gardło (nie dlatego że klub nagle potrzebuje) tworzy oprawy meczowe nazwano pseudo-kibicem. Jak Arka spadnie z ligi to myślisz, kto przyjdzie na ten stadion w większości ci co gwizdali czy ci co siedzieli na głównej trybunie ? bo ja stawiam że ci co gwizdali.
              PS odróżniajmy kibiców od bandytów, nie ma czegoś takiego jak pseudo-kibic, jest bandyta i takich należy karać z całą surowością jak w Anglii. Należy też odróżnić walnięcie piłkarza po twarzy, bójki na stadionie od odpalenia racy w ramach oprawy meczowej, a nie każdemu mimo różnej szkodliwości czynu dowalać zakazy stadionowe na X lat i do tego pieniężne.
              • Gość: kibic Arki Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: 78.145.19.* 26.05.11, 19:36
                Napraede debilu nie rozumiesz tego, ze odpowiedzialnosc za zamykanie stadionow ponosza wlasciciele klubow, ktorzy z chciwosci na kase bandytow stadionowych nie wspolpracuja z policja i wymiarem sprawiedliwosci? Naprawde jestes az tak glupim bucem i nie rozumiesz tego, ze akcja zamykania stadionow nie jest wymierzona w normalnych kibicow, ktorzy w ogromnej wiekszosci to rozumieja i doceniaja, ale w bandytow stadionowych?

Jezeli stadiony sa zamykane dla kibicow, to tylko dlatego, ze klub ma gleboko w dupie ich bezpieczenstwo i stawia bandytow stadionowych na pierwszym miejscu.

Ja osobiscie mam gleboko w dupie Tuska, Kaczynskiego i wszystkich politykow, ale w tym konkretnym przypadku z calego serca popieram dzialania Tuska, bo was debili trzeba izolowac po to, zebym po 6 dniach ciezkiej pracy mogl zalozyc szalik mojej druzyny i pojsc, jak normalny czloiwek na mecz, wydrzec gardlo w normalnym dopingu, bez wulgarnych przyspiewek, ktore ublizaja nie tym pod ktorym adresem jest wydzieracie debile, ale ublizaja wlasnie normalnym kibicom, ktorzy na mecz przyprowadzili swoje rodziny.
                • Gość: bolek Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! IP: *.trzebinia.mm.pl 26.05.11, 20:02
                  Na nas niestety nie spłynęła wielka światłość Donalda Nadmorskiego i nie rozumiemy.
                  • gabriel Re: Brawo kibole z Górki ! protest TRWA ! 26.05.11, 20:36
                    Nieustający doping w Bytomiu. Hahahahahahahaha. Do momentu strzelenia bramki przez Polonię Bytom, jedyną formą dopingu był napis. na transparencie. Coś o wierze i cudach, nie mogę teraz dokładnie przytoczyć.
                    Dopiero po strzeleniu bramki przez Polonię doping wrócił. Ale nie był ani trochę zorganizowany. Wcześniej zaś można było usłyszeć tradycyjne "J....ać PZPN" i "Piłka nożna dla kibiców"
                    Nieźle muszą płacić za publikowanie kłamstw.
          • Gość: jcpennies Re: Brawo kibole z Gófki ! protest QRWA ! IP: 69.195.136.* 26.05.11, 18:12
            Czy nie widzicie, że jesteście coraz bardziej żałośni?
            • Gość: antyżyd Re: Brawo kibole z Gófki ! protest QRWA ! IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 01:36
              Co za wredna gazeta!!!-lizodup RYŻEGO MATOŁA!!!!
      • Gość: tadekks Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:57
        haha teraz każdy kto trąbi w wuwuzele jest pseudokibicem ,no normalnie nie da się tego czytać ;\

"Dopingu nie było, był za to harmider wywołany dęciem w wuwuzele i trąbki stojących na "Górce" pseudokibiców"

Autor również zapomina jak kibice Arki w niektórych momentach proszą wszystkich kibiców żeby wstali lub zaśpiewali razem to nikt się z krzesełka nie podniesie ani buzi nie otworzy :)
        oj GW , dramat !

• Gość: kibic Arki Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 78.149.193.* 26.05.11, 16:58
          Gość portalu: tadekks napisał(a):

> Autor również zapomina jak kibice Arki w niektórych momentach proszą wszystkich
          > kibiców żeby wstali lub zaśpiewali razem to nikt się z krzesełka nie podniesie
          > ani buzi nie otworzy :)
          > oj GW , dramat !

Bo zaden normalny czloiwk nie bedzie sie wydzieral na rowni z bydlem, nie rozumiecie tego, ze prawdziwi kibice maja was w dupie i wasze wugane wydzieranie mordy?
      • Gość: czytelnik Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.pl 26.05.11, 13:11
        Stek bzdur. Pierwsze z brzegu

- nikt nie gwizdal na doping dla Arki
        - ochroniarze nawet nie dotkneli Czyzniewskiego
        - trabki byly uzywane dla zdeprymowania Legii i stosowane tylko gdy goscie byli przy pilce
        - osoba, ktora spokojnie siedzi i trabi w trabke nie jest 'pseudokibicem' natomiast dziennikarz plodzacy takie paszkwile jest pseudodziennikarzem
        - jak Arka stracila 5 bramke to juz sie tym 'kibicom' z torow odechcialo dopingowac
        • dfgfdg Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli 26.05.11, 16:08
          Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Stek bzdur. Pierwsze z brzegu
          >
          > - nikt nie gwizdal na doping dla Arki
          > - ochroniarze nawet nie dotkneli Czyzniewskiego
          > - trabki byly uzywane dla zdeprymowania Legii i stosowane tylko gdy goscie byli
          > przy pilce
          > - osoba, ktora spokojnie siedzi i trabi w trabke nie jest 'pseudokibicem' natom
          > iast dziennikarz plodzacy takie paszkwile jest pseudodziennikarzem
          > - jak Arka stracila 5 bramke to juz sie tym 'kibicom' z torow odechcialo doping
          > owac

Heh wiedziałem że ten artykuł to stek bzdur. Dzięki za wyjaśnienie.
        • Gość: fcb Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.pl 26.05.11, 16:31
          Zabolała akcja pikników debilu?:))) Ma boleć:)
      • Gość: ja Polonia nie prowadziła dopingu IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 13:20
        Polonia NIE prowadziła dopingu, dopiero od 80. minuty. Kolejny przykład tego jaki wszechwiedzący jest pan redaktor.
        • Gość: mt Re: Polonia nie prowadziła dopingu IP: *.multimo.pl 26.05.11, 14:41
          Dokładnie tak było.
          • Gość: kibic Arki Re: Polonia nie prowadziła dopingu IP: 78.149.193.* 26.05.11, 17:00
            Dlatego debile Polonia stracila szanse na puchary europejskie, klub pieniadze na wzmocnienia a wy debile resztki szacunku wsrod pilkarzy.
            • Gość: S Re: Polonia nie prowadziła dopingu IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 17:20
              A kogo obchodzi szacunek pilkarzy idioto ? Pilkarzyki przychodza i odchodza ,a kibice sa zawsze ale skad ty mozesz to wiedziec mypingu z mini zoo
              • Gość: kibic Arki Re: Polonia nie prowadziła dopingu IP: 78.145.19.* 26.05.11, 17:36
                Gość portalu: S napisał(a):

> A kogo obchodzi szacunek pilkarzy idioto ? Pilkarzyki przychodza i odchodza ,a
                > kibice sa zawsze ale skad ty mozesz to wiedziec mypingu z mini zoo

Pilkarze, debilu to druzyna, druzyna to klub, a kibole jak ty sa tylko widzami, jak ci, ktorzy chodza do kina matole.
                Jezeli cie nosi i chcesz byc czescia czegos wielkiego i wspanialego to wstap do armii i z honorem bron swojego kraju a nie dewastuj go ty smierdzacy wszarzu bez honoru, wyplochu silny w mordzi i grupie oraz wtedy, gdy przeciwnikiem jest kobieta.
            • brajanu Re: Polonia nie prowadziła dopingu 26.05.11, 18:17
              to chyba piłkarze powinni miec szacunek wsród kibiców a nie odwrotnie. jakiego piłkarza obchodzi kibic?? przeciez piłkarz idzie tam gdzie mu więcej zapłacą, to kibic zostaje z drużyną.
              • Gość: kibic Arki Re: Polonia nie prowadziła dopingu IP: 78.145.19.* 26.05.11, 18:27
                brajanu napisał:

> to chyba piłkarze powinni miec szacunek wsród kibiców a nie odwrotnie. jakiego
                > piłkarza obchodzi kibic?? przeciez piłkarz idzie tam gdzie mu więcej zapłacą, t
                > o kibic zostaje z drużyną.

Piszesz debilu: to chyba piłkarze powinni miec szacunek wsród kibiców a nie odwrotnie.

Jezeli nie jestes calkowitym debilem, powinienes zrozumiec, ze napisales, ze pilkarz powinien miec szacunek wsrod kibicow, czyli kibice powinni szanowac pilkarza, a nie odwrotnie, ty debilu.

Jak z takimi debilami mozna dyskutowac, skoro sami ne rozumieja tego, co sami mowia?!
                Was wszystkich nalezy zamknac w klatkach otoczonych drutem kolczastm i dac podreczniki do jezyka polskiego, moze sie czegos nauczycie, debile, moze nawet zaczniecie sami zarabiac na siebie i nie bedziecie zyc na utrzymaniu swoich biednych rodziciow.
      • Gość: Janusz Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.lex.pl 26.05.11, 13:45
        ha ha kibole Arki przejdą do historii i będą beką dla pozostałych na lata po tym jak spuścili swój klub do pierwszej ligi, o proteście, który nikogo a już najmniej tych w których jest wymierzony nie boli, nikt nie będzie za miesiąc nie będzie pamiętał, pierwsza liga pozostanie.
        Cóż kibole po raz kolejny udowadniają że inteligencja to nie ich domena...
        • Gość: cz Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 17:40
          to przez kiboli Arka moze spasc????myslalem ze to pilkarze lataj po boiskach.ale glupi jestem no no.a u nas w Plocku zawineli chlopakow na dolek za transparenty
      • Gość: marcin Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 14:02
        BRAWO KIBICE!!! a te barany co protestuja wypieprzac ze stadionow!!!
        w kielcach mamy to samo. szalikowcy wypieprzac ze stadionow a dopingowac beda wreszcie kibice .
      • Gość: . Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.11, 14:07
        Jeszcze brakuje, żeby kibic dopingujący swoją drużynę został za to pobity.

I to przez kogoś, kto uważa siebie za najwierniejszego.

Paranoja! :)

Leczyć was powinni, bo rozmawiać nie ma z kim!!!
      • Gość: rob Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: 81.15.131.* 26.05.11, 14:20
        Śmieszni kibice to i śmieszny klubik...won do 1 ligi !
      • Gość: m Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.limes.com.pl 26.05.11, 14:23
        stek kłamstw. jak zwykle w gw
      • good_vibrations Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... 26.05.11, 14:40
        Kibice Arki oraz innych zespołów w lidze protestują przeciwko realnym represjom ze strony władz w tym kraju a Wyborcza jako tuba propagandowa tego rządu jest na pierwszej linii frontu - ten żenujący artykulik wystarczy za komentarz.

Panie premierze wybory blisko a uderzył pan w potężną i bardzo liczną grupę, zobaczymy kto wyjdzie z tej konfrontacji zwycięsko.
        • Gość: xxk Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.kielce.net.pl 26.05.11, 14:46
          Nie będzie tolerancji dla przygłupów i czas się z tym pogodzić.
          Chcesz być kibicem i chcesz być traktowany z szacunkiem, to miej szacunek do innych ludzi.
          Gnój kopiący w plecy dziennikarkę jest winien zamkniętych stadionów a nie premier. Ludzie, opamiętajcie się.
          • Gość: Rysiek Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: *.psat.pl 26.05.11, 15:08
            i co kibice powiedzmy Górnika Polkowice, Sokoła Sokółka, Ruchu Zdzieszowice itp nie mogą jeździć na wyjazdy bo sami są sobie winni, bo ktoś kopnął kamerzystke na jakimś stadionie którego w życiu na oczy nie widzieli?

z takim rozumowaniem to do gimnazjum wypie...j
            • Gość: konchi Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: *.pruszkow.mm.pl 26.05.11, 15:50
              A zamknięto im z tego powodu stadiony? W łeb się walnij burasie, i wypad z taką logiką do przedszkola.
              • Gość: kibic Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 195.177.83.* 26.05.11, 15:58
                zakazali im jezdzic na wyjazdy za swoja druzyna, do czego daje im prawo Konstytucja.
                Jak pojechali do W-cha ze Zdzieszowic, to ich zawrocili przed samym Wałbrzychem w imie Konstytucji RP na ktorej stoja strazy.

Zacznij myslec, a nie czytac GW
                • sverir Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! 26.05.11, 17:08
                  Informację o zawróceniu Zdzichów z trasy zaczerpnąłem z forum gazety.pl. Czy informacje uzyskane tutaj są bardziej wiarygodne niż informacje z głównego portalu? Jeżeli tak, to dlaczego?
                • Gość: kibic Arki Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 78.145.19.* 26.05.11, 18:22
                  Gość portalu: kibic napisał(a):

> zakazali im jezdzic na wyjazdy za swoja druzyna, do czego daje im prawo Konstyt
                  > ucja.
                  > Jak pojechali do W-cha ze Zdzieszowic, to ich zawrocili przed samym Wałbrzychem
                  > w imie Konstytucji RP na ktorej stoja strazy.
                  >
                  > Zacznij myslec, a nie czytac GW

W ktorym miejscu konstytucja debilu daje prawo organizowania impres masowych z publicznoscia w momecie, gdy policja stwierdzi, ze organizator nie potrafi zabezpieczyc publicznosci bezpieczentwa, no w ktorym miejscu mowi tak konstytucja matole, debilim, imbecylu, synu swojej biednej matki?
                  • nikos82 Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! 26.05.11, 19:12
                    Gość portalu: kibic Arki napisał(a):

> W ktorym miejscu konstytucja debilu daje prawo organizowania impres masowych z
                    > publicznoscia w momecie, gdy policja stwierdzi, ze organizator nie potrafi zabe
                    > zpieczyc publicznosci bezpieczentwa, no w ktorym miejscu mowi tak konstytucja m
                    > atole, debilim, imbecylu, synu swojej biednej matki?

Widzę że kolejny post napisałeś podpisując się tym samym nickiem. Używasz słów na publicznym forum, często gorszych niż kibice na meczach. A co do Twoich pytań.
                    Ustawa o imprezach masowych jest według prawa, ustawą podrzędną do konstytucji ze względu na:
                    Art. 8 ustęp 1 Konstytucji czyli "Konstytucja jest najwyższym prawem Rzeczypospolitej Polskiej."
                    z tego też wynikają następujące zastrzeżenia, a zaraz odpowiedzi do twojego wpisu:
                    Art. 6/1 "Rzeczpospolita Polska stwarza warunki upowszechniania i równego dostępu do dóbr kultury, będącej źródłem tożsamości narodu polskiego, jego trwania i rozwoju." Sport, a w zasadzie piłka nożna jest najpopularniejszą dyscypliną w naszym kraju, w pewnym sensie jak za czasów Solidarności utożsamia się z narodem, jego dobrem i rozwojem.
                    Art. 12 "Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność tworzenia i działania związków zawodowych, organizacji społeczno-zawodowych rolników, stowarzyszeń, ruchów obywatelskich, innych dobrowolnych zrzeszeń oraz fundacji." Ruch kibiców jest niewątpliwie obywatelski, a więc zakaz wyjazdowy jest też łamaniem konstytucji w zakresie działania takiego ruchu.
                    Art. 25/1 "Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym." Zakaz i karanie osób wywieszających transparenty na tle politycznym łamie także ten punkt konstytucji.

Pewnie jest jeszcze parę punktów związanych z wolnością słowa, swobodą przemieszczania się na terytorium Polski, ale już mi się nie chce cytować.
                    • Gość: kibic Arki Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 78.145.19.* 26.05.11, 19:43
                      nikos82 napisał:

> Widzę że kolejny post napisałeś podpisując się tym samym nickiem. Używasz słów
                      > na publicznym forum, często gorszych niż kibice na meczach.

W przeciwienstwie do was debile stadionowe nie ublizam wam, moje slownictwo nie jest przepelnione wulgaryzmami, do zadnego z was nie zwracam sie "ku...wy, ch...je, itd."
                      A, ze nazywam was debilami, jest spowodowane tym, ze wy w rzeczywistosci jestescie debilami, a ty jestes ich guru, bo powolujesz sie dobilu na konstytucje,a nie potrafisz pokazac w ktorym miejscuprawo zezwala na jego lamanie.
                      Jezeli stadiony debilu sa zamykane, to tylko dlatego, ze policja stwierdzila, ze organizator nie wywiazal sie ze swoich zobowiazan w stosunku do kibicow i nie zapewnil im bezpieczesntwa podczas meczu, glupi pajacu.
                  • Gość: mp Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: *.warszawa.mm.pl 26.05.11, 19:21
                    Wystawiając taki komentarz sam sobie wystawiasz świadectwo.. Szkoda to mi twojej matki.. Wielki obrońca praworzadności się znalazł a sam takimi komentarzami łamie prawo. Właśnie takich obszczymurków powinni zamykac za obrażanie innych.. Tusk matole jest złe tak? Więc co powiedziec na twój najmądrzejszy wywód? Otóż Konstytucja pozwala na pewne ograniczenia gdy istnieje realne zagrożenie, a nie życzenie pana władzy, bo to nie jest realizowanie prawa a bezprawie. Poczytaj sobie co o ruchach Tuska mówi Helsińska Fundacja Praw Człowieka, o najmądrzejszy..
                    • Gość: kibic Arki Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 78.145.19.* 26.05.11, 19:49
                      Gość portalu: mp napisał(a):

> Wystawiając taki komentarz sam sobie wystawiasz świadectwo.. Szkoda to mi twoje
                      > j matki.. Wielki obrońca praworzadności się znalazł a sam takimi komentarzami ł
                      > amie prawo. Właśnie takich obszczymurków powinni zamykac za obrażanie innych..
                      > Tusk matole jest złe tak? Więc co powiedziec na twój najmądrzejszy wywód? Otóż
                      > Konstytucja pozwala na pewne ograniczenia gdy istnieje realne zagrożenie, a nie
                      > życzenie pana władzy, bo to nie jest realizowanie prawa a bezprawie. Poczytaj
                      > sobie co o ruchach Tuska mówi Helsińska Fundacja Praw Człowieka, o najmądrzejsz
                      > y..

Skop swoja matke po plecach, plun jej w twarz, zwyzywaj od ku...ew, niech kobieta doswiadczy kogo urodzila i wychowala. Robisz to na stadionach, wiec nie powinienes miec problemu ze zrobieniem tego w swoim domu.

P.S. Nazwanie kogos debilem, imbecylem, glupkiem, czy wariatem w swietle prawa nie jest ublizeniem, debilu. :D
                      • Gość: ws Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 00:55
                        > P.S. Nazwanie kogos debilem, imbecylem, glupkiem, czy wariatem w swietle prawa
                        > nie jest ublizeniem, debilu. :D

Rozśmieszasz mnie :)
              • Gość: jcpennies Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 69.195.136.* 26.05.11, 18:06
                Ale zauważyliście jak te burasy skamlą o odpowiedzialności zbiorowej a sami właśnie
                za zb iorowością się chowają, żeby uniknąć odpowiedzialności?
                Słyszeliście o tym by jacyś kibole Sokoła Sokółka siali popłoch na jakiejś autostradzie
                i zatrzymywaloi autobusy w celu obicia pasażerów albo spychali samochody z jezdni?

Słyszeliście o kibolach Orła Kacze Dołki tnących maczetami samochody kibiców innej drużyny
                i ich samych? Nie? Jaki z tego wniosek? Taki, że wszelka szumowina potrzebuje dużego tłumu
                by dokazywać a potem mieć się za czyimiś plecami skryć. Dlatego ciągną za klubami z dużych miast. Tacy z nich gieroje.
            • Gość: arek Re: Stop odpowiedzialności zbiorowej! IP: 78.145.19.* 26.05.11, 17:32
              Gość portalu: Rysiek napisał(a):

> i co kibice powiedzmy Górnika Polkowice, Sokoła Sokółka, Ruchu Zdzieszowice itp
              > nie mogą jeździć na wyjazdy bo sami są sobie winni, bo ktoś kopnął kamerzystke
              > na jakimś stadionie którego w życiu na oczy nie widzieli?
              >
              > z takim rozumowaniem to do gimnazjum wypie...j

Jezeli orgaizatorzy nie potrafia zapewnic bezpieczenstwa kibicom, to tak debilu, inni kibice musza przez takich jak ty cierpiec az polskie stadiony zostana oczyszczone z takich wesz, jak ty.
            • Gość: jcpennies Nie bądź taki cwaniak IP: 69.195.136.* 26.05.11, 17:58
              Tylko pogarda człowieka ogarnia po usłyszeniu waszych skomleń

Skoro potraficie być tracy silni to po męsku znieście kopa jakiego otrzymaliście
              i zamknijcie te wasz płaczliwe gęby. Obrzydzenie ogarnia gdy się słyszy
              gdy beczycie jak niedopieszczonen cioty.
              Po ile wy macie lat? Po pięć? Metrykalnie nie ale mentalnie pewnie owszem.

Skoro mowa o odpowiedzialności zbiorowej to dlaczego próbujecie całą bandą
              wywierać naciski na innych kibiców? Wy obrzydliwii hipokryci!
              Warczenie i szczerzenie zębów na słabszych miesza się u was ze skomleniem kundla
              przed silniejszymi. Tfu!

Skoro w bandzie atakujecie innych to jako banda powinniście ponieść karę - proste.

I nie skamleć, na litość Boską, bo wymiotować się chce od tego psiego skamlenia!

Jeszcze wam ktoś z litości jakiś kawał kiełbasy rzuci i za uchem podrapie.
              Znieśliibyście to?

Głupie kibole
              Idźcie z krowami na pole
              Głupie kiboooooole
              Idźcie krowami na pooooooole.
          • Gość: T. Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 17:05
            Jako zwykły kibic mówię stanowcze nie dla dla kar zbiorowych, to że ten debil kopnął kobiete nie znaczy że ma się zamknąć stadion. Zamknąć należy jego.
            • wroclawiak Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli 26.05.11, 19:15
              Tylko żeby ukarać jego jak i innych mu podobnych "kibiców" jak sami siebie nazywają, najpierw musieliby go wskazać a niestety z logiką u nich na bakier i jestem jak najbardziej za tym by karać zbiorowo. Może wtedy ktoś z nich się wyłamie i choćby anonimowo wskażą jednego lub drugiego. Niestety oni sami muszą chcieć oczyścić swoje środowisko a do tego daleko.
        • Gość: Kamyk Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 62.233.166.* 26.05.11, 15:15
          Ta zwarta grupa wcale nie jest taka liczna jak Ci sie wydaje.
          Liczac 16 klubow w Ekstraklasie + 20 w I lidze po srednio 3-4 tysice kiboli w kazdym to masz zaledwie 100-120 tysiecy ludzi, ktorzy maja problem z tym, ze rzad probuje zrobic porzadek z cholota ktora za nic ma prawo i porzadek.

Cala reszta ludzi, ktorzy przychodza na stadiony jak widac popiera robienie porzadku i zamykanie stadionowych bandytow ktorzy niszcza pilke w tym kraju.

Na bronieniu bandytow to sie moze przejechac Kaczor a nie Tusk...
          • Gość: Kibic Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 195.177.83.* 26.05.11, 16:00
            Myslisz sie, do tego dochodza rodziny i znajomi kibicow i wilekie grono dobrych ulicznych chlopakow (nie nowobogackiej szlachty), ktora nigdy na wybory nie chodzila. Teraz pojdzie i zaglosuje jak my chcemy.

Dodaj do tego stadiony zuzlowe z Ekstraklasy, ktore poparly protest kibicow pilkarskich.
            • Gość: le Ming Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 178.73.49.* 26.05.11, 16:20
              > Teraz pojdzie i zaglosuje jak my chcemy
              Powodzenia, młotki.
            • Gość: fcb Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.pl 26.05.11, 16:34
              Buahahahahah ale idiota:)
        • Gość: konchi Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.pruszkow.mm.pl 26.05.11, 15:53
          Buuuuu powiało grozą. Powiedz mi jeszcze że wynik wyborów i przyszłość tego kraju zależy od paru przygłupów kopiących dziennikarki w plecy albo plujących na rodzinę z dzieckiem. Jeśli temu rządowi uda się zrobić porządek z wami-bandytami, to może być spokojny o wyniki wyborów:)
        • Gość: RzeczNIK Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.lot.pl 26.05.11, 16:04
          wg mnie kiboli jest zdecydowanie mniej niż normalnych kibiców. No i pytanie czy kibole chpdzą na wybory?
        • Gość: le Ming Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 178.73.49.* 26.05.11, 16:19
          > Kibice Arki oraz innych zespołów w lidze protestują przeciwko realnym represjom
          He, he, he... Te realne represje to się po polsku nazywa "egzekwowanie prawa".

> Panie premierze wybory blisko a uderzył pan w potężną i bardzo liczną grupę, zobaczymy kto
          > wyjdzie z tej konfrontacji zwycięsko.
          Ja to już dzisiaj wiem. Kibolstwo nie odegra żadnej roli przy urnach - czy do nich pójdzie, czy nie. Przeceniacie się, dzieciaki.
        • Gość: kibic Arki Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 78.149.193.* 26.05.11, 17:05
          good_vibrations napisał:

> Kibice Arki oraz innych zespołów w lidze protestują przeciwko realnym represjom
          > ze strony władz w tym kraju a Wyborcza jako tuba propagandowa tego rządu jest
          > na pierwszej linii frontu - ten żenujący artykulik wystarczy za komentarz.
          >
          > Panie premierze wybory blisko a uderzył pan w potężną i bardzo liczną grupę, zo
          > baczymy kto wyjdzie z tej konfrontacji zwycięsko.

Wiesz co debilu>To ja przyjde do twojego domu, zrobie rozpierdziuche, pibije ci ojca i matke, zerzne ci panienke a na koniec odetne ci jaja i wetnke ci je w morde a jak zadzwonisz po policje, to oskarze cie o represje, debilu jeb..ny w dupala.
          • Gość: S Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 17:22
            Masz jakies problemy ze soba ,tata jest milicjantem moze czy bil cie pretem po glowie jak byles maly?
            • Gość: kibic Arki Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 78.145.19.* 26.05.11, 18:03
              Dalej nie rozumiedz debilu?
              Jezeli ja, albo ktos inny wpadnie do twojego domu, jak ty wpadasz na stadiony, zrobi rozp...l, jak ty robisz na stadionach, pobije ci rodzicow, ciebie i twoja dziewczyne, jak ty to robisz na stadionach i ulicach miast, to myslisz, ze to bedzie forma lokalnego patriotyzmu, jakim kieruja sie debile broniocy barw klubowych, czy zwykle sk...synstwo?
              Sam sobie debilu na to pytanie odpowiedz, a jezeli jestes na to za glupi, to zapytaj swojej matki, ktora cie wychowala, czychcialbaby, zeby, ktos taki jak ty wpuscil jej wp..l w jej wlasnym domu, jak ty robisz to debilu w domu, jakim jest stadion twojego, czy czyjegos klubu?

• Gość: jcpennies Good_vibrator IP: 69.195.136.* 26.05.11, 17:42
          Posłuchaj no good_vibrator - nie strasz nie strasz bo się ... przestraszysz.

Nawet nie wiesz jak Trybuno_Ludowo brzmią twoje teksty.
          Ty i inne żałosne wibratory z małpich trybun powinny dostać
          po lizaku w jedną rękę a po bananie w drugą, w potem gdyby miały
          obie ręce zajęte po kopniaku w tyłek. Tyle z wami można zrobić.

Diagnoza problemu jaki stwarzacie jest całkowicie błędna.

Tu nie chodzi o to, że was wychowywano nie tak albo traktuje się nie tak,
          albo, że mieliście nie takie warunki etc.

Wy jesteście takim gatunkiem człowieka. Po prostu jesteście obciążeni genetycznie
          i nic was nie zmieni.

Wasze ciągłe kwękania, że ktoś coś wam zawinił są bez sensu gdyż przyczyna lezy
          w was samych i jest nieuleczalna.

W każdym systemie, pod każdymi rządami będziecie zachowywać się tak samo.
          Nawet szubienice nie byłyby wam straszne. Po prostu taki typ człowieka - asocjalny -
          nie potrafi działać inaczej i nic innego robić. Nie ten mózg i nie te hormony.
          Instynkt społeczny na poziomie małpiego stada.

W jakiejkolwiek większej strukturze byście się znaleźli to będziecie ją rozsadzać
          i wszędzie byście od razu chcieli rządzić i byś na szczycie, choć do prawdziwego rządzenia
          się nie nadajecie. Możecie rządzić co najwyżej stadem takich pawianów jakimi sami jesteście.

Wszystko będziecie sprowadzać do poziomu stada pawianów.

Dlatego powinno się was IZOLOWAĆ.
          Po zdiagnozowaniu choroby - dożywotni zakaz chodzenia na imprezy masowe
          i umieszczenie w ogólnokrajowej bazie danych "antropoidów kibolokształtnych"
          tak by każdy mógł wiedzieć z jakim elementem ma do czynienia.

Za nic ale to za nic nie powinno się wam pozwolić na anonimowe mieszanie
          z normalnymi ludźmi i przedłużanie waszego gatunku bez przeszkód.
        • Gość: kibic Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 19:13
          Ten artykuł jest tak głupi, ze aż przykry...
      • Gość: Viktor Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.146.118.81.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.11, 14:46
        rozumiem ,ze ci którzy na małyszu dmuchali w trabki to też pseudokibice?
        protest słuszny tylko powinny byc jakies ulotki z informacja bo tak niektórzy nie wiedzieli o co chodzi.Zobaczymy kto przyjdzie na mecz z Nieciecza czy innym dolcanem,ci "pseudokibice" z górki czy fani piłki noznej z Torów(własciwe to z niewielkiej czesci Torów)
      • Gość: QUASIMODO Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.psat.pl 26.05.11, 14:50
        " Spotkało się to z zupełnym brakiem zrozumienia fanatyków Arki, dla których ważniejsza była ogólnokrajowa akcja kibolska, niż dobro własnego zespołu. "

nic dziwnego że tego nie rozumiesz!
        za to jakby powiedzmy pis zaczął zamykać dziennikarzy (co być może zacznie już niedługo robić PO) za krytykowanie władzy to byś szczekał, że to pogwałcenie wolności i też byś wolał protestować i byś miał w dupie "dobro własnej redakcji".

• Gość: le Ming Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 178.73.49.* 26.05.11, 16:21
          Nie histeryzuj. Nikt nie prześladuje bandytów za krytykowanie władzy, tylko za łamanie prawa. Nie podoba ci się prawo? Idź na wybory i zmień prawodawcę, zamiast płakać nad losem prześladowanych niewiniątek.
          • Gość: T. Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 17:13
            I to się niestety nie zgadza. Ludzie dostają mandaty i zakazy za krytykowanie władzy właśnie, a to jest coś do czego każdy obywatel ma święte prawo. Nawet GW dotarła do informacji że policja ma nakaz aresztować osoby krytykujące władze co jest moim zdaniem karygodne i "pachnie" brzydko....
      • Gość: GramZ Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.BabkaTower1.cza.warszawa.supermedia.pl 26.05.11, 14:56
        "...dyrektor sportowy Arki Andrzej Czyżniewski, który stanął naprzeciw "brzęczącej" trybuny i w żołnierskich słowach wyartykułował co sądzi o takiej formie dopingu."
        Pomimo tego, iż popieram kibiców z torów, uważam, że ten Pan również dostał odpowiedz w żołnierskich słowach, czyli było 1-1 ----> artykuł tendencyjny
      • Gość: Antek Szprycha KIBOLE IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 15:00
        DO GAZU !
        • Gość: marx Re: KIBOLE IP: *.static.sitel.net.pl 26.05.11, 17:02
          Szechter teraz pewnie myśli rozłamany czy usunąć powyższy komentarz :)
          Niby w jego ideę, ale gaz źle mu się kojarzy :)
      • Gość: rozumek Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.ibd.gtsenergis.pl 26.05.11, 15:01
        Ciekawych czasów dożylismy, stadionowi bandyci protestują przeciw działaniom prowadzącym do eliminacji patologii ze stadionów. Zaraz pewnie czekaja nas protesty kieszonkowców, że nie mogą okradać w autobusach albo alkoholików że nie moga na bańce prowadzić.
        Śmiech na sali, drodzy kibole.
        • Gość: kibic Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 195.177.83.* 26.05.11, 15:06
          przeczytaj konstytucje. Njawazniejszy dokument prawny w Polsce. Uwazamy sie za patriotow i wszelkie lamanie praw konstytucyjnych przez policje i rzad zmuszaja nas do protestow. Tobie lamanie konstytucji widze jest na reke, ale w takim razie musisz nie czuc zbyt wielkiej wiezi ze swoim panstwem.
          • Gość: ;-( podstawowym prawem twoim i reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 15:35
            jest to ze MOZESZ kupic bilet na impreze organizowana i posiadajaca jakis tam regulamin
            jesli sie z tym regulaminem niezgadzasz masz PRAWO nie kupowac biletu ...
            juz nawet nie bedzie sie przytaczac iz maz rowniesz jakies OBOWIAZKI ale przeciez i tak, jak sadze masz je w d...
          • Gość: le Ming Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: 178.73.49.* 26.05.11, 16:22
            > Uwazamy sie za patriotow
            A psychopata uważa się za normalnego człowieka. Coś z tego wynika?
            • Gość: gość Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:09
              Gość portalu: le Ming naPiSał(a):

> > Uwazamy sie za patriotow

chyba patridiotów
          • Gość: silver Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli IP: *.tktelekom.pl 26.05.11, 16:48
            ROTFL,ale jaja,"uważamy się za patriotów",normalnie jaja jakich mało,przebiłeś kabarety kretynie.

Czy patriota bije rodaków?
            Czy patriota rozwala mienie nie należące do niego i wybudowane za pieniądze podatników?
            Czy patriota podważa DEMOKRATYCZNIE wybrane władze GŁOSAMI WIĘKSZOŚCI NARODU POLSKIEGO?
            Powołujesz się na konstytucje idioto,a czy konstytucja pozwala na rozróby które robicie,na bicie innych ludzi,dewastowanie stadionów,pociągów,napady na autostradzie,handel narkotykami?

Uważać się patriotą a być patriotą to całkiem dwie różne sprawy których małpy zwane kibolami nigdy nie zrozumieją.Wkrótce was nie będzie pawiany.

JESTEŚ TAK GŁUPI ŻE AŻ MI CIĘ ŻAL.
          • sverir Re: Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli 26.05.11, 17:25
            Bardzo dobry pomysł z tą Konstytucją. Może sam zacznij ją czytać albo przeczytaj znajomym?

Rzeczpospolita jest dobrem wszystkich obywateli.

Tak stanowi ów najważniejszy dokument prawny w Polsce. Należy zaznaczyć, że wszystkich oznacza bez wyjątku. Nie mają znaczenia pochodzenie etniczne, wyznanie, kolor skóry, orientacja seksualna czy, o zgrozo, miasto zamieszkania lub sympatie klubowe. Wszystkich.

Pomimo tego, dotychczas kibicowskiej braci nie przeszkadzało pozbawianie konstytucyjnych praw ludzi, których kibice uznawali za niegodnych dostąpienia zaszczytu oglądania meczów. Do "pikników" odnoszą się w większości z pogardą. Prawem silniejszego zajmują na trybunie sektor, który uważają za własny i dyktują tam własne porządki. Porządki te egzekwują siłą, grożąc solidnym laniem w przypadku odmowy darcia ryja na każde zawołanie zapiewajły. Nawet najłagodniejsi z nich wszelkie uwagi kwitują: "nie podoba się, to idź na inny sektor".
            Obrońcy konstytucji coraz rzadziej miewają opory przed przylaniem człowiekowi sportowo niezaangażowanemu, lub zaangażowanemu w stopniu znikomym, ot chodzącym na mecz i oglądającym go na spokojnie. A co gorsza, dzięki obrońcom Konstytucji ja - mieszkaniec Wrocławia - nie mogę obejrzeć meczu na Bułgarskiej czy Olimpijskiej, chyba że akurat z gospodarzami gra Śląsk Wrocław. Jeżeli jednak chciałbym udać się np. na mecz Lech - Legia i zasiąść jako normalny, niezaangażowany kibic, spotkam się co najmniej z ostrzeżeniem przed otrzymaniem solidnego lania za miejsce zamieszkania.

Tak, do tej pory kibicom łamanie Konstytucji w wykonaniu innych kibiców raczej nie przeszkadzało. Kiedy jednak rząd robi to samo, ale wykorzystując legalne środki, nagle okazuje się zagrożeniem wręcz totalitarnym, nierzadko faszystowskim, komunistycznym, sowieckim, na pewno brudnym i parchatym.

