Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach

30.06.11, 08:25
    pewnie że pokona......... wygra ten który a który przyniesie więcej kasy w przyszłości, przecież boks prawdziwy skończył się kilkadziesiąt lat temu bez ustalania. to już nie boks - to już teatr i wiadomo przed walką kto wygra............ a widownia się cieszy że uczciwie :) che che
    Obserwuj wątek
      • no_nick Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 08:25
        "Najpierw pokonam jednego Kliczke, potem drugiego - a potem wylacze Playstation i pojde spac" - tak naprawde powiedzial Adamek ; nie publikujcie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi :).
        • 4krzych1 oj Adamek.. widać za dużo ciosów bierzesz na głowę 30.06.11, 09:33
          ...bo najwyraźniej, coś ci się w niej pop.......ło
          • pyry_na_frytki Gdzie to będzie transmitowane? 30.06.11, 11:08
            • mort_subite TVP 1 30.06.11, 14:52
              sport.tvp.pl/inne/sporty-walki/boks/aktualnosci/kliczko-haye-tylko-w-telewizji-polskiej/4790962
      • Gość: Andrzej Gołota Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:33
        Pierwszy Witek Kliczko drugi Władek Kliczko i kogo jeszcze Adamek ma zamiar znokautować Davida Haye???
      • Gość: Andrzej Gołota Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 08:35
        [sonda=Kto wygra Władimir Kliczko czy David Haye?]
        [*]Władimir Kliczko
        [*]David Haye
        [*]będzie przełożony
        [*]ktoś będzie zdyskfalifikowany
        [*]ktoś przegra przez nokaut
        [/sonda]
        • dunker15 Re: Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny st 30.06.11, 13:04
          myślę, że [*]
      • losiu4 Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 08:37
        "Mój plan jest taki: Najpierw pokonam jednego Kliczkę, potem drugiego. "

a potem się obudzę i powiem: to był piękny sen :)

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: łowca jeleni a co? IP: 88.220.76.* 30.06.11, 08:57
          Adamek też jest za PISem?
      • Gość: Bertys ... a potem się obudze i zjem śniadanie. IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 08:49
        Szkoda chłopaka. Dla kasy da się "ześmiesznić" jak Sosnowski.
        • Gość: purify "Ja i Haye możemy trafić i przewrócić Kliczków" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 10:36
          haye (coby o nim nie mowic) ma pie...iecie w lapie. Adamek niestety go nie ma. Dlatego uważam, że z Witem nie ma szans. Wit nie przegral nigdy na punkty. Zawsze zadaje dużo ciosów, a szczękę ma chyba odlewaną z tytanu, więc Adamek niestety nie da rady. A szkoda.
      • Gość: Finwal Trzymam kciuki IP: *.ists.pl 30.06.11, 08:52
        I jestem dumny z tego w jaki sposób Adamek mówi o konkurentach. Bez nienawiści, obrażania, złych emocji. Zna swoją wartość. Życzę mu powodzenia.
      • Gość: Carol Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.centertel.pl 30.06.11, 08:54
        Ten ruski mutant nie ma szans z walce z naszym Góralem.Nie pomoże mu nawet ta jego tchórzliwa taktyka,odginanie łba do tyłu i zasieki z dwóch przerośniętych łap.Trzeba wysłać staruszka na emeryturę.Tomek tylko nie urwij mu głowy to może gościu powalczy z Gołotą na jakiejś regionalnej gali dla podstarzałych bokserów:D
      • Gość: p Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.lodz.mm.pl 30.06.11, 09:15
        To musiałby być Panie Adamek 2 ustawki.
      • Gość: waldi_46 Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 09:18
        coś tam osiągnął i już mu w dupie się przewraca .
      • Gość: tommy teraz juz wiem,dlaczego lemmingi go nie lubia IP: *.elpos.net 30.06.11, 09:19
        ciezko pracujacy facet, uczciwy, nie jest chamski. do tego religijny i z szacunkiem odnoszacy sie do innych. to baaardzo drazni swiatlych europejczykow, ktorzy na codziennie sa karmieni nowa porcja jadu przez media.
        • resident_troll Re: teraz juz wiem,dlaczego lemmingi go nie lubia 30.06.11, 09:33
          A surykatki? Czy lubią go surykatki? A jak z wiewiórkami? No i najważniejsze - co o nim sądzą surillo patagońskie?
          Jakimiż trzeba być trepami, żeby w każdym nieledwie - w tym zupełnie niezwiązanym z polityką, jak niniejszy - wątku na forum zamieszczać politycznie skażone dyrdymały. Puknijcie się w głowy - Ty i Tobie podobni - i dajcie normalnym ludziom poczytać komentarze ad rem.

PS. W polszczyźnie nie ma takiego wyrazu, jak "lemmingi". Te nornicowate to "lemingi". Jedno "m", Ty patrioto bez szacunku dla języka ojczystego.
          • Gość: kobe Re: teraz juz wiem,dlaczego lemmingi go nie lubia IP: *.entel.pl 30.06.11, 09:44
            10/10
          • jar_ole lemmings to taka gra była o bandzie głupków:) 30.06.11, 10:16
            a z drugiej strony niezależnie od politycznych uzależnień - Adamek ma serce do walki, w głowie wolę zwycięstwa i osiągnięcia o jakich się nie marzyło obszczekującej go hołocie - zrównywanie przez obniżanie: Polskie, arcypolskie:)
        • no_nick Mylisz sie i wiesz o tym, prawda ? 30.06.11, 12:01
          Mam (mimo niezbyt przemyslanych ostatnich wypowiedzi) wielki szacunek dla Adamka, szczegolnie ze wzgledu na jego (dotychczasowa) normalnosc. Wpisalem sie drwiaco na tym watku jako jeden z pierwszych wlasnie dlatego,ze szanuje (szanowalem) faceta i nie moge pojac po jaka cholere rozwala to wszystko , co z trudnem budowal? Pokonasz Kliczkow - caly narod przyklasnie , po co pchac sie w schemat "pieskow" co szczekaja na karawane ?
      • resident_troll Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 09:21
        "Mój plan jest taki: Najpierw pokonam jednego Kliczkę, potem drugiego. "
        A później obu na raz ;-P

Na poważnie:
        Kliczkowie w obu nadchodzących pojedynkach mają więcej armat, niż ich przeciwnicy, niemniej zarównio Haye, jak i Adamek mają szanse na zwycięstwo. Też źle oceniam zachowanie Brytyjczyka - za takim medialnym chojrakowaniem zazwyczaj faktycznie kryje się chęć zamaskowania niepewności, względnie próba "nakręcenia" samego siebie. Z tym, że nie przesądzałbym już teraz wyniku zbliżającej się wielkimi krokami konfrontacji - może się okazać, że do weekendu Haye się pozbiera psychicznie i wejdzie między liny zmotywowany i skupiony. Oby tak było - na pewno podniosłoby to jakość walki.
        • Gość: Bullet Re: Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny st IP: *.home.aster.pl 30.06.11, 09:37
          "Ja i Haye możemy trafić i przewrócić Kliczków i na odwrót" sratatata, pokazałeś własnie w HW jak przewracasz przeciwników.. ekhm soz kelnerów Maddalone to jedyny który padł, Andrzeja nie liczę bo przewracasz kelnerów lub emerytów. A prawda jest taka ze Andrew w swoim primie urwałby ci głowe :D ale nie o tym miało być. Pozdro i powodzenia.. pomódl sie tylko przed walką moze Ci pomoze
          • Gość: Fan Adamka Re: Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny st IP: *.etop.pl 30.06.11, 15:55
            Kolejna sierota po Gołocie ;D
      • wybitniemadry adamek zaczyna sprawiac wrazenie opetanego 30.06.11, 09:34
        co innego miec ambicje a co innego obsesja zwyciestwa graniczaca z obledem, wlacazajac do tego natchnienie od matki boskiej i wiare ze sie urodzilo pod "szczesliwa gwiazda", dosyc tego adamek, czas ci przyciac skrzydla
      • Gość: DemiaN PFK Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 09:39
        Adamek to pewne że po tej walce rozbijesz drugiego Kliczkona Powodzenia
      • barej Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 09:40
        Panie Tomku,ja panu nie wróg.Ale coś mi się wydaje,ze to jeszcze nie czas na taką walkę.Ale z całego serca życzę WYGRANEJ!
      • ladychapel A ja kibicuje Kliczce 30.06.11, 09:49
        jednemu i drugiemu. Nie dasz rady ukraincom goralku... Uoscypka w gebe se wsadz przed walka :-))))
      • wz43 Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 09:55
        Adamek! Chłopie! przestań pieprzyć i zrób to wreszcie o czym od pół roku co najmniej wygadujesz! Ja ci daję szanse na nie więcej niż 20 minut w ringu z Kliczką. Amen!
      • epupecki Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 10:10
        Nie interesuję się boksem ale z jednymi ludźmi sympatyzuje z innymi nie. Życzę zwycięzcęstwa Kliczce! To intelektualista a Adamek moher. Zwolennikom rydzyka życzę cięgłych klęsk. Im większe lanie tym moja większa roadość!
      • Gość: kobe Re: teraz juz wiem,dlaczego lemmingi go nie lubia IP: *.entel.pl 30.06.11, 10:23
        czyli rozumiem ze 10 wrzesnia przed tv usiada tylko wyborcy pisu..., a jesli usiadzie jakis platfus to bedzie kibicowal Kliczce... Tommy, sorry Twoje wywody brzmia jak kolejna biala ksiega. 10 wrzesnia trzymajmy lepiej kciuki za Naszego, majac w d... kto do kogo sie modli, na kogo glosuje i ile ma pieniedzy. pozdro
      • bumcykcykhopsiup Re: teraz juz wiem,dlaczego lemmingi go nie lubia 30.06.11, 11:43
        ty tycha tez swiatly europejczyk z duzego miasta jestes, patrzac po twojej ksywie. toMMy, nie dosc ze dwa "m" to jeszcze po hangielszku
      • obronca_ucisnionych_wagrow Boks. Adamek: Haye krzykiem maskuje własny strach 30.06.11, 12:07
        Ja, jako znany i ceniony w remizach całej gminy zakapior, fajter z dziada pradziada i baby prababy, właściciel 5437 straszliwych tatuaży o łącznej powierzchni 0,37 ha i 1376 sznytów o łącznej powierzchni 0,12 ha i prężnie działającej, wiejskiej szkółki bokserskiej "Bij - Zabij", powiem wam jedno, behemothy jedne, tudzież różne inne teletubisie:
        Co wy tam, q....a go mać, wiecie o mordobiciu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka