Gość: piotrbog IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 22:45 Niech Pan Wojtek nic nie mówi - już Agnieszka miała dojść do finału... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katimos Wimbledon. U Kubota obawiam się,że przegra 25.06.11, 02:03 jak wszyscy jestem pod wrażeniem Kubota, który ma prawie 30 lat i tańczy kankana, a na liście ATP jest sto któryś niz Agnieszki Radwańskiej, która na liście WTA jest jedynasta na Świecie, a była w pierwszej dziesiątce jako jedyna Polka w historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Wimbledon. U Kubota obawiam się,że przegra IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 02:10 Nie ma co porównywać. Radwańska jest przereklamowana, a Kubot gra obecnie najlepszy tenis singlowy w swoim życiu. Poziomu zawodników z TOP 15 już nigdy nie przeskoczy, ale TOP 50 jest w jego zasięgu. Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Re: Wimbledon. U Kubota obawiam się,że przegra 25.06.11, 09:50 bardziej cieszylo by cie zwyciestwo pilkarek noznych w mistrzostwach swiata, czy awans pilkarzy do polfinalu takiej imprezy? mnie to drugie i z tenisem kobiet / mezczyzn jest przynajmniej w moim przypadku podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę ci... 25.06.11, 03:03 Nie ma co szaleć za Kubotem skoro i tak przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
gironde Nie ma gdzie oglądać Polaków 25.06.11, 03:09 Eurosport nie pokazuje tenisa tylko gó...aną piłkę nożną ,a Polsat extra sport wszystkich tylko nie Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Nie ma gdzie oglądać Polaków IP: *.evrt.wa.frontiernet.net 25.06.11, 05:17 fibak to kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nie ma gdzie oglądać Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 08:46 Może nie kretyn, ale bufon, a do tego jego przewidywania NIGDY się nie sprawdzają (zawsze jest odwrotnie niz kracze, np. Radwańska ma coś wygrać - to zaraz przegrywa; Radwańska ma być bez formy - to zaraz jednak coś tam ugra itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekuj <a href="http://vipbox.tv/sports/tennis.html" target="_blank" rel= IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 25.06.11, 09:18 vipbox.tv/sports/tennis.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojto51 Re: Nie ma gdzie oglądać Polaków 25.06.11, 11:30 Eurosport nie pokazuje, bo widocznie nie mają praw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thf Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę ci... IP: 31.6.243.* 25.06.11, 10:20 wedlug tego pseudoznawcy fibaka radwanska miala byc w zyciowej formie i wygrac w koncu wimbledon, w jakiej byla formie kazdy mogl zobaczyc w meczu z 81 zawodniczka rankingu wiec powolujac sie na opinie w koncu najwybitniejszego polskiego tenisisty daleko nie zajedziemy. Chociaz zgadzam sie ze kubot z monfilsem ma duze szanse , ale nie ze wzgledu na swoja swietna gre a to iz monfils myslami jest zupelnie poza kortem. Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole kra kra kra 25.06.11, 10:56 na Małyszu też wiele razy (pewnie tacy sami) znafcy krzyżyk stawiali...a wygrywał bo miał "to coś" w głowie:) bujajcie się krakersy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Fibak, Ty sie lepiej nie odzywaj... IP: *.zone14.bethere.co.uk 25.06.11, 11:23 Fibak, Ty sie lepiej nie odzywaj... Z Ciebie taki prorok w tenisie jak z Kuleja w boksie.. Zawsze wychodzi odwrotnie niż przewidują.. "Fachofcy" :)) Na emeryturkę won, papmpersika zmienić, tabaczki wciągnąć, wnuki lulać i tyle, a nie bzdury w mediach opowiadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halflitra Przepowiednia Fibaka źle wróży Kubotowi. IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 11:43 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę IP: *.static.virginmedia.com 25.06.11, 12:30 No coz, BBC pokazuje bardzo duzo meczow z Wimbledonu, mozna wybrac ten, ktory chcesz ogladac, a ja akurat w tej chwili telewzizora nie mam i jedyne co mi pozstaje, to sledzic jego gre w internecie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kart Re: Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 13:46 pod warunkiem, że przynajmniej napiszą na portalu o której gra!! Boze, jak mnie to wnerwia. Pisza że dzisiaj Kubot walczy dalej. Przecież aż prosi się , żeby napisać o której! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 14:09 wystarczy wejść na liveSports.pl - i wszystko jasne - mecz zaplanowali na 15.00, wczoraj oglądałam w necie na żywo, więc dziś pewnie też będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wimbledon. U Kubota na razie remis. W sobotę IP: *.armasan.pl 25.06.11, 14:40 podajcie jakiś dobry link z meczami tenisa bo ja nie mogę znaleźć tzn mam kilka ale nie najlepsze są. Odpowiedz Link Zgłoś