Sorry, panie kibic, ale ja naprawdę nie widzę większej różnicy czy na stadion nie mogę wejść z powodu jego zamknięcia przez wojewodę, czy z powodu zagrożenia ze strony kibiców. I jedna, i druga strona konfliktu korzysta z siły, przy czym wojewoda raczej nie każe bić kibica wyłącznie za brak śpiewu. I żeby nie było nieporozumień, i durnych zarzutów o omijaniu stadionu szerokim łukiem - na mecze Śląska chodziłem jeszcze w czasach, kiedy wielu jego obecnych kibiców nie było nawet w planach rodziców.
      • Gość: Szechterubijak Ten dziennikarzol to chyba nawciągał się czegoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 15:18
        taki tłumok z normalnej redakcji byłby wywalony na zbity pysk.
        Ale u Szechtera zrobi karierę - takich padalców to oni tam kochają.

Dla Arki szacunek - za to, że w takiej sytuacji potrafiła się zjednoczyć w walce o normalność.

Wiele nas dzie(L)i - jedno łączy - DONALD ANIELE TWÓJ RZĄD DOKONAŁ TAK WIELE !!
      • Gość: kibol Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 15:27
        Od kiedy kibic niedopingujący jest pseudokibicem?
      • Gość: gp Brawo! Koniec kiboli! IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.11, 15:28
        Tak trzymać! Stadiony mają należeć do prawdziwych kibiców, a nie tych łysych troglodytów!
        • cannabinolpl Re: Brawo! Koniec kiboli! 26.05.11, 15:36
          tak trzymać z czym?
      • Gość: Widzewiak Żałosny jest ten artykuł, jak nie macie o czym IP: *.sdm.am.gdynia.pl 26.05.11, 15:41
        pisac to wcale nie piszcie bo to nie jest wasz zasrany interes. To jet sprawa miedzy kibicami. Ja rozumiem zarowno tych co dopingowali jak i tych ktorzy nie dopingowali. Np. na Widzewie doping byl prowadzony od 60 min., zas wczesniej prowadzony byl protest. TOLA MA DONALDA DONALD MA TOLE!
      • infosraczka Kibole smierdza moczem 26.05.11, 15:57
        j.w.
      • Gość: SA Rozłam wśród fanów Arki Gdynia. Kibice utarli n... IP: *.static.pm.katowice.pl 26.05.11, 16:15
        Ten protest nie ma sensu. Tylko szkodzi piłkarzom i widowisku. Klub traci na tym finansowo, bo mniejsza jest sprzedaż biletów. Komu chcecie zrobić na złość. Jeżdżę na mecze od 30 lat i moim zdaniem niektóre osoby powinny mieć zakazy stadionowe. Na mecz się przychodzi dopingować, a nie bić, lub sprzedawać narkotyki.
      • Gość: Sunny Nędzny człowieczek z GW .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 16:27
        "... stadiony opanowała kibolska akcja protestacyjna wymierzona przeciwko DOMNIEMANEJ nagonce na kiboli przez rząd, media ..."
        Nawet nie śmiem "DOMNIEMYWAĆ" iz ten pismak ma swoją inteligencję, inni myślą za niego.
        Widać nastała moda na POlitruków ...
      • Gość: Prokurator Judei 2 lata zakazu dla Czyżniewskiego IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 16:47
        Cytat:
        "Po końcowym gwizdku nerwów na wodzy nie utrzymał dyrektor sportowy Arki Andrzej Czyżniewski, który stanął naprzeciw "brzęczącej" trybuny i w żołnierskich słowach wyartykułował co sądzi o takiej formie dopingu. W odpowiedzi usłyszał krótkie - Wypier....j. Następnie poszedł podziękować za doping normalnym kibicom, ale słysząc lżenie ze strony "Górki" nie wytrzymał i ponownie ruszył w ich stronę. Wyglądało to tak, jakby sam chciał rozprawić się z całą trybuną. Rozwścieczonego dyrektora chcieli odciągnąć ochroniarze..."

Czyli po pierwsze primo - dyrektor użył wobec kibiców słów powszechnie uznawanych za obelżywe,
        po drugie skoro dyrektora chcieli odciągnąć ochroniarze, to znaczy, że nie zastosował się do poleceń ochrony.

Wobec powyższego, skoro prawo obowiązuje wszystkich uczestników imprez masowych, żądam aby prokuratura oskarżyła a sąd skazał Czyżniewskiego na karę nie mniejszą niż 2000zł oraz minimum 2 lata zakazu stadionowego.
        Absurdalne? Ależ nie. Dura lex sed lex - prawda dziennikarzole Wybiórczej? Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
        • Gość: i min 2000 grzywny Re: 2 lata zakazu dla Czyżniewskiego IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 16:51
          Co wiecej, swoim prowokacyjnym zachowaniem wobec kibiców Arki, mógł doprowadzić do zamieszek na obiekcie miejskim, eskalacji agresji, oraz zniszczeń - wobec czego zakaz stadionowy na minimum lat 4, z obowiązkiem meldowania się na komendzie w trakcie rozgrywania wszystkich spotkań Arki, zarówno w lidze jak i w PP.
      • Gość: Sro_gość Trudno wymagać od tych protestujących rozumu, IP: *.41.232.194.threembb.co.uk 26.05.11, 16:48
        nigdy go nie mieli. Jak to się nazywa - sranie we własne gniazdo.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka